اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

توی همین انجمن درباره اون ای سی ها موضوعی هست؟ میشه چند تا لینک برای معرفی و فرمول های محاسبه اونها بزارید؟
    FSD ها مثل ای سی های PI نرم افزاری برای طراحی اتوماتیک ندارن؟
    منم امیدوارم هرچه زود تر به انجمن بیان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
      توی همین انجمن درباره اون ای سی ها موضوعی هست؟ میشه چند تا لینک برای معرفی و فرمول های محاسبه اونها بزارید؟
      FSD ها مثل ای سی های PI نرم افزاری برای طراحی اتوماتیک ندارن؟
      منم امیدوارم هرچه زود تر به انجمن بیان
      سلام.فکر کنم یک نرم افزار داشته باشه (اگه اشتباه نکنم) تو نت سرچ کن.ولی زیاد به نرم افزار تکیه نکن مثلا همین PI هم من زیاد روی نرم افزارش حساب نمیکنم و بعضا اعدادی که برای ترانس در نرم افزار گفته با اونهایی که من میپچیم فرق میکنه.به نظره من سمپلهای PI بهترن تا نرم افزاش.گرچه نرم افزارش هم بهم خیلی کمک میکنه..برای FSD به پی دی افه زیر نگاه که که خیلی به من کمک کرد.
      http://www.4shared.com/office/i_qRMlQf/FSD200_2__2.html

ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز
        من چند صفحه اول از این تاپیک رو خوندم اما چون زیاد بود تصمیم گرفتم مشکلمو اینجا مطرح کنم
        چند تا مشکل با منبع تغذیه 27 ولت 3 آمپر دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
        1.در حالت بدون بار ولتاژ از 25.5 شروع میشه و رفته رفته زیاد میشه تا به حدودا 28 میرسه و هی کم و زیاد میشه حول 28 !!
        2.وقتی یه مقاومت 10کیلو میبندم به خروجی ولتاژم افت میکنه به 21 و مقاومتم رو که کم میکنم دیود مسیر خروجی (بعد ثانویه) به شدت گرم میشه !

اینم بگم من طراحیمو دقیقا برای 3 آمپر انجام دادم قطعاتشم خریدم برام سخته بیام یه طراحی دیگه انجام بدم مثلا برا 3.5 آمپر !
        یکیم که گپ ندادم تو ترانس یعنی دادم ترانسو بیرون برام پیچیدن اونم گپ نداده اندوکتانس اولیه هم نرم افزار گفته 150 میکرو باشه که مال من حدود 500 میکرو هست
        الان چه راهکارهایی پیشنهاد میکنید تا مشکلاتم حل بشه؟؟ :cry:
        آیسی مورد استفادم هم TOP247YN هستش فیدبکمم هم یه مقاومت ساده هست (یعنی اول میخواستم از مدار ساده تر جواب بگیرم بعد برم سراغ اپتو)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pouya_far89
          با سلام خدمت دوستان عزیز
          من چند صفحه اول از این تاپیک رو خوندم اما چون زیاد بود تصمیم گرفتم مشکلمو اینجا مطرح کنم
          چند تا مشکل با منبع تغذیه 27 ولت 3 آمپر دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
          1.در حالت بدون بار ولتاژ از 25.5 شروع میشه و رفته رفته زیاد میشه تا به حدودا 28 میرسه و هی کم و زیاد میشه حول 28 !!
          2.وقتی یه مقاومت 10کیلو میبندم به خروجی ولتاژم افت میکنه به 21 و مقاومتم رو که کم میکنم دیود مسیر خروجی (بعد ثانویه) به شدت گرم میشه !

اینم بگم من طراحیمو دقیقا برای 3 آمپر انجام دادم قطعاتشم خریدم برام سخته بیام یه طراحی دیگه انجام بدم مثلا برا 3.5 آمپر !
          یکیم که گپ ندادم تو ترانس یعنی دادم ترانسو بیرون برام پیچیدن اونم گپ نداده اندوکتانس اولیه هم نرم افزار گفته 150 میکرو باشه که مال من حدود 500 میکرو هست
          الان چه راهکارهایی پیشنهاد میکنید تا مشکلاتم حل بشه؟؟ :cry:
          آیسی مورد استفادم هم TOP247YN هستش فیدبکمم هم یه مقاومت ساده هست (یعنی اول میخواستم از مدار ساده تر جواب بگیرم بعد برم سراغ اپتو)
          سلام ولتاژ در حالته بی باری هم باید همون 27 باشه و لازم نیست که طراحی رو عوض کنید. گپ ترانس لازمه و سرهای نقطه دار هم باید رعایت بشه. یعنی شما باید بدونی که اون کسی که براتون ترانس رو پیچیده سرهای نقطه دار رو روی کدوم پایه ها قرار داده و شما هم اون پایه ها رو در جای خودش قرار بدین.در مراحله بعدیه کار یادتون باشه که اندوکتانسه نشتی هم مقدارشو چک کنید که از حدی زیادتر نباشه و ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
            سلام ولتاژ در حالته بی باری هم باید همون 27 باشه و لازم نیست که طراحی رو عوض کنید. گپ ترانس لازمه و سرهای نقطه دار هم باید رعایت بشه. یعنی شما باید بدونی که اون کسی که براتون ترانس رو پیچیده سرهای نقطه دار رو روی کدوم پایه ها قرار داده و شما هم اون پایه ها رو در جای خودش قرار بدین.در مراحله بعدیه کار یادتون باشه که اندوکتانسه نشتی هم مقدارشو چک کنید که از حدی زیادتر نباشه و ...
            من سرهای نقطه دار رو از طریق اختلاف فاز پیدا کردم اون میشه؟؟ یعنی ورودی دادم به اولیه اون سری که اختلاف فاز 180 ایجاد میکنه رو نقطه گذاری کردم اونجوری درسته؟؟
            بعد اندوکتانس نشتی رو چطوری اندازه بگیرم؟؟

دیدگاه

من سرهای نقطه دار رو از طریق اختلاف فاز پیدا کردم اون میشه؟؟ یعنی ورودی دادم به اولیه اون سری که اختلاف فاز 180 ایجاد میکنه رو نقطه گذاری کردم اونجوری درسته؟؟
              بعد اندوکتانس نشتی رو چطوری اندازه بگیرم؟؟
              سلام.نمیدونم اینطوری میشه یا نمیشه.ولی از خودش بپرس از کدوم سرها شروع به پیچیدن کرده و همه رو در یک جهت پیچیده یا نه؟
              برای اندازه گیری اندوکتانسه نشتی اولیه و بایاس و اتصال کوتاه کن(با یک سیمه بسیار کوتاه) و بعد اندوکتانسه اولیه رو بگیر. اندوکتانسه غیره نشتی هم سعی کن نهایت مقداری از اونی که گفته شده بیشتر باشه نه اینکه اون گفته 150 شما 500.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                سلام.نمیدونم اینطوری میشه یا نمیشه.ولی از خودش بپرس از کدوم سرها شروع به پیچیدن کرده و همه رو در یک جهت پیچیده یا نه؟
                برای اندازه گیری اندوکتانسه نشتی اولیه و بایاس و اتصال کوتاه کن(با یک سیمه بسیار کوتاه) و بعد اندوکتانسه اولیه رو بگیر. اندوکتانسه غیره نشتی هم سعی کن نهایت مقداری از اونی که گفته شده بیشتر باشه نه اینکه اون گفته 150 شما 500.
                موارد رو رعایت میکنم ببینم جواب میده یا نه !

دیدگاه

سلام با عر

اضافه شده در تاریخ :
                  سلام با عرض خسته نباشید خدمت تمام دوستان
                  اون سلف 3.3 میلی هانری خروجی رو باید از کجا گیر اورد دقیق با اون مشخصات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m.gharibe
                    سلام با عرض خسته نباشید خدمت تمام دوستان
                    اون سلف 3.3 میلی هانری خروجی رو باید از کجا گیر اورد دقیق با اون مشخصات
                    سلام. منظورتون احتمالا میکرو هانریه.خب اونو اگه بخوای بذاری میتونی خودت بپیچی یا میتونی آماده بخری.فقط یادت باشه اون آمپری که در خروجی داری رو باید تحمل کنه و جواب بده.

دیدگاه

یک منبع 24 ولت 2 امپر با top246yn سلف خروجی رو گفته 3.3m من هم تعجب کردم (و 2.6 امپر) مقدار روتین برای اون سلف چنده ؟
                      چی بزارم بهتره ؟
                      حالا اگه بخوام خودم بپیچم حتما باید سلف سنج داشته باشم چون من یه مولتی متر دارم که اون هانری رو اندازه نمی گیره
                      برای ساختن دستی سلف هم اگه امکان داره راهنمایی بفرمایید یا اگه فایل راهنمایی دارید که خوب می شه

دیدگاه

با سلام
                        من رو ترانس فاصله هوایی میدم ولتاژ خروجیم بیشتر میشه اما بازم افت ولتاژ رو دارم
                        بعد برا کم کردن اندوکناتنس اولیه چیکار کنم؟؟اونی که ترانس رو پیچیده میگه ضخامت سیم بزرگتر از اون عددیه که میفروشن از اونه خوب الان چطوری تنظیم کنم؟؟؟دور رو که نمیتونم کم کنم!!!
                        بعدش اگه بخوام با فاصله هوایی تنظیم کنم اون موقع فقط برا یه مدار کار میکنه !!!! :surprised: :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m.gharibe
                          یک منبع 24 ولت 2 امپر با top246yn سلف خروجی رو گفته 3.3m من هم تعجب کردم (و 2.6 امپر) مقدار روتین برای اون سلف چنده ؟
                          چی بزارم بهتره ؟
                          حالا اگه بخوام خودم بپیچم حتما باید سلف سنج داشته باشم چون من یه مولتی متر دارم که اون هانری رو اندازه نمی گیره
                          برای ساختن دستی سلف هم اگه امکان داره راهنمایی بفرمایید یا اگه فایل راهنمایی دارید که خوب می شه
                          سلام.من که تست کردم با نرم افزار همین 24 ولت و 2 آمپر رو سلفه خروجیشو میده 3.3 میکرو هانری و عموما هم همین حدود میذارن.
                          خب تو بازار آماده اش هست (مخصوصا تهران) البته دقت کن که 2 آمپر رو جواب بده و اگه خواستی خودت بپیچی هم من فرومولهاشو ندارم تو نت بگردی هست من با سلف سنج و رعایت اینکه چه جریانی رو باید جواب بده بعضا میپیچم.

اضافه شده در تاریخ :
                          با سلام
                          من رو ترانس فاصله هوایی میدم ولتاژ خروجیم بیشتر میشه اما بازم افت ولتاژ رو دارم
                          بعد برا کم کردن اندوکناتنس اولیه چیکار کنم؟؟اونی که ترانس رو پیچیده میگه ضخامت سیم بزرگتر از اون عددیه که میفروشن از اونه خوب الان چطوری تنظیم کنم؟؟؟دور رو که نمیتونم کم کنم!!!
                          بعدش اگه بخوام با فاصله هوایی تنظیم کنم اون موقع فقط برا یه مدار کار میکنه !!!! :surprised: :cry:
                          سلام.فاصله هوایی و تعداده دور و اندوکتانسه ترانس باید متناسب و همونی باید باشه که باید باشه. بقیه سوالهاتو متوجه نشدم.خب هر ترانس برای یک مداره و فاصله هوایی و پارامترهای دیگه اش هم نسبت به همون مداره.

دیدگاه

آقا مسعود منظور من اینه که من تعداد دور های اولیه ثانویه و بایاس رو با قطر سیم ها دادم ترانس رو بپیچن واسم دقیقا مثل اون چیزی که نرمافزار گفته حالا اندوکتانس اولیه به جای 150 میکرو شده 500 میکرو ! چجوری کمش کنم در حالی که تعداد دور و قطر سیم ثابت بمونه؟؟؟
                            فاصله هوایی هم باعث میشه مقدار ولتاژی که از خروجی میگیرم بره بالا اما زیر بار بازم افت میکنه
                            یه مشکل دیگه هم دارم که دوتا دیودم تو مسیر خروجی و خروجی درین آیسی به شدت گرم میشه !!
                            اگه ممکنه من مدارمو براتون ایمیل کنم اون جوری فکر کنم بهتر میتونید راهنمایی کنید

دیدگاه

آقا مسعود منظور من اینه که من تعداد دور های اولیه ثانویه و بایاس رو با قطر سیم ها دادم ترانس رو بپیچن واسم دقیقا مثل اون چیزی که نرمافزار گفته حالا اندوکتانس اولیه به جای 150 میکرو شده 500 میکرو ! چجوری کمش کنم در حالی که تعداد دور و قطر سیم ثابت بمونه؟؟؟
                              فاصله هوایی هم باعث میشه مقدار ولتاژی که از خروجی میگیرم بره بالا اما زیر بار بازم افت میکنه
                              یه مشکل دیگه هم دارم که دوتا دیودم تو مسیر خروجی و خروجی درین آیسی به شدت گرم میشه !!
                              اگه ممکنه من مدارمو براتون ایمیل کنم اون جوری فکر کنم بهتر میتونید راهنمایی کنید
                              سلام.بذار برات یک مثال بزنم که دقیق تر متوجه بشی چی به چیه. فرض کن مثلا گفته شده که 100 دور اولیه و 12 دور بایاس و 20 دور ثانویه بپیچی با قطره سیمهایی که گفته شده.شما با همون سیم ها روی همون قرقره گفته شده میپیچی و در انتهایه کار به مقداری که گفته شده فاصله هوایی میدی و وقتی این کار رو کردی اندوکتانسه اولیه تقریبا همونی میشه که گفته شده و کلا اینو بدون که هر چقدر فاصله هوایی بیشتر بشه اندوکتانس کمتر میشه و هر چقدر فاصله هوایی کمتر بشه اندوکتانس بیشتر میشه ولی خب اینو بدون که با همون فاصله هواییه گفته شده و تعداده دور و ضخامت مشخص و همون قرقره گفته.اندوکتانسه اولیه تقریبا همونی میشه که گفته شده.
                              گرم شدنه دیوده خروجی علتهای مختلفی داره از جمله اینکه در آمپرهای بالا هیت سینک برای دیود نیازه و دیود هم کلا باید بسیار سریع و ترجیحا شاتکی باشه و ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                                سلام.بذار برات یک مثال بزنم که دقیق تر متوجه بشی چی به چیه. فرض کن مثلا گفته شده که 100 دور اولیه و 12 دور بایاس و 20 دور ثانویه بپیچی با قطره سیمهایی که گفته شده.شما با همون سیم ها روی همون قرقره گفته شده میپیچی و در انتهایه کار به مقداری که گفته شده فاصله هوایی میدی و وقتی این کار رو کردی اندوکتانسه اولیه تقریبا همونی میشه که گفته شده و کلا اینو بدون که هر چقدر فاصله هوایی بیشتر بشه اندوکتانس کمتر میشه و هر چقدر فاصله هوایی کمتر بشه اندوکتانس بیشتر میشه ولی خب اینو بدون که با همون فاصله هواییه گفته شده و تعداده دور و ضخامت مشخص و همون قرقره گفته.اندوکتانسه اولیه تقریبا همونی میشه که گفته شده.
                                گرم شدنه دیوده خروجی علتهای مختلفی داره از جمله اینکه در آمپرهای بالا هیت سینک برای دیود نیازه و دیود هم کلا باید بسیار سریع و ترجیحا شاتکی باشه و ...
                                خوب تا اینجاشو فهمیدم دقیقا
                                من دیود معمولی استفاده میکنم و حدس میزدم ایراد از اون باشه (اون از ایراد گرم شدن دیودها)
                                خوب الان مساله افت ولتاژ رو چجوری حل کنم؟؟من الان همه قطعات مدارم همونیه که نرم افزار میگه ترانس رو هم که فاصله هوایی میدم اما افت ولتاژ بازم هست
                                یکی از دوستان هم همین مشکل رو داشت اونجا 5 ولت 1 آمپر میخواستن درست کنن ایشون چجوری حلش کردن؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X