اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق العاده کیفیتی 60w-100w

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق العاده کیفیتی 60w-100w

سلام راست میگه مهدی اگه میتونی با فرمت عکس برامون پ کن فکر میکنم این pcb قسمت طراحی درایورای ماسفتش خوب نیست خوب نمیشه خنکشون کرد شایدم اشتباه میکنم..
    مجید جان اصلا ترانزیستور های درایور گرم نمیشن که نیازی به خنک سازیشون داشته باشی!!
    فقط این PCB خم های 90 درجه داره که زیاد جالب نیست بهتره که زاویه ها 45 درجه باشن

لینک پست قبل اصلاح شد چون یه تغییر کوچیک تو PCB دادم بازم خود فایل PCB رو میزارم:
    http://zaylogm.persiangig.com/docume...9240%20amp.zip
    اینم عکس از لایه زیر و بالای PCB:
    http://zaylogm.persiangig.com/docume...0amp-image.zip
    این هم PDF :
    http://zaylogm.persiangig.com/docume...%20amp-pdf.zip

اینم عکس PCB توی پروتئوس:

مجید جان اینم از خود مدار ساخته شده البته همونطور که میبینی اون موقع اون 2 تا خازن 2200 میکرو رو نذاشته بودم (همون جای خالی پایین سمت چپ مدار) که الان گذاشتمشون

این هم عکس 2 تا خازن صافی 22000 میکرو 63 ولت پایوونیر (خوره این مداره :mrgreen اون باطری نقش مقیاس رو داره!!

این عکس هارو توی یه تایپیک دیگه هم گذاشته بودم ولی بازم گذاشتمشون چون شاید اونارو ندیده باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
      مجید جان اصلا ترانزیستور های درایور گرم نمیشن که نیازی به خنک سازیشون داشته باشی!!
      فقط این PCB خم های 90 درجه داره که زیاد جالب نیست بهتره که زاویه ها 45 درجه باشن

لینک پست قبل اصلاح شد چون یه تغییر کوچیک تو PCB دادم بازم خود فایل PCB رو میزارم:
      http://zaylogm.persiangig.com/docume...9240%20amp.zip
      اینم عکس از لایه زیر و بالای PCB:
      http://zaylogm.persiangig.com/docume...0amp-image.zip
      این هم PDF :
      http://zaylogm.persiangig.com/docume...%20amp-pdf.zip

اینم عکس PCB توی پروتئوس:

مجید جان اینم از خود مدار ساخته شده البته همونطور که میبینی اون موقع اون 2 تا خازن 2200 میکرو رو نذاشته بودم (همون جای خالی پایین سمت چپ مدار) که الان گذاشتمشون

این هم عکس 2 تا خازن صافی 22000 میکرو 63 ولت پایوونیر (خوره این مداره :mrgreen اون باطری نقش مقیاس رو داره!!

این عکس هارو توی یه تایپیک دیگه هم گذاشته بودم ولی بازم گذاشتمشون چون شاید اونارو ندیده باشی
      مهدی جان کارت خیلی درسته! خوب درستش کردی
      اما گیج شدم :sad: آخه اون pcbکه محمد گذاشت یکم با این تفاوت داره ظرفیت خازنای عدسی مقاومتا..اون pcb اصلا 2تا مقاومت آجری رو نداره مستقیم وصل شده!
      من الان باید کدوم رو بسازم؟ :cry:
      اون یکی آسونتره کوچیکتره برای من که تجربم کمه یکم بهتره
      از طرفی رو کیفیت حساسم میترسم چون اون یه سری قطعات رو نداره کیفیتش از این pcb که شما گذاشتی کمتر باشه.. واقعا موندم توش :sad:
      اگه میدونی اون pcb که محمد گذاشته کیفیتش با این یکیه کمکم کن اونو بسازم اگر نه بگو تا به فکر این باشم. من کیفیت میخوام.
      این آمپلی که ساختیو نمیفروشیش؟؟ آخه تعارف که نداریم! من کجا میتونم به این تمیزی بسازم؟! والا..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid_azizi
        سلام راست میگه مهدی اگه میتونی با فرمت عکس برامون پ کن فکر میکنم این pcb قسمت طراحی درایورای ماسفتش خوب نیست خوب نمیشه خنکشون کرد شایدم اشتباه میکنم..
        هیچ مشکلی از نظر نصب هیت سینک ندارند
        ترازیستورهای 139 و 140 نیازی به هیت سینک ندارند و به ترانزیستورهای خروجی هم براحتی می توان هیت سینک نصب کرد . حالا اگر مهدی جان لطف کنند پی سی بی ای که طراحی کردند رو قرار بدند ازشون سپاسگذارم.

دیدگاه

بخدا راضی به اینهمه کمک و پیگیری نبودم مخصوصا پیگیری های مدیر این بخش در طول این 5صفحه تاپیک!!!
          یه سوال پرسیدم ببینید چن ساعته بی جواب مونده اگه میخواین کمک کنین خب کمک کنین
          اونم این مدار که هرچی راجع بهش تحقیق میکنم میبینم همه باهاش مشکل دارن یا برق تو خروجیشه یا جریان تو ورودیشه یا آب تو کیفیتشه...
          خب بیاید یه مدار pcb مرجع با یه سری قطعات ثابت برای این مدار بزارید پرونده این امپلی رو ببندید تا مشکل برای کسی پیش نیاره
          یه مداره و 10 مدل pcb و قطعات..خب برای چی اخه؟ یکی میگه این خوبه یکی میگه اون خوبه
          بابا من یه بار میخوام یه مدار بسازم برای استفاده نه تفریح!
          انتظار دارم بی عیب و نقص ترین pcb و یه لیست قطعه بزارین جلوم بگین بیا اینو بساز!
          شروع میکنم یه ساخت یه مدار میبینم فرداش یکی با یه pcbجدید همون مدار میاد میگه اینو باید بسازی
          اذیت نکنید مردم رو تورخدا
          ما خودمون خسته ایم....

دیدگاه

سلام
            مجید جان واقعا شرمنده امروز سرم شلوغ بود نتونستم تا حالا بیام اینجا :redface:
            مهدی جان کارت خیلی درسته! خوب درستش کردی
            اما گیج شدم آخه اون pcbکه محمد گذاشت یکم با این تفاوت داره ظرفیت خازنای عدسی مقاومتا..اون pcb اصلا 2تا مقاومت آجری رو نداره مستقیم وصل شده!
            من الان باید کدوم رو بسازم؟
            اون یکی آسونتره کوچیکتره برای من که تجربم کمه یکم بهتره
            از طرفی رو کیفیت حساسم میترسم چون اون یه سری قطعات رو نداره کیفیتش از این pcb که شما گذاشتی کمتر باشه.. واقعا موندم توش
            اگه میدونی اون pcb که محمد گذاشته کیفیتش با این یکیه کمکم کن اونو بسازم اگر نه بگو تا به فکر این باشم. من کیفیت میخوام.
            این آمپلی که ساختیو نمیفروشیش؟؟ آخه تعارف که نداریم! من کجا میتونم به این تمیزی بسازم؟! والا..
            عرضم به خدمتت که بازم شرمنده من یادم رفت بگم که این امپ که من گذاشتم یکم شماتیکش با اون که محمد جان گذاشته فرق میکنه ولی در اصل این 2 تا مدار تقریبا یکی هستند و با هم فرقی ندارن و میتونی هر کدومو دلت میخواد بسازی ولی من این مداریو که خودم ساختم رو بهت پیشنهاد میدم چون
            خودم ساختمش و کاملا کار میده و از کیفیت و قدرتش راضی هستم
            بقیه هم این مدار رو ساختن دوستانی مثل mebk و gh,kh و soheil و چندین نفر دیگه
            PCB اش اماده هست و مطمئنه
            پایداری خوبی داره و ولتاژ DC توی خروجی رو راحت میشه تنظیمش کرد

این مدار تو انجمن خیلی معروفه و توی چند تا تایپیک کاملا در موردش بحث شده و دوستان ساختن و دارن استفاده میکنن نمونش هم mebk 1988 که از این مدار 4 تاشو ساخته و داره توی امپش استفاده میکنه و راضیه (عکس امپش توی تایپیک تصاویر امپ ها هست همون که از کیس کامپیوتر برای جعبه استفاده کرده)

از کیفیت و کار کرد اون مدار که من خبر ندارم چون نساختمش ولی اینو هم من هم دوستان در موردش کاملا مطمئن هستیم این که نسبت به اون سخت نیست 2 تا مقاومت اجری و چند تا خازن بیشتر داره که مشکلی ایجاد نمیکنه!!
            این مدار هم قابلتو نداره تقدیم شما توام اگه با حوصله و صبر کار کنی و عجله نداشته باشی میتونی از من بهترشو درست کنی خیالت راحت ضمانت میکنم :mrgreen:

حالا اگر مهدی جان لطف کنند پی سی بی ای که طراحی کردند رو قرار بدند ازشون سپاسگذارم
            محمد جان تو پاسخ قبل هم خود PCB هم عکسش هم PDF رو گذاشتم هر کدومو که راحتی میتونی استفاده کنی داداش :agree:

اونم این مدار که هرچی راجع بهش تحقیق میکنم میبینم همه باهاش مشکل دارن یا برق تو خروجیشه یا جریان تو ورودیشه یا آب تو کیفیتشه...
            خب بیاید یه مدار pcb مرجع با یه سری قطعات ثابت برای این مدار بزارید پرونده این امپلی رو ببندید تا مشکل برای کسی پیش نیاره
            یه مداره و 10 مدل pcb و قطعات..خب برای چی اخه؟ یکی میگه این خوبه یکی میگه اون خوبه
            بابا من یه بار میخوام یه مدار بسازم برای استفاده نه تفریح!
            انتظار دارم بی عیب و نقص ترین pcb و یه لیست قطعه بزارین جلوم بگین بیا اینو بساز!
            شروع میکنم یه ساخت یه مدار میبینم فرداش یکی با یه pcbجدید همون مدار میاد میگه اینو باید بسازی
            اذیت نکنید مردم رو تورخدا
            ما خودمون خسته ایم....
            مجید جان این مدار مشکلی نداره و ملت دارن استفاده میکنن ولی چند نفری (مثل من) اون اوایل که مدار رو میخوان بسازن یکم باهاش مشکل دارن و بعد کاملا حل میشه... کیفیتش هم کاملا خوبه کی گفته کیفیت نداره؟؟
            این که تو خروجی ولتاژ DC داره مربوط به تنظیم نشدن یکی از پتانسیومتر های تنظیم این ولتاژ هست که با تنظیم دقیقش میشه ولتاژ DC رو به زیر 50 میلی ولت کاهش داد که خیلی خوبه
            دومین پتانسیومتر برای تنظیم جریان بی باری مدار هست که خیلی مهمه که مقدار روشن موندن ماسفت هارو تعیین میکنه و برای ثبات کار کرد مدار مهمه

یه مدار دیگه هم هست که کاملا شبیه این مداره ولی اون پتانسیومتر تنظیم ولتاژ افست رو نداره و اونم دوستان ساختن ولی این کامل تره

تو تصمیم بگیر اینو بساز بعد برای تنظیم پتانسیومتر ها و بوجود اومدن مشکلات احتمالی من و دوستان راهنماییت میکنیم خیالت راحت راحت
            این PCB هم برای این مدار از قبل بوده (عکسش توی یه PDF بود) و من چون میخواستم یکم تغییرات توش بدم (مثل اضافه کردن اون 2 تا خازن) اومدم دوباره توی پروتئوس کشیدمش و ساختمش و الان هم که در خدمت شماست!
            شماتیک این مدار رو اگه میخوای ببینی (احتیاجی نیست شماره قطعات همش تو خود PCB هست) بگو باید بگردم تو انجمن پیداش کنم بزارمش...
            موفق باشی :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
              سلام
              مجید جان واقعا شرمنده امروز سرم شلوغ بود نتونستم تا حالا بیام اینجا :redface:عرضم به خدمتت که بازم شرمنده من یادم رفت بگم که این امپ که من گذاشتم یکم شماتیکش با اون که محمد جان گذاشته فرق میکنه ولی در اصل این 2 تا مدار تقریبا یکی هستند و با هم فرقی ندارن و میتونی هر کدومو دلت میخواد بسازی ولی من این مداریو که خودم ساختم رو بهت پیشنهاد میدم چون
              خودم ساختمش و کاملا کار میده و از کیفیت و قدرتش راضی هستم
              بقیه هم این مدار رو ساختن دوستانی مثل mebk و gh,kh و soheil و چندین نفر دیگه
              PCB اش اماده هست و مطمئنه
              پایداری خوبی داره و ولتاژ DC توی خروجی رو راحت میشه تنظیمش کرد

این مدار تو انجمن خیلی معروفه و توی چند تا تایپیک کاملا در موردش بحث شده و دوستان ساختن و دارن استفاده میکنن نمونش هم mebk 1988 که از این مدار 4 تاشو ساخته و داره توی امپش استفاده میکنه و راضیه (عکس امپش توی تایپیک تصاویر امپ ها هست همون که از کیس کامپیوتر برای جعبه استفاده کرده)

از کیفیت و کار کرد اون مدار که من خبر ندارم چون نساختمش ولی اینو هم من هم دوستان در موردش کاملا مطمئن هستیم این که نسبت به اون سخت نیست 2 تا مقاومت اجری و چند تا خازن بیشتر داره که مشکلی ایجاد نمیکنه!!
              این مدار هم قابلتو نداره تقدیم شما توام اگه با حوصله و صبر کار کنی و عجله نداشته باشی میتونی از من بهترشو درست کنی خیالت راحت ضمانت میکنم :mrgreen:

محمد جان تو پاسخ قبل هم خود PCB هم عکسش هم PDF رو گذاشتم هر کدومو که راحتی میتونی استفاده کنی داداش :agree:
              مجید جان این مدار مشکلی نداره و ملت دارن استفاده میکنن ولی چند نفری (مثل من) اون اوایل که مدار رو میخوان بسازن یکم باهاش مشکل دارن و بعد کاملا حل میشه... کیفیتش هم کاملا خوبه کی گفته کیفیت نداره؟؟
              این که تو خروجی ولتاژ DC داره مربوط به تنظیم نشدن یکی از پتانسیومتر های تنظیم این ولتاژ هست که با تنظیم دقیقش میشه ولتاژ DC رو به زیر 50 میلی ولت کاهش داد که خیلی خوبه
              دومین پتانسیومتر برای تنظیم جریان بی باری مدار هست که خیلی مهمه که مقدار روشن موندن ماسفت هارو تعیین میکنه و برای ثبات کار کرد مدار مهمه

یه مدار دیگه هم هست که کاملا شبیه این مداره ولی اون پتانسیومتر تنظیم ولتاژ افست رو نداره و اونم دوستان ساختن ولی این کامل تره

تو تصمیم بگیر اینو بساز بعد برای تنظیم پتانسیومتر ها و بوجود اومدن مشکلات احتمالی من و دوستان راهنماییت میکنیم خیالت راحت راحت
              این PCB هم برای این مدار از قبل بوده (عکسش توی یه PDF بود) و من چون میخواستم یکم تغییرات توش بدم (مثل اضافه کردن اون 2 تا خازن) اومدم دوباره توی پروتئوس کشیدمش و ساختمش و الان هم که در خدمت شماست!
              شماتیک این مدار رو اگه میخوای ببینی (احتیاجی نیست شماره قطعات همش تو خود PCB هست) بگو باید بگردم تو انجمن پیداش کنم بزارمش...
              موفق باشی :job:
              مهدی جان ممنون که محل گذاشتی جواب دادی مدیریت که کولاک کرده..
              داداش شما که کارت درسته حرف شما قبول من این pcb رو مسازم اما بدون این تغییرات که شما دادین آخه میخوام مدارم کوچک باشه.فک کنم همون فایل پی دی اف باشه که بالاش PCB هست پایینش هم لیست قطعات اگه اونه که 100% میدونم اونه یه در خواست دارم اونم اینه که تو اون لیست قطعات برای ترانزیستور درایور و ماسفت و ... چند مدل پیشنهاد شده شما تجربت زیاده یه لطف بکن اون قطعاتی که بد قلق هستند یا ممکن هست مشکل ایجاد کنند رو برام حذف کن که وقتی میرم قطعه بگیرم بدونم کدومو بگیرم !
              منظورمو میفهمی؟ 10 جور معادل مشابه هست یه لطف بکن بهترینارو بگو بخرم

دیدگاه

سلام
                خواهش میکنم ولی مدریت که حتما وظیفه نداره به همه سوالا جواب بده وظیفش مدریت کردن انجمنه!!
                درضمن استاد اشک فرد بسیار با تجربه ای در زمیه مدارات صوتی هستند و سال کار در این زمینه کار کردن و تجربشون توی این مدارت قطعا از همه ما بیشتر هست من وقتی توی مدارات صوتی به یه سوال مهم میرسم یا به بن بست میرسم استاد کاملا کمکم میکنن و جا داره همینجا ذکر خیرشون رو بکنیم!!

در مورد این مدار اره همون PDF هست که بالاش pcb رو زده همونطور که میبینی pcb من دقیقا همونه که تو فایل pdf هست در مورد اندازش خیالت راحت من اصلا اندازه برد رو بزرگ نکردم همون اندازه ای هست که تو خود PDF هست فقط من برای این که اون 2 تا خازن رو روی برد جا بدم اومدم قسمت درایور رو نزدیک هم کردم تا اونا جا بشه و اصلا به طول و عرض pcb اضافه نشده از طرفی کوچیک تر این هم نمیشه چون کاملا قطعات فشرده کنار هم قرار گرفتن و اندازه pcb هم 8.5 سانت در 8.5 سانت هست فکر نکنم بزرگ باشه!!
                در مورد قطعات هم همونایی رو که توی pcb زدم بگیر یعنی ماسفت ها IRF240 (اینو توی pcb اشتباهی IRPF 240 زدم که حواست باشه!!) و اون یکی IRFP9240 هست
                ترانزیستور های قدرت درایور MJE 340 و MJE 350 هست
                ترانزیستور های کوچیک هم BC556 هست
                دیگه فکر نکنم مشکلی باشه اگه هست بگو
                فقط حواست باشه مقاومت هارو از نوع 1 درصد بگیری (مقاومت های ابی رنگ) و خازن های بی پلار رو هم یا MKT انتخاب کنی یا MLT (مولتی لایر)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                  سلام
                  خواهش میکنم ولی مدریت که حتما وظیفه نداره به همه سوالا جواب بده وظیفش مدریت کردن انجمنه!!
                  درضمن استاد اشک فرد بسیار با تجربه ای در زمیه مدارات صوتی هستند و سال کار در این زمینه کار کردن و تجربشون توی این مدارت قطعا از همه ما بیشتر هست من وقتی توی مدارات صوتی به یه سوال مهم میرسم یا به بن بست میرسم استاد کاملا کمکم میکنن و جا داره همینجا ذکر خیرشون رو بکنیم!!

در مورد این مدار اره همون PDF هست که بالاش pcb رو زده همونطور که میبینی pcb من دقیقا همونه که تو فایل pdf هست در مورد اندازش خیالت راحت من اصلا اندازه برد رو بزرگ نکردم همون اندازه ای هست که تو خود PDF هست فقط من برای این که اون 2 تا خازن رو روی برد جا بدم اومدم قسمت درایور رو نزدیک هم کردم تا اونا جا بشه و اصلا به طول و عرض pcb اضافه نشده از طرفی کوچیک تر این هم نمیشه چون کاملا قطعات فشرده کنار هم قرار گرفتن و اندازه pcb هم 8.5 سانت در 8.5 سانت هست فکر نکنم بزرگ باشه!!
                  در مورد قطعات هم همونایی رو که توی pcb زدم بگیر یعنی ماسفت ها IRF240 (اینو توی pcb اشتباهی IRPF 240 زدم که حواست باشه!!) و اون یکی IRFP9240 هست
                  ترانزیستور های قدرت درایور MJE 340 و MJE 350 هست
                  ترانزیستور های کوچیک هم BC556 هست
                  دیگه فکر نکنم مشکلی باشه اگه هست بگو
                  فقط حواست باشه مقاومت هارو از نوع 1 درصد بگیری (مقاومت های ابی رنگ) و خازن های بی پلار رو هم یا MKT انتخاب کنی یا MLT (مولتی لایر)
                  بله قرار نیست به همه سوالها جواب بدن اما انتظار داشتم تو این 70تا پست حداقل یه سری بزنن یه سلامی الیکی..
                  اقا این شد یه جواب درست!
                  فردا با pdf پرینت شده میرم قطعات رو میگیرم نمیدونم pcb چاپ کنم یا رو برد سوراخدار جعمش کنم؟کیفیت چجوری میشه با برد سوراخدار؟

دیدگاه

ئه ئه ئه برد سوراخ دار؟ :eek: :eek: :eek:
                    اخه نمیشه که اینو روی برد سوراخ درست کرد برادر من!! این مدار جریان زیادی میکشه چشمک زن نیست که روی سوراخ دار درست کنی!! دیگه کیفیت رو که اصلا ولش کن!! اگه نمیتونی خودت بزنی بده بیرون برات بزنن

دیدگاه

مهدی جان ممکنه فایل PCB رو با ورژن پایین تری سیو کنی؟

دیدگاه

pcb رو تو این فایل pdf تصمیم گرقتم بسازم اما نمیدونم برای روش اطو باید بر عکس بشه یا نه همینچوری پرینت کنم عکسشو؟
                        خودم فک میکنم نباید بر عکس بشه اما وقتی به قرارگیری قطعات پایینش نگاه میکنم میبینم یه جوریه انگار شکل قرار گیری قطعات رو بر روی پشت برد که مس داره کشیده نه روی برد.
                        +و - هر 2شکل یه سمته.
                        من مستم یا این واقعا اشکال داره؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid_azizi
                          pcb رو تو این فایل pdf تصمیم گرقتم بسازم اما نمیدونم برای روش اطو باید بر عکس بشه یا نه همینچوری پرینت کنم عکسشو؟
                          خودم فک میکنم نباید بر عکس بشه اما وقتی به قرارگیری قطعات پایینش نگاه میکنم میبینم یه جوریه انگار شکل قرار گیری قطعات رو بر روی پشت برد که مس داره کشیده نه روی برد.
                          +و - هر 2شکل یه سمته.
                          من مستم یا این واقعا اشکال داره؟؟
                          اقا مجید برای روش اتو احتیاجی نیست این پی دی اف معکوس شه.دست به کار شو ببینم چکار میکنی

دیدگاه

سلام
                            سهیل جان الان دسترسی به کامپیوتر خودم ندارم برات با ورژن پایینتر سیو کنم بعدا برات میزارم الان با موبایل اومدم :mrgreen:

مجید جان نه همین رو باید پرینت کنی و روی طرف مسی چاپ کنی صفحه بعد هم روی فیبر رو گذاشتم که اگه اینو هم بخوای روی فیبر چاپ کنی مثل من فقط اینو باید برعکس کنی
                            داداش بسازش دیگه حوصلمون سر رفت :mrgreen:

دیدگاه

http://amirardalan180.persiangig.com/image/Pic~1010.jpg
                              تنها دلخوشیم برای تنظیم اون مولتی ترن ها
                              http://amirardalan180.persiangig.com/image/Pic~1008.jpg
                              نظرتون راجع به اینا چیه؟

دیدگاه

مولتی متره رو دوس دارم. :mrgreen:
                                طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                                امروز رو کامل زندگی کن...
                                (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X