اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق العاده کیفیتی 60w-100w

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق العاده کیفیتی 60w-100w

با سلام : میشه در مورد رنگ هیت سینک بیشتر توضیح بدی ؟ من تاجایی که میدونم رنگ مشکی نور را جذب میکنه و خود مشکی بودن باعث افزایش دمای هیت سینگ میشه و با این حساب رنگ معمولی (رنگ فلز آلمینیوم) بهتره
    من با نظر جناب گیج موافقم. البته تو برخی دستگاهها چون بدنه دستگاه مشکی هست از هیت مشکی استفاده میکنند چون جلوه بهتری به دستگاه میده . ولی در کل اون هیت های مشکی اگر در مقابل نور آفتاب باشه گرما رو جذب میکنه.
    سلام حمید خان کاملا توضیح دادن همونجور که ایشون هم گفتن رنگ های تیره همونطور که انرژی تابشی رو بیشتر جذب میکنن انرژی تابشی بیشتری رو هم نسبت به اجسامی که رنگ روشنی دارن تابش میکنن من هم توی پیام قبلی گفتم که:

اگه هیت سینک مشکی باشه (رنگ تیره) در محیط بسته (زیر نور مستقیم خورشید نباشه) تبادل حرارتی بیشتری با همون هیت سینک با رنگ نقره ای داره
    البته من کلمه " نباشه " بعد نور مستقیم خورشید رو فراموش کردم بزارم شرمنده الان گذاشتم :mrgreen:

همونطور که گفتم باید هیت سینک های مشکی دور از منبع تابشی گرما باشن تا انرژی اونها رو جذب نکنن و فقط خودشون انرژیشون رو با محیط تبادل کنن پس زیر نور خورشید (فضای باز) نمیشه ازشون استفاده کرد ولی بهترین گزینه برای استفاده در داخل دستگاه ها هستند :agree:
    محمد جان منم مثل تو فکر میکردم برای خوشگل شدن میان هیت سینک رو مشکی میکنن ولی کاملا برعکس با دلیله این کار!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
      همونطور که گفتم باید هیت سینک های مشکی دور از منبع تابشی گرما باشن تا انرژی اونها رو جذب نکنن و فقط خودشون انرژیشون رو با محیط تبادل کنن پس زیر نور خورشید (فضای باز) نمیشه ازشون استفاده کرد ولی بهترین گزینه برای استفاده در داخل دستگاه ها هستند :agree:
      محمد جان منم مثل تو فکر میکردم برای خوشگل شدن میان هیت سینک رو مشکی میکنن ولی کاملا برعکس با دلیله این کار!!
      حالا من با نظر شما موافقم :mrgreen:
      درست میفرماید میشه داخل دستگاهها که از نور خورشید به دور هستند از این نوع هیت ها ( مشکی رنگ ) استفاده کرد. ولی به شرطی که فن باشه تا گرمای حاصل از اونها رو دفع کنه . وگرنه همون بی رنگ ها راندمان بیشتری دارند.

دیدگاه

درست میفرماید میشه داخل دستگاهها که از نور خورشید به دور هستند از این نوع هیت ها ( مشکی رنگ ) استفاده کرد
        منم اینجا رو موافقم!
        ولی به شرطی که فن باشه تا گرمای حاصل از اونها رو دفع کنه . وگرنه همون بی رنگ ها راندمان بیشتری دارند.
        اینجا رو شرمنده مخالفم
        اینها که خودشون تابش گرماییشون بیشتر بیرنگ هاست و سریع تر گرمارو دفع میکنن برای چی حتما فن لازم دارن؟
        اصلا توی دستگاه هایی که میخوان نیاز به گذاشتن فن رو کاهش بدن و هیت سینک سریع تر گرمارو منتقل کنه از اینا میزارن البته میشه فن هم گذاشت که اینجوری تبادل گرماییشون چند برابر میشه!

دیدگاه

پاسخ : کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق الع&

سلام
          دوستان جایی میشناسید که این هیت سینک ها با این ابعاد رو داشته باشن و بشه ازشون پستی خرید کرد؟
          مدار مورد نظر که ساخته شده توی کدوم پست هست؟ چه تغذیه ای میخواد؟
          با سپاس

دیدگاه

سلام
            علی جان من جایی نمیشناسم که هیت سینک های مشکی رو همه اندازه ای داشته باشن چند جا چند تا اندازه محدودشو دیدم البته باید بگردین مثلا پاساژ عباسی طبقه همکف اخر پاساژ یه هیت سینک فروشی هست که اون باید داشته باشه باز یه مغازه دیگه طبقه اول پاساژ عباسی هست اون رو من دیدم چند نوع مشکی داره پاساژ امجد هم من چند جا دیدم...
            خرید پستی رو من تا حالا ندیدم از این هیت سینک های مشکی باشه
            مدار این تایپیک که مجید جان ساخته صفحه 4 پاسخ 49 هست که محمد جان گذاشته منم همون مدار ولی یکم ارتقا یافته ترش رو صفحه 5 پاسخ 60 گذاشتم که PCB و عکس ساخته شده و... موجود هست
            برای تغذیه خوب و کامل این مدار یه ترانس دوبل 35 ولتی 4 امپر لازمه تا حداکثر قدرت رو تحویل بده که من با یه دوبل 24 راهش انداختم و راضیم چون حداکثر قدرتش رو نمیخوام 160 وات RMS کم نیست!!

دیدگاه

پاسخ : کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق الع&

ممنون
              منظورم به طور خاص هیت سینک مشکی نبود
              اخه شهرستان که اصلا این اندازه هیت سینک پیدا نمیشه
              دوستان اگه جایی میشناسید که میشه پول رو واسشون واریز کرد و پستی بفرستند لطفا شمارش رو pm کنید
              این امپ واسه وصل کردن به خروجی کامپیوتر پری نیاز داره؟
              با سپاس

دیدگاه

اها...
                من که شرمنده جایی رو نمیشناسم!!
                اگه بخواین حداکثر قدرت خروجی رو بگیرین نه پری نمیخواد خروجی کامپیوتر به حدی هست که این امپ بتونه به اندازه کافی تقویت کنه منم پری استفاده نمیکنم

دوستان من PCB این رو دوباره چند تا تغییر درش دادم و بهترش کردم تغییراتش:

1.اضافه کردن 4 تا خازن 100 نانو به تغذیه (2 تا در هر خط) برای رفع نویز بیشتر تغذیه
                2.گذاشتن خازن بی پلار (MKT بهتره) به جای خازن الکترولیتی در ورودی صدا برای بهبود کیفیت صدا و عمر بیشتر خازن
                3.خوشگل کردن برخی از top silk ها مثل مقاومت ها:mrgreen:

در واقع این ورژن 2.5.0 این PCB هست
                این عکس PCB:

این هم فایل PCB با پروتئوس ورژن 7.10:
                http://zaylogm.persiangig.com/docume...9240%20amp.zip

دیدگاه

آیا این مدار از اضافه بار و یا اتصال کوتاه حفاظت شده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid_ec
                    آیا این مدار از اضافه بار و یا اتصال کوتاه حفاظت شده؟
                    نه عزیزم
                    مدار محافظ رو باید خودت بسازی.

دیدگاه

مدار محافظی که توی چندین پاسخ قبل در موردش بحث شده رو میتونید بسازید

دیدگاه

آیا برای این مدار میشه از این نوع محدود کننده های جریان استفاده کرد
                        http://sound.westhost.com/vi.htm

دیدگاه

سلام
                          تغذیه منظورتون 35-0-35 هست یا 17-0-17 ?

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                            سلام
                            تغذیه منظورتون 35-0-35 هست یا 17-0-17 ?
                            با اجازه مهدی جان
                            منظورشون 35 - 0 - 35 هست

دیدگاه

بله همونطور که محمد جان گفت دوبل 35 ولت که AC هست و بعد یکسو سازی و صاف شدن میشه حدود 49 ولت

دیدگاه

سلام دوستان فردا امتحان فولاد دارم باید بخونم
                                مدار محافظ رو ساختم ولی افتضاح! باید pcb‏ بزنم براش.
                                فردا شب میام با یه سورپرایز!

اضافه شده در تاریخ :
                                دوستان سلام مدتی نبودم اینترنت نداشتم الان اومدم با کلی مشکل :sad:
                                نویز!
                                چرا ترانسو که میزارم تو جعبه نویز میوفته؟؟؟ :cry:
                                حدود 7سانت که فاصله میدم به کلی قطع میشه سیم ورودی شیلد جنس خوبه میکروفونه. اتصال کوتاه میکنم ورودی رو برای تست نویز باید چکار کنم؟؟؟ کمکم کنید :cry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X