اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست و کار بر روی یک مبدل پوش پول(push pull)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

درود
    مدار رو روی برد سوراخ دار بردم
    الان شکل موج گیت ها با هم متفاوته و یکی از ماسفت ها خیلی داغ میشه
    و کلا شکل‌ موج ها خیلی بهم ریخته شده
    آیا شکل موج پایه بیس ترانزیستور های BC327 هم به همین شکل باهم تفاوت داره و به هم ریخته هست؟
    این بار به نظر خطای مونتاژ و لحیم کاری دارید و یا یکی از قطعات نیمه هادی ( ترانزیستور ها یا دیود ها ) دچار مشکل شده.[/QUOTE]

سپاس
    پراب ها رو مستقیم به پایه های ۹و۱۰ ایسی(بیس ها)وصل کردم
    شکل موج ها متفاوت هست
    بدون بخش قدرت هم تست کردم و شکل موج ها متفاوت هست
    ۱۰ بار هم لحیم ها و اتصالات رو بررسی کردم و اوکی بود

دیدگاه

درود
      تست قبلی بدون بخش قدرت،در حالی بود که گیت ماسفت ها متصل بود
      ینی تنها ارتباط بخش کنترل و قدرت ، گیت ماسفت بود
      الان که گیت ها رو هم جدا کردم،شکل موج ها تمیز و مثل هم هستند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Samyarjam نمایش پست ها
        درود
        تست قبلی بدون بخش قدرت،در حالی بود که گیت ماسفت ها متصل بود
        ینی تنها ارتباط بخش کنترل و قدرت ، گیت ماسفت بود
        الان که گیت ها رو هم جدا کردم،شکل موج ها تمیز و مثل هم هستند
        با این اوصاف بنظر میرسه یکی از ماسفت ها سوخته.
        پی نوشت: الان برای شما هم چهار پست آخر تاپیک بهم ریخته نمایش داده میشه؟

دیدگاه

سپاس
          ماسفت ها سالم هستند
          فقط گیت مربوط به پایه ۱۰ آیسی هست که مشکل داره و اون رو به هر کدوم ماسفت ها وصل کنم ، همون ماسفت موقع کار داغ میشه شدید
          از طرفی این مشکل زمانی رخ میده که گیت یکی از ماسفت ها به همون امیتر ترانزیستور متصل به پایه ۱۰ ، وصل بشه.
          و دقیقا هم همین گیت هست که شکلش خوب نیست
          به این صورت هست که fall time و به دنبالش t offشیب داره
          ولی اون یکی گیت(پایه ۹) اوکی هست کاملا

خیر
          همه پست ها درست و منظم هستند

دیدگاه

سپاس
            ماسفت ها سالم هستند
            فقط گیت مربوط به پایه ۱۰ آیسی هست که مشکل داره و اون رو به هر کدوم ماسفت ها وصل کنم ، همون ماسفت موقع کار داغ میشه شدید
            از طرفی این مشکل زمانی رخ میده که گیت یکی از ماسفت ها به همون امیتر ترانزیستور متصل به پایه ۱۰ ، وصل بشه.
            و دقیقا هم همین گیت هست که شکلش خوب نیست
            به این صورت هست که fall time و به دنبالش t offشیب داره
            ولی اون یکی گیت(پایه ۹) اوکی هست کاملا

خیر
            همه پست ها درست و منظم هستند
            خب پس یا آیسی نیمسوز شده، یا یکی از ترانزیستور های BC مسکل داره، بنا به اظهارات شما احتمالی غیر اینها وجود نداره!

دیدگاه

خب پس یا آیسی نیمسوز شده، یا یکی از ترانزیستور های BC مسکل داره، بنا به اظهارات شما احتمالی غیر اینها وجود نداره!
              سپاس
              با وجود اینکه بدون اتصال گیت،شکل موج ها درست هستند
              باز هم احتمال میره آیسی یا ترانزیستور ها ، مشکل داشته باشن؟

دیدگاه

سپاس
                با وجود اینکه بدون اتصال گیت،شکل موج ها درست هستند
                باز هم احتمال میره آیسی یا ترانزیستور ها ، مشکل داشته باشن؟
                خب گفتید که وقتی که هر کدوم از ماسفت ها رو به گیت مربوط به پایه ۱۰ وصل میکنید، همون ماسفت شدید داغ میکنه، پس مشکل مسلما از قطعات نامبرده در پست ۱۸۵ هست ، هرچند قبلش محض احتیاط مقاومت بین کلکتور-بیس ترانزیستور ها رو هم تست کنید.

دیدگاه

خب گفتید که وقتی که هر کدوم از ماسفت ها رو به گیت مربوط به پایه ۱۰ وصل میکنید، همون ماسفت شدید داغ میکنه، پس مشکل مسلما از قطعات نامبرده در پست ۱۸۵ هست ، هرچند قبلش محض احتیاط مقاومت بین کلکتور-بیس ترانزیستور ها رو هم تست کنید.
                  سپاس
                  البته من مقاومت ها رو بجای کلکتور و بیس،بین ۹و۱۰ و گرند گذاشتم
                  امکان داره ایراد از این باشه؟

دیدگاه

درود
                    عیب از دیود زنر بود
                    تست کردم مشکل داشت
                    الان که تعویض شد،فعلا مشکلی نیست
                    تا برم سراغ کارکرد اصلی مدار

دیدگاه

درود
                      الان مشکل اینجاست که افت ولتاژ دارم(با اینکه ولوم جریان در حداکثر خودش قرار داره)مثلا ۳۶ ولت با ۹۰۰ میلی امپر جریان میشه ۳۰ ولت،حتی شنت رو هم عوض کردم و ۰.۰۵ اهم گذاشتم و فرقی نداشت
                      پایه ۱۶ ایسی ولتاژ ۱.۲ میلی ولت داره
                      پایه پانزده از صفر تا ۴۰ میلی ولت تغییر داره با چرخوندن ولوم،به این صورت که با چرخوندن ۳۰‌درصد ولوم صفر هست و بعدش ناگهان میشه ۴۰ میلی ولت و در ادامه چرخوندن شروع به کم شدن میکنه تا برسه به ۰.۱۵ میلی ولت
                      این اندازه گیری ها با شنت ۰.۰۵ هست و اگر لازمه همون شنت قبلی رو بگذارم و دوباره اندازه گیری کنم

دیدگاه

درود
                        الان مشکل اینجاست که افت ولتاژ دارم(با اینکه ولوم جریان در حداکثر خودش قرار داره)مثلا ۳۶ ولت با ۹۰۰ میلی امپر جریان میشه ۳۰ ولت،حتی شنت رو هم عوض کردم و ۰.۰۵ اهم گذاشتم و فرقی نداشت
                        پایه ۱۶ ایسی ولتاژ ۱.۲ میلی ولت داره
                        پایه پانزده از صفر تا ۴۰ میلی ولت تغییر داره با چرخوندن ولوم،به این صورت که با چرخوندن ۳۰‌درصد ولوم صفر هست و بعدش ناگهان میشه ۴۰ میلی ولت و در ادامه چرخوندن شروع به کم شدن میکنه تا برسه به ۰.۱۵ میلی ولت
                        این اندازه گیری ها با شنت ۰.۰۵ هست و اگر لازمه همون شنت قبلی رو بگذارم و دوباره اندازه گیری کنم
                        شنت که باید ۰.۰۱ اهم باشه ، نهایت ۰.۰۳ اهم، ولی فعلا با ۰.۰۵ هم مشکلی نیست.
                        ولتاژ پایه ۱۶ باید موقع بی باری ۰ ولت باشه، ولتاژ پایه ۱۵ هم باید متناسب با چرخش ولوم تغییر کنه‌.
                        لازمه با قطعات متصل شده به پایه ۱۵ ور برید ( مقاومت و خازن )

دیدگاه

شنت که باید ۰.۰۱ اهم باشه ، نهایت ۰.۰۳ اهم، ولی فعلا با ۰.۰۵ هم مشکلی نیست.
                          ولتاژ پایه ۱۶ باید موقع بی باری ۰ ولت باشه، ولتاژ پایه ۱۵ هم باید متناسب با چرخش ولوم تغییر کنه‌.
                          لازمه با قطعات متصل شده به پایه ۱۵ ور برید ( مقاومت و خازن )

درود
                          شنت رو همون ۰.۰۱ گذاشتم
                          بجای مقاومت ۴۷۰ کیلوی متصل به پایه ۱۵ ، یک ولوم ۵۰۰ کیلو گذاشتم
                          و خازن مربوطه رو هم از ۱۰ نانو تا ۶۸۰ نانو تست کردم.
                          مقدار خازن تاثیری در کارکرد مدار نداشت.
                          ولوم هم در محدوده ۱۲ الی ۱۵ کیلو بهترین عملکرد رو با کمترین افت ولتاژ داشت.
                          البته باز هم افت ولتاژ هست متاسفانه
                          مقدار مقاومت متصل به آند اپتوکوپلر ، تاثیر زیادی داره در افت ولتاژ
                          مثلا با همون مقاومت ۱۰۰ اهم روی ولتاژ ۲۶.۵ و جریان ۲.۷ آمپر،حدود ۳ ولت افت هست
                          ولی با مقاومت ۳۳۰ اهم حدود ۱.۵ ولت افت داریم
                          تا چه مقدار ، مجاز به افزایش این مقاومت هستم و اصلا درسته اینکار؟

از طرفی پایه ۱۶ هم همچنان ۹۸ میلی ولت داره،میتونم مقاومت متصل بهش رو کمتر کنم؟
                          جدیدترین ویرایش توسط Samyarjam; ۱۹:۲۴ ۱۴۰۳/۰۶/۰۵.

دیدگاه

درود
                            شنت رو همون ۰.۰۱ گذاشتم
                            بجای مقاومت ۴۷۰ کیلوی متصل به پایه ۱۵ ، یک ولوم ۵۰۰ کیلو گذاشتم
                            و خازن مربوطه رو هم از ۱۰ نانو تا ۶۸۰ نانو تست کردم.
                            مقدار خازن تاثیری در کارکرد مدار نداشت.
                            ولوم هم در محدوده ۱۲ الی ۱۵ کیلو بهترین عملکرد رو با کمترین افت ولتاژ داشت.
                            البته باز هم افت ولتاژ هست متاسفانه
                            مقدار مقاومت متصل به آند اپتوکوپلر ، تاثیر زیادی داره در افت ولتاژ
                            مثلا با همون مقاومت ۱۰۰ اهم روی ولتاژ ۲۶.۵ و جریان ۲.۷ آمپر،حدود ۳ ولت افت هست
                            ولی با مقاومت ۳۳۰ اهم حدود ۱.۵ ولت افت داریم
                            تا چه مقدار ، مجاز به افزایش این مقاومت هستم و اصلا درسته اینکار؟

از طرفی پایه ۱۶ هم همچنان ۹۸ میلی ولت داره،میتونم مقاومت متصل بهش رو کمتر کنم؟
                            مثل همیشه نتایج جالب و عجیب.
                            ​​​​​​مقاومت متصل به آند اپتوکوپلر فرمول محاسبه داره، و بر اساس ولتاژ مجموعه و جریان فوروارد محاسبه میشه.
                            هر چند مثل قبل بعید میدونم فرمول برای این مورد کار ساز بشه!
                            مقاومت آند رو میتونید تا حد ۱ کیلو اهم هم افزایش بدید، ولی در ولتاژ پایین ممکنه دچار مشکل بشید.
                            پایه ۱۶ هم همانطور که قبلا گفتم، در بی باری باید صفر ولت باشه.

دیدگاه

مثل همیشه نتایج جالب و عجیب.
                              ​​​​​​مقاومت متصل به آند اپتوکوپلر فرمول محاسبه داره، و بر اساس ولتاژ مجموعه و جریان فوروارد محاسبه میشه.
                              هر چند مثل قبل بعید میدونم فرمول برای این مورد کار ساز بشه!
                              مقاومت آند رو میتونید تا حد ۱ کیلو اهم هم افزایش بدید، ولی در ولتاژ پایین ممکنه دچار مشکل بشید.
                              پایه ۱۶ هم همانطور که قبلا گفتم، در بی باری باید صفر ولت باشه.
                              درود
                              چی بگم
                              تا الان ده ها بار مدار و مقادیر قطعات رو چک کردم
                              نمیدونم به قول شما چرا نتایج با چیزی که باید باشه متفاوته
                              حتی اکثر قطعات رو چند بار عوض کردم به گمان اینکه شاید سوخته یا نیم سوز شده باشن

اینکه پایه ۱۶ باید صفر باشه،دقیق هست یا میتونیم تلورانسی براش در نظر بگیریم؟
                              چون من با حالت میلی ولت مولتی متر اندازه میگیرم

دیدگاه

درود
                                چی بگم
                                تا الان ده ها بار مدار و مقادیر قطعات رو چک کردم
                                نمیدونم به قول شما چرا نتایج با چیزی که باید باشه متفاوته
                                حتی اکثر قطعات رو چند بار عوض کردم به گمان اینکه شاید سوخته یا نیم سوز شده باشن

اینکه پایه ۱۶ باید صفر باشه،دقیق هست یا میتونیم تلورانسی براش در نظر بگیریم؟
                                چون من با حالت میلی ولت مولتی متر اندازه میگیرم
                                مشکلاتتون شبیه کاربر mrh586 هست، شاید هم بدتر.
                                مطمئنا در نهایت به نتیجه خواهید رسید ، ولی اینکه چه زمانی باشه مشخص نیست.
                                بگذریم،در مورد پایه ۱۶ اگر بخواییم خیلی جزئی نگری کنیم ، زیر ۱ میلی ولت مجاز هست.
                                این نتیجه ای‌ که میگیرید، دو دلیل اساسی میتونه داشته باشه، ۱ - مولتی متر شما خطا داره
                                ۲ - همچنان GND مدار شما ضعیف هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X