پاسخ : کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق العاده کیفیتی 60w-100w
سلام حمید خان کاملا توضیح دادن همونجور که ایشون هم گفتن رنگ های تیره همونطور که انرژی تابشی رو بیشتر جذب میکنن انرژی تابشی بیشتری رو هم نسبت به اجسامی که رنگ روشنی دارن تابش میکنن من هم توی پیام قبلی گفتم که:
البته من کلمه " نباشه " بعد نور مستقیم خورشید رو فراموش کردم بزارم شرمنده الان گذاشتم :mrgreen:
همونطور که گفتم باید هیت سینک های مشکی دور از منبع تابشی گرما باشن تا انرژی اونها رو جذب نکنن و فقط خودشون انرژیشون رو با محیط تبادل کنن پس زیر نور خورشید (فضای باز) نمیشه ازشون استفاده کرد ولی بهترین گزینه برای استفاده در داخل دستگاه ها هستند :agree:
محمد جان منم مثل تو فکر میکردم برای خوشگل شدن میان هیت سینک رو مشکی میکنن ولی کاملا برعکس با دلیله این کار!!
با سلام : میشه در مورد رنگ هیت سینک بیشتر توضیح بدی ؟ من تاجایی که میدونم رنگ مشکی نور را جذب میکنه و خود مشکی بودن باعث افزایش دمای هیت سینگ میشه و با این حساب رنگ معمولی (رنگ فلز آلمینیوم) بهتره
من با نظر جناب گیج موافقم. البته تو برخی دستگاهها چون بدنه دستگاه مشکی هست از هیت مشکی استفاده میکنند چون جلوه بهتری به دستگاه میده . ولی در کل اون هیت های مشکی اگر در مقابل نور آفتاب باشه گرما رو جذب میکنه.
اگه هیت سینک مشکی باشه (رنگ تیره) در محیط بسته (زیر نور مستقیم خورشید نباشه) تبادل حرارتی بیشتری با همون هیت سینک با رنگ نقره ای داره
همونطور که گفتم باید هیت سینک های مشکی دور از منبع تابشی گرما باشن تا انرژی اونها رو جذب نکنن و فقط خودشون انرژیشون رو با محیط تبادل کنن پس زیر نور خورشید (فضای باز) نمیشه ازشون استفاده کرد ولی بهترین گزینه برای استفاده در داخل دستگاه ها هستند :agree:
محمد جان منم مثل تو فکر میکردم برای خوشگل شدن میان هیت سینک رو مشکی میکنن ولی کاملا برعکس با دلیله این کار!!
دیدگاه