اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق العاده کیفیتی 60w-100w

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق العاده کیفیتی 60w-100w

سلام اساتید این اولین پسته منه میخوام یه امپلیفایر برای منزل بسازم که کیفیتش عالی باشه قدرتش اونقدرا برام مهم نیست زیر 60وات نباشه از بابت تغزیه مشکلی ندارم نمیخوام باند بترکونم میخوام ولم بدم و از شفافیت صدا لذت ببرم خودم به ماسفت علاقه دارم یه نقشه پیدا کردم نمیدونم چقدر کیفیتی هست کل سایت رو هم خوندم نگین برو خودت بخون ازتون کمک میخوام..
    چشمم فقط اینو گرفته بگین بدردم میخوره یا نه در ضمن باندم 100وات ار ام اس هست.
    http://www.free-circuit.com/2011/07/19/100w-mosfet-audio-amplifier-circuit-irfp250n/
    با تشکر
    کیفیت کیفیت کیفیت!

پاسخ : کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق العاده کیفیتی 60w-100w

با سلام : ما به دو صورت کلی میتونیم آمپلی فایر بسازیم

1- گسسته یا (غیر آی سی): در این نوع از آمپلیفایر ها بیشتر قدرت مد نظر هست

2- توسط آی سی : که در این نوع بیشتر کیفیت مد نظر هست

پس اگر کیفیت براتون مهمه باید در نوع آمپلی فایر تجدید نظر کنید و از آی سی ها کمک بگیرید

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

در مورد این آمپلی فایر در تاپیک زیر بحث شده
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=65938.0

دیدگاه

از ایسی بدم میاد لوسه:(
        اگرم یه روزی بخوام ایسی کار کنم میرم 15تومان میدم یه stk 2*200 وات با تون کنترل کامل میگیرم...
        ولی من مدار گسسته یا کیفیت میخوام تمام امپلی های ماشین ماسفتی هستن هم کیفیت دارن هم قدرت
        من یکی از اونارو میخوام..
        این لینکی که گذاشتم بدرد کارم نمیخوره؟

دیدگاه

این امپلی که گذاشتین امپلی خوبی هست خودم و بقیه دوستان هم درستش کردن و همه راضین فقط یه مشکلی که هست این امپلی فایر بیش از نیاز شما پرقدرت هست و بدرد کار شما نمیخوره این امپلی اگر تغذیه و هیت سینک مناسب داشته باشه براحتی 4 تا باند 12 اینچ رو راه اندازی میکنه به نظر من این امپلی که در لینک زیر گذاشتم بدرد شما میخوره هم پرقدرته و هم با کیفیت همه و از جمله خودم ساختن و راضین
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=57983.0
          در اولین پست فایل pdf رو دانلود کن

دیدگاه

سلام دوست عزیز
            اول اینکه ای سی های stk رو دست کم نگیر . خودشون یه پا گسسته هستند.
            دوم اینکه تا به حال مدار گسسته ساختی یا چقدر با الکترونیک اشنایی داری.
            در مورد توان هم مدارات زیادی هست این یه مدار گسسته 60 وات با ماسفت که دوستان زیادی ساختن.
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=57244.0
            اینم یه مدار 100 وات که هم استریو طراحی شده هم مونو .در ضمن هر دو مدار تست شده هست.
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=57603.0
            پیشنهاد میکنم برای کار اول سراغ مدار گسسته نری اول از مدارات سائهتر شروع کن.
            اما اگر قبلا کار کردی بسم الله..
            طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
            امروز رو کامل زندگی کن...
            (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
              این امپلی که گذاشتین امپلی خوبی هست خودم و بقیه دوستان هم درستش کردن و همه راضین فقط یه مشکلی که هست این امپلی فایر بیش از نیاز شما پرقدرت هست و بدرد کار شما نمیخوره این امپلی اگر تغذیه و هیت سینک مناسب داشته باشه براحتی 4 تا باند 12 اینچ رو راه اندازی میکنه به نظر من این امپلی که در لینک زیر گذاشتم بدرد شما میخوره هم پرقدرته و هم با کیفیت همه و از جمله خودم ساختن و راضین
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=57983.0
              در اولین پست فایل pdf رو دانلود کن
              مصطفی چرا قدرتش زیاده؟ مگه نه 100وات هست؟منم 2تا باند خفن 100وات دارم نهابتا دیدم یکیشو اذیت میکنه 2تا باندمو بهش وصل میکنم. کیفیتش در حد stk باشه صداشم صاف و کریستالی باشه میسازمش.
              از کیفیتش بیشتر برام بگو راستی هزینشم یهم بگو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                سلام دوست عزیز
                اول اینکه ای سی های stk رو دست کم نگیر . خودشون یه پا گسسته هستند.
                دوم اینکه تا به حال مدار گسسته ساختی یا چقدر با الکترونیک اشنایی داری.
                در مورد توان هم مدارات زیادی هست این یه مدار گسسته 60 وات با ماسفت که دوستان زیادی ساختن.
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=57244.0
                اینم یه مدار 100 وات که هم استریو طراحی شده هم مونو .در ضمن هر دو مدار تست شده هست.
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=57603.0
                پیشنهاد میکنم برای کار اول سراغ مدار گسسته نری اول از مدارات سائهتر شروع کن.
                اما اگر قبلا کار کردی بسم الله..
                رشتم که عمرانه..
                ولی الکترونیک کار کردم از پسش بر میام.
                ولی عاشق کیفیتم نه کمیت!
                اگه از کیفیت این مدار پیشنهادی خودم توسط شماها خیالم راحت بشه فردا قطعاتشو میخرم

دیدگاه

شخصا مدار که خود شما پیشنهاد دادید رو نساختم اما دوستانی که ساختن ازش راضی بودن. مشکلی نداشته.
                  طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                  امروز رو کامل زندگی کن...
                  (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

پاسخ : کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق الع&

مدارهای مختلف برای سلیقه های مختلف

و اینکه مدار آمپلی فایر درصدی از کیفیت را در خودش جا میده و مثلا اگر بشه برای فرکانس های مختلف مدار تقویت جداگانه ای قرار بدیم و همچنین بلندگو برای هر مدار و..... خیلی بهتره

چمیدونم چینش بلندگو ها در محیط تاثیر داره - جعبه بلند گو ( هر چه بزرگتر باس نرم تر میده)

مثلا میشه برای ساب یه مدار قدرت گسسته و برای فرکانس های 500 هرتز به بالا از مدارات ظعیف تر و استفاده کرد

چون از یه مدار نمیشه انتظار کیفیت بالا داشت

دیدگاه

اقا هر جور نگا میکنم میبینم اینی که خودم میگم اصولی تر هست
                      به قدرت زیادش ایمان دارم ایمان واقعی
                      اما یه کیفیتش نه هنوز..
                      آخه این قراره اولین و آخرین مدار آمپلی من باشه اگه بد شد دیگه نمیسازم اگرم خوب شد دیگه نیاز ندارم دوباره بسازم!
                      اونایی که ساختنش بان نظر بدن قوت قلب بدن :sad:

دیدگاه

اقا هر جور نگا میکنم میبینم اینی که خودم میگم اصولی تر هست
                        خوب خوت چی میگی نکنه میخوایی 15 تومن خرج کنی 2*200 واته رو بسازی

من برای منزل یه آمپلی ضعیف 2*20 وات بستم هم از نظر قدرت و کیفیت راضیم یعنی در قدرت و کیفیت موردی نیست که آزارم بده

برام تشکر نزن چون به اندازه کافی زدی

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق الع&

نوشته اصلی توسط گـــــــــــــیــــــج
                          مدارهای مختلف برای سلیقه های مختلف

و اینکه مدار آمپلی فایر درصدی از کیفیت را در خودش جا میده و مثلا اگر بشه برای فرکانس های مختلف مدار تقویت جداگانه ای قرار بدیم و همچنین بلندگو برای هر مدار و..... خیلی بهتره

چمیدونم چینش بلندگو ها در محیط تاثیر داره - جعبه بلند گو ( هر چه بزرگتر باس نرم تر میده)

مثلا میشه برای ساب یه مدار قدرت گسسته و برای فرکانس های 500 هرتز به بالا از مدارات ظعیف تر و استفاده کرد

چون از یه مدار نمیشه انتظار کیفیت بالا داشت
                          خیلی خوب توضیح دادی استفاده کردم اما من ساب ووفر اکتیو دارم باندام هم خودش 5تا بلندگو داره یه ساب داره و4تا مید رنج و تیوتر عکسشو الان میزارم واقعا باندایه با کیفیتی هست امپلی رو برای این باندا میخوام

دیدگاه

نوشته اصلی توسط گـــــــــــــیــــــج
                            خوب خوت چی میگی نکنه میخوایی 15 تومن خرج کنی 2*200 واته رو بسازی

من برای منزل یه آمپلی ضعیف 2*20 وات بستم هم از نظر قدرت و کیفیت راضیم یعنی در قدرت و کیفیت موردی نیست که آزارم بده

برام تشکر نزن چون به اندازه کافی زدی
                            نه بابا منظورم همین مداره ماسفتی که خودم میگم هست نه اون stk هنر نیست که اونجوری...

دیدگاه

اون لینک اول که ماسفتی هم هست و 65 واتم هست راستش نبستم ولی از نقشش به نظر میرسه طراحی نسبتا کاملی با مدارای هم قدرتش داشته باشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X