اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق العاده کیفیتی 60w-100w

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق العاده کیفیتی 60w-100w

من رو همین مدار یه بار برای امتحان دو جفت ماسفت بستم و احساس کردم کیفیت و گرمی صداش کم شد و پشیمون شدم . حالا شما هم میتونین امتحان کنید. اما به نظر میرسه درایور طبقه قبلش جوابگویی دوتا ماسفت نیست . شاید بشه با IR2110 تقویتش کرد اما قطعآ دیگه این کیفیت رو نداره و اقتصادی هم نیست چون IR2110 شده 5000 تومن! (جنس اصل ساخت مالزی یا اندونزی)
    دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

بله درست نیست بدون تقویت درایور به طبقه قدرت چیزی اضافه بشه منم باشم این کارو نمیکنم ولی هرجور دوست داری محمد جان اگه میخوای برات تغییرش بدم...
      در ضمن این مدار روی 4 اهم 160 وات میده قدرت کمی نیست!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
        بله درست نیست بدون تقویت درایور به طبقه قدرت چیزی اضافه بشه منم باشم این کارو نمیکنم ولی هرجور دوست داری محمد جان اگه میخوای برات تغییرش بدم...
        در ضمن این مدار روی 4 اهم 160 وات میده قدرت کمی نیست!
        یعنی این مدار با یک جفت ماسفت خروجی 160 وات در 4 اهم میده ؟؟
        پس نیاز نیست تغییرش بدی . بازم ممنون.
        من این مدار رو برای یک دستگاه اکو جایگزین کردم با یک ترانس 40 ولت دی سی که فکر کنم بیشتر از 5 آمپر بود چون وزنش خیلی سنگین بود. این مدار با 70 درصد ولوم داشت 4 تا باند 12 اینچی رو از جاش در میاورد .
        http://www.diy-electronic.com/wp-content/uploads/2012/08/300_watt_MOSFET_real_HI-FI_power_amplifier.gif

رو این اساس گفتم شاید بشه اون مداری رو که شما قرار دادید با 4 تا ماسفت راه اندازی کرد . که nn جان گفتن کیفیتش افت میکنه.
        با تشکر

دیدگاه

اره داداش این مدار با تغذیه مناسب 160 وات میده که با دوبل 40 ولت حدودا باید 140 رو انتظار داشته باشی...
          خیالت راحت قدرتش راضیت میکنه اخرین ورژن pcb شو هم چند صفحه پیش گذاشتم

دیدگاه

سلام
            مهدی جان یک سوال؟
            این مدار آمپ شما بدون دادن ورودی تو خروجی هیچ نویز و هیسی نداره؟؟؟

دیدگاه

تقریبا میتونم بگم نه چون گوشمو تا نزدیک باند ها نکنم صدایی نمیشنوم یه صدای خیلی کم هیس هست که اصلا مهم نیست و قابل چشم پوشیه
              البته خازن های صافی هر خط تغذیه رو باید یه چیز پدرمادر دار بزاری! :biggrin:

دیدگاه

اقا مهدی درست میگه اینی که من ساختم هم وقتی ورودی نداره یه کوچولو صدای هوم داره ولی وقتی به ورودی وصل میشه کاملا بی صدا میشه یعنی هر چقدر زور بزنی خودتو به اسپیکر بچسبونی بازم نمیتونی بفهمی آمپ روشنه یا خاموش :smile:

دیدگاه

پاسخ : کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق الع&

سلام
                  یه ماهی هست که ماسفت 9240 کمیاب شده و هر کی یه مدل داره که کیفیت ظاهری خوبی ندارن
                  چند باری هم به پایا الکترونیک سر زدم وگفتم نداریم و میارم تا آخر دی.
                  امروز یه سری به سایت پایا زدم و دیدم 9240 آوردن دونه ای 5200 و 240 آوردن دونه ای 4300 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

زنگ زدم و پرسیدم ودیدم قیمتا درسته و گفت IRF اصل هست (اصلآ چطوری میشه فهمید؟!!) . من هم از هرکدوم 4 تا میخوام . نمیدونم چه کار کنم . خیلی خیلی گرون شده و دارم دیوونه میشم .
                  یه سوال هم از دوستان و خصوصآ استاد اشک دارم و اینه که میشه مثلآ تو یه آمپ ماسفتی برای مثال AV400 یه طرف 2 تا 250 گذاشت و یه طرف 3 تا 9240 بجای 4 تا240 و 4 تا 9240.

با این وضع آدم بدبخت میشه . :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
                  دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق الع&

نوشته اصلی توسط nn20
                    سلام
                    یه ماهی هست که ماسفت 9240 کمیاب شده و هر کی یه مدل داره که کیفیت ظاهری خوبی ندارن
                    چند باری هم به پایا الکترونیک سر زدم وگفتم نداریم و میارم تا آخر دی.
                    امروز یه سری به سایت پایا زدم و دیدم 9240 آوردن دونه ای 5200 و 240 آوردن دونه ای 4300 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

زنگ زدم و پرسیدم ودیدم قیمتا درسته و گفت IRF اصل هست (اصلآ چطوری میشه فهمید؟!!) . من هم از هرکدوم 4 تا میخوام . نمیدونم چه کار کنم . خیلی خیلی گرون شده و دارم دیوونه میشم .
                    یه سوال هم از دوستان و خصوصآ استاد اشک دارم و اینه که میشه مثلآ تو یه آمپ ماسفتی برای مثال AV400 یه طرف 2 تا 250 گذاشت و یه طرف 3 تا 9240 بجای 4 تا240 و 4 تا 9240.

با این وضع آدم بدبخت میشه . :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
                    6ماه پیش 1 متر سیم لحیم 150 تا 200 تومن بود العان متری 2000 تومن یعنی پیش از 10 برابر یا 1000 درصد گرون شده :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
                    --------------------------- --------------------------

دیدگاه

برید خدا رو شکر کنید ارزون بهتون میدن بوشهر ماسفتا دونه ای 6000تومانه جفتی 12000تومان..
                      به یارو گفتم 20تا بیار از هر کدوم مطمعنم تا سال دیگه یکیشم فروش نمیره!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid_azizi
                        برید خدا رو شکر کنید ارزون بهتون میدن بوشهر ماسفتا دونه ای 6000تومانه جفتی 12000تومان..
                        به یارو گفتم 20تا بیار از هر کدوم مطمعنم تا سال دیگه یکیشم فروش نمیره!!
                        عزیزم سیم لحیم یه چیز مصرفی هست ولی ماسفت یک باره و یه مدار را راه میندازه ولی سیم لحیم جزئ کاره و باید مدام با هویه آبش کنی

ماسفت هم که میگین اینجا (اصفهان) قیمتا نسبت به 5 ماه پیش حدودا 6-5 برابر شده آی سی که 4 ماه پیش خریدم 2500 حالا یارو میگه 12000 تومن با این قیمتا باید الکترونیکا ببوسی و بزاری کنار .

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

وای خدا بده شانس من حدودا سال پیش 7 تا 9240 با 7 تا 240 برای زاپاس گرفتم به دونه ای 1500 چوق
                          الان برم بزارمشون تو گاوصندوق :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                            وای خدا بده شانس من حدودا سال پیش 7 تا 9240 با 7 تا 240 برای زاپاس گرفتم به دونه ای 1500 چوق
                            الان برم بزارمشون تو گاوصندوق :mrgreen:
                            نگرشون داری کلی پول دار میشی اخر سر :bye

من که ی صد دلاری گرفتم میخوام باهاش خونه بخرم :nerd:
                            زکات علم نشر آن است
                            بیشتر با من اشنا بشین :
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                            ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق الع&

نوشته اصلی توسط nn20

به شرط رعایت تقارن در تعداد بله میشه. ولی توان کمتر میشه. البته شما هرگز نمیتونید از تمام توان AV400 رو با یه بلندگو داشته باشید. باید از چندین باند استفاده کنید. با کم کردن تعداد ماسفت ها مجبورید تعداد باندها رو کم کنید پس دیگه 400 وات نیست.
                              خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

من این تاپیکو 2بار از اول تا آخر خوندم ولی اخرسر نفهمیدم اقا مجید کدوم یکی از این مدار ها رو ساختن چون تو هیچ کدوم از pcb هایی که اینجا هست سه تا مقاومت وات بالا ایستاده نیستن . :cry2:

ممنون میشم یکی از دوستان بگه من الان کدوم مدارو باید بسازم که مثل اقا مجید همون بار اول نتیجه بگیرم چون منم تا حالا امپلی نساختم. :read:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X