اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به تایپیک تصاویر آمپلیفایرها

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به تایپیک تصاویر آمپلیفایرها

منم موافقم جای همچین تایپیکی تو انجمن خالیه!!
    این تایپیک رو بزنیم تا همه بیان تجربه ها و نکاتشونو از ساخت جعبه برای امپ بگن

دیدگاه

نکته خواصی نداره. فقط پول میخواد. همین. باید یه چند میلیونی سرمایه کار کنی.
      کم هزینه ترین روش همین پانچه که یه 1 میلیونی لازمه.
      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

:eek:
        استاد ما که نمیخوایم دستگاهشو بخریم و تولید انبوه کنیم!!
        منظورم اینه که یه تایپیک ایجاد بشه که کسایی که جعبه ساختن نظراتشونو و چگونگی ساخت و نوع جعبه ای که انتخاب کردن رو بگن

دیدگاه

مصطفی جان تبریک میگم خیلی جالب شده.
          راستی مدار دوم رو مونو ساختی درسته؟؟ گفتی قدرتش از اولیه که استریو هست بیشتره؟؟
          راستی ماسفت های 9240 و 240 رو چند خریدی؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
            راستی مدار دوم رو مونو ساختی درسته؟؟ گفتی قدرتش از اولیه که استریو هست بیشتره؟؟ولتاژ تغذیه ات تو حالت دی سی چند ولت هست؟؟
            من 240 رو از پایا دونه ای 3000 تومن و 9240 رو دونه ای 1800 خریدم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
              راستی مدار دوم رو مونو ساختی درسته؟؟ گفتی قدرتش از اولیه که استریو هست بیشتره؟؟
              مدار دوم اره مونو هست و قدرتش فوق العادست اون اولیه همونه که همه ساختن فک کنم خودت هم ساختی درسته
              من 9240 رو 2500 و 240 رو 2000 تومن البته خیلی وقت پیش
              250 رو چند روز پیش 3000 تومن خریدم

دیدگاه

با سلام : به زودی یه کاره منحصر به فرد و جالب در زمینه تقویت کننده صوتی و پخش آهنگ در سایت قرار میدم

تست های اولیه کاملا موفقیت آمیز بوده .
                --------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط گـــــــــــــیــــــج
                  با سلام : به زودی یه کاره منحصر به فرد و جالب در زمینه تقویت کننده صوتی و پخش آهنگ در سایت قرار میدم

تست های اولیه کاملا موفقیت آمیز بوده .
                  عکس نمونه در حال ساخت

دیدگاه

اقای گیج لاقل یه توضیحی میدادی راجبش بعد باید این عکسو میزاشتی تو تاپیک مربوط به عکس امپلی فایرا

دیدگاه

پاسخ : سوالات مربوط به تایپیک تصاویر آمپلیف&#

با سلام : وقتی که دستگاه آماده شد حتما عکس های بیشتری در تاپیک مخصوص عکس ها قرار میدم و این عکسی هم که قرار دادم کوچیکه و حجم زیاد نداره که البته در آینده نزدیک حذفش میکنم

توضیجات بمونه موقعی که دستگاه آماده شد چون یک مرحله مربوط بخش مونتاژ هست که خیلی حساسه اگر از این مرحله به سلامت عبور کنم طرح تموم شده تلقی میشه و بهتر میشه راجبش حرف زد و ..............

دیدگاه

جناب گیج اون 2 تا ایسی TDA هستن؟؟
                        اون برد سبز رنگ LCD هست؟

دیدگاه

پاسخ : سوالات مربوط به تایپیک تصاویر آمپلیف&#

به ترتیب
                          بله
                          خیر .
                          انشالله تو همین هفته کاملش میکنم و توضیحات مفصلی دربارش به دوستان میدم

دیدگاه

استاد یه عکس واضح هم از تغذیه مدار بگذار ببینیم چیکار کردی اماده گرفتی؟ چند؟ مشخصاتش چیه...
                            طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                            امروز رو کامل زندگی کن...
                            (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

اقای گیج این همه سیم کشی توهم یه خورده نماشو نافرم کرده یه نظمی بده بهش این جور سیم کشی میدان مغناطیسی ایجاد میکنه و ممکن رو کار دستگاه اخلال ایجاد کنه البته ببخشید که اینطور گفتم منظوری ندارم
                              من هم همچین کاری رو از خیلی وقت پیش میخواستم انجام بدم البته میکسر میخوام بسازم و یه برد usp که یکی از دوستان چند وقت پیش رفته بود تهران برام خریده بود ازش استفاده کنم این برده هم فلش میخوره هم رم اس دی و کنترل هم داره روی خودش هم کلید جلو عقب و استپ و پلی هم داره خیلی هم شیکه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                                استاد یه عکس واضح هم از تغذیه مدار بگذار ببینیم چیکار کردی اماده گرفتی؟ چند؟ مشخصاتش چیه...
                                با سلام : بله آماده گرفتم رفتم اولش که همه میگفتن نداریم بعد یه مغازه گفت 12 ولت 5 آمپر 22 تومن تا بلاخره یه مغازه گفت که 13.5 ولت 3 آمپر 13 تومن و این منبع ها را از آداپتور فابریک توشیبا باز کرده بودن و دید م چیز جالبیه

ولی اگر بلندگو هام را 4 اهم بزارم و ولوم را تا 70 درصد بیشتر کنم آمپر میکشه و منبع ولتاژ را چند ثانه قطع میکنه و اگه کمش نکنم همین جوری قطعو وصل میکنه

ولی با بلندگوی 8 اهمی مشکلی نداره

عکسم اگه مهم نیست نمیزارم چو باید دستگاه را باز کم و تمام اون بردا را بکشم بیرون تا بشه یه عکس درستو حسابی ازش تهیه کرد ولی عکس نیم رخ حتما ....

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                                اقای گیج این همه سیم کشی توهم یه خورده نماشو نافرم کرده یه نظمی بده بهش این جور سیم کشی میدان مغناطیسی ایجاد میکنه و ممکن رو کار دستگاه اخلال ایجاد کنه البته ببخشید که اینطور گفتم منظوری ندارم
                                من هم همچین کاری رو از خیلی وقت پیش میخواستم انجام بدم البته میکسر میخوام بسازم و یه برد usp که یکی از دوستان چند وقت پیش رفته بود تهران برام خریده بود ازش استفاده کنم این برده هم فلش میخوره هم رم اس دی و کنترل هم داره روی خودش هم کلید جلو عقب و استپ و پلی هم داره خیلی هم شیکه
                                با سلام شما لطف داری : من همیشه یه مشکلی که داشتم همینه که در نهایت ظاهر تمیزی کارام ندارن و ....
                                ولی در مورد مغناطیس که گفتید راستش هیچگونه مشکلی در مورد کیفیت و نویز در زمینه صدا ندارم و وقتی که آهنگی پخش نمیشه - ولوما تا آخر باز کنم یه صدای هیــــس داره و حتی کوچکترین صدای نویز و ... نداره

درباره اون برد : هم یه عکس قرار بدید و چرا تا حالا کاری نکردید اگر بشه که خیلی خوب میشه و همچنین توضیح بیشتری بدید که اون برد بعد از درست شدن مدارتون و ترکیب با مدارتون چه کاری میکنه ...........

مدار منم رم ریدرم میخوره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X