اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

نوشته اصلی توسط 1111OMID1111
    با تشکر از توضیح شما
    پس یعنی اگر نخایم هم داخل اب بندازیم و در بیرون فضایه باز فقط یه طرف از المان رو گرما بدیم برق تولید میشه؟ و اونطرف سر د میشه برفک میزنه؟ درسته؟
    و دیگه نیازی نیست اونطرفشو سرد کرد تا برق تولید بشه؟ فقط یک طرفش گرم بشه بسه؟ برق تولید میشه؟
    سلام
    عزیز من شما یا باید توان الکتریکی بدی و قطعه گرما رو براتون از یه سمت به سمت دیگه منتقل کنه( به قول شما برفک بزنه)
    یا اینکه به یه طرفش توان گرمایی بدی و در همین حالت اونطرفش رو خنک نگه داری تا بتونی توان الکتریکی دریافت کنی

نمیشه که هم توان الکتریکی بگیری هم برفک!
    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

باتشکرازشما که جواب سوالاتم رومیدین و شرمنده که سرتون رو بدرد اوردم از سوالاتم
      یعنی باید دو طرف رو یعنی یک طرف گرما بدیم و یه طرف سرما بدیم برق تولید بشه؟
      پس چطور من دیدم یه طرف رو گرمامیدادن برق تولیدمیشدو اونطرفش رو سرما نمیدادن؟ جریا چیه؟ من نیاز به برفکش ندارم فقط نیاز دارم برق تولید بشه از گرما .فقط یه طرف رو دیدم گرما دادن برق تولید شد ایا این درسته که فقط یه طرف رو گرما بدیم برق تولید بشه؟ چون من دستگاهی دارم گرمایه زیادی تولید میکنه اگر این گرما بتونم از این المانها بچسبونم بهش برق تولید بشه برام خیلی عالی میشه
      با تشکر فراوان از شما که کمک میکنید خیلی ممنونم از شما دوست عزیز

دیدگاه

باتشکرازشما که جواب سوالاتم رومیدین و شرمنده که سرتون رو بدرد اوردم از سوالاتم
        یعنی باید دو طرف رو یعنی یک طرف گرما بدیم و یه طرف سرما بدیم برق تولید بشه؟
        پس چطور من دیدم یه طرف رو گرمامیدادن برق تولیدمیشدو اونطرفش رو سرما نمیدادن؟ جریا چیه؟ من نیاز به برفکش ندارم فقط نیاز دارم برق تولید بشه از گرما .فقط یه طرف رو دیدم گرما دادن برق تولید شد ایا این درسته که فقط یه طرف رو گرما بدیم برق تولید بشه؟ چون من دستگاهی دارم گرمایه زیادی تولید میکنه اگر این گرما بتونم از این المانها بچسبونم بهش برق تولید بشه برام خیلی عالی میشه
        با تشکر فراوان از شما که کمک میکنید خیلی ممنونم از شما دوست عزیز
        نیازی نیست یک طرف رو که گرما میدید طرف دیگه رو سرد کنید
        فقط کافیه دمای طرف دوم ثابت باقی بمونه
        مهم اختلاف دما بین دو سطح هست
        یک نفر طرف اول رو میرسونه به صفر درجه و طرف دوم رو دمای محیط میذاره؛ اختلاف دما میشه حدود 25 درجه
        یک نفر طرف اول رو تو دمای محیط میذاره طرف دوم رو به دمای 50 درجه میرسونه؛ بازم اختلاف دما میشه 25 درجه
        نتیجه یکسان خواهد بود(تقریبا)

ولی هر کاری بکنید؛ چه گرما بدید چه سرد کنید بعد از چند دقیقه طرف دوم با طرف اول هم دما میشه؛ بنابراین شما مجبورید دمای هر دو طرف رو کنترل کنید
        آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

اینی که شما میفرمایید طرف اول روگرما بدیم بعد ازچند دقیقه طرف دوم هم گرم میشه و دیگه برق تولید نمیکنه ؟برااینکه طرف دوم نزاریم گرم بشه میشه چسبوند به یه صحفه ای مس یا المومینیومی که داخل این شبکه اب دور بزنه و جلو گیری کنه از گرم شدن طرف دوم. میشه همچین کاری کرد ؟ البته اگر منظور شما رو درست فهمیده باشم

دیدگاه

اینی که شما میفرمایید طرف اول روگرما بدیم بعد ازچند دقیقه طرف دوم هم گرم میشه و دیگه برق تولید نمیکنه ؟برااینکه طرف دوم نزاریم گرم بشه میشه چسبوند به یه صحفه ای مس یا المومینیومی که داخل این شبکه اب دور بزنه و جلو گیری کنه از گرم شدن طرف دوم. میشه همچین کاری کرد ؟ البته اگر منظور شما رو درست فهمیده باشم
            خیر
            برق زمانی تولید میشه که دمای دو طرف متفاوت باشه

بله
            شما یک طرف رو هیت سینک بذارید و بذارید داخل ظرف آب
            طرف دوم رو گرما بدید

البته دیتاشیت رو نگاه کنید و دما رو از محدوده مجاز خارج نکنید

دیدگاه

شما میخواید برق تولید کنید ؟ اگه هدف فقط تولید برق از گرما هست راه های ساده تر و ارزون تر و سریعتری دارید

1 - TEC ها به صورت تخصصی برای عمل جابجایی حرارت ساخته شدن بازده تولید برقشون خیلی مناسب نیست شما باید از TEG استفاده کنید که تو ایران نیست

2- TEC خیلی گرون هست و بازده مناسبی نداره ولتاژ و جریان ی که در اختیار شما میزاره در حد میلی و میکرو هست

راحتترین راه برای تولید برق از حرارت و ارزونترینش اینه که شما 2 تا سیم با جنس های مختلف رو به هم بتابونید (بپیچید دور هم ) بعد حرارت یا آتیش رو به نوکش برسونید دو سر سیم برق دارید حالا !!!!!
              مشابه همین روش در ترمومتر های مولتی متر استفاده میشه
              اطلاعات بیشتر هم اگه میخواید پدیده سیبک رو سرچ کنید متوجه میشید داستان چیه
              حتی خود TECها هم بر اساس همین پدیده کار میکنن
              من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

این پنل هایه افتابی که برق تولید میکنند از همین tec(المان گرم کننده استفاده شده اند) هستند؟

اضافه شده در تاریخ :
                من از همین المان سرد و گرم کننده یطرفش رو گرما(صحفه ای مثلا الومینیومی بچسبونم بهش که اب گرم رو انتقال بده بهش) بدم وطرفه دیگش ررو سرما (صحفه ای بچسبونم بهش که اب سرد رو انتقال بده بهش)بدم برق تولید میشه؟ از اختلاف هر دو طرف برق تولید میشه دوستان؟

اضافه شده در تاریخ :
                دوستان اسمه این پلتیر - المان سرد کننده و گرم کننده به انگلیسی اسمش چیست؟ ممنون

دیدگاه

دوستان اسمه این پلتیر - المان سرد کننده و گرم کننده به انگلیسی اسمش چیست؟ ممنون
                  منظورتون TEC هست؟
                  Thermoelectric cooling

http://en.wikipedia.org/wiki/Thermoelectric_cooling

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hesamka
                    سلام آقا سینا .من تونستم دو تا tec1-12706 گیر بیارم که تاچند روز آینده میرسه بدستم :wow: حالا یه خورده شرایط عوض شد باید به جای یه دونه 12 آمپر میخوام دو تا 6 آمپر استفاده کنم.منم و همین دو تا المان . :biggrin: چه کار کنم که نسوزه خدایی نکرده؟ :eek:واسه امتحانش از همون روش قالب یخ استفاده کنم ؟ راستی از کجا بفهمم کروم طرف سرد کدوم طرف گرم؟؟ به نظرتون برا قسمت گرم از واتر کولینگ استفاده کنم راندمان افزایش پیدا نمی کنه؟حالا سعی می کنم یه طرحی چیزی بزنم بفرستم واستون که بتونین کمکم کنید یکم .آقا خیلی محلصیم ما . :bye
                    سلام دوست عزیز
                    خوب به سلامتی خریداری کردید
                    برای تستش به یک ولتاژ 5 ولت وصل کنید , و طرف گرم و سرد نمایان میشود و امکان سوختن هم وجود ندارد
                    برای قسمت گرم , برای هر یک از TEC ها یک هیتسینک 100 وات تا 120 وات گازی CPU وصل کنید که خیلی بهتر از
                    واتر کولینگ عمل کرده و دردسرهای آن را ندارد
                    شما باید قسمت گرم را با هیتسینک به دمای محیط یا کمی بالاتر برسون و بقیه خودش درست میشود
                    قسمت سرمایشی هم یک هیتسینک 60 وات معمولی CPU که حدود 10 تا 15 تومان قیمت دارد , وصل کنید
                    مدل گازی هم یادم رفت بگم بین 35 تا 40 تومان قیمت دارد....
                    موفق باشید

پ.ن: بی زحمت سوالتونو در تاپیک مطرح کنید تا دوستان دیگر هم استفاده کنند
                    با اجازتون این پیغام را هم به تاپیک انتقال میدم...
                    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
                    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

اسم دقیق اینTEG چیه؟سایتی هست بهم معرفی کنید لطفا ممنون.
                      وچطوری کار میکنه؟

دیدگاه

اسم دقیق TEG در اصل TEG هست !!!! :biggrin:
                        اگه سرچ میکردید میدید
                        TEC و TEG مخفف هستند
                        Thermo Electric Cooler
                        Thermo Electric Genrator
                        من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

باتشکر از توضیحات شما و پاسخ گویی به سوالاتم خیلی ممنون.
                          سوال فنی دیگه ای که هست این صحفات خورشیدی که تولید برق میکنند از نوره خورشید از اشعه تولید برق میکنه؟ یا از گرمایه خورشید تولید برق میکنه؟

دیدگاه

باتشکر از توضیحات شما و پاسخ گویی به سوالاتم خیلی ممنون.
                            سوال فنی دیگه ای که هست این صحفات خورشیدی که تولید برق میکنند از نوره خورشید از اشعه تولید برق میکنه؟ یا از گرمایه خورشید تولید برق میکنه؟
                            از نور

پی نوشت: GIYF
                            اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

من یک منبع گرما دارم ، میتونم از این گرمایی که دارم هم تولید برق بکنم و هم سرما تولید کنم و مقداری از فضا رو خنک کنم؟

دیدگاه

من یک منبع گرما دارم ، میتونم از این گرمایی که دارم هم تولید برق بکنم و هم سرما تولید کنم و مقداری از فضا رو خنک کنم؟
                                اگه به TEC در یک طرف گرما بیدن...و در طرف دیگه سرما....تولید برق میکنه !
                                یک طرفش رو به ظرف یخ بچسبونید و یک طرف دیگش رو هم به آب جوش...
                                چند تا پاور الیدی 1وات رو روشن میتونه بکنه
                                هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X