پاسخ : کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق العاده کیفیتی 60w-100w
نوشته اصلی توسط majid_azizi
چرا ترانسو که میزارم تو جعبه نویز میوفته؟؟؟ :cry:
حدود 7سانت که فاصله میدم به کلی قطع میشه سیم ورودی شیلد جنس خوبه میکروفونه. اتصال کوتاه میکنم ورودی رو برای تست نویز باید چکار کنم؟؟؟ کمکم کنید :cry:
ترانس تا حد امکان باید از ورودی آمپلی دور باشه وگرنه نویز میندازه.
:wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
درستش کردم و بستمش الانم داره برام میخونه با کوچکترین نویز ممکن که با گوش غیر مسلح نمیشه شنیدش!!
نه ترانس مشکل داشت نه زرورق و مس میخواست فقط مسیر سیم ورودی به صورت حلقوی دور ترانس بود که باعث میشد مثل یه نویزگیر عمل کنه و نویزو بده به ورودی مسیر سیمو عوض و کوتاه کردم الان واقعا عالی هست! در ضمن فاصله ترانس تا مدار از یک طرف نیم سانت و طرف دیگر مماس هست.
الان مونده پروتکتور رو بسازم البته بعد امتهانها و اینکه 4فیوز تغذیه 2آمپر هست بجای 3آمپر
به این فکر میکردم که اگه یه زمانی مثلا یدونه از فیوزهای آمپ بسوزه چی میشه؟ برق وقتی به یکی از ماسفتا نرسه چی میشه؟ اینو کامل اگه میدونید برام توضیح بدید بازم ممنونم :smile:
سلام!
افرین مجید جان کارت عالیه فقط اون اول میگفتی سیم دور ترانس هست!!
کلا برای این که نویز نیوفته رو مدار باید تا حد امکان سیم های ورودی و خروجی و تغذیه کوتاه باشن
اگر هم یه فیوز ها سوخت و یه سر تغذیه قطع شد دنیا به اخر نمیرسه مدار هم هیچ طوریش نمیشه مثل اینه که مدار نصفه راه افتاده باشه و دیگه صدا نداری...
وقتی کارت تموم شد و همه چیز رو اماده کردی از امپت هم اینجا و هم تایپیک تصاویر امپلی فایر ها عکس بزار :job:
سلام.علما یه سوالی بپرسم!
میشه گفت از لحاظ ساختاری این مدار و مدار مربوط به تاپیک عین هم هستن منتها این ساده تره.و میشه گفت خیلیم راحتره چون میشه خیلی کوچیک دراوردش.به نظرتون این ترانزیستورای قدرت گیر میان؟
کسی میتونه برامون تشریح کنه ببینیم این کم کردن قطعات میتونه چه تاثیری بزاره؟
من نمی پسندم :mrgreen:
یک سوال: اون فن قراره تو جعبه باشه ؟؟
اگر قراره تو جعبه باشه که وقتی در جعبه رو ببندی هوا از کجا باید تو جعبه که فن اون رو به هیت سینک بزنه ؟؟ بعد از قطعی شدن کار عکس مدار و آمپلی رو تو تاپیک مخصوص خودش قرار دهید تا نظم تاپیک ها بر هم نخورد
باتشکر
آفا محمد به نکته ضمختی اشاره فرمودین :mrgreen:
هر کاری کردم دیدم نمیتونم کانال براش بکشم که هوا بیاد تو مسیر دیگه همینجوری بستمش گذاشتم یه ساعت کار کرد حسابی بعد که فن رو روشن کردم انگشت کردم تو دیدم یه باد گرمی میده در اصل کاری که میکنه اینه که جریان هوای گرم رو تو جعبه به گردش در میاره
البته جواب میده نمیزاره دما بره بالا
در ضمن یه سیم از سنسور دما کشیدم به کلید 3Dپنل که وفتی میزنمش سنسور اتصال کوتاه میشه و فن یک سره میشه :smile:
نوشته اصلی توسط majid_azizi
آقا محمد به نکته ضمختی اشاره فرمودین :mrgreen:
نکته اش خیلی هم قشنگ بود کجاش زمخت هست ؟؟
2 تا کار میتونی انجام بدی :
1) یکی همون کاری هست که قبلا" بهت گفتم یعنی اینکه بیای هیت یسینک رو بیرون جعبه به اون قسمت فلزی جعبت پیچ کنی و از مدار تا ترانزیستور های متصل به هیت سیم بکشی
2) اون فن رو از داخل جعبه جلوی اون قسمت که برای خروجی صدای بیس هست بزاری به طوری که باد رو به سمت بیرون جعبه بزنه تا هوای گرم رو از جعبه خارج کنه مثل فن پاور کامپیوتر.
اگر متوجه نشدی بگو دوباره بگم.
:applause:
اقا واقعا خسته نباشی.پس ارزششو داشته که اینقد زحمت کشیدی براش.انشاله av800 میسازی
اقایان این عکسی که بالا من گذاشتم کاملا با این مدار یکی هس منتها ترانزیستورای دیگه ای روش سوار شده البته از قطعاتم کمتر استفاده شده یه نگاهی بندازین اگه اوکی بود بدونیم
نوشته اصلی توسط alaz
:applause:
اقایان این عکسی که بالا من گذاشتم کاملا با این مدار یکی هس منتها ترانزیستورای دیگه ای روش سوار شده البته از قطعاتم کمتر استفاده شده یه نگاهی بندازین اگه اوکی بود بدونیم
سلام دوست عزیز ممنونم از شما
عکس شماتیک رو دیدم البته من صاحب نظر نیستم ولی این یه ترانزیستور درایور کمتر داره و مولتی ترن هم نداره برای تنظیم ولتاژ ورودی
من باشم ریسک نمیکنم همینو میسازم
سلام.از توجه شما ممنونم
خوب تو شماتیک t3 دو پایه اش اتصال کوتاه شده که میشه گفت شده عین یه دیود و تو نقشه ای که من گذاشتم از خود یه دیود استفاده شده و مولتی ترنو داره همون VR هست دیگه. مقاومتایی که با موسفیتای قدرت سری شدنرو نداره
منظورم14 ,15 R
خروجی مداری که من گذاشتم یه مقاومت سلف داره که میشه توضیح بدین اینا با هم چی کار میکنن؟
الان متوجه شدم درست میفرمایید تفاوتی ندارند اون مقاومت r14 r15 مقدارش .33 اهم هست یعنی تقریبا اتصال کوتاه هست نقش حیاتی نداره اون سلف و خازن خروجی هم معمولا تو امپها دیدم میزارن برای جلوگیری از نویزهایی که به مدار تحمیل میشه اونم نذاری جواب میده شایدم اصلا تفاوتشو نتونی احساس کنی
اگه میخوای بسازی همین که من ساختمو بساز همه چیزش آماده هست
مجید جان اون مقاومت ها و خازن ها جزو طراحی و عناصر اصلی مدار هستن و نقش اساسی توی مدار دارن نگاه نکن مقدارش خیلی کمه برای کار کردن و پایداری مدار الزامیه اگه نباشن مدار ناقص میشه!
اون خازن و مقاومت و سلف توی خروجی هم یه جور فیلتره که برای پایداری مدار لازمه
جناب ALAZ مدار ساده هم خوبه ولی به شرطی که وظیفه اصلیش رو درست انجام بده وگرنه بدرد نمیخوره من جای شما بودم همین مداری که مجید جان ساخته رو می ساختم چون کاملا قابل اطمینانه...
دیدگاه