اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

سلام.بیشتر مشکلات حرارت از اندوکتانس نشتیه بالا و بد بستن ترانسه.ضمنه اینکه در جریان های بالایه خروجی از دیودهای ایستاده با هیت سینک استفاده کنید.
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

سلام
      من از نحوه پیچیدن ترانس بقیه دوستان که تو همین فروم هست الگو گرفتم اما برای درس پس دادن هم که شده یکبار ترانس می پیچم عکساشو میگذارم انداره میگیریم ببینیم چی میشه.
      والسلام

دیدگاه

با سلام خدمت اساتید گرامی. من یکی از قسمت های پروژه کارشناسیم نیاز به فلای بک 15 ولت و 0.5 آمپر داره که طبق توصیه های همینجا 15 ولت 0.6 آمپر در نظر گرفتم. نرم افزار مدار زبر رو ارائه کرده که البته من بعضی از قطعات رو تغییر دادم. مثلا از هسته ee25 به جای ee19 استفاده کردم. اما نه تنها که خروجی صفر هست (چه با بار و چه بی بار) بلکه یا مقاومت 4.7k موازی سلف 1mH ورودی میسوزه و یا آی سی می سوزه. ممنون می شوم اگر دلایل ممکن این اتفاق رو بگید تا بررسی کنم و مشکلم حل شود.
        با تشکر
        http://s5.picofile.com/file/8130819234/F1.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط firstlast
          سلام
          منظرتون اینه که میشه با PI EXpert فوروارد بست؟ یا اینکه خودم آستین بالا بزنم و نرم افزار رو بگذارم کنار.
          والسلام
          سلام
          استین بالا بزن و یه محاسبه فوروارد از www.onsemi.com دانلود کن و برو جلو.
          من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

2- همچنین با اتصال یک خازن بایپاس به این پایه، مقدار محدود کننده جریان تعیین می شود. با قرار دادن یک خازن 0.1 μF مقدار استاندارد محدود کننده جریان انتخاب می شود. با استفاده از یک خازن 1 μF مقدار محدود کننده جریان برابر با حداقل مقداری انتخاب می شود که آی سی مربوطه می تواند داشته باشد. و استفاده از یک خازن 10 μF منجر به انتخاب حداکثر مقدار محدود کننده جریان می شود.

سلام در مورد سطر بالا توضیح دهید ؟ اگر 0.1 میکرو باشه حداقل توان و میتونیم بگیریم چون محدودیت جریان زیاد میشه و اگر 10 میکرو استفاده کنیم برکسه؟

دیدگاه

سلام..........

عید فطر بر همگی مبارک...............

من برای تغذیه یک بورد میخوام سویچینگ بذارم

ورودی برق شهر---- خروجی 12 ولت حدود 1.5 آمپر و 12 ولت 300 میلی آمپر

دوستان و اساتید چه مداری پیشنهاد میدند که کارآمد و مطمئن باشه؟؟؟ استفاده از آی سی سری uc3843 و یا tny switchIII رو پیشنهاد میدین؟؟؟؟

ممنون میشم جواب بدین.... مدار در حالت عادی مصرف جریانی حدود 20 میلی آمپر داره و بعضی مواقع که رله هاش وصل بشن تا یک آمپر در نظر گرفتم... مدار دائم به برق شهر وصل است و نباید تغذیه داغ کند... شرایط بورد هم در فضای داخلی یک کیس بزرگ (رک) میباشد که دمای داخل آن 10 تا 50 درجه متغییر است

منتظر نظر دوستان هستم......... :nerd: :nerd: :nerd:
              دیگه رو زمین جا نیست... باید رفت....

دیدگاه

سلام
                یک تغذیه اماده کره ای یا تایوانی بخرید
                من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

سلام.... چرا نرم افزار هسته فریت سری EFD نداره؟؟؟

دیدگاه

با سلام به همگی
                    من میخوام منبع تغذیه 5 ولت 1 آمپر رو که در ابتدای این پست بحث شده درست کنم. تو این منبع تغذیه از هسته EE16 استفاده شده است. سوالی که دارم اینه که سایت جوان الکترونیک یک هسته داره که نوشته EE19/16 . حالا این هسته EE16 هست یا EE19؟ و تو نرم افزار هنگام طراحی سایز هسته رو چی بذارم؟

دیدگاه

سلام
                      تونرم افزار ee16 رو قرار بدین ولی در نهایت روی ee19/16 سیم پیچی کنید.مشکل خاصی پیش نمیاد.
                      فقط احتمال داره کمی اندوکتانس اولیه بیشتر بشه که دراینصورت کمی گپ رو بیشتر میکنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
                        سلام
                        تونرم افزار ee16 رو قرار بدین ولی در نهایت روی ee19/16 سیم پیچی کنید.مشکل خاصی پیش نمیاد.
                        فقط احتمال داره کمی اندوکتانس اولیه بیشتر بشه که دراینصورت کمی گپ رو بیشتر میکنید.
                        خیلی ممنون دوست عزیز. حالا EE19/16 چه فرقی با EE16 داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mhm_004
                          با سلام به همگی
                          من میخوام منبع تغذیه 5 ولت 1 آمپر رو که در ابتدای این پست بحث شده درست کنم. تو این منبع تغذیه از هسته EE16 استفاده شده است. سوالی که دارم اینه که سایت جوان الکترونیک یک هسته داره که نوشته EE19/16 . حالا این هسته EE16 هست یا EE19؟ و تو نرم افزار هنگام طراحی سایز هسته رو چی بذارم؟
                          سلام اونی که نوشته19/16 همان ee19 است و هر هسته هم تعداد دوری که باید روش پیچیده بشه با هسته دیگه فرق میکنه مخصوصا بین ee16 و ee19 فرق زیاده.
                          در جواب جناب roodi هم بگم که tny از uc به نظره من بهتره .
                          ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mhm_004
                            خیلی ممنون دوست عزیز. حالا EE19/16 چه فرقی با EE16 داره؟
                            سلام
                            هسته ee16عرض و ارتفاعش 16میلی متره ولی ee19/16 عرضش19 وارتفاعش16 میلی متره.
                            با توجه به اینکه ee19/16 یک سایز بزرگتراز ee16 هست توان بیشتر وسطح مقطع بیشتری داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                              سلام اونی که نوشته19/16 همان ee19 است و هر هسته هم تعداد دوری که باید روش پیچیده بشه با هسته دیگه فرق میکنه مخصوصا بین ee16 و ee19 فرق زیاده.
                              خیلی ممنون دوست عزیز
                              یعنی فرقی بین EE16/19 و EE19 وجود نداره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                                سلام... با تشکر از دوست عزیز جناب ms2000

ممنونم که پاسخ دادید.... شاید زیاد نگشته باشم ولی توی تاپیک ها فرمولی که به شکل ساده نحوه بدست آوردن نوع هسته و تعداد دور سیم پیچ های هسته را به طرز ساده توضیح داده باشد پیدا نکردم...

نظر شما راجع به UC و TNY بر اساس تجربه است یا دلایل دیگری دارد؟ :agree:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X