اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
    متاسفانه بودجه من در حدی نیست که بتونم دوبرابر هزینه کنم و یکی دیگه هم بسازم
    ولی این تئوری از خودم نیست
    قبلا یک سایتی دیده بودم که دوتا تِک رو روی هم گذاشته بود....
    البته نمیشه گفت تئوری...چون عملی بود...
    وقتی المان بالایی طرف سردش رو به قسمت گرم شونده المان بعدی متصل کنیم
    المان دوم دارای سرمای بسیار بیشتر و المان اول دارای گرمای بسیار بیشتر میشه

من یک بار یک لامپ هالوژن ( که میدونید چقدر حرارت تولید میکنه ) روشن کردم و گذاشتم روی دستگاهی که درست کردم
    به صورت غیر قابل باوری دیدم که بازم المان من یک لایه برفک زده !!!

پس میشه با قرار دادن المان های تک بر روی هم قدرت اونها رو بیشتر کنیم

راستی....یه سوالی قبلا یکی از دوستان پرسیده بود که اگه سیم های مثبت و منفی اون رو بالعکس به تغذیه متصل کنیم چی میشه؟

جواب : طرف گرم شونده با طرف سرد شونده جابجا میشند....اون طرفی که باید گرم بشه...سرد میشه و طرفی که باید سرد بشه گرم میشه
    دمت گرم
    الان درگیر امتحاناتم ولی پول دستم بیاد و سرم خلوت بشه میخام یه کولر نیمه هادی واسه ماشین درست کنم این تاپیکت میتونه خیلی کمک کنه کاش آزمایش های بیشتری انجام میدادی تا بهترین شرایط که بالا ترین راندمان رو میده مشخص بشه . اگه تونستی در مورد اون کول چیپ هم یه آماری بگیر. به جدول نگاه کردی؟ کمپرسور راندمانش از نیمه هادی بالاتره فقط اون چیپ ها هستن که میتونن راندمان بالا تری بدن .من که هنوز تو بازار ندیدمش تو چطور؟
    بعداً میام ازت راهنمایی میگیرم در مورد خرید پلتیر.

دیدگاه

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

اینم از کار ما البته بدون tec :

این به صفحه ستونه که زیرش یه فن اینتل هستش که وسط فن (مس- نارنجی) رو سوراخ کردیم و داخلش رو لوله مسی فرستادیم و بعد کنارش رو سوراخ کردیم و آبی که با فشار زیاد توسط پمپ که از رادیاتور ماشین +(3 فن فلزی دور بالا ) میاد و میره داخل اون نارنجیه که مسی هستش و داخل هیت سینک فن سی پی یو و از 8 تا سوراخی که کنار اون نارنجیه ایجاد کردیم آب داغ با فشار بر میگیرده توی صفحه ستونه (استوانه - مربعی ) وتوی اونجا با یه فن یخورده خنک میشه و دوباره بر می گیرده توی رادیاتور فعلا رادیاتورش حواسم نبود سیم برق از دستم افتاد خورد روش بد بخت ترکید بعدا عکسش رو میزارم !!!

در ضمن توی متن بالا اشتباهی همش به جای روغن ترمز نوشتم آب !!!
      میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیان کوشافر

این به صفحه ستونه که زیرش یه فن اینتل هستش که وسط فن (مس- نارنجی) رو سوراخ کردیم و داخلش رو لوله مسی فرستادیم و بعد کنارش رو سوراخ کردیم و آبی که با فشار زیاد توسط پمپ که از رادیاتور ماشین +(3 فن فلزی دور بالا ) میاد و میره داخل اون نارنجیه که مسی هستش و داخل هیت سینک فن سی پی یو و از 8 تا سوراخی که کنار اون نارنجیه ایجاد کردیم آب داغ با فشار بر میگیرده توی صفحه ستونه (استوانه - مربعی ) وتوی اونجا با یه فن یخورده خنک میشه و دوباره بر می گیرده توی رادیاتور فعلا رادیاتورش حواسم نبود سیم برق از دستم افتاد خورد روش بد بخت ترکید بعدا عکسش رو میزارم !!!

دمت گرم - ولی کاش یه کم بیشتر و کامل تر عکس میزاشتی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیان کوشافر
          مرسی خیلی جالب بود :applause:
          تر و تمیز و خوشگل هم درستش کردی...ایول
          راستی پیشنهاد میکنم تا از آب رادیاتور ماشین استفاده کنی
          به دلایل ذیل:
          1-دریافت سریع تر حرارت از جسم
          2-دفع سریع تر حرارت از خودش
          3-با افزایش و کاهش دما.....حجم مایع تغییری نمیکند ( اگه حجم زیاد بشه...امکان داره شلنگ رو سوراخ کنه یا شلنگ از جای خودش کنده بشه )
          4-کاهش تعداد فن برای خنک سازی
          5-خوشگل تر و باکلاس تر هست :icon_razz:
          6-اگه جایی یا روی فرش و موکت هم بریزه....به راحتی میشه اون رو پاک کنیم
          موفق باشید.....
          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

اینم عکس بیشتر - چون ما یه تیم هستیم برای همین این خونه ی یکی از رفیقامه برای همین وگرنه از توش و زیرش براتون عکس میزاشتم ! ایشالله فردا یا پس فردا بیشتر عکس میزارم !!

می خواستم اگه بشه کنار همین یا رادیاتور چندتا tec بزارم !!!!!
            دوستان هرکی کار اورکلاک می کنه من پایم !!!!

من این نوع فن رو برداشتم و هیت سینک پره ای رو در آوردم و بعد اون هیت سینک گرد رو داخلش یه لوله مسی فرو کردم و اطرافش رو 8 تا سوراخ کردم تا آب داغ بیرون بیاد و بعد پایه اون رو به همره هیتسینک مسی گرد به کف صفحه ستون پرس کردم و بعد اون لوله ی داخل هیت سینک رو به سر شیر(پایینی) و بعد به شیلنگ وصل کردم (شیلنگ پایینی ) و خروجی رادیاتور و بعد یکی دیگه سرشیر گذاشتم (بالایی ) و اون رو به ورودی رادیاتور وصل کردم البته پمپ هم در ورودی و در خروجی رادیاتور وجود داره !!

طرح ا اینه :

دیدگاه

اینو بگم که چون این عکس ها قدیمیه و اون موقع پمپ و رادیاتور نداشتیم ورودی و خروجی oil cooling بهم وصل و توی اون عکس ها از آب استفاده کردیم اما الان از پمپ و رادیاتور و روغن استفاده می کنیم و حتی یه تشت آلومینیومی برای رادیاتور ( رادایتور بخاری پیکان ) ساختیم و بعضی وقت ها که اون رو توی تشت می زاریم البته فن ها رو در میاریم دما رو به -12 رسوندیم اما الان می خوام که چند تا tec به رادیاتور یا oil cooling اضافه کنم !!
              راستی دوستان یه سئوال اینکه این tec ها رو میشه کاملا توی آب قرار داد اگر بشه می خوام از تو طرف گرمش رو به بدنه تشت وصل کنم !!البته آب تشت هم پمپ میشه !! کلا 4 تا پمپ داریم همه هم پمپ های دستگاه ظهور عکس دوربین های قدیمی هستش !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط takesh
                راستی اون آدرس رو اگه داری بده ماهم بریم ببینیم؟؟؟؟
                متاسفانه لینکی از اون سایت ندارم
                مربوط به چند ماه پیش هست.
                و خودم فعلا وقت ندارم دنبالش بگردم چون دارم روی پروژه جدید...نه بهتر بگم یه اختراع کار میکنم...
                البته مدارش آمادس و کار میکنه فقط یکم ریزه کاری و تغییرات مونده که منو درگیر خودش کرده.
                ایده های جدیدی دارم که هر روز مور مورم میشه بشینم بسازمشون ولی متاسفانه ایام امتحانات هست....
                بعد این ایام خیلی ایده هام رو باید عملی کنم....
                شما هم اگه ایده ای چیزی دارین که به درد مردم میخوره حتما برین و بسازینش...هیچ روزتون رو الکی هدر ندین
                البته ببخشید من کوچیک همه برایچه های سایت هم هستم ...فقط خواستم یه تلنگوری بزنم به اونایی که روز و شبشون راکت میگذره

هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

سلام مهران
                  ببین من رفتم امجد (وقتی وارد میشی دست راستت اون مغازه نبش که یه عالم فن داره و...) از طرف خواستم قیمت این پلتیرو بگیرم 10 دقیقه وایساد تعریف و تمجید که ما تنها دارنده ترمو روسی هستیم وقتی اورد دیدمش هیچی روش نبود بهش گفتم پس مشخصاتش کو گفت اونا که روشون چاپ شده همش چینیه(تقلبیه به خاطر همین خوب برفک نمیزنه) ، گفتم از کجا معلومه این چه مشخصاتی داره گفت 75 واته :surprised: و 5 آمپر حداکثر و تا 15 ولت هم میتونه تحمل کنه و قیمت 10 تومن .در ضمن بقلشم باز بود یعنی اون المان های نیمه هادی معلوم بودن که طرف میگفت یکی از مشخصات اصل بودنه اگه دیدی بقلاش رو بستن بدون تقلبیه.
                  نظرت چیه چرت گفته یا نه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط takesh
                    سلام مهران
                    ببین من رفتم امجد (وقتی وارد میشی دست راستت اون مغازه نبش که یه عالم فن داره و...) از طرف خواستم قیمت این پلتیرو بگیرم 10 دقیقه وایساد تعریف و تمجید که ما تنها دارنده ترمو روسی هستیم وقتی اورد دیدمش هیچی روش نبود بهش گفتم پس مشخصاتش کو گفت اونا که روشون چاپ شده همش چینیه(تقلبیه به خاطر همین خوب برفک نمیزنه) ، گفتم از کجا معلومه این چه مشخصاتی داره گفت 75 واته :surprised: و 5 آمپر حداکثر و تا 15 ولت هم میتونه تحمل کنه و قیمت 10 تومن .در ضمن بقلشم باز بود یعنی اون المان های نیمه هادی معلوم بودن که طرف میگفت یکی از مشخصات اصل بودنه اگه دیدی بقلاش رو بستن بدون تقلبیه.
                    نظرت چیه چرت گفته یا نه .
                    سلام
                    ماست بند که نمیگه ماستم ترشه
                    اونا میخوان جنسشون رو بفروشن
                    مال من که عکسش رو هم دیدید مشخصات کاملش روش نوشته شده بود :rolleyes:
                    راستی 12آمپریش هم هست که عمرا جایی بشه پیداش کرد....برو براش تعریف کن :icon_razz:
                    راجب برفک نزدن و چینی بودش هم ......الکی گفته....مال من رو که دیدین.....اینقد برفک میزد که بیش از حد انتظارم بود :biggrin:
                    باهش هر نوع جسم فلزی رو پلاستیکی رو منجمد میکردم ( باز هم تصویرش در صفحات قبل هست)
                    اگه دورش باز باشه.....امکان اینکه آسیب ببینه زیاد میشه
                    چون وقتی برفک بزنه و برفک هاش آب بشه و اون آب وارد اِلمان بشه...به احتمال زیاد اون رو خراب میکنه...
                    اگه یه روزی مجبور شدی بخری..... :rolleyes:......حتما با چسب سلیکن دور تا دور اون رو با چسب بپوشونی
                    خلاصه...جالب بود...مرسی.....

\|/_\/_

دیدگاه

راستی مهران جان یه سئوال اینکه این tec ها رو میشه کاملا توی آب قرار داد اگر بشه می خوام از تو طرف گرمش رو به بدنه تشت رادیاتور وصل کنم !!ا لبته آب تشت هم پمپ میشه و جریان داره !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                        سلام
                        ماست بند که نمیگه ماستم ترشه
                        اونا میخوان جنسشون رو بفروشن
                        مال من که عکسش رو هم دیدید مشخصات کاملش روش نوشته شده بود :rolleyes:
                        راستی 12آمپریش هم هست که عمرا جایی بشه پیداش کرد....برو براش تعریف کن :icon_razz:
                        راجب برفک نزدن و چینی بودش هم ......الکی گفته....مال من رو که دیدین.....اینقد برفک میزد که بیش از حد انتظارم بود :biggrin:
                        باهش هر نوع جسم فلزی رو پلاستیکی رو منجمد میکردم ( باز هم تصویرش در صفحات قبل هست)
                        اگه دورش باز باشه.....امکان اینکه آسیب ببینه زیاد میشه
                        چون وقتی برفک بزنه و برفک هاش آب بشه و اون آب وارد اِلمان بشه...به احتمال زیاد اون رو خراب میکنه...
                        اگه یه روزی مجبور شدی بخری..... :rolleyes:......حتما با چسب سلیکن دور تا دور اون رو با چسب بپوشونی
                        خلاصه...جالب بود...مرسی.....
                        ممنون از جوابت
                        البته فکر کنم طرف خیلی هم بیراه نمیگفت چون میشه اینجوری برداشت کرد که اونی که به من نشون داده یه المان خام بوده وگرنه تو همین مغازه های چاپ پد هم میشه اون مشخصات رو روش چاپ زد و میشه با یه دستکاه دور تا دورش رو لایه کشید به همین خاطر هم یه کم نظرمو جلب کرد مثلاً هرکسی میتونه از اونا بخره بره روش چاپ بزنه 2 3 هزار گرونتر بفروشه . نه ؟

یه چیز دیگه این المان ها یه مشخصه دیگه هم دارن اونم تولید ولتاژه (یعنی شرایط رو برعکس کنی) اینو امتحان کردی؟(یه طرف رو بذار رو شعله گاز ببین چند ولت میده)
                        ولت متر چند ولت نشون میده؟

دیدگاه

راستی دوستان میشه این المان ها رو بین cpu و فن cpu قرار داد تا خنکش کنه ؟؟؟
                          قطرشون چقدره ؟؟

دیدگاه

سلام
                            جناب چمنی می تونید یک لیست از قیمت قطعت استفاده شده بدید؟؟
                            من برای CPUی خواستم.
                            می خوام اورکلاکش کنم.

دیدگاه

بله اونم از نوع اساسی.
                              کولرم زالمن بود که سوخت.با فنamdهم که نمی شه اور زد

دیدگاه

کلا استفاده از tecدر اورکلاکینگ اونم روی ایر کاملا رد شده است فقط روی واتر کولینگ اونم هم در مدت زمان خیلی کوتاه جواب میده .دلیلش هم اینه که این المان اصلا بازده مناسبی نداره و هنوز تکنولوژیش جای پیشرفت زیادی داره
                                کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                                ولتر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X