اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

نوشته اصلی توسط ms2000
    سلام. به طور عادی وقتی دو سر از ترانس سوئیچینگ میگیریم مثلا یکی 5 ولت و یکی 12 ولت و فیدبک رو روی یکی میگیریم با جریان کشی از سری که فیدبک روشه ولتاژ سر دیگه بالا میره. مگه با تمهیدات خاص (مثل پاور کامپیوتر و...) اگه شما به دو یاچند ولتاژ نیاز داری میتونی یک منبع بسازی با یک ولتاژ ثابت بعد با آی سی های سوئیچنگ تبدیلش کنی به ولتاژهای مورد نیازت فیکس و دقیق مثل اون تاپیکی که من زدم و سوئیچینگی ساختم که همین دو سر رو داشت.
    ببخشید دوروز رفتم هواخوری آخه پروژم بود داغ کردم جواب نداد خوب اگه اینطوریه پس چرا نرم افزار تاچند خروجی رو با یک فید بک طراحی میکنه؟؟؟؟ ممکته بخاطر گپ کم یا زیاد هسته باشه؟؟؟؟
    کم باش اصلا هم نگران کم بودنت نباش!!!
    اونی که اگر کم باشی گمت میکنه, همونیه که اگر زیاد باشی حیفت میکنه!!
    فقط خوب باش. خوب بودن به اندازه کافی متفاوتت میکنه.

دیدگاه

دیود زنر 200 ولت 5 درصد کسی سراغ داره توی فروشگاه های انلاین؟!
      www.3ax.in

دیدگاه

نوشته اصلی توسط download2
        سلام
        فقط 22aگیرم اومد اونم با قیمت 1500 تومن
        tny تا 176 گیر میاد اینجا
        باید مدار جدا طراحی بشه برای آی سی وایپر؟/ کیست مرا یاری کند؟
        سلام.من متوجه نشدم مشکلتون چیه؟ tny که تهران و بعضی از شهرها هست میتونی تهیه کنی واپیر هم همینطور.خب معلومه که مداری که با tny بسته شده و وایپر فرق میکنه.

اضافه شده در تاریخ :
        نوشته اصلی توسط abin66
        ببخشید دوروز رفتم هواخوری آخه پروژم بود داغ کردم جواب نداد خوب اگه اینطوریه پس چرا نرم افزار تاچند خروجی رو با یک فید بک طراحی میکنه؟؟؟؟ ممکته بخاطر گپ کم یا زیاد هسته باشه؟؟؟؟
        سلام.نمیدونم چرا اینطوری مدار میده.فکر نکنم به خاطر گپ باشه. شما اگه دو ولتاژو دقیق میخوای و یک مدار ساده میخوای از سوئیچینگ برای تبدیل استفاده کنید.
        ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
          سلام.من متوجه نشدم مشکلتون چیه؟ tny که تهران و بعضی از شهرها هست میتونی تهیه کنی واپیر هم همینطور.خب معلومه که مداری که با tny بسته شده و وایپر فرق میکنه.
          سلام
          tny را باید اینترنتی بخرم اینجا گشتم گیرم نیومد ولی 22aرا گیرم اومد که خریدم /اگه کسی میتونه برام با نرم افزار طراحی کنه ممنونش میشم
          دیود شاتکیfr106 هم گیرم نیومده lمشابه نداره؟207 و 155 بود تو بازار
          دیود زنر 200ولت هم گیرم نیومده بیشترینش توی بازار 150 ولت بود! صاحب مغازه میگفت میتونی دو تا 100 ولت سری کنی؟! من دوتا 150 ولت گرفتم میشه سری کرد؟در ضمن 1وات هم هست توی شماتیک مدار نزده بود چند وات؟
          به جای دیود 1n4006 که مشکلی نداره از 4007 یا 4004 استفاده کنم؟
          www.3ax.in

دیدگاه

سلام
            tny را باید اینترنتی بخرم اینجا گشتم گیرم نیومد ولی 22aرا گیرم اومد که خریدم /اگه کسی میتونه برام با نرم افزار طراحی کنه ممنونش میشم
            دیود شاتکیfr106 هم گیرم نیومده lمشابه نداره؟207 و 155 بود تو بازار
            دیود زنر 200ولت هم گیرم نیومده بیشترینش توی بازار 150 ولت بود! صاحب مغازه میگفت میتونی دو تا 100 ولت سری کنی؟! من دوتا 150 ولت گرفتم میشه سری کرد؟در ضمن 1وات هم هست توی شماتیک مدار نزده بود چند وات؟
            به جای دیود 1n4006 که مشکلی نداره از 4007 یا 4004 استفاده کنم؟
            سلام. چند ولت و چند آمپر با 22a برات طراحی کنم؟ بجای fr106 همونطور که استاد احمد گفتن و در صفحات قبل هم نوشته شده از uf4007 استفاده کنید. uf4006 هم میشه. در مورد دیود زنر تا جایی که من میدونم این کار صحیح نیست. به نظرم یا همون p6ke200a بزار یا از اسنابر خازنی استفاده کنید.(که ارزانتر هم هست).البته نرم افزار PI برای توان های پایین تر از این TVS استفاده میکنه و در توانهای بالاتر از خازنی. این دیود 5 واته.
            بجای 1n4006 بله دیگه راحت میشه از 1n4007 استفاده کرد هیچ مشکلی نیست و یا میتونی بجای چهارتاش از یک پل دیود استفاده کنی که کشیدن پی سی بی و لحیم کاریش هم راحت تره.موفق باشی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
              سلام. چند ولت و چند آمپر با 22a برات طراحی کنم؟
              بجای fr106 همونطور که استاد احمد گفتن و در صفحات قبل هم نوشته شده از uf4007 استفاده کنید. uf4006 هم میشه.
              در مورد دیود زنر تا جایی که من میدونم این کار صحیح نیست. به نظرم یا همون p6ke200a بزار یا از اسنابر خازنی استفاده کنید.(که ارزانتر هم هست).
              البته نرم افزار PI برای توان های پایین تر از این TVS استفاده میکنه و در توانهای بالاتر از خازنی. این دیود 5 واته.
              بجای 1n4006 بله دیگه راحت میشه از 1n4007 استفاده کرد هیچ مشکلی نیست و یا میتونی بجای چهارتاش از یک پل دیود استفاده کنی که کشیدن پی سی بی و لحیم کاریش هم راحت تره.موفق باشی.
              سلام
              5ولت 1آمپر
              اوکی باید بررسی کنم ببینم uf4007یاuf4006 گیرم میاد یا نه خبرشو میدم
              اسنابر خازنی چه مدل و ضرفیتی؟
              چه پل دیودی توصیه میکنید؟
              ترانس هم سراغ دارید یا میپیچید شما؟
              www.3ax.in

دیدگاه

سلام
                5ولت 1آمپر
                اوکی باید بررسی کنم ببینم uf4007یاuf4006 گیرم میاد یا نه خبرشو میدم
                اسنابر خازنی چه مدل و ضرفیتی؟
                چه پل دیودی توصیه میکنید؟
                ترانس هم سراغ دارید یا میپیچید شما؟
                سلام.اگه با وایپر 22 میخوای بسازید تا 5 ولت 4 آمپر میتونید بسازید و اگه با وایپر 12 میخواهید پس تا 5 ولت 2.5 آمپر میتونید بسازید. اون uf ها خیلی ساده گیر میاد. اسنابر خازنی بسته به توان و مقدار VOR و ... تغییر میکنه. و تشکیل شده از یک خازن ولتاژ بالا و یک مقاومت و همون UF. برای 5 ولت چهار آمپر هر پل دیودی گذاشتین گذاشتین حتی نیم آمپر هم جواب میده. یک سری پل دیود هست که بهش میگن یک و نیم آمپری که دایره ای شکل یا مستطیل شکل و فراوونه اونها رو هم میشه استفاده کرد.ترانسشم که بله دیگه باید بخری برای 20 وات خروجی( 5 ولت چهار آمپر) عموما EF20 و برای حدود 13 وات خروجی 14/EE19 و اگه فقط 5 وات خروجی میخوای EE13/12 یا EEL16 میتونی استفاده کنی و باید بپیچی.موفق باشی.

دیدگاه

آقا پروژه رو اماده کردم خروجی 12 دادم به رگولاتور 5 فیت 12 رو هم با سری کردن یک زنر 3.9ومقاومت مولتی ترن 10کیلو رنج فایل تنظیم و با دقت بالا از 4 تا 18 ولت بدست بیاد پروژم تحویل دادم کلی حال کردم اخه tny مدار محافظت اتصال کوتاه توش داره اکه سیما بچسبه خاموش میکنه تا مورد رفع شه جالب بود
                  یه سول
                  اوپتو کوپلر خروجیش(سمت 12 ولت) وقتی از مدار جدا شه چند ثانیه بعد tny280 میترکه بدون داع کردن علت چیه دوستان؟؟؟ اخه جا مقاومت مولتی ترن ولم نصب کردم یه لحظه ولمم مدار باز شد Ic 1جند ثانیه بعد به ملکوت اعلا پیوست چرا؟

دیدگاه

سلام، برای آی سی های power-integration کتابخانه آلتیوم هست؟ تو سایت آلتیوم که ندیدم. کسانی که pcb زدن فوتپرینتو خودشون طراحی کردند؟ برای این آی سی میخام http://sigma.octopart.com/8910357/im...s-TOP250YN.jpg

دیدگاه

[quote author=abin66 link=topic=47318.msg372401#msg372401 date=1342033523]

آقا پروژه رو اماده کردم خروجی 12 دادم به رگولاتور 5 فیت 12 رو هم با سری کردن یک زنر 3.9ومقاومت مولتی ترن 10کیلو رنج فایل تنظیم و با دقت بالا از 4 تا 18 ولت بدست بیاد پروژم تحویل دادم کلی حال کردم اخه tny مدار محافظت اتصال کوتاه توش داره اکه سیما بچسبه خاموش میکنه تا مورد رفع شه جالب بود
                      یه سول
                      اوپتو کوپلر خروجیش(سمت 12 ولت) وقتی از مدار جدا شه چند ثانیه بعد tny280 میترکه بدون داع کردن علت چیه دوستان؟؟؟ اخه جا مقاومت مولتی ترن ولم نصب کردم یه لحظه ولمم مدار باز شد Ic 1جند ثانیه بعد به ملکوت اعلا پیوست چرا؟
                      [/quote

؟؟؟؟؟
                      اوپتو کوپلر خروجی(سمت 12 ولت) وقتی از مدار جدا شه چند ثانیه بعد tny280 میترکه بدون داغ کردن علت چیه دوستان؟؟؟ اخه جا مقاومت مولتی ترن ولم نصب کردم یه لحظه ولمم مدار باز شد جند ثانیه بعد به ملکوت اعلا پیوست چرا؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط faraday
                        سلام، برای آی سی های power-integration کتابخانه آلتیوم هست؟ تو سایت آلتیوم که ندیدم. کسانی که pcb زدن فوتپرینتو خودشون طراحی کردند؟ برای این آی سی میخام http://sigma.octopart.com/8910357/im...s-TOP250YN.jpg
                        به نام خداوند جان و خرد

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=61031.msg343066#msg343066
                        رمز فایل " Attitude" میباشد
                        شاد و تندرست باشید
                        دوستدارتان
                        مهدی حریری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (Altium Designer (به یاد استاد آقازاده
                          به نام خداوند جان و خرد

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=61031.msg343066#msg343066
                          رمز فایل " Attitude" میباشد
                          این فوت پرینت برای همین آی سی هستش؟ آخه 5تا پد داره، آی سی 6پایست

دیدگاه

توجه توجه
                            دوستان اگه می خواهید منبع تغذیه ای طراحی و بسازید که دقیق باشه یه مدار با یک خروجی (فلای بک) 12ولت3.8 آمپر طراحی کنید جای زنر یه زنر 3.9 بزارید و یه مقاومت 10 کیلو سری کنید با مثبت خروجی و ورودی اپتو کوپلر و یه ولم 20کیلو با مقاوت 10 کیلو موازی بزارید(که سری کردید ) با چرخوندم ولم میتونید یه منیع دقیق و قایل تنظیم خروجی داشته باشید ولتاژ 4 تا 14 ولت با رزولوشن بالا مدارو من ساختم اگر کسی خواست بگه pcb , پروتلش رو براش میل کنم که بسازه علت استفاده از مقاومت 10 کیلو سری اینه که ولم یه لحظه ممکنه تو گردش مدارو باز کنه که این عامل باعث میشه ic بسوزه ولی اگر یه لحظه ولم قطع شه مقاومت 10 کیلو مدار رو ایمن میکنه راستی این پروژه دانشگام بود خلی با ترس و فشرده روش کار کردم اولین تجربم بود دوست داشتم اگه کسی میخواهد سوئیچینکگ برای بار اول بسازه کمک کرده باشم(جسارت به پیش کسوت ها نمیکنم) بدم طراحی و پیچیدم سلف حدود 90 تومن آب میخورد طراحی 60تومن و پیچیدن بوبین نمونه30 بجز پول قطعات(حدود 12 تومن) اما با تکیه به توانایی خودم تونستم دستگاه رو با هزینه حدود 15 تومن با یه جعبه شیک بسیا تمیز بسازم اکه خواستید بگین براتون عکس ازش بزارم.
                            واقعا" کار تحقیقاتی یا حوصله و دقت بالا میخواهد یا پول زیاد بریزی تو حلق بعضیا که میخواهن از آب کره بگیرن.

دیدگاه

سلام دوستان
                              معملا توی مدارهای سوئچینگ اول مدار قبل از ترانس یکسو نمیکنن چرا اینجا یکسو کرده؟
                              توی این مدار قسمت اینورتر را کدام قطعه انجام میده؟
                              (به دلیل فرکانس بالا دور سیم پیچ ترانس کم می شود) کدوم فرکانس بالا 50هرتز فرکانس بالا هست؟
                              کسی میتونه مدار زیر را برام تحلیل کنه؟و وظیفه قطعاتش را بگه؟
                              http://uploadkon.ir/uploads/d7f87870f5a8a5ffa933c50478e118b6.jpg

در طرح منبع تغذیه یک SMPS با ورودی DC به (یکسو کننده) احیتاجی نداریم.می توانیم برای ورودی SMPS یک سوئیچ انتخاب حالت قرار دهیم که برای حالت DC مدار یکسو کننده در ورودی سیستم حذف شود. (در حالت 220 ولت یک یکسو کننده در طرح ورودی قرار بگیرد ) در مرحله اینورتر دوباره این مقدار dc به AC تبدیل میآ‌شود فرکانس کار این اینورتر (منظور سوئیچ کردن ها) بیش از 20 کیلوهرتز انتخاب میآ‌شود (جهت عدم شنود صدای ترانس) در مرحله بعد ترانس با تعداد دورهای پیچشی کم وجود دارد (به دلیل فرکانس بالا دور سیم پیچ ترانس کم می شود و بسته به نیاز ترانس افزاینده یا کاهنده است) (عمل سوئیچ معمولاً به کمک چند طبقه MOSFET جهت رسیدن به بهره بالا انجام میآ‌شود).
                              www.3ax.in

دیدگاه

سلام
                                من می خواستم با این نرم افزار یک منبع سوئیچینگ 0-30 با 3 آمپر درست کنم.
                                تو نرم افزار در گذینه های اول Next >>
                                Output Characteristic: Constant Voltage (CV) Power Supply

مقدار خروجی ها ثابت است مثلا برای led یا شارژر و...

من چطور یک منبع متغیر با کنترل جریان بسازم؟

رفیقان قدر یکدیگر بدانید چو معلوم است شرح از بر مخوانید

مقالات نصیحت گو همین است که سنگ انداز هجران در کمین است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X