اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بازسازی یک اکو آمپلی فایر قدیمی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بازسازی یک اکو آمپلی فایر قدیمی

نوشته اصلی توسط ashk

مدار اولی هم کیفیت خوبی نداره. از دومی استفاده کن.
    استاد مدار دوم رو یکی بسازم و به پری ها و مستر بدم کافی هست یا اینکه باید برای هر پری و مستر جداگانه بسازم؟؟؟
    در مورد اون مدار اکو هم بگم که با ولتاژ 12 ولت ac کار میکنه و بعد با رگولاتور به 5 ولت تبدیل میشه اگر به جای 12 ولت ac بهش 15 ولت ac بدم مشکلی پیش نمیاد یا اینکه رگولاتور نمیسوزه ؟؟؟؟

دیدگاه

اقا محمد به نظر من بهتره شما از 2 تا رگولاتور استفاده کنید.
      وقتی که ولتاژ ترانس رو یکسوسازی میکنیم ولتاژش افزایش پیدا میکنه که برای 15 ولت شاید این افزایش در حدود 2 ولت باشه.

یعنی 17 ولت دیسی رو میخوای بکنی 5 ولت دیسی .

به عبارتی باید 12 ولت تلفات ایجاد کنی که بابای رگولاتور رو درمیاره

سعی کن یک 12 ولت بزاری بعدش بدی به اون رگولاتور 5 ولتی.
      زکات علم نشر آن است
      بیشتر با من اشنا بشین :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
      ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

به نظر من اگه یه ترانس دوبل 1 یا 2 امپر بخری بزاری کنار اون ترانس بهتره ممکنه یه وقت با اون مدارات که میخوای دوبل درست کنی نویز بندازه تو کارت میتونی از اون 15 ولت تک برا فن یا مدار محافظ استفاده کنی

دیدگاه

یدونه از مدار دومی کافیه. همون خروجی رگولاتور رو به مدار اکو بده. نیازی نیست حتماً AC باشه.5 ولت برای 2395 و رمش استفاده میشه که جریان کمی میکشه پس مشکلی برای رگولاتور 5 ولت پیش نمیاد.
          خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

با سلام

استاد اشک من این مدار 300 وات رو ساختم و ابتدا با ولتاژ 24 ولت راه اندازی کردم که همون ابتدای کار فیوز خط منفی تغذیه سوخت و دو تا ماسفت irfp240 سوختند. ~x( متاسفانه ابتدا حواسم نبود که لامپ 100 وات رو با تغذیه سری کنم . بعد که سری کردم دیدم موقع روشن کردن لامپ 100 وات هم روشن میشه . اگر همون دفعه اول لامپ رو وصل میکردم ماسفت ها نمی سوخت درسته ؟؟؟؟
            البته من خودم pcb کشیدم از دوستان کسی تا حالا از این pcb استفاده کرده ؟؟

دیدگاه

حداقل باعث میشد دیرتر بسوزه. همیشه اول درایور رو تست کن اگر سالم بود ترانزیستورهای قدرت رو ببند.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                همیشه اول درایور رو تست کن اگر سالم بود ترانزیستورهای قدرت رو ببند.
                استاد چه طوری میشه اول درایور رو بدون ترانزیستور های خروجی تست کرد ممکنه یک توضیح بدین با تشکر

دیدگاه

محمد جان پس شما از pcb زیر استفاده نکردی درسته؟ بعد بار دوم که تست کردی صدا گرفتی از مدار؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                    محمد جان پس شما از pcb زیر استفاده نکردی درسته؟ بعد بار دوم که تست کردی صدا گرفتی از مدار؟
                    نه از اون pcb استفاده نکردم خودم کشیدم . چند بار هم چک کردم نمی دونم چرا این طوری شد :sad:
                    بار دوم دیگه صدا نگرفتم این بار تغذیه رو با لامپ100 وات سری کردم دیدم لامپ روشن میشه و دیگه وصل نکردم. جالب اینجاست که وقتی irfp9240 ها رو با مولتی متر چک میکنم یک بار ماسفت رو سالم نشون میده و یکبار خراب
                    شاید رفتم دنبال مداری که شما ساختید .....شاید .

دیدگاه

خوب اگر در درایور اتصال داشته باشید لامپ روشن میشه. یه بلندگو به خط خروجی مشترک ماسفتها هم که وصل کنید صدای دارید ولی کمی شکسته و خیلی ضعیف.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                        خوب اگر در درایور اتصال داشته باشید لامپ روشن میشه. یه بلندگو به خط خروجی مشترک ماسفتها هم که وصل کنید صدای دارید ولی کمی شکسته و خیلی ضعیف.
                        آهان متوجه شدم پس شما منظورتون اینه که ماسفت های قدرت رو از برد در بیارم و تغذیه رو وصل کنم در صورتی که لامپ روشن شد یعنی درایور مشکل داره ( البته من ترانزیستورهای درایور رو تست کردم سالم بودند ) و در صورتی که روشن نشد یعنی مشکل از ترانزیستورهای خروجی هست درسته ؟؟؟
                        استاد اشک من ترانزیستورها رو طبق دیتا شیت بستم 240 ها سالم هستند اما در 9240 ها بین پایه s و d اتصال نداره ولی یک مقداری اهم نشون میده . ممکنه مثلا" پایه های 9240 ها جاهاشون با دیتا شیت فرق بکنه ؟؟؟مثلا" جای سورس و دراین فرق کنه ؟؟

دیدگاه

استاد اشک فکر کنم فهمیدم مشکل کارم کجا بوده که irfp9240 ها سوختند بزودی تست میکنم و نتیجه رو میگم.

دیدگاه

سلام
                            استاد اشک
                            مشکل اون آمپ که دو تا 240 ها سوختند این بود که جای پایه های سورس و دراین رو اشتباه وصل کردم و با جابجایی درست شد و خدا رو شکر مشکل حل شد این هم یک عکس :

استاد اشک تو مدار اکو با 2395 پایه 20 آیسی 2395 تو دیتاش نوشته SEL این پایه چه کاری انجام میده ؟

دیدگاه

:applause: :applause:
                              اون پایه کاری میکنه کارستون. یادم نیست که با گراند کار میکنه یا 5 ولت. یه تست بزن میبینی چه کار میکنه. 2395 میتونه 6 حالت اصلی رو در تاخیر ایجاد کنه که دو تا 3 حالت براش تعریف شده. این پایه کارش تعویض مد سه حالت اول به دوم و یا بر عکس می باشد.

دیدگاه

یک چند تا عکس که شاید خالی از لطف نباشه
                                انشا... عکس های بیشتر رو در تاپیک مخصوص عکس ها قرار میدهم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X