اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق العاده کیفیتی 60w-100w

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق العاده کیفیتی 60w-100w

نوشته اصلی توسط majid_azizi
    مصطفی چرا قدرتش زیاده؟ مگه نه 100وات هست؟منم 2تا باند خفن 100وات دارم نهابتا دیدم یکیشو اذیت میکنه 2تا باندمو بهش وصل میکنم. کیفیتش در حد stk باشه صداشم صاف و کریستالی باشه میسازمش.
    از کیفیتش بیشتر برام بگو راستی هزینشم یهم بگو
    مجید دلبندم :rolleyes: این امپلی 4 تا ماسفت irfp250 داره میدونی یعنی چی نمیدونی :mrgreen: شوخی بود به دل نگیر
    اقا اگر شما یه عکس خوب از تمام باندایی که میخوای بسازی قرار بدی بیشتر راهنمایید میکنیم
    اون مداری که خودت گذاشتی مدار خوبیه از لحاظ کیفیت عالیه بیس نرم و کوبنده ای داره ولی قدرتش خیلی زیاده به یه باند نمیشه زدش و صداش رو تا اخر بالا برد 100 در 100 باند رو تیکه تیکه میکنه این 200 واته . بعد شما باید برای صدای استریو 2 تا ازش بسازی اگه بخوای دو تا باندت رو به یه امپلی وصل کنی صدای خوبی نخواهی داشت چون مونو میشه
    کیفیتش به نظر من از stk هم بیشتره
    من حدود 2 ماه پیش پام 20 تومن تموم شد هر کدوم از ترانزیستورا رو 3000 تومن گرفتم الان حتما گرونتر شده
    با یک بار امپ درست کردن نمیتونی به اون صدایی که میخوای برسی چون باید تجربه بدست بیاری هم از صدا و هم از مدارات صدا
    در هر صورت نظر من همون امپلی که برات لینکشو گذاشتم اونم عالیه مثل همینه ولی با 2 تا ترانزیستور قدرتشم عالیه
    یه عکسی از باندات حتما بزار

دیدگاه

سلام
      اقا مجید به نظر من شما اول برو سراغ تغذیه کامل و درست و حسابی یه تغذیه فراهم کن بعد بیا روی امپ ها مانور بده نگاه نکن این امپ گسسته هست یا با ماسفته یا با حاله و اینا!! اینا تغذیه های وحشتناکی میخواد اگه نتونی تغذیه اینارو جور کنی (ترانس مناسب + خازن های صافی مارک خوب) صد تا امپ هم که بسازی فایده ای نداره!!
      حرف مصطفی جان هم کاملا درسته کسی که میخواد یه امپ (یه سیستم معمولی) برای اولین بارش درست کنه که ازش استفاده کنه و دیگه همیشگی باشه 99 درصد اون چیزی نمیشه که تصورش رو کرده باید چندین بار مدارات مختلف رو بسازه و امتحانشون کنه تا قلق و تجربه کافی رو بدست بیاره تا بتونه اون چیزی رو که مورد نظرشه رو خودش بسازه
      با هر بار ساختن یه مداری ادم یه تجربه جدیدی پیدا میکنه که هیج جایی اونو ننوشته و ادم خودش بدستش میاره و توی مدارات بعدی از اون تجربه ها استفاده میکنه یا یه مداری رو که راضیش میکنه درست کنه و لذتشو ببره
      موفق باشی :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
        مجید دلبندم :rolleyes: این امپلی 4 تا ماسفت irfp250 داره میدونی یعنی چی نمیدونی :mrgreen: شوخی بود به دل نگیر
        اقا اگر شما یه عکس خوب از تمام باندایی که میخوای بسازی قرار بدی بیشتر راهنمایید میکنیم
        اون مداری که خودت گذاشتی مدار خوبیه از لحاظ کیفیت عالیه بیس نرم و کوبنده ای داره ولی قدرتش خیلی زیاده به یه باند نمیشه زدش و صداش رو تا اخر بالا برد 100 در 100 باند رو تیکه تیکه میکنه این 200 واته . بعد شما باید برای صدای استریو 2 تا ازش بسازی اگه بخوای دو تا باندت رو به یه امپلی وصل کنی صدای خوبی نخواهی داشت چون مونو میشه
        کیفیتش به نظر من از stk هم بیشتره
        من حدود 2 ماه پیش پام 20 تومن تموم شد هر کدوم از ترانزیستورا رو 3000 تومن گرفتم الان حتما گرونتر شده
        با یک بار امپ درست کردن نمیتونی به اون صدایی که میخوای برسی چون باید تجربه بدست بیاری هم از صدا و هم از مدارات صدا
        در هر صورت نظر من همون امپلی که برات لینکشو گذاشتم اونم عالیه مثل همینه ولی با 2 تا ترانزیستور قدرتشم عالیه
        یه عکسی از باندات حتما بزار
        مرسی اما اونی که بوردشو گذاشتی یکم گنگه مثل این تر تمیز نیست من با قدرت زیاد مشکل ندارما! با کیفیت کم مشکل جدی دارم.
        قدرت زیاد رو میشه مهار کرد اما کیفیت کم رو نمیشه زیاد کرد مگر با شروع دوباره :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
          سلام
          اقا مجید به نظر من شما اول برو سراغ تغذیه کامل و درست و حسابی یه تغذیه فراهم کن بعد بیا روی امپ ها مانور بده نگاه نکن این امپ گسسته هست یا با ماسفته یا با حاله و اینا!! اینا تغذیه های وحشتناکی میخواد اگه نتونی تغذیه اینارو جور کنی (ترانس مناسب + خازن های صافی مارک خوب) صد تا امپ هم که بسازی فایده ای نداره!!
          حرف مصطفی جان هم کاملا درسته کسی که میخواد یه امپ (یه سیستم معمولی) برای اولین بارش درست کنه که ازش استفاده کنه و دیگه همیشگی باشه 99 درصد اون چیزی نمیشه که تصورش رو کرده باید چندین بار مدارات مختلف رو بسازه و امتحانشون کنه تا قلق و تجربه کافی رو بدست بیاره تا بتونه اون چیزی رو که مورد نظرشه رو خودش بسازه
          با هر بار ساختن یه مداری ادم یه تجربه جدیدی پیدا میکنه که هیج جایی اونو ننوشته و ادم خودش بدستش میاره و توی مدارات بعدی از اون تجربه ها استفاده میکنه یا یه مداری رو که راضیش میکنه درست کنه و لذتشو ببره
          موفق باشی :bye
          آقا مهدی مرسی از راهنماییت ولی با تغزیه که مشکلی ندارم فردا زنگ میزنم برام یه ترانس 50-0-50 10امپر میپیچن فردا شب میرم تحویل میگیرم 10تومن میشه نهایتا..
          خازن 70ولت هم حدود 15000میکرو دارم اصلا نگرانه این نیستم نمیدونم شایدم باید باشم؟؟به نظرت باید باشم؟؟

دیدگاه

آقا مهدی مرسی از راهنماییت ولی با تغزیه که مشکلی ندارم فردا زنگ میزنم برام یه ترانس 50-0-50 10امپر میپیچن فردا شب میرم تحویل میگیرم 10تومن میشه نهایتا..
            مهندس چجوری این ترانس 10تومن میشه؟ oo: :surprised:
            زیره 100 حساب نکن!

دیدگاه

پاسخ : کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق الع&

سلام

شما برای سیستم 200 واتی ( دوتا 100 وات ) به تغذیه ی 500 واتی نیاز داری و نه کمتر. چون مهمه.

درضمن در ی سیستم با کیفیت قبل از کیفیت آمپ و همچنین بلندگو ، مقدار ظرفیت خازن های صافی مهمه.برای اون کیفیتی که شما میخوای داشته باشی ، حداقل به 25000 میکرو فاراد رو هر ریل تغذیه نیاز داری که میشه 50000 میکرو فاراد.

همونطور که دوستان فرمودن و من کاملش کردم . بالای 100 تومن هزینه ترانس داری و 20 تومن هم خازن(خازن های تغذیه مخصوص کارای صوتی). چون خود ترانس و کیفیت پیچیده شدن و نوع پیچیده شدنش برای کارای صوتی خیلی خیلی مهمه.

در ضمن شما یرای ترانس که ولتاژ 50 ولت لازم نداری. ترانس دوبل 50 ولت که بعد از DC شدن میشه دوبل 70 ولت !! که برای این آمپا مناسب نیست.
              دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

از ایسی بدم میاد لوسه:(
                اگرم یه روزی بخوام ایسی کار کنم میرم 15تومان میدم یه stk 2*200 وات با تون کنترل کامل میگیرم...
                ولی من مدار گسسته یا کیفیت میخوام تمام امپلی های ماشین ماسفتی هستن هم کیفیت دارن هم قدرت
                من یکی از اونارو میخوام..
                این لینکی که گذاشتم بدرد کارم نمیخوره؟
                یه بار اول با ملایمت سعی کردم یه آی سی STK4432 را باز کنم و هر کار کردم نشد و بعد با خشونت باز کردم که در این خشونت آی سی هم ریق رحمت را سر کشید

در آی سی چهار تا ترانزیسور بزرگ روی بردش جلب توجه میکرد خوب من ترانزیستور 2N3055 را هم قبلا باز کرده بودم اصلا قابل مقایسه نبود هر ترانزیستور آی سی حداقل 5 برابر بزرگتر از 2N3055 بود و به این نتیجه رسیدم که آی سی هم میتونه لوس نباشه و به راحتی بتونه با بعضی مدارات گسسته رقابت کنه

خوب اگر مداری مثله 4432 بسازیم باید 10 تا 3055 برای هر کانال قرار بدیم و در صورت استریو باید 20 تا قرار بدیم

یه نکته ای هم هست "هرچه در درایو قدرت موازی کاری کنیم THD مدار بالا میره " برای همینه که کارخونه سازنده میاد از ترانزیستور هایی که شاید مشابهش جایی پیدا نشه استفائه میکنه که هم قدرت بالا میره و هم THD را پایین نگاه میداره

و طبیعی هم هست وقتی چهارتا نرانزیستور قوی در یک آی سی جاداده میشن با کوچکترین ولوم دهی آی سی گرم میشه و نباید این برداشت را کنیم که این آی سی سوسول هست .

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

با تغزیه که مشکلی ندارم فردا زنگ میزنم برام یه ترانس 50-0-50 10امپر میپیچن فردا شب میرم تحویل میگیرم 10تومن میشه نهایتا..
                  :eek: اقا مجید اگه این ترانسی که شما گفتید میشه 10 تومن من همین الان 5 تا سفارش میدم برام بپیچن
                  یه قیمت بگیر اول چون به قول دوستان قیمت این ترانس بالای 70 تومن میشه من خودم یه هسته 120EI داشتم دادم برام دوبل 36 پیچیدن شد 40 تومن تازه من خودم هسته رو داشتم وگرنه بالای 60 70 تومن میشد شما اگر میخوای همون مداری رو که خودت گذاشتی درست کنی اونم دو تا یه دوبل38 ولت 10 امپر نیاز داری
                  البته دقیق بخوای حساب کنی باید دوبل 36 ولت بپیچی ولی چون افت ولتاژ داری 38 بپیچ

دیدگاه

دوست گلم اگر با 10 هزار تومن برات ترانس 50-0-50 10 آمپر پیچیدن منم 10 تا میگیرم
                    مطمئن باش برای همچین ترانسی بالای 50 هزار تومن باید اسکناس خرج کنی.
                    موفق باشی

دیدگاه

خازن 70ولت هم حدود 15000میکرو دارم اصلا نگرانه این نیستم نمیدونم شایدم باید باشم؟؟به نظرت باید باشم؟؟
                      الان مشکلی نداری ولی اگه درستش نکنی همین تغذیه به ظاهر ساده پیرت میکنه!!
                      نگرانی اولت باید فراهم کردن تغذیه امپی رو که میخوای بسازی باشه نه خود امپ!!
                      داداش تند نرو مگه کشکیه بری یه ترانس دوبل 50 مثلا بخری بعد برای امپ ها استفاده کنی؟! هر امپی تغذیه خاص خودشو میخواد :NO:

در ضمن اگه دنبال کیفیت بالا هستی...
                      اگه میخوای مدارت کمترین نویز رو داشته باشه...
                      اگه میخوای یه کا درست و حسابی انجام بدی...
                      اگه میخوای یه امپ عمری داشته باشی و لذتش رو ببری...

حتما حتما حتما از ترانس حلقوی (یا ترانس تیروئید) باید باید باید استفاده کنی نه ترانس های معمولی EI

دوستان میدونن برا چی میگم و چرا اصرار میکنم
                      2 تا از دلایلش اینه که ترانسی که این امپ ها میخوان اندازش تو مایه های یه ترانس جوش (حالا یکم کوچیکتر) میشه و این ترانس رو کجا میخوای بزاری؟ تو کدوم جعبه؟؟ توی توان مشابه ترانس حلقوی اندازش نصف ترانس EI هست...
                      بعدیش (مهمترین مشکل) اینه که توی این توان ترانس معمولی میدان مغناطیسی بسیار بزرگی ایجاد میکنه که ما که میخوایم یه مداری بسازیم که به این میدان ها خیلی حساسه و سریع نویز میگیره اصلا اصلا بدرد نمیخوره در عوض ترانس حلقوی توی توان مشابه خیلی کمتر میدان مغناطیسی ایجاد میکنه (به دلیل هسته حلقوی و جنس حلقه و کوچکتر بودن هسته در مقایسه با با هسته EI) و کاملا مناسب کارای صوتی هست

برای همینه که توی همه ی پاور امپ های با کیفیت اصلا اصلا از ترانس EI استفاده نمیکنن و همه از حلقوی با کاور مناسب روش (کاوری که تا حد امکان جلوی انتشار امواج مغناطیسی رو میگیره) استفاده میکنن
                      تو هم اگه میخوای یه کار خوب جمع کنی اول باید از تغذیه خوب و کامل استفاده کنی (ترانس حلقوی + خازن صافی کارای صوتی) پس حتما اولین و مهمترین نگرانیت باید تغذیه باشه!!

این ترانس حلقوی با این همه مزایایی که داره عیبش اینه که قیمتش گرون تره هم توان خودش با ترانس EI میشه...
                      مثلا این ترانسی رو که تو گفتی بدم بپیچن که 10 تومن نمیشه بلکه حدود 150 تومن (با این قیمت مس) میشه حلقوی این میره بالای 200 هزار چوق (تومن!!!) oo: :eek:

حالا بببین میتونی و میصرفه هزینه اینو بپردازی... اگه میتونی که خوش به حالت اگه نه هم که از پاور امپ ساختن بیا بیرون و الکی خودتو حرص و عذاب نده!!!
                      درضمن خازن های صافی هم یه بحث فوق العاده مهمه که خازن هایی که بدرد این کار میخورن یکیش خازن های صوتی پایونیر هستن که 22000 میکرو 63 ولت هستن برای هر خط تغذیه حداقل 2 تا از اینها رو میخوای (به ولتاژشون باید دقت کنی شاید به کار تو نیان) که قبلا 8 تومن بودن حالا nn جان گفت چند وقت پیش 11 تومن شده بود که الان باز هم گرونتر شده!!

حالا یه دو دو تا چهار تا که بکنی میبینی یه امپ خوف هم که بسازی و بخوای از قطعات عالی (به فرض!!) استفاده کنی فوق فوقش هزینش میشه پول خازن های صافی که میخوای!!! دیگه ترانس که هیچی :NO:

این گوی این میــــــــــــدان اگه میتونی همه اینارو فراهم کنی بسم الله ما هم در خدمتت هستیم دربست!!
                      انشاالله که موفق باشی (میشی :mrgreen :bye

دیدگاه

اقا ما میخواستیم پارسال که اصلا نمیفهمیدیم دلار و گرونی چی چی هست بدیم یه دوبل 35 ولت 9 امپر (630 وات) بپیچن طرف میگفت حدود 100 هزار تومن میشه!! حالا به فرض اگه این موج تخریب گرونی هنوز به ما نرسیده باشه :mrgreen: و مس و اهن اصلا گرون نشده باشه ترانسی که این دوستمون میخواد توانش میشه 1000 وات :eek: که که یه چیزی تو مایه های همون 150 تومن (الان فرض بر قیمته قبله :mrgreen میشه!! اینش به کنار خداوکیلی ضایع نیست ادم یه ترانس جوش رو بزاره تو جعبه امپ؟؟ حدود 10 تا 15 کیلو وزنشه!!

دیدگاه

ای بابا حالا یه چیزی گفت چرا میزنین .
                          با این حساب بنده خدا کلا پشیمون میشه.
                          میره با 2030 امپ میسازه. :mrgreen:
                          طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                          امروز رو کامل زندگی کن...
                          (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

دو روز پیش یه هسته ی فریت توروید دیدم که میشه باهاش ترانس 800 وات ساخت. خیلی عالی بود . بدرد ترانس آمپ میخوره . اما قیمتش 80 هزار تومن یود که باید قیمت سیم مسی رو هم بهش اضافه کرد که البته چون پیچیدنش سخته باید داد با دستگاه بپیجن . حالا خودتون ببینید چقدر در میاد
                            قطر خارجیش11 سانت بود،قطر داخلیش 8 و ارتفاعش 3 سانت.(ابعادش حدودی یادمه)
                            دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

ای بابا حالا یه چیزی گفت چرا میزنین .
                              با این حساب بنده خدا کلا پشیمون میشه.
                              میره با 2030 امپ میسازه.
                              =)) :-))
                              LIKE :nice:
                              والا منم به این نتیجه رسیدم!! قبلنا (دوران جاهلیت :mrgreen اسم tda رو میشنیدم یه حالی میشدم اما الان میبینم در حقش خیلی ظلم کردم خـــــــــیلی!!! بدبخت یه امپ کوچولوی بدون دردسره فقط یکم کیفیتش تخیلیه (فقط یکم!)

دو روز پیش یه هسته ی فریت توروید دیدم که میشه باهاش ترانس 800 وات ساخت. خیلی عالی بود . بدرد ترانس آمپ میخوره . اما قیمتش 80 هزار تومن یود که باید قیمت سیم مسی رو هم بهش اضافه کرد که البته چون پیچیدنش سخته باید داد با دستگاه بپیجن . حالا خودتون ببینید چقدر در میاد
                              قطر خارجیش11 سانت بود،قطر داخلیش 8 و ارتفاعش 3 سانت.(ابعادش حدودی یادمه)
                              :eek: @-)
                              چـــــــــــــــــی؟!!! 80 هزار تومن هسته؟!!! nn جان ابکاری طلا یا نقره نبوده احتمالا؟؟!! کجا دیدی؟ سلف الکترونیک؟
                              من قبلا چند تا هسته بزرگ دیده بودم تو مغازش بهش گفتم میشه اینارو ترانس باهاش پیچید گفت اصلا اینارو برای همین کار میبیرن و ولی پشیمونم چرا قیمتشو نپرسیدم :angry: گفتم شما جایی رو میشناسین گفت نه من فقط هسته هارو دارم نمیدونم کجا میپیچن...

دیدگاه

ای بابا شما چقدر سر قیمت ها دعوا می کنید

دو هفته پیش رفته بودم عبدل اباد یه UPS دیده بودم میگفت 20 تومن توش یه ترانس داشت به چه سنگینی که میشد ولتاژش رو کم و زیاد کرد (مس هم داشته با کلی قطعات دیگه )
                                اگه بازم میگشی چیز دیگه ای هم میشد پیدا کرد

حالا شما این همه بگید که ترانس گرونه :mrgreen: :mrgreen:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X