اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به تایپیک تصاویر آمپلیفایرها

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به تایپیک تصاویر آمپلیفایرها

نوشته اصلی توسط majid_azizi
    حاجی من خودم با ایرانسل اینارو پ کردم حجمشون زیاد نیست 6مگابایت بوده شده 150کیلو بازم سعی میکنم دفعه بعد کمترش کنم :agree:
    حاجی خودتی :biggrin:(من هنوز قسمت نشده برم)

خطابم به شما نبود کلا صفحه سنگینه و بالا نمیاد و فقط مختص عکسهای یک نفر نیست ...........

اون اسکوپ که عید خریدید 12تومن احتمالا 350 مگ 4کانال نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟که الان شده 21تومن :eek:خواستید من با پرایدم می زنم
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

سلام

ominoaudio جان این جعبه امپ ت رو از کجا تهیه کردی خیلی قشنگه منم می خوام؟

بعد یه چیز دیگه این امپ هاتون رو برای دل خوتون درست میکنید با نه برای فروش هست؟ کلی کفتن ها همه اعضا

دیدگاه

سلام وحید جان. اگه تهران هستید 100در صد میتونید پیدا کنید :agree:
        پاساژ امجد فروشگاه بهار داره.
        من اینو 25تومن خریدم :eek: قبلا نصف این یا کمتر بود :angry:
        این آمپ رو یکی بهم سفارش داده بود براش ساختم..
        I Love Music

دیدگاه

پاسخ : سوالات مربوط به تایپیک تصاویر آمپلیف&#

با سلام میخواستم درباره مداری که راهاندازی کردم یه کم توضیح بدم

آدرس مستقیم پستم در تاپیک تصاویر

http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=thankyoupostlist;topic=51101.0;ms g=428635

تصاویر که مشخص هستند و اگر سوالی بود در خدمتم ..... میمونه یک سری توضیحات

اول اینکه این مدار را برای خونه میخواستم و چون زیاد در عمل وارد نمیشم به ندرت همچین کارایی را انجام میدم و وقتی هم که انجام میدم سعی میکنم کمو کاستی نداشته باشه و یه چیز کامل باشه در واقع مدار محور نیستم چون انگیزه ای هم درباره ساخت مدار ندارم و سعی میکنم محصول محور باشم و اگر چیزی را خواستم در حد حدود یه نمونه تجاری باشه و نه یه مدار بی در پیکر

یکی از دلیل هایی که وارد همیچین مداری شدم اینکه تقریبا 80 درصد قطعات و همه قطعات اصلی را از قبل داشتم و در خرتوپرتام موجود بود

و در شروع کار هم تاپیکی زدم که نظر دوستانم را جویا بشم و تصاویری هم اونجا هست

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=68910.0

در مورد تغذیه از رگولاتور ترانزیستوری استفاده کردم هم برای 40 ولتی و هم 14 ولتی و برای خازن تغذیه هم از دوتا خازن وات بالا 63 ولتی مارک فیلیپس قرار دادم و همچنین برای اون 14 ولت هم همینطور

توجه کردید در آمپلی فایر های ماشینا در صندوق عقب برای افت ولتاژ لحظه ای یه خازن قرار میدن همین فکر شد ایده که در نزدیکی پایه مثبت STK4432 یه خازن 4700 میکروفاراد 50 ولتی قرار بدم حالا اینکه چقدر کارایی داشته باشه نمیدونم و با این خازن در مجموع 9100 میکروفاراد خازن تغذیه برای آی سی قرار دادم

در پنل جلو یه دکمه قرمز رنگ به نام Gain یا همون بهره تقویت قرار دادم که این دکمه یه رله دوبل را روشن میکنه و مقاومت پایه های 2 و 14 آی سی بعد از خازن را تغییر میده که حالت معمولی 100 اهم هست و در حالت Gain حدود 15 اهم هست و با فشار این دکمه صدا چندین برابر میشه رله Gain را روی برد آمپلی فایر در شکل زیر میشه دید

از اونجایی که قصد داشتم از مدارم به عنوان اسپیکر برای کامپیوتر و یا هر نوع منبع صوت هم استفاده کنم یه کار جالب انجام دادم .... اینکه این کار را به صورت اتوماتیک خود دستگاه انجام بده

یعنی با اتصال فیش AV مداری باشه که تشخیص بده و مدار تقویت را از اف ام پلیر جدار کنه و به ورودی AUX وصل کنه که اون مدار تشکیل شد از یه تقویت کننده با بهر بالا و آی سی برا تاخیر زمانی

و خروجی مدار در حد یه پالس ضعیف هست که کلید اصلی روی ترانس پیچ کردم که شامل رگولاتور با دیود زنر هم هست که ولتاژ حدود 12 ولت به رله بده و خود رله جدا کننده هم روی برد پنل جلو هست

یه نمونه قبلا OK کردم و فن خنک کننده را یه سر کرده بودم و وقتی روشن میشد صدای فن آزار دهند بود برای همین این بار مداری بستم که متناسب با دمای هیت سینک فن بچرخه و از اونجایی که زورم اومد 3000 تومن بدم یه سنسور دما فسقلی بگیرم اومدم توسط مدار ترانزیستوری این کار را انجام دادم و یه BD139 به عنوان سنسور دما روی هیت سینک متصل کردم و توسط یه مولتی ترن هم برای تنظیم آستانه چرخش و ..... خوشبختانه مشکل از این بابت ندارم و به خوبی کار میکنه البته اولش کار نمیکنه و بعد از 10 دقیقه (در صورت ولوم دادن ) شروع به چرخش با دور کم میکنه و چون هیت سینک قوی هم داره فقط گرم میشه

در مورد اف ام پلیر هم که تصاویرش در تاپیک مدار م هست طوری روی پنل جای مادگی USB را در اوردم که از جلو مادگی را زدم که لبه های مادگی نمیتونه از سواخ ایجاد شد عبور کنه و پشت مادگی هم که از برد پنل جلو میاد بیرون توسط لحیم کاری محکم میشه به طوری که برد پنل به جعبه پلاستیکی پنل دوخته میشه

دوستانی هم اول کار گفتند که سعی کن از LM386 استفاده نکنی و قصد داشتم مدار پری کلا ترانزیستوری باشه ولی بعد از تست به این نتیجه رسیدم که کمافسابق از این آی سی استفاده کنم

و به جعبه فلزی دستگاه هم سیمی متصل کردم و به منفی اتصال دادم که اون خورده نویز ها هم از بین بره و شیلد مدار به صورت کامل اجرا بشه

و اینکه شیلدینگ را در تمام مراحل مونتاژ رعایت کردم و صدای خروجی بسیار شفاف و با کیفیت هست و تقریبا پهنای باند وسیعی را در خروجی دارم

این مدار بر خلاف مدار های قبلی کلید روشن و خاموش اصلی نداره و وقتی دوشاخه به پریز میزنیم چراغ روشن و خاموش که در پنل جلو هست با نور کم رنگ روشن میشه (یعنی مدار در حال آمادباش هست)

وقتی کلید فشاری روشن شدن را فشار میدیم مدار بعد از 2 ثانیه روشن میشه (چراغ روشن شدن از حالت کم نور به پرنور تبدیل میشه) ولی صدا تا 3 یا 4 ثانیه قطع هست (توضیح اینکه در این لحظه مدار AUX فعاله گه اگر فیش AV و همچنین سیگنال صوتی نباشه بعد از حدودا 4 ثانیه مدار بر میگرده روی اف ام پلیر) و صدا پخش میشه

در لحظه خاموشی و همچنین وقتی مدار خاموشه مدار muting ای سی STK4432 فعال هست

تمام چیزی که در دیتاشیت بود (مدار تقویت و محافظ و muting ) را مونتاژ کردم .............

مداری بستم که فقط صداهای باس را تقویت میکنه و در نهایت یه LED را متناسب با باس موزیک روشن و خاموش میکنه (چراغ Sound) و مثلا در موزیک در حال پخش مدام روشن و خاموش میشه و این مدار در برد پنل جلو مونتاژ شده

اگر دوستان سوالی درباره مدارم دارن در خدمتیم

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

این سیستم قرار به عنوان Pager استفاده بشه برای یک مطب که 7 اتاق جداگانه داره. جهت اعلام شماره و پخش موزیک لایت.
            با این قسمت خیلی حال کردم.....

امپلیفایر ش چیه اینو نگفتی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidsport
              با این قسمت خیلی حال کردم.....

امپلیفایر ش چیه اینو نگفتی؟
              آمپلی فایر هر کانال یک TDA2030a هست.
              I Love Music

دیدگاه

درود بر شما دوست عزیز اقای vahidsport
                این ولم هرز کرد رو از کجا پیدا کردی و کارش چه جوریه برنامه خاصی داره دیگه ؟
                چند خریدی ؟
                Fail Never
                گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

سلام

از ولوم هرز گر برای ضبط فابریکی پراید هم میتونید استفاده کنید ولی ماله من این نیست شکلش فرق میکنه ولی طرز کارش همونه
                  من از محله خودمون خردیم عجله داشتم وگرنه از بازار ارزون تر گیرم می اومد من 5 تومن خریدم

اگر خواشتید برنامه و اموزش رو میدم

در واقع این یه انکودر 2 بیتی هست که بهشون Rotary Encoder میگن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidsport
                    سلام

از ولوم هرز گر برای ضبط فابریکی پراید هم میتونید استفاده کنید ولی ماله من این نیست شکلش فرق میکنه ولی طرز کارش همونه
                    من از محله خودمون خردیم عجله داشتم وگرنه از بازار ارزون تر گیرم می اومد من 5 تومن خریدم

اگر خواشتید برنامه و اموزش رو میدم

در واقع این یه انکودر 2 بیتی هست که بهشون Rotary Encoder میگن
                    اگه بگی برنامه اش رو چه جوری نوشتی که خیلی خوب میشه :mrgreen:
                    دمت گرم
                    Fail Never
                    گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                    دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

اینم کد

ولوم هرز گر به پایه D.2 , D.3 خورده و پول اپ نیاز داره

این کد رو تو یه وقفه تایمر سریز بزار و طوری که فرکانس بالا اسکن بشه و متغییر buffer هم با چر خوندن ولوم مقدارش کم و زیاد میشه

کد:
                        en_c = PIND;
                        en_c = en_c >> 1;
                        en_c = en_c >> 1;
                        en_c = en_c & 0x03;
                        if ( en_c != en_b )
                        {
                        switch ( en_b )
                        {

case 0 :
                          {
                            //if ( en_c == 1 ) buffer++;
                            //if ( en_c == 2 ) buffer--;
                            en_b = en_c;
                            //flag = 1;
                            //flag2 = 1;
                            break;
                          } 
                          case 1 : 
                          {
                            if ( en_c == 0 ) buffer--;
                            if ( en_c == 3 ) buffer++;
                            en_b = en_c;
                            flag = 1;
                            flag2 = 1;
                            break;
                          }
                          case 2 :
                          {
                            //if ( en_c == 0 ) buffer++;
                            //if ( en_c == 3 ) buffer--;
                            en_b = en_c;
                            //flag = 1;
                            //flag2 = 1;
                            break;
                          }
                          case 3 :
                          {
                            //if ( en_c == 1 ) buffer--;
                            //if ( en_c == 2 ) buffer++;
                            en_b = en_c;
                            //flag = 1;
                            //flag2 = 1;
                            break;
                          } 

}
                        if ( buffer > en_max ) buffer = en_max;
                        if ( buffer < en_min ) buffer = en_min;
                        }

دیدگاه

دوستان کسی pcb و لیست قطعات امپلی 2ماسفتیه معروف رو داره؟ ممنون میشم اگه دارید قرار بدید. :read:

دیدگاه

اینجا توی پاسخ 6گذاشتم:
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...6941#msg436941

دیدگاه

سلام بر همه
                            کتابی هست که درباره طراحی امپلیفایر باشه.یه کتابی که ای سی ها یا ترانزیستور های معروف برا طراحی امپ را معرفی کرده باشه و یه جورایی بیشتر عملی توضیح داده باشه ؟
                            ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmad70
                              سلام بر همه
                              کتابی هست که درباره طراحی امپلیفایر باشه.یه کتابی که ای سی ها یا ترانزیستور های معروف برا طراحی امپ را معرفی کرده باشه و یه جورایی بیشتر عملی توضیح داده باشه ؟
                              ممنون
                              درود
                              من این کتاب را دارم میخونم ، خوبه
                              فوت و فن و ریزه کاری های تقویت کننده های صوتی

انتشارات چرتکه :
                              http://www.chortkehbooks.com/bookvie...bookid=1618769
                              خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                                درود
                                من این کتاب را دارم میخونم ، خوبه
                                فوت و فن و ریزه کاری های تقویت کننده های صوتی

انتشارات چرتکه :
                                http://www.chortkehbooks.com/bookvie...bookid=1618769
                                ممنونم از راهنمایی تون
                                تو این کتاب در رابطه با تقویت کننده ها با توان بالا هم مطلبی هست؟بالا 100وات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X