اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست و کار بر روی یک مبدل پوش پول(push pull)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام مجدد و احترام ،
    لازم نیست درایور ترانزیستوری رو حذف کنید ، کافیه ارتباطشون رو با ماسفت قطع کنید.
    در مورد آیسی ۴۴۲۷ ،
    پایه ۱ و ۸ به جایی وصل نمیشه.
    پایه ۳ به GND و پایه ۶ به تغذیه ۱۲ ولت .
    پایه ۲ به پایه ۹ آیسی ۴۹۴ و پایه ۴ به پایه ۱۰ آیسی ۴۹۴.
    پایه ۵ و ۷ هم هر یک به گیت ماسفت ها وصل میشه و ترتیب مهم نیست.
    درود
    الان روی ۴۵ ولت ۱ امپر اوکی هست
    روی ۴۵ ولت ۲ تا ۳ امپر صدای شدید ترانس
    روی ۴۵ ولت ۳ امپر به بالا باز اوکی و بدون صدا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Samyarjam نمایش پست ها

درود
      الان روی ۴۵ ولت ۱ امپر اوکی هست
      روی ۴۵ ولت ۲ تا ۳ امپر صدای شدید ترانس
      روی ۴۵ ولت ۳ امپر به بالا باز اوکی و بدون صدا
      با سلام مجدد و خسته نباشید ،
      الان یعنی بهتر شد؟
      وقتی صدا ندارید آیا ماسفت ها داغ میکنن ؟
      در هر ولتاژ خروجی که تنطیم میکنید ، با جریان ۲-۳ آمپر ترانس صدا میکنه؟

دیدگاه

با سلام مجدد و خسته نباشید ،
        الان یعنی بهتر شد؟
        وقتی صدا ندارید آیا ماسفت ها داغ میکنن ؟
        در هر ولتاژ خروجی که تنطیم میکنید ، با جریان ۲-۳ آمپر ترانس صدا میکنه؟
        درود و سپاس
        سلامت باشید
        وقتی صدای ترانس نیست ، داغی ماسفت ها عادی هست
        اما زمانی که ترانس جیغ میزنه،ماسفت ها شدید داغ میشن و اگر تعلل کنم میسوزن
        همون‌طور که عرض کردم در ۴۵ ولت ۲ تا ۳ آمپر ترانس صدا داره ولی مثلا در ۱۸ ولت روی ۶ امپر صدا داره
        یا ۲۸ روی ۵.۵ امپر
        جااب اینجاست که مثلا روی ۱۸ ولت ۴ آمپر ، ماسفت ها بیشتر داغ میکنن تا روی ۴۵ ولت ۴ آمپر

یه خواهشی داشتم
        لطفا بفرمایید چطور پروتکشن اتصال کوتاه به مدار اضافه کنم
        الان قسمت کنترل خیلی شلوغه و چندین بار هم لحیم هارو کم و زیاد کردم
        احتمال میدم همین شلوغی ها باعث عدم ثبات شده
        اگر لطف کنید و نحوه اضافه کردن پروتکشن رو بفرمایید ، دیگه اینبار مدار رو تمیز میبندم تا بتونم نتیجه گیری کنم
        فکر میکنم حتی افت ولتاژ هم مربوط به پراب های مولتی متر هست

دیدگاه

درود و سپاس
          سلامت باشید
          وقتی صدای ترانس نیست ، داغی ماسفت ها عادی هست
          اما زمانی که ترانس جیغ میزنه،ماسفت ها شدید داغ میشن و اگر تعلل کنم میسوزن
          همون‌طور که عرض کردم در ۴۵ ولت ۲ تا ۳ آمپر ترانس صدا داره ولی مثلا در ۱۸ ولت روی ۶ امپر صدا داره
          یا ۲۸ روی ۵.۵ امپر
          جااب اینجاست که مثلا روی ۱۸ ولت ۴ آمپر ، ماسفت ها بیشتر داغ میکنن تا روی ۴۵ ولت ۴ آمپر

یه خواهشی داشتم
          لطفا بفرمایید چطور پروتکشن اتصال کوتاه به مدار اضافه کنم
          الان قسمت کنترل خیلی شلوغه و چندین بار هم لحیم هارو کم و زیاد کردم
          احتمال میدم همین شلوغی ها باعث عدم ثبات شده
          اگر لطف کنید و نحوه اضافه کردن پروتکشن رو بفرمایید ، دیگه اینبار مدار رو تمیز میبندم تا بتونم نتیجه گیری کنم
          فکر میکنم حتی افت ولتاژ هم مربوط به پراب های مولتی متر هست
          اگر در گذشته بخش محدود کننده جریان رو موقتی حذف کرده بودید و نتیجه مثبتی نگرفتید ، این مرحله رو بی خیال بشید.
          در غیر اینصورت ، پایه ۱۵ آیسی TL494 رو به پایه ۱۴ وصل کنید تا محدود کننده جریان به شکل موقتی غیر فعال بشه.
          و ببینید آیا همچنان مشکل سوت کشیدن ترانس و داغی ماسفت رو دارید یا نه.
          اگر مشکلات رفع شدن ، پس لازمه از یک آیسی آپ امپ مجزا برای محدود کننده جریان اضافه کرد.
          ضمن اینکه همین محدود کننده جریان میتونه از مدار موقع اتصال کوتاه خروجی هم حفاظت کنه .
          اما اگر میخواهید در صورت وقوع اتصال کوتاه ، خروجی مدار به کلی قطع بشه ( و نیازمند ریست باشه ) ، بحث دیگری هست.

دیدگاه

اگر در گذشته بخش محدود کننده جریان رو موقتی حذف کرده بودید و نتیجه مثبتی نگرفتید ، این مرحله رو بی خیال بشید.
            در غیر اینصورت ، پایه ۱۵ آیسی TL494 رو به پایه ۱۴ وصل کنید تا محدود کننده جریان به شکل موقتی غیر فعال بشه.
            و ببینید آیا همچنان مشکل سوت کشیدن ترانس و داغی ماسفت رو دارید یا نه.
            اگر مشکلات رفع شدن ، پس لازمه از یک آیسی آپ امپ مجزا برای محدود کننده جریان اضافه کرد.
            ضمن اینکه همین محدود کننده جریان میتونه از مدار موقع اتصال کوتاه خروجی هم حفاظت کنه .
            اما اگر میخواهید در صورت وقوع اتصال کوتاه ، خروجی مدار به کلی قطع بشه ( و نیازمند ریست باشه ) ، بحث دیگری هست.
            درود و سپاس
            سوت کشیدن ترانس ، کاری به محدود کننده جریان نداشته و تست کردم،حتی از مدار اولیه با تقسیم مقاومتی که برای کنترل ولتاژ داشت، استفاده کردم و تفاوتی نداشت
            ​​​​​
            من فقط میخوام اتصال کوتاه ، آسیبی به مدار نزنه
            البته در یک پاور دیدم در صورت اتصال کوتاه ، کلا ولتاژ قطع میشد و چند ثانیه بعد از رفع اتصال دوباره وصل میشد

دیدگاه

درود و سپاس
              سوت کشیدن ترانس ، کاری به محدود کننده جریان نداشته و تست کردم،حتی از مدار اولیه با تقسیم مقاومتی که برای کنترل ولتاژ داشت، استفاده کردم و تفاوتی نداشت
              ​​​​​
              من فقط میخوام اتصال کوتاه ، آسیبی به مدار نزنه
              البته در یک پاور دیدم در صورت اتصال کوتاه ، کلا ولتاژ قطع میشد و چند ثانیه بعد از رفع اتصال دوباره وصل میشد
              چیزی که برام جالبه این هست که میگید ترانس سوت میکشه ، در حالی که در شکل موج هایی که در چندین ویدیو فرستادید علامتی از این مورد دیده نمیشه.
              آیا با تغییر فرکانس سویچینگ هم همچنان این مشکل وجود داره ؟ منظورم با تغییر خازن و مقاومت پایه ۵ و ۶ آیسی ۴۹۴.
              محافظ اتصال کوتاه هم به شکلی که گفتید میشه اضافه کرد ، به طوریکه افت ولتاژ خروجی به زیر مثلا ۱ ولت رو تشخیص بده و فرمان قطعی رو صادر کنه.
              در پاور سویچینگ هایی که میفرمایید این کار صرفا با ۱ ترانزیستور و دیود زنر و تعدادی مقاومت پیاده سازی شده.

دیدگاه

چیزی که برام جالبه این هست که میگید ترانس سوت میکشه ، در حالی که در شکل موج هایی که در چندین ویدیو فرستادید علامتی از این مورد دیده نمیشه.
                آیا با تغییر فرکانس سویچینگ هم همچنان این مشکل وجود داره ؟ منظورم با تغییر خازن و مقاومت پایه ۵ و ۶ آیسی ۴۹۴.
                محافظ اتصال کوتاه هم به شکلی که گفتید میشه اضافه کرد ، به طوریکه افت ولتاژ خروجی به زیر مثلا ۱ ولت رو تشخیص بده و فرمان قطعی رو صادر کنه.
                در پاور سویچینگ هایی که میفرمایید این کار صرفا با ۱ ترانزیستور و دیود زنر و تعدادی مقاومت پیاده سازی شده.
                درود و سپاس
                شاید زود قطع کردم ، وگرنه موقع سوت کشیدن ترانس شکل موج شدیدا بهم میریزه
                جالب اینکه با TC4427 سوت کشیدن ترانس بدتر هم میشه
                فرکانس رو هم امتحان نکردم،کم کنم یا زیاد؟
                اینکه ولتاژ زیر ۱ ولت بیاد و بعد قطع کنه ، تاخیر نداره؟
                امکانش نیست که بتونم با یک پتانسیومتر تنظیم کنم روی یک آمپر خاص قطع کنه؟
                چون بعضی وقتا با اتصال یک باتری به منبع و کنترل جریان،ولتاژ مثلا از ۰.۷ ولت شروع میکنه به بالا رفتن

دیدگاه

درود و سپاس
                  شاید زود قطع کردم ، وگرنه موقع سوت کشیدن ترانس شکل موج شدیدا بهم میریزه
                  جالب اینکه با TC4427 سوت کشیدن ترانس بدتر هم میشه
                  فرکانس رو هم امتحان نکردم،کم کنم یا زیاد؟
                  اینکه ولتاژ زیر ۱ ولت بیاد و بعد قطع کنه ، تاخیر نداره؟
                  امکانش نیست که بتونم با یک پتانسیومتر تنظیم کنم روی یک آمپر خاص قطع کنه؟
                  چون بعضی وقتا با اتصال یک باتری به منبع و کنترل جریان،ولتاژ مثلا از ۰.۷ ولت شروع میکنه به بالا رفتن
                  خب پس ناپایداری شکل موج بوده ولی من تشخیص نمیدادم.
                  فرکانس رو میتونید هم کم کنید و هم زیاد.
                  بخش محافظ اتصال کوتاه هم میتونید تاخیر دار کنید یا بدون تاخیر ، و حتی میشه کاری کرد که مثلا با تشخیص افت ولتاژ بیش از 0.5 ثانیه عمل قطع رو انجام بده.

دیدگاه

بخش محافظ اتصال کوتاه هم میتونید تاخیر دار کنید یا بدون تاخیر ، و حتی میشه کاری کرد که مثلا با تشخیص افت ولتاژ بیش از 0.5 ثانیه عمل قطع رو انجام بده.
                    فرکانس رو حتما تست میکنم
                    بدون تاخیر در وصل مجدد کارییش برای بنده بیشتره
                    لطفا راهنمایی یا شماتیک قرار بدید تا ان شاءالله مدارش رو ببندم برای تست نهایی

دیدگاه

فرکانس رو هم کم کردم و هم زیاد،هم با مقاومت و هم خازن مربوطه
                      با فرکانس زیاد بدتر میشه یعنی در بازه وسیعتری از توان خروجی صدا میده اما با فرکانس کم تفاوتی نداره و مثل قبل صدا میده
                      جالبه ، وقتی حتی محدود کننده جریان شروع به کار میکنه،ترانس شروع به تِق تِق میکنه و همزمان با چرخوندن ولوم این تق تق زیاد میشه تا ولوم برسه به ماکزیمم جریان ، بعد صدای ترانس قطع میشه
                      البته این برا محدوده ای هست که ترانس صدا نداره ، ولی بعضی محدوده ها کلا در ماکزیمم هم ترانس صدا میده

دیدگاه

درود
                        در سایتی دیدم برای پروتکشن همون‌طور که فرمودید با یک تقسیم مقاومتی و ترانزیستور و دیود زنر ، پایه ۴ آیسی رو فعال یا غیر فعال کردن
                        بعید میدونم با این روش بشه تعیین کرد که روی یک جریان خاص ، مدار قطع بشه و احتمالا باید آپ امپ استفاده بشه.
                        اگر روشی مد نظرتون هست ممنون میشم بفرمایید ، شماتیک هم نیاز نیست ، همین که زحمت بکشید و تایپ کنید کافیه
                        من خیلی سرچ زدم و چیزی دستگیرم نشد

دیدگاه

درود
                          در سایتی دیدم برای پروتکشن همون‌طور که فرمودید با یک تقسیم مقاومتی و ترانزیستور و دیود زنر ، پایه ۴ آیسی رو فعال یا غیر فعال کردن
                          بعید میدونم با این روش بشه تعیین کرد که روی یک جریان خاص ، مدار قطع بشه و احتمالا باید آپ امپ استفاده بشه.
                          اگر روشی مد نظرتون هست ممنون میشم بفرمایید ، شماتیک هم نیاز نیست ، همین که زحمت بکشید و تایپ کنید کافیه
                          من خیلی سرچ زدم و چیزی دستگیرم نشد
                          بله همونطور که گفتم این روش اتصال کوتاه رو از طریق افت بیش از حد ولتاژ خروجی تشخیص میده و نه اندازه گیری جریان.
                          برای این هدفی که گفتید استفاده از آپ امپ بهتره.
                          اگر تایپی توضیح بدم شاید سو تفاهمی پیش بیاد ، احتمالا فردا یا پس فردا بتونم شماتیک رو رسم و ارسال کنم.
                          اما در مورد مشکل اصلی ، آیا بین پایه ۲ و ۳ تا الان مقاومتی گذاشتید ؟
                          بد نیست این مورد رو هم با مقادیر مقاومت مختلف امتحان کنید .

دیدگاه

بله همونطور که گفتم این روش اتصال کوتاه رو از طریق افت بیش از حد ولتاژ خروجی تشخیص میده و نه اندازه گیری جریان.
                            برای این هدفی که گفتید استفاده از آپ امپ بهتره.
                            اگر تایپی توضیح بدم شاید سو تفاهمی پیش بیاد ، احتمالا فردا یا پس فردا بتونم شماتیک رو رسم و ارسال کنم.
                            اما در مورد مشکل اصلی ، آیا بین پایه ۲ و ۳ تا الان مقاومتی گذاشتید ؟
                            بد نیست این مورد رو هم با مقادیر مقاومت مختلف امتحان کنید .
                            درود و سپاس
                            بین ۲و۳ ، همون مقاومت و خازن سری هست که در شماتیک اولیه بوده
                            الان چطوری عمل کنم؟
                            مقاومت بدون خازن بزارم؟
                            از چه رنجی شروع کنم؟
                            مقاومت و خازن سری رو بردارم ؟

دیدگاه

درود و سپاس
                              بین ۲و۳ ، همون مقاومت و خازن سری هست که در شماتیک اولیه بوده
                              الان چطوری عمل کنم؟
                              مقاومت بدون خازن بزارم؟
                              از چه رنجی شروع کنم؟
                              مقاومت و خازن سری رو بردارم ؟
                              یکبار بدون مقاومت و خازن سری و یکبار هم با اونها ( بدون حذفشون ) امتحان کنید.
                              رنج بین‌ ۱۰ کیلو اهم تا ۱ مگا اهم خوبه.
                              احتمال زیاد نتیجه مثبتی بگیرید.
                              ​​​​​​

دیدگاه

یکبار بدون مقاومت و خازن سری و یکبار هم با اونها ( بدون حذفشون ) امتحان کنید.
                                رنج بین‌ ۱۰ کیلو اهم تا ۱ مگا اهم خوبه.
                                احتمال زیاد نتیجه مثبتی بگیرید.
                                ​​​​​​
                                درود و سپاس
                                بودن مقاومت و خازن سری بین ۲و۳ طبق نتایج بنده مفید هست و باعث پایداری بیشتر شکل موج میشه
                                مقاومت مستقیم بین ۲و۳ آیسی از ۵۰ کیلو کمتر ، باعث افت ولتاژ در توان های مختلف میشه
                                و ۳۳۰ کیلو به بالا هم تقریبا بی تاثیر هست
                                تا حدود ۲۲۰ وات (معمولا تا ۴۰ ولت و مثلا ۵.۵ امپر )افت ولتاژ در حد نیم ولت و کمتر هست) ولی به بعد افت ولتاژ زیاد میشه
                                ​​​​​​ترانس هم که هر جا صلاح بدونه برای خودش جیغ میکشه

جسارتا منتظر پروتکشن هستم تا مدارو کامل کنم و اونوقت ببینم چه مسائلی رفع یا اضافه میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X