اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

نوشته اصلی توسط Ghasede del
    بببینید فاصله دو طرف این المان بسیار کمه و این بزرگترین نقطه ضعف بحساب میاد قیمت یک کمپرسور 1/8 تا دو ماه پیش 58 تومن بود الان
    خبر ندارم .
    این المان برای یخچالهای ماشین استفاده میشه و سازنده روی حجم کم و سرمای کولر ماشین حساب باز کرده یعنی باید باد سرد بخوره
    به هیت سینک تا کمی خنک کنه اونم در حد 5 درجه بالای صفر با توان 70 وات یک کمپرسور باتوان 90 وات دما رو به راحتی تا 25 درجه زیر صفر
    میبره تازه اونم در دمای 30 درجه محیط.
    برای خنک کردن CPU از آب خنک یا روغن خنک شده توسط کمپرسور خیلی بهتر میشه نتیجه گرفت اگر اورکلاکی هستین.
    نمدونم والا!!!
    ای آقا دست رو دلم نذار
    کامپیوتر قدیمیم یه cpu 1100 داشت که اور کلاک شده بود
    آخ نمیگفت این همه من باهاش کار میکردم
    اینو 6-7 ساله خریدم خیر سرش DualCore 2400 هست دم ب دقیقه هنگ میکنه
    دارم ب همون فکر میکنم

اضافه شده در تاریخ :
    نوشته اصلی توسط takesh
    #
    یادمه قبلا نمیدونم کتاب فیزیک بود یا شیمی یه جدولی بود که نقطه ذوب و جوش مواد رو داشت کاشکی یکی یپیداش کنه بذارش اینجا.
    فکر کنم واسه قسمت سرد از چیزی مثل الکل استفاده کنی بهتره چون تو دمای خیلی پایین منجمد میشه
    ویا محلول رادیاتور یا همون ضد یخ ضد جوش خودمون.
    این موردی که میگی اتفاقا تز منم هست حالا ایده من اینه:
    به جای هیت سینک آماده خریدن یه دونه پنج ضلعی توپ بساز مثل واسه CPU بعد بیا تو هر ضلعش(قسمت سرد) یه دونه بذار(همین پلتیر) و به هر طرفشون(قسمت گرم) یه هیت سینک کوچیک بذار (میتونی از نوع مدار آبی بذاری)و مدار آبشون رو باهم سری کن , برای جریان آبت میتونی آب رادیاتور ماشینت رو کلا عوض کنی و از این محلولا بریزی(ضدیخ ضدجوش غلیظ) و خروجی رادیاتور ماشینت رو که آب مثلا خنک شده ؛ بدی به این هیت سینک هات و این مدار رو با مدار آّ ر ادیات موتورت سری کنی (برای گردش آب هم واتر پمپ موتور این کارو انجام میده و نیازی به چیز دیگه نداری)حالا کل این مجموعه رو بذار جای رادیات بخاری ماشینت(مثلا پراید) و یه سوئیچ گرم وسرد بذار(تغیر پلاریته) تا تابستون سرد بشه و زمستون گرم(واسه اون زمانی که موتور هنوز گرم نشده خوبه تو زمستون ها)
    اما مطمئن باش با باطری ماشین به مشکل میخوری(به خاطر کشیدن زیاد آمپر) پس براش یا یه ایده ای چیزی بده یا باطریت رو از مدل آمپر بالا اتمی عوض کن و دینامت رو هم همینطورآمپر بالا بگیر
    در اخر اینم بگم که درسته هزینت زیاد میشه ولی اینم در نظر بگیر که بخاطر حذف شدن کمپرسور و. . . هم حجم زیر کاپوتت کم میشه و خلوت تره و هم مصرف سوختت کم میشه و خیلی مزایای دیگه
    نظر من:
    آقای چمنی به من گفت اگه پلتیری که میگیرم درزش بازه با چسب سیلیکون پرش کنم(که آب نخوره) ولی به نظر من اگه میشه بذار باز بمونه حتی اگه امکانش بود و وجود داشت یه فن (فن مینیاتوری)براش بذاریم که هوا توی اون محیط جریان پیدا کنه.(فکر نکنم بی تاثیر باشه)
    امید که برات مفید بوده باشه

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
    ااااا
    چ چیزی بشه
    5تااااااااا
    ولی خب یه مشکل داره
    دمای آب رادیاتور ماشین معمولا 70-80 درجه هست که این واسه گرماگیری این سیستم خوب نیست
    یه چیز دیگه اینکه سری کردن آب درست نیست
    چون آب وقتی به قطعه پنجم میرسه دیگه جونی نداره(حتی ممکنه گرما پس بده!!!)
    بهتره از آب با دبی بالاتر استفاده بشه و هر چندتا المان به صورت موازی همزمان خنک بشن

من میخوام دوتا 6 آمپر بذارم
    اگه نتونم باتری و دینام رو عوض کنم نمیشه؟

اضافه شده در تاریخ :
    اون زمان که این تلپیرها تازه وارد بازار شده بود افرادی دیدم که سعی زیادی روی ساختن کولر ماشین با این المان کردن
    البته من قبلش این المان رو دیده بودم و در بعضی از ماشینهای ترانزیت بعنوان خنک کننده بطری آب.
    هیچ کدوم به سر انجام نرسید جالب اینه که به شکستشون هم اعتراف نمی کنن.
    جسارت نشه
    نمیخوام بگم شما اشتباه میفرمایید
    ولی واقعا اینقدر جو منفی لازمه؟
    زمانی که یکی دست به کار ساختن چیزی به نام یخچال شد خیلیا از این حرفای شما میزدن
    آخرش چی شد؟
    الان به جای اینکه زمستونا یخ ذخیره کنیم(تو هزارتا سوراخ تو کوه و اینور اونور) تا تابستون استفاده کنیم یخچالهایی داریم که حتی در ندارن
    به نظر شما اون اولین یخچال هم گرید A++ داشت؛ موتورش خطی بود و از در کارخونه LG اومده بود بیرون؟
    به قول معروف دیگران کاشتند و ما خوردیم، حالا بذارید حداقل ما سعی کنیم که بکاریم تا دیگران بخورند!
    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

جسارت نشه
      نمیخوام بگم شما اشتباه میفرمایید
      ولی واقعا اینقدر جو منفی لازمه؟
      زمانی که یکی دست به کار ساختن چیزی به نام یخچال شد خیلیا از این حرفای شما میزدن
      آخرش چی شد؟
      الان به جای اینکه زمستونا یخ ذخیره کنیم(تو هزارتا سوراخ تو کوه و اینور اونور) تا تابستون استفاده کنیم یخچالهایی داریم که حتی در ندارن
      به نظر شما اون اولین یخچال هم گرید A++ داشت؛ موتورش خطی بود و از در کارخونه LG اومده بود بیرون؟
      به قول معروف دیگران کاشتند و ما خوردیم، حالا بذارید حداقل ما سعی کنیم که بکاریم تا دیگران بخورند!
      فرمایش شما در مورد کار روی ساخت یخچال از سالهای قبل تا امروز کاملآ صحیحه.
      اما مگر شما دارید این المان رو میسازید
      شما دارین از این المان کم بازده استفاده میکنید ارتقای این قطعه در دست شما نیست
      چرا اگر شما این قطعه رو بسازید حتی با نصف این بهره وری میشه به آینده کار شما امید وار بود
      اگر به پستهای قبل سر بزنید میبینید که دایی هم درصدد ساخت کولر خانگی بوده و بعد از کلی هزینه
      کنار گذاشتش.
      از تجربه دیگران عبرت گرفتن اسمش جو منفی نیست .

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

فرمایش شما در مورد کار روی ساخت یخچال از سالهای قبل تا امروز کاملآ صحیحه.
        اما مگر شما دارید این المان رو میسازید
        شما دارین از این المان کم بازده استفاده میکنید ارتقای این قطعه در دست شما نیست
        چرا اگر شما این قطعه رو بسازید حتی با نصف این بهره وری میشه به آینده کار شما امید وار بود
        اگر به پستهای قبل سر بزنید میبینید که دایی هم درصدد ساخت کولر خانگی بوده و بعد از کلی هزینه
        کنار گذاشتش.
        از تجربه دیگران عبرت گرفتن اسمش جو منفی نیست .
        دلیل نمیشه چون من اینا رو نمیسازم پس این قطعه ها در آینده با بازدهی بهتر عرضه نشن
        مگه کارخونه ارج و چمیدونم فلان و فلان تو ایرن کمپرسور تولید میکنن؟
        یخچالهای ایرانی الانشون با 30 سال قبلشون یکی هست؟
        ایشون فرمودن من فعلا گذاشتن کنار تا وقتی مناسبتر
        نگفتن که کلا بیخیالش شدن!
        ممنون که تجربه های دیگران رو در اختیار ما میذارین
        ولی اکثر بچه هایی که اینجا هستن فعلا دارن تحقیق میکنن تا راهی برای افزایش بازدهی این قطعه پیدا کنن
        که البته تا الان موفق هم بودند
        آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
          ااااا
          چ چیزی بشه
          5تااااااااا
          ولی خب یه مشکل داره
          دمای آب رادیاتور ماشین معمولا 70-80 درجه هست که این واسه گرماگیری این سیستم خوب نیست
          یه چیز دیگه اینکه سری کردن آب درست نیست
          چون آب وقتی به قطعه پنجم میرسه دیگه جونی نداره(حتی ممکنه گرما پس بده!!!)
          بهتره از آب با دبی بالاتر استفاده بشه و هر چندتا المان به صورت موازی همزمان خنک بشن

من میخوام دوتا 6 آمپر بذارم
          اگه نتونم باتری و دینام رو عوض کنم نمیشه؟
          حرفا میزنی ها !!!پسر خوب 70 درجه که دمای کاری تر موستاته !اگه قرار باشه دمای آب ورودی رادیات با خروجیش یکی باشه پس اینهمه رادیات و فن و مایع و. . . کشکه دیگه(در هر صورت نه حرف من نه حرف تو میریم تو tt اونا حرفه ای ترن از اونا آمار میگیریم چون حرف های ما حدس و گمان هست)
          در مورد موازی کردنشم نظر خاصی ندارم(اون فقط نظرم و فکرم بود و قطعا خام و نپخته پس خیلی کارها میشه کرد)
          در مورد اینکه گفتم 5 تا اینم یه نظر بود خوب معلومه 5تا 6 آمپر میشه یه غولی واسه خودش بنابراین تو میتونی اگه دوست داری 2 تا بذاری اگه نه 8 تا-همش بستگی به تامین قدرت داره
          در مورد باطری :
          معلومه که باطری 50 آمپری ماشین محدودیت داره با اون همه چیز میز که روشن میشه ولی میتونی اگه دینامت میکشه در حالت روشن بودن موتور ازش استفاده کنی ولی یه مزیت خذف میشه(روشن کردن کولر بدون نیاز به روشن کردن موتور)
          اگه باطری آمپر بالا بگیری خوب معلومه که دیگه دینام قبلی جواب گو نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط takesh
            حرفا میزنی ها !!!پسر خوب 70 درجه که دمای کاری تر موستاته !اگه قرار باشه دمای آب ورودی رادیات با خروجیش یکی باشه پس اینهمه رادیات و فن و مایع و. . . کشکه دیگه(در هر صورت نه حرف من نه حرف تو میریم تو tt اونا حرفه ای ترن از اونا آمار میگیریم چون حرف های ما حدس و گمان هست)
            در مورد موازی کردنشم نظر خاصی ندارم(اون فقط نظرم و فکرم بود و قطعا خام و نپخته پس خیلی کارها میشه کرد)
            در مورد اینکه گفتم 5 تا اینم یه نظر بود خوب معلومه 5تا 6 آمپر میشه یه غولی واسه خودش بنابراین تو میتونی اگه دوست داری 2 تا بذاری اگه نه 8 تا-همش بستگی به تامین قدرت داره
            در مورد باطری :
            معلومه که باطری 50 آمپری ماشین محدودیت داره با اون همه چیز میز که روشن میشه ولی میتونی اگه دینامت میکشه در حالت روشن بودن موتور ازش استفاده کنی ولی یه مزیت خذف میشه(روشن کردن کولر بدون نیاز به روشن کردن موتور)
            اگه باطری آمپر بالا بگیری خوب معلومه که دیگه دینام قبلی جواب گو نیست
            حالا 70-80 ماکزیمم رو من گفتم
            درسته که ترموستات 70 هست
            ولی کار ترموستات چیه؟
            ترموستات نمیذاره آب زیر 70 درجه از موتور خارج بشه و بره واسه خنک شدن عزیزم
            یعنی اگه مثلا ترموستات 65 میذاری حداقل دمای آب داخل موتو 65 هست و تا از 65 بیشتر نشده اجازه گردش داخل رادیاتور رو نداره

2تا منظورم این بود که واسه این پروژه خودم(ن پیشنهاد شما) میخوام 2 تا بذارم
            مرسی از راهنماییتون

اضافه شده در تاریخ :
            نوشته اصلی توسط ANGRY BIRDS
            شما با این سی پی یو ها اورکلاک می کنی ؟؟؟ این ها اصلا به درد اورکلاک نمی خووره !!
            من با اینتل 8 هسته 2600k و amd athlon x2 255 3.q ghz اور می کنم !!! سی پی یو اینتل عالی جواب میده اما من خودم خیلی ای ام دی رو دوست دارم !!!!!
            ها اینو میخواستم بگم
            قبلیه اینتل بود راحت اورکلاک رو جواب میدم
            این AMD هست اصلا جرات ندارم بهش چپ نگاه کنم
            همینجوریش دماش از حد عادی بالاتره

اضافه شده در تاریخ :
            کلی زور زدم سیستم خنک کن با آب رو سر هم کردم
            چرا جواب نمیده؟ :angry: :angry: :angry:
            از آب معمولی استفاده کردم و همون رادیات بخاری پراید و پمپ آب آکواریوم
            رفتم فن بخرم موتور خالی رو بدون پروانه و حفاظ گفت 22 تومن :eek:
            با فن کوچیک خنک میکنم ولی دمای آب خیلی میره بالا
            نیم مثقال هم برفک نمیزنه

نیم ساعت کار:

یک ساعت:

بعد از خاموش کردن:

چرا اینقدر کم خب؟
            :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

یارومم 6 آمپر هست ولی 3.5 آمپر بیشتر نمیکشه

همش کشک؟
            هیت سینکم جا داره 4 تا المان بذارم
            ولی خب برای تغذیه داخل ماشین به مشکل میخورم؛ ن؟

دیدگاه

دیتا شیت tecرا دانلود کنید :

در دمای 25 درجه و ولتاژ14.4جریان میشه 6.4
              حالا اگر دما بشه 50 در ولتاژ 16.4 جریان میشه 6.4

شما که یادمه منبعتون 12 هم نمی داد برای همینه که جریان 4 آمپر میکشه

بعدش روی هست سینک شما که خوب برفکی زده .از یک المان با بازدهی 5 درصدی چقدر انتظار دارید..................

فن 12 ولت بلبرینگی دور بالا هم حدود 15تومنه
              کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
              ولتر

دیدگاه

کلی زور زدم سیستم خنک کن با آب رو سر هم کردم
                چرا جواب نمیده؟ :angry: :angry: :angry:
                از آب معمولی استفاده کردم و همون رادیات بخاری پراید و پمپ آب آکواریوم
                رفتم فن بخرم موتور خالی رو بدون پروانه و حفاظ گفت 22 تومن :eek:
                با فن کوچیک خنک میکنم ولی دمای آب خیلی میره بالا
                نیم مثقال هم برفک نمیزنه

نیم ساعت کار:

یک ساعت:

بعد از خاموش کردن:

چرا اینقدر کم خب؟
                :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

یارومم 6 آمپر هست ولی 3.5 آمپر بیشتر نمیکشه

همش کشک؟
                هیت سینکم جا داره 4 تا المان بذارم
                ولی خب برای تغذیه داخل ماشین به مشکل میخورم؛ ن؟
                سلام .

مقدار برفک زدن ملاک مناسبی برای سنجیدن درست کار کردن و مقدار سرمای دستگاه نیست . مقدار برفک تا حدود زیادی هم به رطوبت نسبی هوا بستگی داره :smile:
                خدایا هر چقدر دوست داری از عمر من کم کن و به طول عمر پدر و مادرم اضافه کن...

دیدگاه

مقدار برفک زدن ملاک مناسبی برای سنجیدن درست کار کردن و مقدار سرمای دستگاه نیست . مقدار برفک تا حدود زیادی هم به رطوبت نسبی هوا بستگی داره
                  درسته بزارش تو یه آکاسیف مقداری هم بطری نوشابه وآب بزار کنارش با یه دماسنج ببین بهد چند ساعت دما چند شده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
                    دیتا شیت tecرا دانلود کنید :

در دمای 25 درجه و ولتاژ14.4جریان میشه 6.4
                    حالا اگر دما بشه 50 در ولتاژ 16.4 جریان میشه 6.4

شما که یادمه منبعتون 12 هم نمی داد برای همینه که جریان 4 آمپر میکشه

بعدش روی هست سینک شما که خوب برفکی زده .از یک المان با بازدهی 5 درصدی چقدر انتظار دارید..................

فن 12 ولت بلبرینگی دور بالا هم حدود 15تومنه

ممنون
                    دیتا شیت رو دیده بودم

ن دیگه درست شد، الان دقیقا تو 11.63 ولت 3.5 آمپر جریان میکشه

بله من با یه فن بلبرینگی دوبل دور بالا خنکش میکنم ولی چون فن خیلی کوچیکه(4*4) بازدهی خوبی نداره

گذاشتمشون تو یه جعبه؛ یه طرف فن یه طرف رادیاتور

نوشته اصلی توسط سید علی شاهرخی
                    سلام .

مقدار برفک زدن ملاک مناسبی برای سنجیدن درست کار کردن و مقدار سرمای دستگاه نیست . مقدار برفک تا حدود زیادی هم به رطوبت نسبی هوا بستگی داره :smile:

درسته بزارش تو یه آکاسیف مقداری هم بطری نوشابه وآب بزار کنارش با یه دماسنج ببین بهد چند ساعت دما چند شده.

راست میگین آ
                    برم امتحان کنم

مرسی از همگی

دیدگاه

ممنون
                      دیتا شیت رو دیده بودم

ن دیگه درست شد، الان دقیقا تو 11.63 ولت 3.5 آمپر جریان میکشه

بله من با یه فن بلبرینگی دوبل دور بالا خنکش میکنم ولی چون فن خیلی کوچیکه(4*4) بازدهی خوبی نداره

گذاشتمشون تو یه جعبه؛ یه طرف فن یه طرف رادیاتور
                      خوب مرد مومن با فن 4 سانتی می خواهی 50وات حرارتو دفع کنی بعد می گی نمی دونم چرا داغ می کنه :eek:

اون قیمت که من دادم برای فن 12 سانتی بود
                      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                      ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
                        خوب مرد مومن با فن 4 سانتی می خواهی 50وات حرارتو دفع کنی بعد می گی نمی دونم چرا داغ می کنه :eek:

اون قیمت که من دادم برای فن 12 سانتی بود
                        من که خودم گفتم فنم کوچیکه
                        پول بیاد دستم میرم ی فن درست میخرم
                        آقای قاصد دل گفتن آب بزار از یه سمت از شیر بیاد از سمت دیگه خارج بشه
                        همین کارو میکنم

اضافه شده در تاریخ :
                        سلام
                        این سیستم بعد از 2.5 ساعت کار و تماس مستقیم طرف سرد با آب هست
                        طرف گرم هم به توصیه آقای قاصد دل با آب روان خنک شد
                        در ضمن سیستم در محیط باز و بدون هیچ گونه عایق بندی تست شد
                        در کل من اصلا راضی نیستم!!!

شرمنده نور کم بود

دیدگاه

سلام
                          این سیستم بعد از 2.5 ساعت کار و تماس مستقیم طرف سرد با آب هست
                          داداش پس 2.5 ساعت آب رو باز گذاشتی ؟ این ماه حسابی پول آب و برق میاد براتون :biggrin:

اگر میشه یک عکس هم از برفک زدنش بزار . :nerd:
                          خدایا هر چقدر دوست داری از عمر من کم کن و به طول عمر پدر و مادرم اضافه کن...

دیدگاه

در ضمن سیستم در محیط باز و بدون هیچ گونه عایق بندی تست شد
                            در کل من اصلا راضی نیستم!!!
                            2.5 ساعت زیاد گراشتی نیم ساعت کافی بود دیگه اسراف کردی محیط که باز بوده اگر سرما رو محبوس میکردی داخل یک آکاسیف با چند بطری آب
                            بهتر مشخص میشد ولی خوب یه آزمایش خوب از این قطعه دیدیم دستت درد نکنه.

دیدگاه

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو س&#16

از المان 12712 استفاده کنید مشکلتون حل میشه.
                              اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید علی شاهرخی
                                داداش پس 2.5 ساعت آب رو باز گذاشتی ؟ این ماه حسابی پول آب و برق میاد براتون :biggrin:

اگر میشه یک عکس هم از برفک زدنش بزار . :nerd:
                                از برفک زدنش ک قبلا گذاشتم دوست عزیز
                                باورتون نمیشه آبو چقدر کم باز کرده بودم
                                ولی چون از شیر می اومد بسیار خنک بود
                                از اون طرف هم آب میرفت تو باغچه :icon_razz:

2.5 ساعت زیاد گراشتی نیم ساعت کافی بود دیگه اسراف کردی محیط که باز بوده اگر سرما رو محبوس میکردی داخل یک آکاسیف با چند بطری آب
                                بهتر مشخص میشد ولی خوب یه آزمایش خوب از این قطعه دیدیم دستت درد نکنه.
                                حقیقتش آکاستیو دم دستم نبود
                                آخه من یخ رو نمیدیدم
                                بعد 2.5 ساعت کفری شدم رفتم که جمعش کنم دیدم یخ زده کلی ذوق کردم

در ضمن همینجا از پدر گرامی کمال تشکر رو دارم که دوستشون رو به من معرفی کردن؛ چون هیت سینک رو پیش هر کسی میبردم قبول نمیکرد, اصلا میگفتن نمیشه!!!؛ ولی این بنده خدا خیلی تمیز سوراخ کرد و تمیز تر از اون قلاویزش کرد :nice:

اضافه شده در تاریخ :
                                خب حالا بریم سر سوالات اصلی
                                من یه هیت سینک دارم که روش 4تا المان جا میگیره
                                از طرفی هم این سیستم رو برای ماشین میخوام
                                حالا:

1)پمپ آب 12 ولتی با این قدرت از کجا بیارم؟

2)یه باتری معمولی ماشین با 300 وات بار(یا نزدیک 25 آمپر) چقدر میتونه دووم بیاره؟(اصلا برای سیستم برق ماشین توان رو تا چه حدی میتونم بالا ببرم؟)

3)اگه بخوام اینو تو صندوق عقب نصب کنم کجا میتونم رادیاتور و فن رو کار بذارم تا ترجیحا هنگام حرکت از فن کمتر استفاده بشه و از طرفی رادیاتور تمیز بمونه؟(آیا لوله کشی از عقب تا جلو و قرار دادن رادیاتور جلو رادیاتور ماشین کار عاقلانه ای هست؟)

4)با توجه به این سیستم لوله و شیلنگ و فلان و فلان تقریبا 1/4 صندوق عقب میره؛ کجاهای ماشین معمولا فضای خالی هست که بشه پمپ و مخزن آب رو به اونجا منتقل کرد؟

متشکرم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X