اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست و کار بر روی یک مبدل پوش پول(push pull)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

مشکلاتتون شبیه کاربر mrh586 هست، شاید هم بدتر.
    مطمئنا در نهایت به نتیجه خواهید رسید ، ولی اینکه چه زمانی باشه مشخص نیست.
    بگذریم،در مورد پایه ۱۶ اگر بخواییم خیلی جزئی نگری کنیم ، زیر ۱ میلی ولت مجاز هست.
    این نتیجه ای‌ که میگیرید، دو دلیل اساسی میتونه داشته باشه، ۱ - مولتی متر شما خطا داره
    ۲ - همچنان GND مدار شما ضعیف هست.
    درود
    در یک پستی عرض کردم که تعداد صفحات این تاپیک کم کم داره میرسه به همون تاپیکی که ایشون زدن
    و اتفاقا دو تاپیک رو کامل و دقیق مطالعه کردم،یکی تاپیک ایشون و دیگری تاپیکی که جنابعالی برای ساخت منبع تغذیه با پاور کامپیوتر زدید
    و در چند پیام شخصی ازشون برای خرید تجهیزات کمک گرفتم

به قول شما بگذریم
    مقاومت متصل به پایه ۱۶ رو عوض کردم(با همون مقدار ۱۰ کیلو)
    و از آیسی اورجینال استفاده کردم
    الان پایه ۱۶ حدود ۰.۵۴ میلی ولت داره
    ولی افت ولتاژ هست و در بعضی مواقع هم سروصدای ترانس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Samyarjam نمایش پست ها

درود
      در یک پستی عرض کردم که تعداد صفحات این تاپیک کم کم داره میرسه به همون تاپیکی که ایشون زدن
      و اتفاقا دو تاپیک رو کامل و دقیق مطالعه کردم،یکی تاپیک ایشون و دیگری تاپیکی که جنابعالی برای ساخت منبع تغذیه با پاور کامپیوتر زدید
      و در چند پیام شخصی ازشون برای خرید تجهیزات کمک گرفتم

به قول شما بگذریم
      مقاومت متصل به پایه ۱۶ رو عوض کردم(با همون مقدار ۱۰ کیلو)
      و از آیسی اورجینال استفاده کردم
      الان پایه ۱۶ حدود ۰.۵۴ میلی ولت داره
      ولی افت ولتاژ هست و در بعضی مواقع هم سروصدای ترانس
      خب ۵۴۰ میکروولت خوبه .
      ولتاژ پایه ۱۵ متناسب با ولوم جریان تغییر میکنه؟
      به طور موقتی پایه ۱۵ رو مستقیم به پایه ۱۴ وصل کنید، در اینصورت باید رفتار مدار باید مشابه وقتی باشه که بخش تنظیم جریان نداشتید.
      اگر نتیجه این آزمایش درست بود، یعنی همچنان باید روی بخش تنظیم جریان کار کنید ، اما اگر نتیجه دیگری گرفتید ، یعنی در بخش دیگری مشکل دارید.

دیدگاه

سلام و درود بر دوستان عزیز
        متاسفانه به علت مشکلات شخصی فرصت نشد کار رو تموم کنم و یه نتیجه گیری داشته باشیم
        واقعا سلامتی و تندرستی بزرگترین نعمت هست
        ان شاءالله به زودی کار رو ادامه میدم

دیدگاه

خب ۵۴۰ میکروولت خوبه .
          ولتاژ پایه ۱۵ متناسب با ولوم جریان تغییر میکنه؟
          به طور موقتی پایه ۱۵ رو مستقیم به پایه ۱۴ وصل کنید، در اینصورت باید رفتار مدار باید مشابه وقتی باشه که بخش تنظیم جریان نداشتید.
          اگر نتیجه این آزمایش درست بود، یعنی همچنان باید روی بخش تنظیم جریان کار کنید ، اما اگر نتیجه دیگری گرفتید ، یعنی در بخش دیگری مشکل دارید.
          درود فراوان
          امیدوارم حالتون خوب باشه

در شکلی که برای محدود کننده جریان قرار دادید،بر فرض حذف R13،مقاومت بین پین ۱۴ آیسی و پین ۱ RV2،حدود ۱۵ کیلو اهم هست بنابر چیزی که مولتی متر نشون داد
          پس مقاومت ۴۷۰ کیلواهم عملا بلا استفاده میشه
          لطفا راهنمایی بفرمایید

دیدگاه

درود فراوان
            امیدوارم حالتون خوب باشه

در شکلی که برای محدود کننده جریان قرار دادید،بر فرض حذف R13،مقاومت بین پین ۱۴ آیسی و پین ۱ RV2،حدود ۱۵ کیلو اهم هست بنابر چیزی که مولتی متر نشون داد
            پس مقاومت ۴۷۰ کیلواهم عملا بلا استفاده میشه
            لطفا راهنمایی بفرمایید

با سلام مجدد و خسته نباشید ،
            هدف از این بخش ، ایجاد ولتاژ چند میلی ولتی برای مقایسه گر جریان هست.
            با چرخاندن ولوم باید ولتاژ پین ۱۵ بین 0 تا 100 میلی ولت تغییر کنه.
            مقاومت ۴۷۰ کیلو اهم هم برای همین تقسیم مقاومتی هست.

دیدگاه

با سلام مجدد و خسته نباشید ،
              هدف از این بخش ، ایجاد ولتاژ چند میلی ولتی برای مقایسه گر جریان هست.
              با چرخاندن ولوم باید ولتاژ پین ۱۵ بین 0 تا 100 میلی ولت تغییر کنه.
              مقاومت ۴۷۰ کیلو اهم هم برای همین تقسیم مقاومتی هست.
              درود و تشکر
              اگر طبق تصویر قرار داده شده عمل کنم و مقاومت ۴۷۰ کیلو رو قرار بدم
              ولتاژ پین ۱۵ آی سی دقیقاً صفر تا حدود ۱۱۰ میلی ولت تغییر می‌کنه
              اما مشکلی که پیش میاد این هست که خیلی افت ولتاژ دارم موقع اتصال بار
              اما وقتی مقاومت مذکور رو کم می‌کنم (کمتر از ۱۰۰ کیلو) ولتاژ پین ۱۵ تا ۲۰۰ میلی ولت هم میره اما دیگه افت ولتاژ به اون شدت ندارم و کنترل جریان هم کار میده

دو تا مشکل کلی الان هست
              اول اینکه افت ولتاژ در ولتاژ‌های زیر ۳۰ ولت و بار یکسان،بیشتر از افت ولتاژ در ولتاژ‌های بالای ۳۰ ولت هست

دوم اینکه در ولتاژ‌های پایین و بارهای بالای ۲ آمپر ترانس سوت می‌کشه و ماسفت‌ها هم زیادی داغ می‌کنند

دیدگاه

درود و تشکر
                اگر طبق تصویر قرار داده شده عمل کنم و مقاومت ۴۷۰ کیلو رو قرار بدم
                ولتاژ پین ۱۵ آی سی دقیقاً صفر تا حدود ۱۱۰ میلی ولت تغییر می‌کنه
                اما مشکلی که پیش میاد این هست که خیلی افت ولتاژ دارم موقع اتصال بار
                اما وقتی مقاومت مذکور رو کم می‌کنم (کمتر از ۱۰۰ کیلو) ولتاژ پین ۱۵ تا ۲۰۰ میلی ولت هم میره اما دیگه افت ولتاژ به اون شدت ندارم و کنترل جریان هم کار میده

دو تا مشکل کلی الان هست
                اول اینکه افت ولتاژ در ولتاژ‌های زیر ۳۰ ولت و بار یکسان،بیشتر از افت ولتاژ در ولتاژ‌های بالای ۳۰ ولت هست

دوم اینکه در ولتاژ‌های پایین و بارهای بالای ۲ آمپر ترانس سوت می‌کشه و ماسفت‌ها هم زیادی داغ می‌کنند
                خب اگر با کمتر کردن مقدار مقاومت مقدار جریان دهی به حد مورد نیاز شما میرسه ، مشکلی نیست.
                ​​​​​​در مورد سوت کشیدن ترانس و داغی ماسفت ، آیا همچنان شکل موج گیت ماسفت ها پایدار و دارای لبه های تیز هست؟
                این بار Time Base اسیلوسکوپ رو کم کنید تا شکل موج مربعی فرکانس اصلی سویچینگ محو بشه ، ببینید آیا یک الگوی خاص و نوسانی مشاهده میکنید؟
                افت ولتاژ هم اگر درست خاطرم باشه گفته بودید که بعد از اضافه کردن مدار محدود کننده جریان ایجاد شده.

دیدگاه

خب اگر با کمتر کردن مقدار مقاومت مقدار جریان دهی به حد مورد نیاز شما میرسه ، مشکلی نیست.
                  ​​​​​​در مورد سوت کشیدن ترانس و داغی ماسفت ، آیا همچنان شکل موج گیت ماسفت ها پایدار و دارای لبه های تیز هست؟
                  این بار Time Base اسیلوسکوپ رو کم کنید تا شکل موج مربعی فرکانس اصلی سویچینگ محو بشه ، ببینید آیا یک الگوی خاص و نوسانی مشاهده میکنید؟
                  افت ولتاژ هم اگر درست خاطرم باشه گفته بودید که بعد از اضافه کردن مدار محدود کننده جریان ایجاد شده.
                  درود
                  فیلم زیر مشاهده بفرمایید
                  خروجی ۲۶ ولت
                  بار اول ۰.۶ آمپر
                  بار دوم ۳.۵ آمپر
                  بار سوم با سوت کشیدن حدود ۵.۵ آمپر و افت ولتاژ ۴ ولتی

اگر اشتباه متوجه تنظیمات اسکوپ شدم بفرمایید دقیقا چه کنم
                  و افت ولتاژ هم از ابتدای کار وجود داشته

InShot_20241017_191835475.mp4 - یو آپلود - آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلودسنتر عکس و فایل یوآپلود

دیدگاه

درود
                    فیلم زیر مشاهده بفرمایید
                    خروجی ۲۶ ولت
                    بار اول ۰.۶ آمپر
                    بار دوم ۳.۵ آمپر
                    بار سوم با سوت کشیدن حدود ۵.۵ آمپر و افت ولتاژ ۴ ولتی

اگر اشتباه متوجه تنظیمات اسکوپ شدم بفرمایید دقیقا چه کنم
                    و افت ولتاژ هم از ابتدای کار وجود داشته

https://uupload.ir/view/inshot_20241...35475_hjv.mp4/
                    شکل موج اول که پایدار بود هر چند یه مقدار شیب زیاد بود.
                    شکل موج دوم و سوم هم چون سریع اومدن و رفتن دقیق متوجه پایداری نشدم.
                    یه پیشنهاد دارم ، بجای درایو ترانزیستوری ماسفت ها ، از آیسی گیت درایو مثل TC4427 یا مشابهاتش استفاده کنید.

دیدگاه

شکل موج اول که پایدار بود هر چند یه مقدار شیب زیاد بود.
                      شکل موج دوم و سوم هم چون سریع اومدن و رفتن دقیق متوجه پایداری نشدم.
                      یه پیشنهاد دارم ، بجای درایو ترانزیستوری ماسفت ها ، از آیسی گیت درایو مثل TC4427 یا مشابهاتش استفاده کنید.
                      درود و سپاس
                      موقع سوت کشیدن ترانس ، ماسفت ها شدیدا داغ میشن،به همین علت زود باررو قطع کردم
                      درایور ماسفت هم فعلا ir2110 رو موجود دارم
                      اگر مناسب هست بفرمایید چطور استفاده کنم و اینکه افت ولتاژ ممکنه از درایور باشه؟

دیدگاه

درود و سپاس
                        موقع سوت کشیدن ترانس ، ماسفت ها شدیدا داغ میشن،به همین علت زود باررو قطع کردم
                        درایور ماسفت هم فعلا ir2110 رو موجود دارم
                        اگر مناسب هست بفرمایید چطور استفاده کنم و اینکه افت ولتاژ ممکنه از درایور باشه؟
                        آیسی IR2110 برای درایو ماسفت به شکل نیم پل طراحی شده.
                        در حالی که مدار ما پوش پول هست.
                        با اندکی تغییرات میشه استفاده کرد ولی خب، خیلی اصولی نیست.
                        حداقل داغی ماسفت ها میتونه از درایور باشه.

دیدگاه

اوکی پس چیزی که فرمودید رو تهیه میکنم و اطلاع میدم خدمتتون

دیدگاه

درود
                            TC4427 رسید،بفرمایید چطور عمل کنم
                            و سوال اینکه آیا اگر همچنان درایور ترانزیستوری روی مدار باشه ولی به جایی وصل نباشه و ماسفت ها با این آیسی درایور بشن،ایرادی داره یا حتما باید ترانزیستور و دیودهای زنر و مقاومتشون حذف بشه؟

دیدگاه

درود
                              TC4427 رسید،بفرمایید چطور عمل کنم
                              و سوال اینکه آیا اگر همچنان درایور ترانزیستوری روی مدار باشه ولی به جایی وصل نباشه و ماسفت ها با این آیسی درایور بشن،ایرادی داره یا حتما باید ترانزیستور و دیودهای زنر و مقاومتشون حذف بشه؟
                              با سلام مجدد و احترام ،
                              لازم نیست درایور ترانزیستوری رو حذف کنید ، کافیه ارتباطشون رو با ماسفت قطع کنید.
                              در مورد آیسی ۴۴۲۷ ،
                              پایه ۱ و ۸ به جایی وصل نمیشه.
                              پایه ۳ به GND و پایه ۶ به تغذیه ۱۲ ولت .
                              پایه ۲ به پایه ۹ آیسی ۴۹۴ و پایه ۴ به پایه ۱۰ آیسی ۴۹۴.
                              پایه ۵ و ۷ هم هر یک به گیت ماسفت ها وصل میشه و ترتیب مهم نیست.

دیدگاه

با سلام مجدد و احترام ،
                                لازم نیست درایور ترانزیستوری رو حذف کنید ، کافیه ارتباطشون رو با ماسفت قطع کنید.
                                در مورد آیسی ۴۴۲۷ ،
                                پایه ۱ و ۸ به جایی وصل نمیشه.
                                پایه ۳ به GND و پایه ۶ به تغذیه ۱۲ ولت .
                                پایه ۲ به پایه ۹ آیسی ۴۹۴ و پایه ۴ به پایه ۱۰ آیسی ۴۹۴.
                                پایه ۵ و ۷ هم هر یک به گیت ماسفت ها وصل میشه و ترتیب مهم نیست.
                                درود و سپاس
                                بر اساس چیزی که فرمودید عمل کردم
                                متاسفانه هنوز در برخی شرایط که الزاما توان بالا هم نیست ، سوت ترانس هست و داغی ماسفت ها و افت ولتاژ هم فرقی نکرد
                                الان فکر میکنم چرا باید با همه این تدابیر ، افت ولتاژ باشه!یا چرا ولتاژ پین ۱۵ آیسی باید با ۲۰۰ میلی ولت بهترین حالت ممکنو داشته باشه!
                                یا سوت کشیدن ترانس
                                نمیفهمم کجای کار ایراد داره
                                یه موردی هم که از ابتدا بوده اینه که موقع اتصال ورودی به مدار و یا قطع ورودی (بدون بار)، یک صدای تق شبیه کنتاکت رله از ترانس شنیده میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X