اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست و کار بر روی یک مبدل پوش پول(push pull)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

الان چند تا خازن خروجی دارید؟
    اونطور که معلومه فیدبک شما داره به شکل پالسی عمل میکنه و نه خطی.
    خازن پایه امیتر یا کلکتور اپتوکوپلر رو بالاتر ببرید ( مثلا در حد ۳۳ نانوفاراد ) و با پایه امیتر یا کلکتور یک مقاومت در حد ۱ یا ۲.۲ کیلو اهم به شکل مستقیم سری کنید.
    یعنی به طوری که پایه کلکتور یا امیتر، به هیچ قطعه ای جز پایه مقاومت مذکور وصل نشه.
    با این کار کمک میکنید که فیدبک خطی تر عمل کنه و احتمال زیاد هم مشکلتون حل بشه.
    برای محدود کننده جریان هم دو راه کار دارید:
    ۱- بی خیال ایزوله بودن مدار بشید.
    ۲- مدار همچنان ایزوله بمونه اما بی خیال ولتاژ های زیر مثلا ۵ ولت بشید.
    ​​​​
    سپاس
    ۴ عدد خازن خروجی هست
    ۱۰۰۰ میکروفاراد ۶۳ ولت

الان پایه امیتر و کلکتور به ۱ و ۱۴ آیسی متصل هستند
    متوجه نشدم
    مثل اسنابر بیام و خازن و مقاومت بین امیتر و کلکتور قرار بدم؟
    و همچنان به ۱ و ۱۴ وصل باشن دیگه؟

در مورد محدود کننده جریان هم ، اگر هیچ راهی نیست،باید بیخیال ایزوله بودن بشم ،چون زیر ۵ ولت لازم دارم
    البته به شرطی که این ایزوله نبودن،افت ولتاژ نده

اگر زحمتی نیست لطفا راهنمایی کنید با آپ امپ هم یک فیدبک امتحان کنم
    جدیدترین ویرایش توسط Samyarjam; ۱۹:۵۸ ۱۴۰۳/۰۵/۱۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Samyarjam نمایش پست ها

سپاس
      ۴ عدد خازن خروجی هست
      ۱۰۰۰ میکروفاراد ۶۳ ولت

الان پایه امیتر و کلکتور به ۱ و ۱۴ آیسی متصل هستند
      متوجه نشدم
      مثل اسنابر بیام و خازن و مقاومت بین امیتر و کلکتور قرار بدم؟
      و همچنان به ۱ و ۱۴ وصل باشن دیگه؟

در مورد محدود کننده جریان هم ، اگر هیچ راهی نیست،باید بیخیال ایزوله بودن بشم ،چون زیر ۵ ولت لازم دارم
      البته به شرطی که این ایزوله نبودن،افت ولتاژ نده

اگر زحمتی نیست لطفا راهنمایی کنید با آپ امپ هم یک فیدبک امتحان کنم
      خب پس خازن های خروجی خوب هستن.
      در مورد منظورم هم، شبیه اسنابر نیست، شاید لازم باشه شماتیک قرار بدم.
      شما الان بین امیتر و کلکتور اپتوکوپلر خازن دارید، مقاومت مذکور که گفتم مستقیما با امیتر یا کلکتور اپتوکوپلر سری میشه، یعنی در چیدمان دیگر قطعات تغییری ایجاد نمیشه ، و یک پایه خازن موازی شده هم بعد مقاومت قرار میگیره.
      در مورد فیدبک آپ امپی، خود آیسی ۴۹۴ دارای ۲ مقایسه گر داخلی هست ( پایه ۱،۲،۱۵،۱۶ ) و عموما فقط یک مقایسه گر برای فیدبک ولتاژ کافی هست.
      آپ امپ خارجی بهتره برای محدود کننده جریان به کار گرفته بشه، چون مقایسه گر داخلی ۴۹۴ ممکنه برای آشکار سازی ولتاژ میلی ولتی آفست و دقت خوبی نداشته باشه.

دیدگاه

خب پس خازن های خروجی خوب هستن.
        در مورد منظورم هم، شبیه اسنابر نیست، شاید لازم باشه شماتیک قرار بدم.
        شما الان بین امیتر و کلکتور اپتوکوپلر خازن دارید، مقاومت مذکور که گفتم مستقیما با امیتر یا کلکتور اپتوکوپلر سری میشه، یعنی در چیدمان دیگر قطعات تغییری ایجاد نمیشه ، و یک پایه خازن موازی شده هم بعد مقاومت قرار میگیره.
        در مورد فیدبک آپ امپی، خود آیسی ۴۹۴ دارای ۲ مقایسه گر داخلی هست ( پایه ۱،۲،۱۵،۱۶ ) و عموما فقط یک مقایسه گر برای فیدبک ولتاژ کافی هست.
        آپ امپ خارجی بهتره برای محدود کننده جریان به کار گرفته بشه، چون مقایسه گر داخلی ۴۹۴ ممکنه برای آشکار سازی ولتاژ میلی ولتی آفست و دقت خوبی نداشته باشه.
        سپاسگزارم
        آدینه بخیر و شادی
        بله لطفاً یک شماتیک دستی جهت اطمینان بیشتر قرار بدید

فیدبک ترانزیستوری چی؟
        میخام تست کنم شاید افت ولتاژ بهتر شد

دیدگاه

درود
          فکر میکنم بالاخره مشخصات هسته مورد استفاده رو پیدا کردم

فکر میکنم EPC39 باشه
          شکل هسته که دقیقا منطبق هست

دیدگاه

سپاسگزارم
            آدینه بخیر و شادی
            بله لطفاً یک شماتیک دستی جهت اطمینان بیشتر قرار بدید

فیدبک ترانزیستوری چی؟
            میخام تست کنم شاید افت ولتاژ بهتر شد
            روز شما هم بخیر،
            مدار مد نظر:
            Click image for larger version

Name:	schematic_qde1.png
Views:	61
Size:	9.6 کیلو بایت
ID:	1152557
            در اینجا صرفا مقاومت R1 اضافه شده و دیگر بخش ها دست نخورده هستن.
            منظورتون از فیدبک ترانزیستوری هم نفهمیدم، اما اگر منظورتون مدار معادل ترانزیستوری بجای زنر هست، در پست بعد قرار میدم.
            //
            این مشخصات هسته هم که در لینک گذاشتید اگر صحیح باشه کل محاسبات انجام شده هیچ میشه ، یعنی ترانس باید تجدید سیم پیچی بشه!
            هر چند از نظر ظاهری مغایرت هایی هم داره.

دیدگاه

روز شما هم بخیر،
              مدار مد نظر:

منظورتون از فیدبک ترانزیستوری هم نفهمیدم، اما اگر منظورتون مدار معادل ترانزیستوری بجای زنر هست، در پست بعد قرار میدم.
              //
              این مشخصات هسته هم که در لینک گذاشتید اگر صحیح باشه کل محاسبات انجام شده هیچ میشه ، یعنی ترانس باید تجدید سیم پیچی بشه!
              سپاس
              بله منظورم ترانزیستور به جای زنر بود

////
              بله
              الان دقت کردم کمی متفاوت هست ترانس
              /////
              ​​​​​​با توجه به شماتیک که قرار دادید،فرمایش شما رو درست متوجه شدم و تست کردم چه برای کلکتور و چه برای امیتر

در هر دو حالت مقاومت ۱۰۰ اهمی بین مثبت و آند اپتوکوپلر ، دود ازش بلند میشه و tl431 هم میسوزه

دیدگاه

سپاس
                بله منظورم ترانزیستور به جای زنر بود

////
                بله
                الان دقت کردم کمی متفاوت هست ترانس
                /////
                ​​​​​​با توجه به شماتیک که قرار دادید،فرمایش شما رو درست متوجه شدم و تست کردم چه برای کلکتور و چه برای امیتر

در هر دو حالت مقاومت ۱۰۰ اهمی بین مثبت و آند اپتوکوپلر ، دود ازش بلند میشه و tl431 هم میسوزه
                مدار معادل دیود زنر متغییر با ترانزیستور:

در حالت عادی هم میتونید بجای TL431 استفاده کنید، اما اگر سر آند پتانسیومتر VR1 رو جدا کنید و مستقیم به + خروجی وصل کنید، باعث پایداری بهتر میشه ( رگولاسیون خط بهتر )
                اصولا نباید باعث سوختن قطعات بشه، مقدار مقاومت R1 رو درست انخاب کردید؟
                ویرایش ۱۴۰۳/۵/۲۱ :
                شخص رسم کننده نقشه، اشتباها پایه آند و کاتد را جابجا علامت گذاری کرده.
                پایه امیتر ترانزیستور BC547 در حقیقت آند و پایه امیتر BC557 هم کاتد میباشد.
                نام پایه های دیود زنر ZD1 هم برعکس میباشد.
                جدیدترین ویرایش توسط HS1386; ۱۸:۱۸ ۱۴۰۳/۰۵/۲۱. دلیل: در پست ۱۵۹

دیدگاه

روز شما هم بخیر،
                  مدار مد نظر:

//
                  درود
                  جسارتا اون R2 مگر همان پول دان نیست ؟مقدارش نباید ۱ کیلو باشه؟

دیدگاه

درود
                    جسارتا اون R2 مگر همان پول دان نیست ؟مقدارش نباید ۱ کیلو باشه؟
                    بله مقاومت پول دان هست و یک سرش به GND وصل میشه، و مقدارش هم باید 10 کیلو اهم باشه، اگر 1 کیلو اهم بستید پس تعجبی نداره که مقاومت اپتوکوپلر و TL431 دود کنن!
                    الان پست ها رو به سمت قدیمی مرور کردم ( تا حوالی پست 90 ) و جالبه مثل اینکه یادم رفته که بگم مقاومت پول دان باید 10 کیلو اهم بشه.
                    الان هم محض احتیاط مقاومت R1 پست 140 رو از 220 اهم شروع به تست کنید.

دیدگاه

بله مقاومت پول دان هست و یک سرش به GND وصل میشه، و مقدارش هم باید 10 کیلو اهم باشه، اگر 1 کیلو اهم بستید پس تعجبی نداره که مقاومت اپتوکوپلر و TL431 دود کنن!
                      الان پست ها رو به سمت قدیمی مرور کردم ( تا حوالی پست 90 ) و جالبه مثل اینکه یادم رفته که بگم مقاومت پول دان باید 10 کیلو اهم بشه.
                      سپاس
                      در پست ۱۰۰ بود که فرمودید مقاومت ۱۰ کیلو بین مثبت و پایه ۱ آیسی رو جدا کنم و مقاومت متصل به GND همچنان باقی بمونه که خب ۱ کیلو هست

تست میکنم و خبر میدم خدمتتون

دیدگاه

درود
                        مقاومت پول دان رو ۱۰ کیلو قرار دادم و چیزی دود نکرد
                        مقدار مقاومت پایه ۴ اپتوکوپلر هم بهتره همون ۱ کیلو باشه چون با کمتر یا بیشترش ، سروصدای ترانس بیشتر میشه

فقط الان در جریان های بالای یک آمپر ، ترانس سروصدا داره و ماسفت ها غیر عادی داغ میشن

اینکه آند یا مثبت و منفی رفرنس یا مثبت مقاومت ۱۰۰ اهمی اپتوکوپلر ، از کجای مدار گرفته بشه خیلی تاثیرگذاره
                        و با هر جای مدار یک سازی میزنه
                        یجا سروصدای ترانس کم میشه ولی افت ولتاژ هست
                        جای دیگه افت ولتاژ نیست ولی سروصدای ترانس و داغی ماسفت
                        جای دیگه بینش
                        بنده فعلا در حال تست هستم
                        اگر هم پیشنهادی هست،بفرمایید

دیدگاه

درود
                          مقاومت پول دان رو ۱۰ کیلو قرار دادم و چیزی دود نکرد
                          مقدار مقاومت پایه ۴ اپتوکوپلر هم بهتره همون ۱ کیلو باشه چون با کمتر یا بیشترش ، سروصدای ترانس بیشتر میشه

فقط الان در جریان های بالای یک آمپر ، ترانس سروصدا داره و ماسفت ها غیر عادی داغ میشن

اینکه آند یا مثبت و منفی رفرنس یا مثبت مقاومت ۱۰۰ اهمی اپتوکوپلر ، از کجای مدار گرفته بشه خیلی تاثیرگذاره
                          و با هر جای مدار یک سازی میزنه
                          یجا سروصدای ترانس کم میشه ولی افت ولتاژ هست
                          جای دیگه افت ولتاژ نیست ولی سروصدای ترانس و داغی ماسفت
                          جای دیگه بینش
                          بنده فعلا در حال تست هستم
                          اگر هم پیشنهادی هست،بفرمایید
                          قبلا هم گفتم که اینکه فیدبک ولتاژ رو از کجا بگیرید خیلی تاثیر میتونه داشته باشه.
                          الان همچنان فیدبک شما با TL431 هست یا ترانزیستوری هم امتحان کردید؟

دیدگاه

قبلا هم گفتم که اینکه فیدبک ولتاژ رو از کجا بگیرید خیلی تاثیر میتونه داشته باشه.
                            درود
                            بله فرمودید اینکه از کجا گرفته بشه مهم هست
                            ولی حالت های زیادی داره متاسفانه که هر کدوم ساز خودش رو میزنه
                            فعلا با TL431 هست
                            گفتم شاید با ۱۰ کیلو کردن مقاومت پول دان و اضافه کردن مقاومت ۱ کیلویی،بشه نتیجه گرفت
                            ان شاءالله بعد از ظهر ترانزیستوری رو تست میکنم

دیدگاه

درود
                              مدار معادل زنر متغیر رو بستم
                              پایه رفرنس tl431 و متعلقاتش حذف شد از جمله ولوم ۱۰ کیلو
                              و دقیقا آند و کاتد مدار معادل جایگزین tl431 شد
                              پایه آند ولوم هم از امیتر ترانزیستور جدا و مستقیما به + خروجی متصل شد
                              اما خروجی از ۵.۵ ولت نه پایینتر میاد و نه بالاتر میره

دیدگاه

درود
                                مدار معادل زنر متغیر رو بستم
                                پایه رفرنس tl431 و متعلقاتش حذف شد از جمله ولوم ۱۰ کیلو
                                و دقیقا آند و کاتد مدار معادل جایگزین tl431 شد
                                پایه آند ولوم هم از امیتر ترانزیستور جدا و مستقیما به + خروجی متصل شد
                                اما خروجی از ۵.۵ ولت نه پایینتر میاد و نه بالاتر میره
                                ترجیحا از کاری که انجام دادید نقشه ای بذارید ، حتی رسم دستی باشه هم مهم نیست
                                الان نفهمیدم چه کاری انجام دادید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X