اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

دوستان این ترانس پالس که اسم دیگش ترانس لاین فیلتر هست ؟

یعد اینا رنج بندی دارن یا همشون یه جورن ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan_messi
      دوستان این ترانس پالس که اسم دیگش ترانس لاین فیلتر هست ؟

یعد اینا رنج بندی دارن یا همشون یه جورن ؟
      سلام.بعضی ها بهش فیلتر ورودی هم میگن.بله رنج بندی دارن شما میتونی تاپیک زیر رو بخونی توش عکسهاش هم هست. من دیدم در توان های خیلی کم از سلف مقاومتی هم بجاش استفاده میکنن. مثلا وقتی منبع حدود 3 یا 4 وات توان میده.
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=53998.0

اضافه شده در تاریخ :
      نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
      اگه لینک اون پست رو بدید ممنون میشم
      سلام علی جان من 25 صفحه از آخرین پستهایی که استاد احمد نوشتن رو نگاه کردم ولی پیدا نکردم ولی من یادمه در یکی از پستها توضیح دادن اگه اشتباه نکنم نوشته بودن فرقش استفاده صنعتی و خانگی بود.
      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
        سلام.بعضی ها بهش فیلتر ورودی هم میگن.بله رنج بندی دارن شما میتونی تاپیک زیر رو بخونی توش عکسهاش هم هست. من دیدم در توان های خیلی کم از سلف مقاومتی هم بجاش استفاده میکنن. مثلا وقتی منبع حدود 3 یا 4 وات توان میده.
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=53998.0
        ممنون :biggrin:
        فکر کنم یه سر باید برم تهران برای خرید قطعات . اینجا که اسم قطعات رو هم بلد نیستن چه برسه که داشته باشن :cry:

یه سوال دیگه . روی این ترانسها رنجشو ننوشته ؟

اضافه شده در تاریخ :
        سلام
        دووووووووووووستان کمک :biggrin:

میگم کسی قیمت هسته ترانس EE16 رو داره ؟

دیدگاه

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئی

حدود 700 تومن هست

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئی

:rolleyes:
            حدود 700 تومن هست
            جـــــــــــــدی
            نامرد اینجا میداد دونه ی 20 هزار تومن :angry:

دیدگاه

ناراحت نشو! :biggrin:
              شهرستان همینه!
              حالا باز خوبه شهر شما هسته فریت پیدا میشه!
              اینجا بگی هسته فریت میخوام با چوب دنبالت میکنن ....
              شهر ما حتی خازن و مقاومت هم به زور پیدا میشه!
              باورت میشه مقامت 10 کیلو که یکی از پر مصرف ترین رنج هاست پیدا نمیشه!؟
              یا مثلا بگی خازن تریمر میخوام اینجوری میشن : oo:
              یه مقاومت 1/4 وات رو دونه ای 100 تومن میفروشن
              کم کم عادت میکنی ..... :twisted:

دیدگاه

شهرستان همینه!
                درود بر شما
                پس ما داریم ناشکری میکنیم :angry:
                چون این جا مقاومت 100تایی هست 250تومن
                یک سری 2000تا مقاومت گرفتم شد شد 3000تومن oo:
                موفق باشی :bye
                Fail Never
                گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

شهرستان همینه!
                  من دیگه پول مفت نمیدم اینا میرم تهران به تعداد میگیرم راحت همه چی هم هست

اینجا خودمو پاره کردم تا به طرف حالی کنم خازن مایلار چیه :biggrin:

دیدگاه

دیدگاه

سلام
                      دووووووووووووستان کمک :biggrin:

میگم کسی قیمت هسته ترانس EE16 رو داره ؟
                      سلام عرفان جان بله هر تعداد بخوای اینجا هست دونه ای حدود 100 تومان.چند دقیقه قبل سلف الکترونیک و یک مغازه دیگه که کارش تخصصی سلفه و فریت و... رو در تهران زنگ زدم براتون قیمت حدود 200 تومان بود. :eek: در مورد یک سوال هم که قبلا پرسیدی که روی این فیلترهای ورودی مقدارشو نوتشته یا نه باید بگم اینهایی که من دارم ننوشته.
                      علی جان و عرفان جان چی دونه ای 700 تومان و چی دونه ای بیست هزار تومان؟اگه منظورتون همین فریته که اصلا این قیمت واقعیشون نیست.
                      سلام جولی عزیز در پروفایلتون نگاه کردم ظاهرا همشری هستیم قیمت مقاومت همین حدوده که میگی منتها کجا تو مشهد همچین قیمتی میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینجا من کمتر از حدود 4 تومان پیدا نکردم مثلا من دیروز ششصد تا مقاومت خریدم 2500 تومان.
                      عرفان عزیز اگه بخوای بری تهرانکلی خرجت میشه من که هر وقت میرم تهران و فرضا یک شب هم میمونم بیشتر از100 هزار تومان خرجم میشه (حدود 30 بلیط قطار رفت +30 برگشت+یک شب هتل حدود 30+ 10 هزینه غذا و غیره)+من پیشنهاد میکنم پستی بخری. اگه خواستی خودم برات اینهایی که دارم میفرستم.خازن Y و فریت و غیره هر چی بخوای دارم.اگه هم یکی رو تهران پیدا کنی که برات جنسهاتو از جاهای مختلف بخره و سرجمع کنه و با پست بفرسته خیلی بهتره.استاد احمد میگفت یکی رو داره که همین کار رو براش میکنه. موفق باشی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                        سلام عرفان جان بله هر تعداد بخوای اینجا هست دونه ای حدود 100 تومان.چند دقیقه قبل سلف الکترونیک و یک مغازه دیگه که کارش تخصصی سلفه و فریت و... رو در تهران زنگ زدم براتون قیمت حدود 200 تومان بود. :eek: در مورد یک سوال هم که قبلا پرسیدی که روی این فیلترهای ورودی مقدارشو نوتشته یا نه باید بگم اینهایی که من دارم ننوشته.
                        علی جان و عرفان جان چی دونه ای 700 تومان و چی دونه ای بیست هزار تومان؟اگه منظورتون همین فریته که اصلا این قیمت واقعیشون نیست.
                        سلام جولی عزیز در پروفایلتون نگاه کردم ظاهرا همشری هستیم قیمت مقاومت همین حدوده که میگی منتها کجا تو مشهد همچین قیمتی میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینجا من کمتر از حدود 4 تومان پیدا نکردم مثلا من دیروز ششصد تا مقاومت خریدم 2500 تومان.
                        عرفان عزیز اگه بخوای بری تهرانکلی خرجت میشه من که هر وقت میرم تهران و فرضا یک شب هم میمونم بیشتر از100 هزار تومان خرجم میشه (حدود 30 بلیط قطار رفت +30 برگشت+یک شب هتل حدود 30+ 10 هزینه غذا و غیره)+من پیشنهاد میکنم پستی بخری. اگه خواستی خودم برات اینهایی که دارم میفرستم.خازن Y و فریت و غیره هر چی بخوای دارم.اگه هم یکی رو تهران پیدا کنی که برات جنسهاتو از جاهای مختلف بخره و سرجمع کنه و با پست بفرسته خیلی بهتره.استاد احمد میگفت یکی رو داره که همین کار رو براش میکنه. موفق باشی.

آره رفتم پرسیدم میگه 20000 تومان
                        فردا میرم یه 1000 تا هسته میریزم جلو مغازش حراجی راه میندازم
                        من از یه سایت سفارش دادم . حالا نمیدونم کی بیاد

حالا یه سوال دیگه :biggrin:
                        کسی قیمت سیم لاکی سایز 0.18 و 0.32 رو نداره :biggrin: ؟

دیگه با اون قیمت هسته ای که به من داد جرات نکردم قیمت سیم رو بپرسم

دیدگاه

آره رفتم پرسیدم میگه 20000 تومان
                          فردا میرم یه 1000 تا هسته میریزم جلو مغازش حراجی راه میندازم
                          من از یه سایت سفارش دادم . حالا نمیدونم کی بیاد

حالا یه سوال دیگه :biggrin:
                          کسی قیمت سیم لاکی سایز 0.18 و 0.32 رو نداره :biggrin: ؟

دیگه با اون قیمت هسته ای که به من داد جرات نکردم قیمت سیم رو بپرسم
                          سلام احتمالا اون با چیز دیگه ای اشتباه گرفته. سیم لاکی کیلویه سایزهای ریز با سایزهای قطور تر قیمتش کمی فرق داره مثلا چند وقت پیش کیلویی 15000 هزار تومان بود که هر کیلو شامل متراژ بسیار بالایه اگه متری بخری شاید متری مثلا بیست تومان یا کمی کمتر و بیشتر باهت حساب کنن. من که اکثرا قرقره ای میخرم. روش وزنشو بدون قرقره و با قرقره نوشته. یا اینکه قرقره خالی میبرم میگم مثلا یک کیلو یا نیم کیلو یا حتی صد گرم روش بپیچه. خلاصه من در خدمتم.موفق باشی.

دیدگاه

کل شهر ور گشتم برای سیم پیدا کردم ولی فقط قرقره ای میفروشن . اونم 4 کیلویی :cry:

فقط امیدم به یه جا مونده اگه نشه دیگه باید اینترنتی فارش بدم :cry:

اضافه شده در تاریخ :
                            سیم هم گیرم اومد :wow:

برم برای تکمیل پروژه :wow:

اضافه شده در تاریخ :
                            :cry: هسته گیرم نیومد :cry:

دیدگاه

:cry: هسته گیرم نیومد :cry:
                              سلام هر تعداد بخوای برات میفرستم قیمت هم پایین تر از تهران.چون قبلا ارزون خریدم. امیدوارم مدیران فکر نکن من اینجا میخوام تجارت کنم چون اصلا قصدم این نیست میخوام کار دوستمون راه بیوفته.سیم هم خواستی بگو. موفق باشی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                                سلام هر تعداد بخوای برات میفرستم قیمت هم پایین تر از تهران.چون قبلا ارزون خریدم. امیدوارم مدیران فکر نکن من اینجا میخوام تجارت کنم چون اصلا قصدم این نیست میخوام کار دوستمون راه بیوفته.سیم هم خواستی بگو. موفق باشی.
                                دمت گرم داداش :nice: :nice:

پیغام شخصی دادم بهت :mrgreen:

اضافه شده در تاریخ :
                                کمـــــــــــــــــــــــک

دوستان مدارو کامل کردم . ترانس رو هم بستم . ولی وقتی تست کردم مدارو .3-4 ثانیه کار کرد . بعد آی سی سوئیچ پوکید :cry:

مشکل از کجاست
                                راهنمایی کنید :cry:

دوستان الان آی سی جدید گذاشتم ولی دیگه نترکید :biggrin: ولی پل دیودی خروجی نداره :cry:

مشکل از کجاست ؟
                                آیا برای ترانس هست ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X