اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق العاده کیفیتی 60w-100w

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق العاده کیفیتی 60w-100w

نوشته اصلی توسط majid_azizi
    مصطفی مدار پروتکتوری که محمد گذاشته فایل rar ‎هست توش 3تا فایل هست جون من یه بررسی کن بگو الان دانشگاهم بعدش میخوام برم قطعه بگیرم.
    ممنون
    سلام
    اون BDX85 یک دیود هست که نقش محافظت از مدار رو بر عهده داره اگر نزاری مشکل نداره.
    اون R* هم یک مقاومت هست که با توجه به ولتاژ ترانس تغییر میکنه. با توجه به اینکه شما گفتی ترانست یک ولتاژ
    15 ولت AC داره میتونی اون مقاومت رو بین 1 کیلو تا 10 کیلو در نظر بگیری.
    موفق باشید

دیدگاه

اقا محمد ممنونم رفتم خریدم قطعات رو
      در ضمن یه برد پری آمپ la3161 خریدم 2000تومان هنوز تست نکردم این چطور چیزیه؟ بدرد میخوره؟؟

دیدگاه

مجید جان پس یه 7812 به سر 12 ولت ترانست وصل کن و تغذیه محافظ رو از اون بگیر اگه هم خواستی فن بگذاری میتونی از همین سر هم برای تغذیه فن بگیری...
        در ضمن یه برد پری آمپ la3161 خریدم 2000تومان هنوز تست نکردم این چطور چیزیه؟ بدرد میخوره؟؟
        با اجازه محمد جان
        داداش مزخـــــــــرفه اصلا بدرد نمیخوره!! من دارمش انداختمش یه گوشه...
        اخه تو یه امپ با کیفیت درست کردی بعد میخوای صدا رو بدی به این که هزار جور نویز و صدای جت و تراکتور و دریل و ... میده :mrgreen: بعد بدی به امپ؟؟ خب چه کاریه از همون اول دور کیفیت و خط میکشیدی!!
        به نظر من برای کاری که میخوای بکنی نیازی به پری نداری چون نمیخوای که حداکثر صدا رو بگیری. اگه هم خواستی پری بزاری یه پری گسسته با کیفیت بزار که سرش به تنش بیارزه!

دیدگاه

اقا محمد ممنونم رفتم خریدم قطعات رو
          la3161 در اصل برای تقویت اولیه هد ضبط صوت ساخته شده و حساسیت بالایی داره و برای همین به زمین و نویزهای دور و برش خیلی حساسه . احتمالا هم اون مدار کپی یه قسمت از پخش صوت ماشینه که پاسخ فرکانسی اون بدرد هد ضبط صوت میخوره و مناسب میکروفون نیست .
          ولی اگه مشکلات زمین و پاسخ فرکانسی اون حل بشه کیفیت بدی نداره

دیدگاه

سلام برادر مهدی عزیز :smile:
            احسنت!! اون پری رو اصلا دیگه تستش هم نمیکنم چون حرفت به شدت سنده
            در حال حاضر همه چیز ok هست فقط مونده ماسفتا برسه و این مدار محافظ رو اسمبل کنم که واقعا برام مشکله اصلا سلیقه اش رو ندارم درگیرش میشم به هر حال :smile:
            راجع به فن بزارین راستشو بگم...
            من این آمپو میخوام بزارم کنار تختم و خاموشش هم نکنم یعنی always standby باشه یا مثلا always ready باشه
            تصور کنید موقع خواب.... همه جا آرومه ساکته درست همون لحظه که لوازم خانگی شروع میکنن به قولنج شکوندن این صدای فن هم بیاد و سمفونی رو تکمیل کنه.
            تنها دلیلم برای نگذاشتن فن همین یه دلیله وگرنه میدونم فن باشه خیلی خوبه انواع و اقسام فن هم دارم من به شدت رو صدای نویز حساسم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
              مجید جان پس یه 7812 به سر 12 ولت ترانست وصل کن و تغذیه محافظ رو از اون بگیر اگه هم خواستی فن بگذاری میتونی از همین سر هم برای تغذیه فن بگیری...با اجازه محمد جان
              نه مهدی جان نیاز به یکسوسازی و 7812 نداره اون برد محافظ خودش مدار یکسوسازی داره

دیدگاه

محمد یعنی من ولتاژ 12ولت AC ترانسمو بدم به مدار محافظ شما که توی اون مدار ولتاژش بشه 15 ولت؟؟؟؟

دیدگاه

محمد یعنی من ولتاژ 12ولت AC ترانسمو بدم به مدار محافظ شما که توی اون مدار ولتاژش بشه 15 ولت؟؟؟؟
                  ترانس 12 تک داری یا دوبل ؟؟

دیدگاه

ترانسم 2 خروجی داره
                    1- خروجی 35-0-35 ولت 7آمپر که AC میباشد
                    2- خروجی 12ولت تک که AC میباشد

دیدگاه

ترانسم 2 خروجی داره
                      1- خروجی 35-0-35 ولت 7آمپر که AC میباشد
                      2- خروجی 12ولت تک که AC میباشد
                      خب اون خروجی که 12 ولت تک هست رو به نقاطی که دورش خط کشیدم وصل کن
                      مقدار اون R* رو فعلا" 1 کیلو بزار.

دیدگاه

آقا مجید چه کار کردی ؟؟؟ محافظ رو ساختی یا نه؟؟

دیدگاه

پاسخ : کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق الع&

تصور کنید موقع خواب.... همه جا آرومه ساکته درست همون لحظه که لوازم خانگی شروع میکنن به قولنج شکوندن این صدای فن هم بیاد و سمفونی رو تکمیل کنه.
                          تنها دلیلم برای نگذاشتن فن همین یه دلیله وگرنه میدونم فن باشه خیلی خوبه انواع و اقسام فن هم دارم من به شدت رو صدای نویز حساسم
                          داداش قرار نیست که فن همیشه روشن باشه که!! فن موقعی باید کار کنه که امپ زیر فشاره و دمای هیت سینک بالاتر از یه حدی میره اون موقع فن باید شروع به کار کنه تا دما رو بیاره پایین و دوباره خاموش شه البته این یه مدار تقریبا اندازه این محافظ میخواد که دما رو با یه NTC سنس کنه و با یه رله فن رو روشن و خاموش کنه که برای تو که محدودیت جا داری بدردت نمیخوره ولی امپی که فکر همه جاش شده باشه دیگه میشه گفت توی رنج استاندارد های خودمون high END محسوب میشه مدارات دیگه ای هم هست که از یه دمایی فن رو اروم اروم راه میندازه و متناسب با دما سرعت فن تغییر میکنه ولی اون اولیه رو من بیشتر دوست دارم!!
                          من میخواستم یه امپ خفن باحال بسازم فکر همه جاش رو هم کرده بودم اما سر تغذیش موندم و پروژه عظیم فعلا خوابید :cry2:
                          برای امپ تو بهترین کار همونیه که بهت گفتم هیت سینک رو بزار پشت جعبه تا بیرون باشه و تبادل حرارتی با هوای ازاد داشته باشه البته برای این کار بهتره که یه هیت سینک با اندازه مناسب با تعداد پره های زیاد و نازک تهییه کنی و جوری بزاریش که پره ها به صورت عمودی قرار بگیرن تا بهترین تبادل حرارتی بدون واسط (فن و...) انجام بشه البته یه نکته ظریفی که در مورد هیت سینک هست اینه که اگه هیت سینک مشکی باشه (رنگ تیره) در در محیط بسته (زیر نور مستقیم خورشید نباشه) تبادل حرارتی بیشتری با همون هیت سینک با رنگ نقره ای داره دلیلش هم که تابلوئه دیگه!! اگه هیت سینک مشکی پیدا کنی که دیگه عالیه اما فکر نکنم گیر بیاری بیخیالش اینو گفتم بدونی همینطوری :mrgreen:
                          نه مهدی جان نیاز به یکسوسازی و 7812 نداره اون برد محافظ خودش مدار یکسوسازی داره

شرمنده دقت نکرده بودم!!
                          مجید جان ولتاژ AC ترانس که با ولت متر اندازه میگیری داری مقدار ولتاژ موثر (Ve) رو اندازه میگیری نه ولتاژ ماکزیمم (Vm یا Vp) وقتی ولتاژ یکسو میشه و با خازن صاف میشه در واقع خازن تا ولتاژ ماکزیمم شارژ میشه برای همین وقتی ولتاژ یکسو شده و صاف شده یه ترانس 12 ولت رو با مولتی متر اندازه میگیری ولتاژ بیشتر از ولتاژ نامی ترانس هست یعنی داری ولتاژ ماکزیمم ترانس رو اندازه میگیری که در خازن شارژ شده
                          وقتی میخوای بدونی ولتاژ ماکزیمم ترانسی چند ولت میشه کافیه ولتاژ نامی ترانس رو ضرب در رادیکال 2 بکنی (شرمنده نمیشه اینجا فرمولی نوشت!) تا ولتاژ ماکزیمم بدست بیاد که برای ترانس 12 ولت میشه تقریبا 17 ولت پس بالاتر از 15 ولت هم هست!!
                          این قضیه خیلی مهمه مثلا برای انتخاب ولتاژ خازن های صافی اگه حواست به ولتاژ ماکزیمم نباشه و خازن رو کم انتخاب کنی خازن میشه مثل نارنجک :mrgreen: مثلا برای خازن صافی تغذیه امپ که هر سر 35 ولته ماکزیمم ولتاژش میشه 49.5 ولت که باید خازن بیشتر از این مقدار باشه در ضمن برای افزایش عمر خازن ولتاژ ماکزیمم خازن رو تقریبا 2 برابر ولتاژ حداکثر انتخاب میکنن که برای این مدار بهترین انتخاب یه خازن 100 ولتیه ولی چون بزرگ میشه بهتره 80 ولتی باشه که ما 63 ولتی میزاریم و کافیه :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                            یه نکته ظریفی که در مورد هیت سینک هست اینه که اگه هیت سینک مشکی باشه (رنگ تیره) در در محیط بسته (زیر نور مستقیم خورشید) تبادل حرارتی بیشتری با همون هیت سینک با رنگ نقره ای داره دلیلش هم که تابلوئه دیگه!! اگه هیت سینک مشکی پیدا کنی که دیگه عالیه اما فکر نکنم گیر بیاری بیخیالش اینو گفتم بدونی همینطوری :mrgreen:
                            با سلام : میشه در مورد رنگ هیت سینک بیشتر توضیح بدی ؟ من تاجایی که میدونم رنگ مشکی نور را جذب میکنه و خود مشکی بودن باعث افزایش دمای هیت سینگ میشه و با این حساب رنگ معمولی (رنگ فلز آلمینیوم) بهتره
                            --------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط گـــــــــــــیــــــج
                              با سلام : میشه در مورد رنگ هیت سینک بیشتر توضیح بدی ؟ من تاجایی که میدونم رنگ مشکی نور را جذب میکنه و خود مشکی بودن باعث افزایش دمای هیت سینگ میشه و با این حساب رنگ معمولی (رنگ فلز آلمینیوم) بهتره
                              من با نظر جناب گیج موافقم. البته تو برخی دستگاهها چون بدنه دستگاه مشکی هست از هیت مشکی استفاده میکنند چون جلوه بهتری به دستگاه میده . ولی در کل اون هیت های مشکی اگر در مقابل نور آفتاب باشه گرما رو جذب میکنه.

دیدگاه

ببخشید از وسط بحث وارد شدم در مورد رنگ هیت سینک باید بگم رنگ های تیره انرژی بیشتری تابش میکنند و البته انرژی تابشی بیشتری رو هم جذب میکنند پس در جایی که منبع تابش بزگتری وجود ندارد هیت سینک سیاه رنگ گرمای بیشتری رو منتقل میکنه و قطعاً عملکرد بهتری داره ( اگر دقت کرده باشیدمعمولاً هیت سینک های مربوط به قطعات کامپیوتر که دارای فن نیستند و کارخانه سازنده درست حسابی دارند مشکی رنگ هستند)
                                ولی قیمت بالاتری دارند و پیدا کردنشون تو ایران(من تهران رو میدونم) کمی دشوار هست.
                                البته زمانی که هیت سینک نزدیک یک منبع تابشی دیگه باشه مثل بخاری اونوقت دیگه عکلکرد خوبی نخواهد داشت چون انرژی تابشی بیشتری جذب میکنه.
                                دوستانی که تهران هستند طبقه دوم پاساژ عباسی یه مغازه هست که بیشتر شبیه در و پنجره سازی هست اون بعضی اوقات هیت سینک مشکی هم داره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X