اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

نوشته اصلی توسط arad_na64
    سلام مجدد دوستان
    من با نرم افزار منبع 50 ولت 0.34 آمپر طراحی کردم ولی تو جالت LED و CC و یا cc/cv مدار هیچ فرقی نمیکنه
    گیج شدم یعنی واقعا هیچ فرقی نمیکنه؟ من مدار رو برای LED driver میخوام و باید بتونه تو ولتاژهای مختلف جریان ثابت بده
    مثلا 35~50 ولت با جریان ثابت
    یه جای نرم افزار یه همچین تنظیمی دیدم که بیشتر از 5 ولت نمیذاره تغییرش بدم- منظورم cc threshold,v هستش.
    آقا یه همفکری بدید
    در ضمن از top switch-gx استفاده کردم
    مرسی
    سلام میتونی از مدارهای فیدبک جریان که در خود سایت www.powerint.com هست و یا مدار فیدبکی که استاد احمد کشیدن استفاده کنی ببین کدوم بهتره از همون استفاده کن لینک زیر رو هم بخون
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=51347.msg272155#msg272155
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

مرسی مسعود جان
      تاپیک خیلی کمک کرد...
      یه سوال:
      تو نرم افزار جایی برای ضریب توان داره؟ که چندو چونده؟
      مرسی

اضافه شده در تاریخ :
      منظورم اینه که جایی بشه تنظیم کرد ضریب توان چند باشه
      یا اصلا ضریب توان مدار پیشنهادیش چنده؟
      مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arad_na64
        مرسی مسعود جان
        تاپیک خیلی کمک کرد...
        یه سوال:
        تو نرم افزار جایی برای ضریب توان داره؟ که چندو چونده؟
        مرسی
        نه نداره .
        ضریب توان با یکسو ساز معمولی یعنی پل دیود وخازن ، چیزی حدود 0.5 هست و اگه در حالت بار کامل قرار بگیره شاید به 0.6 هم برسه .
        برای افزایش ضریب توان در مدار های PI فقط Passive PFC می تونه تا حدودی کارامد باشه .
        از Active PFC نمی شه استفاده کرد چون ماکزیمم VBR برای دیوایس های فلی بک پاور اینت ، 700 ولته در حالی که Active PFC ولتاژ ورودی دیوایس رو به 400 ولت می رسونه و باعث می شه VOR بیشتر از حد تحمل سوییچ بشه و بسوزند .

دیدگاه

با سلام به دوستان عزیز
          :rolleyes:
          من نرم افزار v8رو دانلود کردم ولی وقتی توان از یک حدی بیشتر میشه دیگه ارورر میده فکر کنم وقتی از 40وات بیشتر میشه دیگه ارورر میده
          برای 40ولت 4امپر از چه ایسی وچه سیستمی استفاده کنم تااین مشکل ارورر حل بشه
          با تشکر
          http://up1.iranblog.com/images/cdvhlxmna1r5s3u4niq5.jpg
          Fail Never
          گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
          دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
            با سلام به دوستان عزیز
            :rolleyes:
            من نرم افزار v8رو دانلود کردم ولی وقتی توان از یک حدی بیشتر میشه دیگه ارورر میده فکر کنم وقتی از 40وات بیشتر میشه دیگه ارورر میده
            برای 40ولت 4امپر از چه ایسی وچه سیستمی استفاده کنم تااین مشکل ارورر حل بشه
            با تشکر
            http://up1.iranblog.com/images/cdvhlxmna1r5s3u4niq5.jpg
            سلام هر آی سی توانی رو در محدوده خاص میتونه در خروجی بده میتونی در صفحه اول همین تاپیک محدوده توان خروجی آی سی های tny رو ببینی.
            برای 40 ولت 4 آمپر یا 160 وات توان خروجی اگه بخوای از آی سی های نرم افزار PI استفاده کنی یا میتونی دو تا مدار که با tny ساخته شده رو سری کنی یا از آی سی های top استفاده کنی مثلا:
            http://www.4shared.com/file/SYBOS9hp/40v4a.html

اضافه شده در تاریخ :
            سلام من هر منبع تغذیه با tny می بندم که کمی واتش بالاست مثلا بالای بیست وات مشکلم اینه که آی سی بسیار داغ میکنه و حدود 90 یا 100 درجه حرارت پیدا میکنه در ضمن از سیم پیچ بایاس هم استفاده میکنم (اگه استفاده نکنم که از مرز 110 یا 120 درجه هم بالاتر میره و برای چند ثانیه قطع میکنه).
            توضیح اینکه در حالت اوپن فریم هست و خازن 10 میکرو به پایه 2 آی سی وصله و ترانس رو اکثرا به شیوه ساندویچی میپیچم و اندوکتانس نشتی ترانسم مثلا وقتی که گفته 21 میکرو باشه حدود 25 میکرو هانریه. در ضمن ترانس هم صدای فس فس میده.دوستان راه حلی برای مشکلهای من دارن؟

دیدگاه

آیا اون مقدار مساحتی که نرم افزار برای PCB هیتسینک تعیین می کنه رعایت می کنی دایی جان؟
              با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                سلام استاد روی برد سوراخ دار میبندم ولی روی خود آی سی یک تکه آلومینیوم میذارم که گرماشو بگیره ولی تا صد درجه هم میره حرارت آی سی
                سلام آقا مسعود
                یه چیزی بهت بگم اصلا باور نمیکنی، من با سری TNY اصلا کار نکردم ولی تو سری TOP تجربه زیادی کسب کردم ( البته با کمک های استاد دایی )
                اول اینکه از برد فایبر استفاده کن ( یعنی PCB طراحی کن براش ، شبیه طرحی که خود نرم افزار پیشنهاد میکنه )
                دوم اینکه اگه لازمه زمین های ( GND ) مستقل از هم داشته باشی، حتما حتما رعایت کن ( تو سری TOP همیشه وجود داره، تو TNYها رو نمیدونم! )

دیدگاه

سلام من یک مدار با tny280 بستم که 12 ولت و 2.3 آمپره مشکلم اینه که مقاومت اسنابر خیلی داغ میکنه اگه از (p6ke200a)هم استفاده کنم باز این دیود به شدت داغ میکنه و در صورتی که هم از اسنابر خازنی و زنری کنار هم استفاده کنم باز هم به شدت داغ میکنه طوری که نمیشه دستم رو نزدیکش ببرم توضیح اینکه اندوکتانس نشتی ترانسم از مقداری که نرم افزار گفته پایین تره. به نظر شما چه راههای برای حلش هست؟(در ضمن من از خازن 2.2 نانو موازی با مقاومت 33 کیلو استفاده میکنم) با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                    سلام من یک مدار با tny280 بستم که 12 ولت و 2.3 آمپره مشکلم اینه که مقاومت اسنابر خیلی داغ میکنه اگه از (p6ke200a)هم استفاده کنم باز این دیود به شدت داغ میکنه و در صورتی که هم از اسنابر خازنی و زنری کنار هم استفاده کنم باز هم به شدت داغ میکنه طوری که نمیشه دستم رو نزدیکش ببرم توضیح اینکه اندوکتانس نشتی ترانسم از مقداری که نرم افزار گفته پایین تره. به نظر شما چه راههای برای حلش هست؟(در ضمن من از خازن 2.2 نانو موازی با مقاومت 33 کیلو استفاده میکنم) با تشکر
                    معلوم می شه که VOR زیادی .
                    تعداد دورهای ثانویه رو کمی افزایش بده
                    پاور اینت برای تراشه های فلای بک ، VOR رو 135 ولت در نظر می گیره و اسنابر رو بر اساس اون طراحی می کنه .
                    اگر اندوکتانس نشتی از نرم افزار هم پایین تره دو حالت وجود داره :
                    یا PCB مدارت اشکال داره یعنی مثلا مسیر GND در قسمت Feedback از قدرت جدا نشده که این عامل می تونه فیدبک رو به جای اینکه نرم (با شیب ) ایجاد کنه ، ناگهانی ایجاد کنه که فشار زیادی روی آی سی میندازه .
                    ویا اینکه جنس هسته ای که استفاده کردی نا مرغوب باشه . مثلا برای هسته های tdk متریال pc40 برای کاربرد به عنوان ترانس پاور ، مناسب نیست . متریال نا مناسب باعث می شه با وجود کم بودن ایندوکتانس نشتی ، اسپایکهای زیادتری در فرکانس های بالا داشته باشی که سبب افزایش vor می شه .
                    از چه هسته ای استفاده می کنی ؟
                    گرمای خود هسته چه قدره ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Newsad.Electronics
                      معلوم می شه که VOR زیادی .
                      تعداد دورهای ثانویه رو کمی افزایش بده
                      پاور اینت برای تراشه های فلای بک ، VOR رو 135 ولت در نظر می گیره و اسنابر رو بر اساس اون طراحی می کنه .
                      سلام و با تشکر از شما بذارین براتون توضیح بیشتری بدم خروجی منبع 12 ولت و 2.4 آمپره این مقدار رو برای این گرفتم چون هسته بزرگتر از EE25 موجود نداشتم و جنس هسته رو هم نمیدونم چیه از تهران خریدم. الان مشکلم اینه که مثلا وقتی حدود 20 وات در خروجی میگیرم اسنابر و آی سی tny280 خصوصا مقاومت اسنابر که 33 کیلواهم و دو واته به شدت گرم میکنن و هسته هم صدای فس فس زیادی میده ولی اگه مثلا در خروجی 10 وات بگیرم هم اسنابر و هم آی سی معتدل هستن و صدای فس فس هم خیلی خیلی ضعیف به گوش میرسه.
                      بنا به گفته شما تعداد دور ثانویه رو از 6 دور به 7 دور رسوندم ولی هنوز همان مشکلها هستن.
                      اگر اندوکتانس نشتی از نرم افزار هم پایین تره دو حالت وجود داره :
                      یا PCB مدارت اشکال داره یعنی مثلا مسیر GND در قسمت Feedback از قدرت جدا نشده که این عامل می تونه فیدبک رو به جای اینکه نرم (با شیب ) ایجاد کنه ، ناگهانی ایجاد کنه که فشار زیادی روی آی سی میندازه .
                      دوست عزیز اینکه گفتین یعنی چی؟ میشه با تصویر برام توضیح بدین با تشکر :rolleyes:
                      ویا اینکه جنس هسته ای که استفاده کردی نا مرغوب باشه . مثلا برای هسته های tdk متریال pc40 برای کاربرد به عنوان ترانس پاور ، مناسب نیست . متریال نا مناسب باعث می شه با وجود کم بودن ایندوکتانس نشتی ، اسپایکهای زیادتری در فرکانس های بالا داشته باشی که سبب افزایش vor می شه .
                      از چه هسته ای استفاده می کنی ؟
                      گرمای خود هسته چه قدره ؟
                      هسته رو از تهران خریدم (EE25/19) گرمای کمی داره تقریبا من گرماشو حس نمیکنم

دیدگاه

سلام
                        من می خواهم یه منبه 2آمپر 20ولت بسازم(خیلی فوری )
                        با نرم افزار شروع به کار کردم .مدار پیشنهادی به من داده که نمی دونم ترانسشو چطوری باید بپیچم :cry2:
                        و اینکه آیا topswitch255en تو بازار پیدا می شه؟ :eek:
                        تو مشخصات ترانس نوشته 20volt/10 T /3*0.45mm t.i.w
                        یعنی چی؟آیا خودم می تونم بپیچم؟(تا حالا این کارو نکردم)
                        کسی هست تو جمهوری که برام بپیچه؟
                        پیامبری که از بلندی بترسد ،هرگز به معراج نمی رسد....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط atefe.fallah
                          سلام
                          من می خواهم یه منبه 2آمپر 20ولت بسازم(خیلی فوری )
                          با نرم افزار شروع به کار کردم .مدار پیشنهادی به من داده که نمی دونم ترانسشو چطوری باید بپیچم :cry2:
                          و اینکه آیا topswitch255en تو بازار پیدا می شه؟ :eek:
                          تو مشخصات ترانس نوشته 20volt/10 T /3*0.45mm t.i.w
                          یعنی چی؟آیا خودم می تونم بپیچم؟(تا حالا این کارو نکردم)
                          کسی هست تو جمهوری که برام بپیچه؟
                          سلام طبق دیتاشیت آی سی های tny تا 36 وات میتونی از آی سی tny استفاده کنی ولی اگه اصرار به 40 وات داری میتونی مثلا از آی سی های سری top یا غیره استفاده کنی.top255en تا جایی که من میدونم پیدا نمیشه ولی top250yn تو بازار موجوده ولی برای کار شما کمی زیاده و کمی گرانه. خودت میتونی ترانس رو بپیچی ولی کمی باید تجربه کسب کنی. تاپیکهای مختلفی در مورد این موضوع هست همشونو خوب بخوان.

دیدگاه

وقتی از ic tinyاستفاده می کنم نرم افزار errorمی ده
                            ایرادی نداره؟جواب می ده؟
                            tiny280pn گذاشته ،جواب می ده؟
                            پیدا می شه این شماره؟

دیدگاه

وقتی از ic tinyاستفاده می کنم نرم افزار errorمی ده
                              ایرادی نداره؟جواب می ده؟
                              tiny280pn گذاشته ،جواب می ده؟
                              پیدا می شه این شماره؟
                              سلام برای اینکه بتونی حداکثر توان رو از tny280 بگیری باید حالت open frame و ولتاژ ورودی رو single230v انتخاب کنی. در زیر من برات خروجی 20ولت و 1.82 آمپر رو گذاشتم
                              http://www.4shared.com/file/8y--MkFD/20v2a.html
                              tny280 تهران راحت پیدا میشه
                              و اگه خواستی از آی سی سری top استفاده کنی و در حالت adapter مثلا میتونی از آی سی top246yn استفاده کنی که قیمتی حدود 1600 تومان داره مثل مدار زیر:
                              http://www.4shared.com/file/EqXmMQsD/20v2atop.html
                              برای پیچیدن ترانس مطالبی در همین سایت با عکس و توضیحات هست کلا به نظر من خوب همه تاپیکها رو بخون موفق باشی

اضافه شده در تاریخ :
                              بابت توجهتون ممنون خیلی کمکم کردید
                              فقط یه مورد دیگه اینکه من می خوام خرجی cc/cvباشه ،تو مداری که فرستادید خودم تغیر دادم ولی erroداد که نمی شه
                              چی کار باید بکنم واسه این کار؟
                              سلام وقتی که cc/cv رو انتخاب میکنید توان خروجی رو بیشتر میگیره و چون tny280 حداکثر توان خروجیش همون حدود 36 واته برای همین ارور میده.
                              یکسری از آی سی های tny پیدا میشه مثلا tny274, tny268 , tny280 و از سری top هم 246yn و 250yn و ... پیدا میشه.

اضافه شده در تاریخ :
                              سلام من یک مدار با tny280 بستم که 12 ولت و 2.3 آمپره مشکلم اینه که مقاومت اسنابر خیلی داغ میکنه اگه از (p6ke200a)هم استفاده کنم باز این دیود به شدت داغ میکنه و در صورتی که هم از اسنابر خازنی و زنری کنار هم استفاده کنم باز هم به شدت داغ میکنه طوری که نمیشه دستم رو نزدیکش ببرم توضیح اینکه اندوکتانس نشتی ترانسم از مقداری که نرم افزار گفته پایین تره. به نظر شما چه راههای برای حلش هست؟(در ضمن من از خازن 2.2 نانو موازی با مقاومت 33 کیلو استفاده میکنم) در ضمن دیود خروجی هم خیلی داغ میکنه اسنابر هم براش گذاشتم دیود خروجی رو SR560 گذاشتم.با تشکر.

دیدگاه

توی نرم افزار PI EXPERT یه قسمت داره که نوشته LED DRIVE این قسمت برای طراحی دارایور لامپ های ال ای دی است؟
                                اگه بله چطوری می تونم ازش استفاده کنم؟خودم وقتی تیک می زنم این گزینه رو ERRORمی ده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X