اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

فرصت خوبیه اگه کسی میخواد المان بخره بشتابه تضمینیم میدم حضوری اول تک تک تست کنید سالم بود بعد بخرید هم کمکی به من میشه هم شما همین جنس ارزونتر گیرتون میاد

دیدگاه

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

اول یه خورده تحقیق میکردید اینالمانها برای جاهایی که بازده مهم نیست فقط کارایی داره . ولی ممنون از اینکه تجربتون رو با ما تقسیم کردید

دیدگاه

بچه ها من با یکی از همینا دمای cpu را تا زیر 20 درجه پایین آوردم

دیدگاه

ایولا چه کارا میکنین دل میگه یکی مثل شما درست کنم مهران جان

اینم یه عملکرد خنک کننده

http://320volt.com/peltier-termoelektrik-sogutucu-nedir-nasil-calisir/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
            و این هم دستگاه کامل واتر کولینگ که ساختم
            در صفحه 2 میتونید تصاویر بخشی از این دستگاه رو مشاهده کنید :bye
            بجای آب از مایع رادیاتور استفاده کردم چون :
            -زود گرما رو جذب میکنه و زود هم دفع میکنه
            -با افزایش دما ,حجم مایع زیاد نمیشه
            -زد زنگ و رسوب است
            -و همچنین باکلاس تره

این تصویر کامل دستگاه واتر کولینگ هست

این هم پشت دستگاه هست

اون هم که رادیاتور پراید هست و با یک فن پر قدرت بوربولینگی کاملا فلزی ساپورتش کردم

البته به یک دیمر 1800وات متصلش کردم تا سرعتش رو کاملا کنترل کنم

در آخرم این تصویر رادیاتور رو دوباره میزارم .

خیلی باهال شده.....نظر شما چیه :wow: :wow: :wow:

آقا مهران دمت گرم.ترکونی.خیلی حال کردم. آقا یه سوال واسم پیش اومدش . این رادیاتوره رادیاتوره پرایده؟؟ رادیاتور پراید که خیلی بزرگه. این برای کجای پرایده؟؟ کجاها دارن و قیمتش چنده؟؟
            و اینکه اگر سمتی که یخ میزنه هم به یه هیتسینگ و فن وصل کنیم میتونه توی نیم ساعت یا یه ساعت دمای یه اتاق 12 متری حداقل خنک کنه؟؟ من برای گلخونه میخوام. دمت گرم آقا خلاصه حسابی حال کردم
            طب اسلامی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza javahery
              ایولا چه کارا میکنین دل میگه یکی مثل شما درست کنم مهران جان
              اینم یه عملکرد خنک کننده
              http://320volt.com/peltier-termoelektrik-sogutucu-nedir-nasil-calisir/
              کاری نبود که...سرگرمی ما همین چیزاس... بجرز اینا چی باشه !
              ممنون بابت لینک مفیدت رضا جان

نوشته اصلی توسط mahdifaheca
              آقا مهران دمت گرم.ترکونی.خیلی حال کردم. آقا یه سوال واسم پیش اومدش . این رادیاتوره رادیاتوره پرایده؟؟ رادیاتور پراید که خیلی بزرگه. این برای کجای پرایده؟؟ کجاها دارن و قیمتش چنده؟؟
              و اینکه اگر سمتی که یخ میزنه هم به یه هیتسینگ و فن وصل کنیم میتونه توی نیم ساعت یا یه ساعت دمای یه اتاق 12 متری حداقل خنک کنه؟؟ من برای گلخونه میخوام. دمت گرم آقا خلاصه حسابی حال کردم
              ممنونم مهدی جان....نترکوندم...مارو ترکوند....
              جانم چه سوالی !
              آها...آره مال رادباتور پرایده...بخش بخاری پراید....
              بیشتر لوازم یدکی های پراید دارند اینو...قبلا 17تومن خریدم... البته اون زمانی که پراید 8ملیون بود. نه الانی که 22تومن شده

نه واسه خنک کردن محیط اصلا مناسب نیست.
              برای سرد کردم المان های الکترونیکی خیلی کاربرد داره....
              اتو رو هم بردم رو آخرین درجه و گزاشتم رو اون آلمینیوم سبزه...
              چند دقیقه صبر کردم....اصلا گرم هم نشد !!!!
              خلاصه واسه دفع حرارت و سرد کردن یک قطعه عالیه
              چه CPU باشه یا چه پروژکتور و چیزای دیگه
              هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

کاری نبود که...سرگرمی ما همین چیزاس... بجرز اینا چی باشه !
                ممنون بابت لینک مفیدت رضا جان

ممنونم مهدی جان....نترکوندم...مارو ترکوند....
                جانم چه سوالی !
                آها...آره مال رادباتور پرایده...بخش بخاری پراید....
                بیشتر لوازم یدکی های پراید دارند اینو...قبلا 17تومن خریدم... البته اون زمانی که پراید 8ملیون بود. نه الانی که 22تومن شده

نه واسه خنک کردن محیط اصلا مناسب نیست.
                برای سرد کردم المان های الکترونیکی خیلی کاربرد داره....
                اتو رو هم بردم رو آخرین درجه و گزاشتم رو اون آلمینیوم سبزه...
                چند دقیقه صبر کردم....اصلا گرم هم نشد !!!!
                خلاصه واسه دفع حرارت و سرد کردن یک قطعه عالیه
                چه CPU باشه یا چه پروژکتور و چیزای دیگه
                مهران جان منظورم سرد کن نبودش. خود المان tec رو میگم . خود المان با سرد کنه شمار میشه برای خنک کردن یه محیط مورد استفاده قرار دادش؟؟ با اون حجم برفکی که زده بود روش یعنی نمیشه؟؟؟؟
                طب اسلامی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdifaheca
                  مهران جان منظورم سرد کن نبودش. خود المان tec رو میگم . خود المان با سرد کنه شمار میشه برای خنک کردن یه محیط مورد استفاده قرار دادش؟؟ با اون حجم برفکی که زده بود روش یعنی نمیشه؟؟؟؟
                  منپورتون رو متوجه شده بودم مهدی جان
                  نه نمیشه
                  اون برفک ها فقط در یک ابعاد 5*5سانت هست
                  شما در فریزر با اون همه محفظه یخ زده رو یه ساعتم باز بزارید اتاقتون خنک نمیشه
                  چه برسه به این )
                  واسه کولر گازی شدن اصلا به صرفه نیست
                  هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

منپورتون رو متوجه شده بودم مهدی جان
                    نه نمیشه
                    اون برفک ها فقط در یک ابعاد 5*5سانت هست
                    شما در فریزر با اون همه محفظه یخ زده رو یه ساعتم باز بزارید اتاقتون خنک نمیشه
                    چه برسه به این )
                    واسه کولر گازی شدن اصلا به صرفه نیست
                    حیف شدش. تو فکرم بود سممتی که یخ میزنره به یه آلومینیوم 20*20 نازک وصل کنم و روش 4 تا فن بزارم. ولی انگار قدرتش انقدر زیاد نیستش که بتونه خنکک کنه.حیف
                    طب اسلامی

دیدگاه

سلام
                      من یه چند وقته تو فکر یه واتر کولینگ برای لپ تاپ هستم که باهاش کارای سنگین رندرینگ میکنم. (pc ندارم) اینو دیدم به نظرم جالب اومد که در کنار واتر کولینگ از اینم استفاده کنم.
                      چنتا سوال برام پیش اومد.
                      1-ارزون ترین حالت برای تامین برقش چیه؟(فکر کنم پاور pc باشه؟)
                      2-امکان اسفاده به صورت مداوم (مثلا 24 ساعت) ازش هست؟
                      3-مصرف برقش به همراه منبع تغذیه تو 24 ساعت چقدر میشه؟(به لحاظ هزینه برق)
                      ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tkalen
                        سلام
                        من یه چند وقته تو فکر یه واتر کولینگ برای لپ تاپ هستم که باهاش کارای سنگین رندرینگ میکنم. (pc ندارم) اینو دیدم به نظرم جالب اومد که در کنار واتر کولینگ از اینم استفاده کنم.
                        چنتا سوال برام پیش اومد.
                        1-ارزون ترین حالت برای تامین برقش چیه؟(فکر کنم پاور pc باشه؟)
                        2-امکان اسفاده به صورت مداوم (مثلا 24 ساعت) ازش هست؟
                        3-مصرف برقش به همراه منبع تغذیه تو 24 ساعت چقدر میشه؟(به لحاظ هزینه برق)
                        ممنون
                        سلام
                        1- پاورهای معمولی که جوابگوی جریانش نیست؛ پاور حرفه ای هم خیلی گرونه، من پاور صنعتی رو پیشنهاد میکنم
                        2- بله چرا نشه؟ شما درست خنکش کن، تو شبانه روز 25 ساعت ازش استفاده کن، مشکلی پیش نمیاد
                        3- اینو دوستان متخصص جواب بدن
                        آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                          سلام
                          1- پاورهای معمولی که جوابگوی جریانش نیست؛ پاور حرفه ای هم خیلی گرونه، من پاور صنعتی رو پیشنهاد میکنم
                          2- بله چرا نشه؟ شما درست خنکش کن، تو شبانه روز 25 ساعت ازش استفاده کن، مشکلی پیش نمیاد
                          3- اینو دوستان متخصص جواب بدن
                          منمون که سریع جواب دادین
                          1- یعنی اگه یه پاور معمولی فقط برای این بزارم جواب نمیده؟ مگه چند آمپر جریان میکشه؟ پاور صنعتی قیمتش چقدره؟
                          2-الان قیمت 5*5 - 12 10 8 ش چنده؟
                          3-اگه میشه دوستان بفرمایند مصرف برقش به همراه منبع تغذیه تو 24 ساعت چقدر میشه؟(به لحاظ هزینه برق)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tkalen
                            منمون که سریع جواب دادین
                            1- یعنی اگه یه پاور معمولی فقط برای این بزارم جواب نمیده؟ مگه چند آمپر جریان میکشه؟ پاور صنعتی قیمتش چقدره؟
                            2-الان قیمت 5*5 - 12 10 8 ش چنده؟
                            3-اگه میشه دوستان بفرمایند مصرف برقش به همراه منبع تغذیه تو 24 ساعت چقدر میشه؟(به لحاظ هزینه برق)
                            خواهش
                            ببینید یه پاور معمولی حداکثر 360 وات به شما توان بده(که معمولا خیلی کمتر از ایناست)
                            که اونم در حالتیه که شما از ولتاژهای مختلف خروجیش استفاده کنید
                            من خودم المان 6 آمپری داشتم 3-4 آمپر بیشتر نتونستم از خروجی پاورم براش بگیرم
                            البته جواب که میده اگه ببینید من خودم یخ درست کردم
                            اما از تمام توان المان استفاده نمیشه
                            دوم مساله خنک کردن المان هست
                            خنک سازیش کار ساده ای نیست
                            فکر میکنم کامل ترین سیستم تا حالا واسه آقا مهران باشه

من خیلی وقته خرید نکردم در جریان قمتها نیستم
                            ولی قبل از هر اقدامی همه جوانب رو بسنجید
                            من معتقدم با همون واتر کولینگ ساده کار شما راه خواهد افتاد
                            آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                              خواهش
                              ببینید یه پاور معمولی حداکثر 360 وات به شما توان بده(که معمولا خیلی کمتر از ایناست)
                              که اونم در حالتیه که شما از ولتاژهای مختلف خروجیش استفاده کنید
                              من خودم المان 6 آمپری داشتم 3-4 آمپر بیشتر نتونستم از خروجی پاورم براش بگیرم
                              البته جواب که میده اگه ببینید من خودم یخ درست کردم
                              اما از تمام توان المان استفاده نمیشه
                              دوم مساله خنک کردن المان هست
                              خنک سازیش کار ساده ای نیست
                              فکر میکنم کامل ترین سیستم تا حالا واسه آقا مهران باشه

من خیلی وقته خرید نکردم در جریان قمتها نیستم
                              ولی قبل از هر اقدامی همه جوانب رو بسنجید
                              من معتقدم با همون واتر کولینگ ساده کار شما راه خواهد افتاد
                              من نمی خوام باهاش یخ درست کنم.یخچال دمه دسته :biggrin: چون نمیتونم مستقیم به cpu یا vga وصلش کنم فقط میخواستم دمای زیر لپتاپ رو نزدیک 4 5 درجه نگه داره.
                              با توجه به صحبت شما ظاهرا استفاده از tec به صرفه نیست
                              من چون نمی تونم مستقیم از واتر کوینگ استفاده کنم میخوام ازش برای خنک کردن هوا استفاده کنم. یعنی اول آب رو خنک کنم بعد با آب، هوا رو خنک کنم و بفرستم داخل لپ تاپ.طرحش رو کشیدم و تو عکس های زیر گذاشتم. نظرتون چیه؟
                              2 تا فن 8*8 در سمت راست(برای خنک کردن آب)، 1 فن 16*16 در مرکز و یه 8*8 سمت چپ (برای فرستادن هوا داخل لپتاپ) قرار میگیره
                              دنبال رادیاتور آماده هستم که کم خرج تر باشه (نسبت به ساختش)، اگه رادیاتوری با این ابعاد سراغ دارید بفرمایید که اون رو بخرم
                              اگه پیشنهادیم باشه که ممنون میشم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tkalen
                                من نمی خوام باهاش یخ درست کنم.یخچال دمه دسته :biggrin: چون نمیتونم مستقیم به cpu یا vga وصلش کنم فقط میخواستم دمای زیر لپتاپ رو نزدیک 4 5 درجه نگه داره.
                                با توجه به صحبت شما ظاهرا استفاده از tec به صرفه نیست
                                من چون نمی تونم مستقیم از واتر کوینگ استفاده کنم میخوام ازش برای خنک کردن هوا استفاده کنم. یعنی اول آب رو خنک کنم بعد با آب، هوا رو خنک کنم و بفرستم داخل لپ تاپ.طرحش رو کشیدم و تو عکس های زیر گذاشتم. نظرتون چیه؟
                                2 تا فن 8*8 در سمت راست(برای خنک کردن آب)، 1 فن 16*16 در مرکز و یه 8*8 سمت چپ (برای فرستادن هوا داخل لپتاپ) قرار میگیره
                                دنبال رادیاتور آماده هستم که کم خرج تر باشه (نسبت به ساختش)، اگه رادیاتوری با این ابعاد سراغ دارید بفرمایید که اون رو بخرم
                                اگه پیشنهادیم باشه که ممنون میشم.
                                آفرین خیلی خوبه
                                فقط چندتا نکته
                                حجم آب رادیاتوری که آب رو خنک میکنه باید از اون که هوا رو خنک میکنه بزرگتر باشه تا حرارت فرصت کافی برای خروج داشته باشه
                                و فکر میکنم اگه هوا رو به فن بدمید بهتر نتیجه میگیرید تا هوا رو از اون یکشید
                                لازم نیست خودتون رو با لوله های مسی گرون قیمت اذیت کنید
                                خیلی راحت از شیلنگ پلاستیکی استفاده کنید

واسه رادیاتور
                                میتونید از این نمونه آقا مهران استفاده کنید
                                اگه هم میخواید یکم شیکتر و قشنگتر باشه تو این پست http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...6285#msg376285 یه لینک هست برای رادیاتور و فن خوشگل موشگل
                                حتی پمپ آب 12 ولت هم میتونید پیدا کنید

طرح سوراخای پلکسی رو هم خودم برای CNC واست میزنم
                                شوخی کردم حتما خودت بلدی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X