اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق العاده کیفیتی 60w-100w

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق العاده کیفیتی 60w-100w

نوشته اصلی توسط mahdi.7

چـــــــــــــــــی؟!!! 80 هزار تومن هسته؟!!! nn جان ابکاری طلا یا نقره نبوده احتمالا؟؟!! کجا دیدی؟ سلف الکترونیک؟
    من قبلا چند تا هسته بزرگ دیده بودم تو مغازش بهش گفتم میشه اینارو ترانس باهاش پیچید گفت اصلا اینارو برای همین کار میبیرن و ولی پشیمونم چرا قیمتشو نپرسیدم :angry: گفتم شما جایی رو میشناسین گفت نه من فقط هسته هارو دارم نمیدونم کجا میپیچن...
    نه .زیر زمین امجد دوتا مغازه است که هسته دارن . اونا این هسته رو داشتن. یه جا هست فکر کنم میپیچه اما باید پرسید.

آدرسشو اگه بذارم تبلیق میشه اونم رایگان!
    دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

ای بابا شما چقدر سر قیمت ها دعوا می کنید

دو هفته پیش رفته بودم عبدل اباد یه UPS دیده بودم میگفت 20 تومن توش یه ترانس داشت به چه سنگینی که میشد ولتاژش رو کم و زیاد کرد (مس هم داشته با کلی قطعات دیگه )
      اگه بازم میگشی چیز دیگه ای هم میشد پیدا کرد

حالا شما این همه بگید که ترانس گرونه
      دررررووود بر برادر بی معرفت عرفان!! دادش بگو نمیخوام برم اون ماسفت لاجیک هارو بگیرم دیگه چرا میپیچونی؟!
      داداش عبدل ابادو ول کن چرا مرجع قیمت تو اونجاست اخه؟!! اونجا که بازار الکترونیک نیست از شیر مرغ تا جون ادمیزاد توش هست!! ادم باید ببینیه کاریو که میخواد بکنه براش توجیه داره یا نه همـــــــــین!
      نه .زیر زمین امجد دوتا مغازه است که هسته دارن . اونا این هسته رو داشتن. یه جا هست فکر کنم میپیچه اما باید پرسید.
      آدرسشو اگه بذارم تبلیق میشه اونم رایگان!
      ممنون nn جان بابت اون...
      میگم این هسته ها شماره ای چیزی دارن که بشه پارامتر هاشو فهمید همینطوری کیلویی نخریم؟!! کسی از فرمول های این ترانس ها خبری داره؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
        ممنون nn جان بابت اون...
        میگم این هسته ها شماره ای چیزی دارن که بشه پارامتر هاشو فهمید همینطوری کیلویی نخریم؟!! کسی از فرمول های این ترانس ها خبری داره؟؟
        من بی سواد که تبلیغ رو نوشتم "تبلیق" چیزی ازون فرمولا نمیدونم . چه توقعایی داری !!

دیدگاه

آقایان اساتید مجرب! بابا آخر شب بود قیمت ترانسو میخواستم بزنم 100تومان یه صفرش در رفت!!!
          چرا جبهه میگیرید؟ :biggrin: من ترانس 12ولت 1امپر گرفتم 10تومان اونم ایرانی الکی!
          خرجش یه باره میخوام راهش بندازم بزارم تو خونه برای مهمونی جشنی چیزی..
          راستی پرسیدم ترانسو میگه یکی داره 38-0-38 7امپر میگه 40تومن بیا وردار ببر.

دیدگاه

خودمونیم... کلی زدین تو سرم...
            به قول اون دوستمون برم با tda2003بازی کنم بردش 2*2سانتی متره خیلیم خوبو قویه! :biggrin:
            ازبس گفتین این خیلی قویه ادمو میترسونین

دیدگاه

همین العان کامپیوترتا خاموش کن و برو بخرش
              --------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط گـــــــــــــیــــــج
                همین العان کامپیوترتا خاموش کن و برو بخرش
                جدی میگی؟یعنی تا این حد؟تازه نمیدونست چقدر قیمت باید روش بزاره کلی فک کرد گفت 40...
                چونه بزنم 30 هم میتونم بگیرم ازش این مربی فنی حرفه ایه استاد سیم پیچیه اونجا انواع ترانس بسته میشه فقط برای تفریح و آموزش طرف مغازه دار نیست
                بابا همتون ترسوندینم از قدرتش :sad: فکر میکنم اگه 5تا باند بهش وصل کنم یه کچولو ولم بدم باندام میترکه
                من یه چیزی میخوام که قدرتش اندازه اسپیکر اکتیو montarbo یا electro voice باشه میخوام باهاش مهمونی بگیرم وقتی باس میزنه مردم خودشون شل کنن نخواد یه ساعت سر بحث رو باز کنی :wow:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid_azizi
                  من یه چیزی میخوام که قدرتش اندازه اسپیکر اکتیو montarbo یا electro voice باشه میخوام باهاش مهمونی بگیرم وقتی باس میزنه مردم خودشون شل کنن نخواد یه ساعت سر بحث رو باز کنی :wow:
                  آمپ و ترانستون جواب گو هست اما باید ووفز 12 اینچ 500 تومنی و توییتر 150 تومنی بخری تا صدای اونا رو بده!!!

دیدگاه

آقایان اساتید مجرب! بابا آخر شب بود قیمت ترانسو میخواستم بزنم 100تومان یه صفرش در رفت!!!
                    چرا جبهه میگیرید؟ من ترانس 12ولت 1امپر گرفتم 10تومان اونم ایرانی الکی!
                    خرجش یه باره میخوام راهش بندازم بزارم تو خونه برای مهمونی جشنی چیزی..
                    اوه اوه اوه اگه واقعا مشخصاتش اینه بدو برو بگیرش سریع :surprised:
                    این ترانسو اگه میگی برا اموزش پیچیدن بدرد نمیخوره هاااا این ترانس پیچیدنا فایده نداره باید طرف ترانس پیچ باشه برای این میگم چون اینا برای اموزشه و بینش درست حسابی کاغذ بریشمال نمیزارن و عایق درست و حسابی نداره و سیم پیچیاش تخیلیه!! این مشخصات رو هم فکر نکنم داشته باشه از اینا کمتره
                    درضمن این ترانس ها برای امپ یه با کیفیت بدرد نمیخوره اگه بتونی یه ترانس حلقوی بگیری خیلی بهتر میشه
                    بستگی داره قدرت رو چی پیش خودت تعریف کرده باشی...
                    به خیلیا بگی 100 وات RMS قدرتشه یارو مسخرت میکنه چون نمیدونه گوش لگاریتمی چیه فکر میکنه این توان های الکی که روی امپ ها نوشته درسته!!
                    100 وات واقعی هم برای خونه و یه مهمونی نسبتا کوچیک کاملا مناسبه نیازی به av400 و titan و اینا نیست
                    ولی همینشم چون کلاس کاریش AB هست یه تغذیه کامل و خوب میخواد (خدارو شکر کن کلاس A نیست!!) وگرنه وقتی ولوم میدی به امپ سریع کمبود تغذیه رو حس میکنی و صدا بریده بریده میشه و کل موزیک به فنا میره :NO:

دیدگاه

منم با گفته داش مهدی موافقم اگر ترانس برای اموزش پیچیده شده باشه بدرد این کار نمیخوره اما باید دیدش .
                      چون ممکنه درست پیچیده نشده باشه با یکم جریان کشی صداش در بیادو تقارن ولتاژ رعایت نشده باشه و هزار دلیل دیگه اما اگر درست باشه مفته....
                      بازم میگم برو ببین ...بعد تصمیم بگیر.
                      طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                      امروز رو کامل زندگی کن...
                      (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

حالا میشه ترانس رو خرید چون واقعا مفته بعد خودش بازش کنه و بعد دوباره سر حوصله و بادقت بپیچه و حسابی بزاره تو شالاک تا یه ترانس خوبی بشه اگه بتونه همون جور که گفت 30 تومن بگیرتش واقعا ارزش داره تازه شاید اون دانش اموزا برای اینکه بخوان نمره خوب بگیرن ترانسو خوب پیچیده باشن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                          آمپ و ترانستون جواب گو هست اما باید ووفز 12 اینچ 500 تومنی و توییتر 150 تومنی بخری تا صدای اونا رو بده!!!
                          مگه اکتیو چند تومانه؟؟؟؟؟ اونقدرا هم شلوغش نکنید دیگه montarbo کار کرده سالم در حد نو این مغازه که ازش باند کرایه میکنم گفت 600تومان!
                          در ضمن بارها تو مهمونی تیوتر باندا رو سوزوندیم بعد که بردیم تحویل بدیم 30تومان پول تیوتر گرفته..
                          electro voice هم داره همین حدوداست..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid_azizi
                            مگه اکتیو چند تومانه؟؟؟؟؟ اونقدرا هم شلوغش نکنید دیگه montarbo کار کرده سالم در حد نو این مغازه که ازش باند کرایه میکنم گفت 600تومان!
                            در ضمن بارها تو مهمونی تیوتر باندا رو سوزوندیم بعد که بردیم تحویل بدیم 30تومان پول تیوتر گرفته..
                            electro voice هم داره همین حدوداست..
                            شما خودت میگی سوختن. خوب پس مطمئن باش electro voice آمریکایی یا آلمانی دست شما ندادن که بخواد بسوزه و تازه 30 تومن بابتش بگیرن.

توییتر 3 وات کوچی که رو این بلندگوهای ایستاده هست 15 تومنه ! اونوقت اون توییتر 30 تومنی....

میانگین قیمت EV هایی که من مد نظر دارم 600 دلار هستش. شما حساب کن ببین چقدر میشه.

اگه من شلوغ میکنم ، دوستان بیان جلوی شلوغ کاری منو بگیرن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
                              ای بابا شما چقدر سر قیمت ها دعوا می کنید

دو هفته پیش رفته بودم عبدل اباد یه UPS دیده بودم میگفت 20 تومن توش یه ترانس داشت به چه سنگینی که میشد ولتاژش رو کم و زیاد کرد (مس هم داشته با کلی قطعات دیگه )
                              اگه بازم میگشی چیز دیگه ای هم میشد پیدا کرد

حالا شما این همه بگید که ترانس گرونه :mrgreen: :mrgreen:
                              ببخشید اسپم میفرستم این عبدل آباد کجاست و کی اونجا بازار میشه؟

دیدگاه

ترانسه را بخر و بعد ببر پیش یه تراس پیچ بگو اینا برام تعمیر کن فوقش 10 تومن میگیره یه دستی به سروگوشش میکشه .
                                --------------------------- --------------------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X