اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

شدنش که میشه.حتی من 10/11 هایی دارم که خودش دقیقا وسطش جدا کننده داره (یعنی خوده قرقره دو تکه شده)و شما میتونی راحت تر بپیچی.ولی خب باید دقیق متقارن باشن. استاد احمد میگفت اگه متقارن نباشن بیشتر نویز ایجاد میکنن نسبت به نبودنشون. بعد هم که آماده هاش تو بازار حدوده هزار تومانه (الان) ببین برات میصرفه که بپیچی...
    سلام.تو مشهد از کجا میشه خرید؟من که ندیدم

اضافه شده در تاریخ :
    نوشته اصلی توسط ms2000
    سلام.فکر نکنم ولتاژه ورودیه top این مقدار ولتاژه کم رو قبول بکنه. شما مثلا میتونی برای جریانه کم از آی سی های mc34063 یا lm2575 یا ... استفاده کنی.
    مهندس میخوام با ولتاژ باتری 9 یا 12 ولت ولتاژ دوبل یعنی مثبت و منفی داشته باشم.واسه همین میخوام با فلایبک باشه.پیشنهاد دیگه ای هم داری؟
    ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir safari
      مهندس مسعود , امروز صبح تصمیم گرفتم یه دونه هفت واتی بسازم ... اولش که بستم سیم ها رو اشتباهی بستم , یعنی قطر بزرگتر بستم و از هسته زد بیرون...
      بعد که بستم ساندویچی نبستم , درست بهم جواب نداد
      بعد سیم هاشو درست کردم و پیچیدم , یه مقدار برای اولیه سیم هام کم اومد و یه کم الا بختکی رفتم جلو :mrgreen: ولتاژ خروجی زیاد شد دو سه ولت
      اندوکتانسم خیلی تغییری نداشت یعنی 10 دور اولیه رو کمتر بستم
      مقاومت سنس رو که درست کردم مثل نهنگ کار کرد :mrgreen: انقد حال داد که نگو :mrgreen:
      مهندس من سیم میخاااام :mrgreen:
      سلام.مهندس جان با چه آی سی کار میکنی؟اصلا نباید الابختکی جلو بری ده دور اولیه رو کمتر پیچیدن مشکلات بوجود میاره سیم رو هم خیلی کلفت تر پیچیدن هم مشکل بوجود میاره کلا شاید بشه گفت ترانس مثله ترازویه هر کفه ای رو کمتر یا بیشتر بریزی تعادله کله مدار بهم میخوره.البته شاید مثالم مثاله خوبی نباشه ولی شما هر چیزی رو تغییر بدی مشکلاتی بوجود میاره.... در ضمن هیچوقت سیمها رو بزور تو هسته جا نده که اندوکتانسه نشتی غوغال میکنه و همچنین برای هفت وات لازم به ساندویچی پیچیدن نیست برای توان هایه بالاتر لازمه.
      در ضمن ممنون میشم همین امضاء رو قسمت ms2000 رو برداری ممنون.
      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط E.N
        سلام

برای سیم پیچی اگر مثلاً اولیه رو باید 100 دور بپیچیم و هر لایه که روی قرقره می پیچیم 25 دور بشه پس باید 4 لایه سیم بپیچیم.حالا بعد از پیچیدن هر لایه باید عایق قرار بدیم؟اگر قرار ندیم چی میشه؟وجود عایق باعث افزایش اندوکتانس نشتی نمیشه؟

من که دوباره بستم ترانسو اوضاش بدتر شد.اندوکتانس نشتی همون قدر موند و اندوکتانس اولیه یه کم کمتر شد.البته نمیدونم ساندویچی چیه و همین طوری بستم.
        سلام.من که تو ترانسهایی که باز کردم ندیدم تو ترانسه سوئیچینگ کسی بعد از هر لایه اولیه بیاد عایق قرار بده.فقط تو عکسهایه تو همین سایت دیدم.من خودم بین لایه های اولیه عایق قرار نمیدم.ولی حتما بین اولیه و ثانویه و بایاس نواره مخصوص ترانس پیچی رو چند دور میپیچیم.(عایق کاری).
        تو توانهایه بالاتر بهتره از روشه ساندویچی استفاده کنید یعنی اینکه مثلا اگه قراره صد دور اولیه بپیپچید ابتدا 50 دور (نصفش) رو بپیچید و بعد ثانویه و بایاس رو بپیچید (یا بایاس و ثانویه) و بعد دوباره 50 دور بقیه اولیه رو بپیچید.

نوشته اصلی توسط hamedhamidi
        سلام.تو مشهد از کجا میشه خرید؟من که ندیدم
        یک مغازه هست تو راهنمایی داره بعد از چهارراه سلمان فارسی و صاحبش هم خیلی مرده خوب و با انصافیه.خدا سلامتش نگه داره.
        نوشته اصلی توسط hamedhamidi
        مهندس میخوام با ولتاژ باتری 9 یا 12 ولت ولتاژ دوبل یعنی مثبت و منفی داشته باشم.واسه همین میخوام با فلایبک باشه.پیشنهاد دیگه ای هم داری؟
        ممنون
        سلام.من با همون دو تا آی سی که شماره اش رو دادم کار کردم آی سی های خوبی بودن به جواب باهشون رسیدم.توصیه میکنم شما هم از اونها استفاده کنید و گرنه باز بپرسید تا دوستان آی سی هایه دیگه بهتون معرفی کنن. من دیگه نمیدونم.

دیدگاه

یک مغازه هست تو راهنمایی داره بعد از چهارراه سلمان فارسی و صاحبش هم خیلی مرده خوب و با انصافیه.خدا سلامتش نگه داره.
          تعمیرات پرینتر رو میگی؟ میشه اسم مغازشو بدی ؟ یا شماره تلفنی ازش بدی.ممنون میشم.اگه نمیشه تو فروم بنویسی واسم پیام بذار.دستت درد نکنه.

دیدگاه

سلام.مغازه خودم رو میگم. چند روز دیگه افتتاح میشه.بله کناره همون تعمیر پرینتره.من اون ترانسهایه ایزوله دار رو از تهران خیلی وقت پیش گرفتم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
              سلام.مغازه خودم رو میگم. چند روز دیگه افتتاح میشه.بله کناره همون تعمیر پرینتره.من اون ترانسهایه ایزوله دار رو از تهران خیلی وقت پیش گرفتم.
              سلام
              مبارکه شرینی جات فراموش نشه
              کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
              ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                به به مبارکه ایشالا میایم مشهد مزاحم میشیم :applause: :wow:بصرف شام وشیرینی و ترانس پیچی
                مگسی را کشتم /نه به این جرم که حیوان پلیدیست، بد، است/و نه چون نسبت سودش به ضرر یک به صد است/طفل معصوم به دور سر من می چرخید/به خیالش قندم/
                یا که چون اغذیه ی مشهورش، تا به آن حد، گَندَم/ای دو صد نور به قبرش بارد/مگس خوبی بود/من به این جرم که از یاد تو بیرونم کرد/مگسی را کشتم

Some dance to remember, some dance to forget

دیدگاه

اقا مسعود یه شیرینی رو افتادی شده من 2 تا کلیه هامو بفروشم با deremel400 بلیط مشهد میگیریم میایم خدمتتون ما خودمونو دعوت کردیم!

دیدگاه

سلام.با تشکر از همه دوستان ولی هنوز معلوم نیست کی باز بشه.الان چند ماهه که هنوز نتونستم بازش کنم.گرفتاریم زیاده.تازه قبل از افطار هم که خبری از خوراکی نیست بعد از افطارم من تعطیل خواهم بود. :agree:از مدیرها هم عذر میخوام که این پست رو بی ربط به تاپیک زدم هر وقت صلاح میدونن پاکش کنن.

دیدگاه

مخلص داداش.من 2 سال محل کارم روبروی شرکت فعلی شما بود.کنار مغازه آقای دوستی باید باشه مغازت.فردا صبح تو مسیر یه سری بت میزنم.محل کار فعلیمم باهات 5 دقیقه پیاده بیشتر فاصله نداره.واقعا خوشحالم که تو مشهد ما هم حرفه ای ها فعالیت میکنن.

دیدگاه

سلام به همه دوستان سوال داشتم که اگه لطف کنید و جواب بدید ممنون میشم
                        من یه منبع تغذیه ساختم که ولتاژش 5 ولت و جریانش یک آمپر بود اما نتیجه ای که گرفتم این بود ولتاژ خروجی بین 5 و 12 در نوسان بود و هربار که ولتاژ به 12 می رسید یک صدای تق ریز از ترانس بلند می شد :eek:و ولتاژ به 5 ولت می رسید به نظر شما مشکل از کجاست البته اینم بگم که داشتم بهش ور میرفتم که پراب اهم متر دو تا پایه اپتو را اتصال کوتاه کرد و مدار من رفت رو هوا و ترانس پالسش منفجر شد :angry: :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                          سلام.با تشکر از همه دوستان ولی هنوز معلوم نیست کی باز بشه.الان چند ماهه که هنوز نتونستم بازش کنم.گرفتاریم زیاده.تازه قبل از افطار هم که خبری از خوراکی نیست بعد از افطارم من تعطیل خواهم بود. :agree:از مدیرها هم عذر میخوام که این پست رو بی ربط به تاپیک زدم هر وقت صلاح میدونن پاکش کنن.
                          سلام مبارک باشه همشهری
                          آقا کار آموز قبول میکنی ؟ جدی میگم می خوام کارکنم یه جایی
                          برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                          راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط EHSANSP
                            من یه منبع تغذیه ساختم که ولتاژش 5 ولت و جریانش یک آمپر بود اما نتیجه ای که گرفتم این بود ولتاژ خروجی بین 5 و 12 در نوسان بود و هربار که ولتاژ به 12 می رسید یک صدای تق ریز از ترانس بلند می شد :eek:و ولتاژ به 5 ولت می رسید به نظر شما مشکل از کجاست البته اینم بگم که داشتم بهش ور میرفتم که پراب اهم متر دو تا پایه اپتو را اتصال کوتاه کرد و مدار من رفت رو هوا و ترانس پالسش منفجر شد :angry: :angry:
                            سلام
                            احتمالا مدار فیدبک ولتاژعمل نمیکنه و صدای داخل ترانس ناشی از به اشباع رفتن هسته باشه.مشخصات هسته و تعداد دور اولیه و ولتاژ ورودی و فرکانس مدار رو بذار.
                            من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

نوشته اصلی توسط EHSANSP
                              همونطور که دوستمون گفت فیدبک رو دقیق چک کن.
                              نوشته اصلی توسط ehsanajal
                              سلام مبارک باشه همشهری
                              آقا کار آموز قبول میکنی ؟ جدی میگم می خوام کارکنم یه جایی
                              من خودم هم کارآموزم ولی هنوز که باز نشده و باز بشه بیشتر اونجا کارم فروشه تا کاره فنی ولی خوشحال میشم اونجاببینمتون و با هم تبادل تجربه و علم کنیم.

دیدگاه

ممنون از لطفتون چشم اما قبلش باید قطعات سوخته را عوض کنم اگر درست شد خبرشا بهتون میدم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X