اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق العاده کیفیتی 60w-100w

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق العاده کیفیتی 60w-100w

نوشته اصلی توسط mohsen++
    ببخشید اسپم میفرستم این عبدل آباد کجاست و کی اونجا بازار میشه؟
    http://uploadkon.ir/?file=ScreenHunter_01 Oct. 26 14.58.jpg

تیوی اون محدوده هست
    خیابان سهیل

معمولا بعدظهر ها شاید

دیدگاه

اقا از من به هر کی میخواد این امپلی رو بسازه این امپلی فوق العاده قوی هست یعنی اگر بخوای ازش استفاده کنی باید بهش حداقل 3 تا بلندگوی قوی وصل کنید وگرنه با یک بلندگو نمیشه ازش استفاده کرد مگر اینکه ولوم رو کامل ببندی و یه کوچولو بازش کنی
      من قبلا این امپ رو بدون تون کنترل تست کردم و ساب 3013 که داشتم بهش وصل کرده بودم قدرتش زیاد بود در صورتی که ولوم وین امپ کامپیوتر رو تا 30 بیشتر نمیتونستم باز کنم امروز اومدم با یه تون کنترلی که دوستم بهم داده بود این امپلی رو تست کردم و همون ساب رو بهش وصل کردم ولوم تریبل رو بستم و ولوم باس رو باز کردم با اینکه این دفعه ولوم وین امپ کامپیوتر رو روی 5 گذاشته بودم ولومه تون رو نمیتونستم به نصف برسونم تقریبا یک سوم میشد ساب میخواست از جاش در بیاد این موضوع رو کسایی که امپ پرقدرت درست کردن میفهمن که من چی میگم
      توصیه اکید من مخصوصا به اقا مجید که میخواد این امپ رو درست کنه اینه که بیخال شو همون لینک امپلی که برات قبلا گذاشتم رو درست کن مطمئن باش راضیت میکنه من همون امپلی رو هم با این امپلی تست کردم شرایطش مثل این امپی هست که میخوای درست کنی قدرت 2 تا ماسفت رو دست کم نگیر چه برسه به 4 تا
      الان خدا رو شکر میکنم که نرفتم av400 رو درست کنم
      این امپلی مناسبه برا کاری که میخوای
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=57983.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
        اقا از من به هر کی میخواد این امپلی رو بسازه این امپلی فوق العاده قوی هست یعنی اگر بخوای ازش استفاده کنی باید بهش حداقل 3 تا بلندگوی قوی وصل کنید وگرنه با یک بلندگو نمیشه ازش استفاده کرد مگر اینکه ولوم رو کامل ببندی و یه کوچولو بازش کنی
        من قبلا این امپ رو بدون تون کنترل تست کردم و ساب 3013 که داشتم بهش وصل کرده بودم قدرتش زیاد بود در صورتی که ولوم وین امپ کامپیوتر رو تا 30 بیشتر نمیتونستم باز کنم امروز اومدم با یه تون کنترلی که دوستم بهم داده بود این امپلی رو تست کردم و همون ساب رو بهش وصل کردم ولوم تریبل رو بستم و ولوم باس رو باز کردم با اینکه این دفعه ولوم وین امپ کامپیوتر رو روی 5 گذاشته بودم ولومه تون رو نمیتونستم به نصف برسونم تقریبا یک سوم میشد ساب میخواست از جاش در بیاد این موضوع رو کسایی که امپ پرقدرت درست کردن میفهمن که من چی میگم
        توصیه اکید من مخصوصا به اقا مجید که میخواد این امپ رو درست کنه اینه که بیخال شو همون لینک امپلی که برات قبلا گذاشتم رو درست کن مطمئن باش راضیت میکنه من همون امپلی رو هم با این امپلی تست کردم شرایطش مثل این امپی هست که میخوای درست کنی قدرت 2 تا ماسفت رو دست کم نگیر چه برسه به 4 تا
        الان خدا رو شکر میکنم که نرفتم av400 رو درست کنم
        این امپلی مناسبه برا کاری که میخوای
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=57983.0
        اقا مصطفی بالاخره منصرفم کردی....
        اما عیب نداره شما تجربت خیلی بیشتر از منه قبولت دارم میرم همونیو که شما درست کردیو میسازم. اصلا اگه قصد فروشش رو داری همینیو که درست کردی رو ازت میخرم نظرت چیه؟

دیدگاه

اقایون اساتید اقا مصطفی یه مدار دیگه پیدا کردم بیاید نظرتونو بگید
          http://www.eleccircuit.com/50w-ocl-mosfet-k1058-j162/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid_azizi
            اقایون اساتید اقا مصطفی یه مدار دیگه پیدا کردم بیاید نظرتونو بگید
            http://www.eleccircuit.com/50w-ocl-mosfet-k1058-j162/
            سلام
            آقا مجید
            مصطفی جان درست میگن اون آمپلی به درد خونه نمی خوره درسته قدرت داره ولی وقتی نتونی تو خونه ازش استفاده کنی ساختنش چه فایده داره ؟؟؟؟
            در مورد لینک مداری که گذاشتی به نظر من برای خونه کافی و مناسب هست. اما درایورش کمی ضعیف هست من یک مداری شبیه به این رو ساختم و الان هم تو خونه دارم ازش استفاده می کنم. کیفیتش خوبه - pcb هم داره و خرجش پایین هست و مشکلات تنظیم بایاس رو نداره. من بهش دو تا بلندگوی ضبط سامسونگ وصل کردم و استفاده می کنم.
            این مدارش هست :

این هم یک pcb جمع و جور از اون مدار :

برای ماسفت ها هم میتونی از :
            irfp9240 و irfp240 و یا از irf9540 و irf540 استفاده کنید ( خودم از این ماسفت ها استفاده کردم )

یک ترانس دوبل 24 ولت 4 آمپر هم مناسب این مدار هست.
            موفق باشید

دیدگاه

اره مجید جان من با نظر اقا محمد در مورد این امپلی که گذاشتی موافقم درایورش ضعیفه
              این امپلی که خوده اقا محمد معرفی کرده هم مناسبه تست شده هم هست و مشکلی نداره اون امپلی رو که من معرفی کردم هم خیلی پر قدرته میتونی ازش تو مراسم هم استفاده کنی ولی باند ضعیفی نمیشه بهش وصل کرد باید دو تا باند 12 اینچ قوی بهش وصل کنی تا برات بترکونه :wow: :biggrin:
              اگر فقط برا خونه میخوای من با امپی که اقا محمد معرفی کرده موافقم
              ولی شما اخر سر یه عکس از باندات نذاشتی تا بتونیم بیشتر راهنماییت کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                اره مجید جان من با نظر اقا محمد در مورد این امپلی که گذاشتی موافقم درایورش ضعیفه
                این امپلی که خوده اقا محمد معرفی کرده هم مناسبه تست شده هم هست و مشکلی نداره اون امپلی رو که من معرفی کردم هم خیلی پر قدرته میتونی ازش تو مراسم هم استفاده کنی ولی باند ضعیفی نمیشه بهش وصل کرد باید دو تا باند 12 اینچ قوی بهش وصل کنی تا برات بترکونه :wow: :biggrin:
                اگر فقط برا خونه میخوای من با امپی که اقا محمد معرفی کرده موافقم
                ولی شما اخر سر یه عکس از باندات نذاشتی تا بتونیم بیشتر راهنماییت کنیم
                اقایون بسیار ممنونم اقا محمد ممنونم همین مداریو مه محمد جان گفتندو میسازم انصافا بهتر از اونی که خودم گفتم
                میرم بره ساختش باز ازتون کمک میگیرم خیلی گلی!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                  سلام
                  آقا مجید
                  مصطفی جان درست میگن اون آمپلی به درد خونه نمی خوره درسته قدرت داره ولی وقتی نتونی تو خونه ازش استفاده کنی ساختنش چه فایده داره ؟؟؟؟
                  در مورد لینک مداری که گذاشتی به نظر من برای خونه کافی و مناسب هست. اما درایورش کمی ضعیف هست من یک مداری شبیه به این رو ساختم و الان هم تو خونه دارم ازش استفاده می کنم. کیفیتش خوبه - pcb هم داره و خرجش پایین هست و مشکلات تنظیم بایاس رو نداره. من بهش دو تا بلندگوی ضبط سامسونگ وصل کردم و استفاده می کنم.
                  این مدارش هست :

این هم یک pcb جمع و جور از اون مدار :

برای ماسفت ها هم میتونی از :
                  irfp9240 و irfp240 و یا از irf9540 و irf540 استفاده کنید ( خودم از این ماسفت ها استفاده کردم )

یک ترانس دوبل 24 ولت 4 آمپر هم مناسب این مدار هست.
                  موفق باشید
                  آقا محمد شادم کردی :smile: فقط برام در مورد تغذیه مناسب. قدرتش بر حسب وات و کیفیت صدا و شفافیتش صحبت کن من رو صاف و کیفیتی بودن خیییلی حساسم.

دیدگاه

آقا محمد شادم کردی :smile: فقط برام در مورد تغذیه مناسب. قدرتش بر حسب وات و کیفیت صدا و شفافیتش صحبت کن من رو صاف و کیفیتی بودن خیییلی حساسم.
                    مجید جان
                    تغذیه ای که من استفاده کردم یک ترانس 24 دوبل 3 آمپر بود . و خدا رو شکر با زیاد کردن صدا مشکلی نبود.البته من صدا رو تا آخر زیاد نکردم چون دوست نداشتم باندام رو از دست بدم .منبع صدای من هم خروجی یک dvd پلیر بود .
                    قدرتش 100 وات ذکر شده ولی من فکر کنم حداقل 70 وات واقعی بتونی با این تغذیه از این مدار بگیری . یکی از حسن های این مدار اینه که جمع و جور هست .
                    در مورد کیفیت :
                    ببین کیفیت تو مدارات آمپلی همش مربوط به مدار آمپلی نمیشه بلکه به خیلی موارد دیگه مثل فیلتر های زیر و بم و مید بستگی داره . به نظر من اونها هستند که درصد زیادی تو کیفیت صدا موثر هستند. البته آمپلی فایر های ماسفت
                    راندمان کاری بهتری هم نسبت به ترانزیستورهای معمولی دارند . من قبل از این آمپلی ماسفت که ساختم یک آمپلی با ترانزیستورهای 2n3055 & mj2955 ساخته بودم اونم خوب بود ولی این ماسفته یک چیز دیگه هست.
                    انشاا... شما رو هم راضی خواهد کرد . فقط یک چیز رو بگم اگر مدار رو مونتاژ کردی و ورودی رو به خروجی کارت صدا زدی و صداش کافی نبود نیای بگی این آمپلی به درد نمی خوره ها . ببین شما برای اینکه بتونی از مدار بهره کامل رو ببری باید قبل از ورودی آمپلی یک مدار تن کنترل قرار بدی تا هم بتونی صدا رو به دلخواه خودت تغییر بدی و هم اینکه تطبیق امپدانس انجام بشه.
                    شما یک بسم ا... بگو و برو جلو من و سایر دوستان در حد توان یاریتان خواهیم کرد.
                    موفق باشید

دیدگاه

خیات راحت باشه این امپ کاملا راضیت میکنه
                      منم خیلی به کیفیت حساس بودم و هیچ چیز راضیم نمیکرد ولی با این امپ ..... :wow: :nice:

دیدگاه

مجید جان
                        تغذیه ای که من استفاده کردم یک ترانس 24 دوبل 3 آمپر بود . و خدا رو شکر با زیاد کردن صدا مشکلی نبود.البته من صدا رو تا آخر زیاد نکردم چون دوست نداشتم باندام رو از دست بدم .منبع صدای من هم خروجی یک dvd پلیر بود .
                        قدرتش 100 وات ذکر شده ولی من فکر کنم حداقل 70 وات واقعی بتونی با این تغذیه از این مدار بگیری . یکی از حسن های این مدار اینه که جمع و جور هست .
                        در مورد کیفیت :
                        ببین کیفیت تو مدارات آمپلی همش مربوط به مدار آمپلی نمیشه بلکه به خیلی موارد دیگه مثل فیلتر های زیر و بم و مید بستگی داره . به نظر من اونها هستند که درصد زیادی تو کیفیت صدا موثر هستند. البته آمپلی فایر های ماسفت
                        راندمان کاری بهتری هم نسبت به ترانزیستورهای معمولی دارند . من قبل از این آمپلی ماسفت که ساختم یک آمپلی با ترانزیستورهای 2n3055 & mj2955 ساخته بودم اونم خوب بود ولی این ماسفته یک چیز دیگه هست.
                        انشاا... شما رو هم راضی خواهد کرد . فقط یک چیز رو بگم اگر مدار رو مونتاژ کردی و ورودی رو به خروجی کارت صدا زدی و صداش کافی نبود نیای بگی این آمپلی به درد نمی خوره ها . ببین شما برای اینکه بتونی از مدار بهره کامل رو ببری باید قبل از ورودی آمپلی یک مدار تن کنترل قرار بدی تا هم بتونی صدا رو به دلخواه خودت تغییر بدی و هم اینکه تطبیق امپدانس انجام بشه.
                        شما یک بسم ا... بگو و برو جلو من و سایر دوستان در حد توان یاریتان خواهیم کرد.
                        موفق باشید
                        محمد جان میشه بجای bd139 از bd243c یا bd239a استفاده کنم؟؟کدوم بهتره استفاده منم؟139 یه دونه دارم اما 239 و 243 یه عالمه دارم چیکار کنم حالا؟؟
                        بعد یه چیز دیگه... اینmpsa56 جایگذین یا معادل داره؟؟ تو بعضی مدارا دیدم بجاش از ترانزیستورای bc549 و کلا از این خانواده bc استفاده شده که شکلشون فلزی و گرد هست. حالا کدوم بهتره؟؟حکم چیه؟چی دستور میدی؟؟ بهترین و مناسب ترین رو معرفی کن لطفا.
                        ماسفت چی بگیرم؟؟اینم تحلیل کن برام که کدوم رو بگیرم چه خاصیتی داره و ....
                        سپاسگذارم :smile:

دیدگاه

سلام
                          مجید جان اینم یه PCB دیگه از همین امپ که خودم کشیدم:
                          http://zaylogm.persiangig.com/docume...9240%20amp.zip
                          هم 2 تا فیوز برای 2 خط تغذیه داره هم 2 تا خازن اضافی برای تغذیه

این رو منم ساختم و واقعا راضی هستم هم کیفیت فوق العاده ای نسبت به سادگی مدار داره هم قدرت خوبی داره و راحت باند های 12 اینچی رو درایور میکنه فقط باید تغذیه خوبی داشته باشه و تا حد امکان صاف باشه برای این من ار خازن های صوتی پایونیر استفاده کردم و روی خود PCB هم 2 تا جای خازن 2200 میکرو 63 ولت هم گذاشتم که دیگه کاملا تکمیل بشه یه نکته دیگه این که حتما با هر خازن صافی یه خازن 100 نانو MKT یا مولتی لایر موازی کن تا نویز خفیف یکسوسازی دیود ها رو فیلتر کنه

دیدگاه

محمد جان میشه بجای bd139 از bd243c یا bd239a استفاده کنم؟؟کدوم بهتره استفاده منم؟139 یه دونه دارم اما 239 و 243 یه عالمه دارم چیکار کنم حالا؟؟
                            بعد یه چیز دیگه... اینmpsa56 جایگذین یا معادل داره؟؟ تو بعضی مدارا دیدم بجاش از ترانزیستورای bc549 و کلا از این خانواده bc استفاده شده که شکلشون فلزی و گرد هست. حالا کدوم بهتره؟؟حکم چیه؟چی دستور میدی؟؟ بهترین و مناسب ترین رو معرفی کن لطفا.
                            ماسفت چی بگیرم؟؟اینم تحلیل کن برام که کدوم رو بگیرم چه خاصیتی داره و ....
                            سپاسگذارم :smile:
                            mpsa56 به راحتی گیر میاد اگر نتونستی گیر بیاری از bc556 استفاده کن.
                            به جای bd139 میتونید از bd243c هم استفاده کنید میتونید از mje340 هم استفاده کنید
                            به جای bd140 میتونید از bd244c هم استفاده کنید و هم میتونید از mje340 هم استفاده کنید
                            دقت کنید اگر از 243 و 244 استفاده کردید پایه ها کاملا" بر عکس میشوند چون پکشون کاملا" فرق داره. اما من توصیه ام اینه که تا حد امکان از همون شماره های ذکر شده استفاده کنید.
                            ترانستون رو تهیه کردید؟
                            اگر تهیه کردید چند ولت و چند آمپر هست ؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                              سلام
                              مجید جان اینم یه PCB دیگه از همین امپ که خودم کشیدم:
                              http://zaylogm.persiangig.com/docume...9240%20amp.zip
                              مهدی جان میتونی فایل pcb رو با فرمت عکس یا پی دی اف قرار بدی ؟؟با تشکر

دیدگاه

مهدی جان میتونی فایل pcb رو با فرمت عکس یا پی دی اف قرار بدی ؟؟با تشکر
                                سلام راست میگه مهدی اگه میتونی با فرمت عکس برامون پ کن فکر میکنم این pcb قسمت طراحی درایورای ماسفتش خوب نیست خوب نمیشه خنکشون کرد شایدم اشتباه میکنم..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X