اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

موتور مگنتی(بدون سوخت)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : موتور مگنتی(بدون سوخت)

اره میتونه اینجوری هم باشه
    ولی به نظر من کلا عمل نمیکنه! که بخوایم باتری در نظر بگیریمش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
      آخرش نفهمیدم میشه نمیشه ...
      وقتی ما نه از مراجع علمی چیزی رو شنیده باشیم و نه کسانی که در این زمینه تا حدی دانش دارن اون رو تایید میکنن و خودمون هم نه دلیل داریم و نه دانش، نمی تونیم بگیم میشه..
      تا اونجایی که میدونیم ، این ماشین امکان کار کردن نداره ... حالا آقا سامان میخواد قالیچه ی علم رو گرد گیری کنه ببینیم چی پیش میاد :smile:

---
      اندر حکایت چیدمان ملکولی:

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
      ولی به نظر من این حرکتی که بدست میاریم(اگه بیاریم) باعث میشه چیدمان اتم های آهنربا عوض بشه و یه انرژی خارجی دوباره صرف منظم کردن اونا بشه پس در واقع این طرح مثل باتری عمل میکنه اینطور نیست؟
      به نظرم این برداشت درستی نیست.

اگر اشتباه نکنم دینام ماشین های جدید داخلشون آهن ربای دائمی ندارن ، یه سیم پیچه که با کمک باطری خاصیت آهن ربایی پیدا میکنه و این آهن ربا با چرخیدن انرژی تولید میکنه.

نیرویی که دوقطبی مغناطیسی به الکترون وارد میکنه(همون نیروی مغناطیسی خودمون) هیچ ربطی به انرژی که اون رو منظم کرده نداره .. (برداشت بنده)
      موتور مگنتی(در صورت وجود) یا هر ماشینی که داخلش آهن ربا استفاده شده، از نیروی مغناطیسی استفاده میکنه نه از انرژی که موقع منظم کردن دوقطبی ها به اون اعمال شده.
      چیدمان ملکول ها به نظر من وقتی به هم میخوره که نیرویی بیشتر از نیروی مغناطیسی که ملکول ها به هم وارد میکنن (و باعث حفظ چیدمان فعلی میشن) به ملکول وارد بشه .. اگر اینطوری باشه میشه گفت مثلا در ژنراتور یا هر ماشین دیگه امکان داره که با انتخاب اهن ربایی با قدرت مناسب ، حداقل به هم خوردگی چیدمان رو داشت یا حتی (در حالت ایده ال) نداشت.

پس آهن ربا رو نمیشه باطری حساب کرد :mrgreen:
      زندگی پر ز وجود است ولی ..
      ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013
        موتور مگنتی(در صورت وجود) یا هر ماشینی که داخلش آهن ربا استفاده شده، از نیروی مغناطیسی استفاده میکنه نه از انرژی که موقع منظم کردن دوقطبی ها به اون اعمال شده.
        به نظرم این قسمت صحبت هاتون اشتباه
        وقتی نیرو داریم و جابجایی هم داریم نیاز به انرژی داریم....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
          میشه من بپرسم وقتی نیروی مغناطیسی داریم انرژی این وسط چه کاری انجام میده ؟
          یعنی ما نیروی مغناطیس رو به حرکت تبدیل کنیم ... :-?
          یا شما ایجوری فکر می کنی که اول باید انرژی داشته باشیم
          بعد از اون نیرو بگیریم بعد اون نیرو تبدیل به حرکت بشه؟
          ایران کشوری ست که مردم اش بجای حل مشکلاتشان سعی می کنند به بهترین شکل خود را با آن تطبیق دهند ...!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman 59
            میشه من بپرسم وقتی نیروی مغناطیسی داریم انرژی این وسط چه کاری انجام میده ؟
            یعنی ما نیروی مغناطیس رو به حرکت تبدیل کنیم ... :-?
            یا شما ایجوری فکر می کنی که اول باید انرژی داشته باشیم
            بعد از اون نیرو بگیریم بعد اون نیرو تبدیل به حرکت بشه؟
            نیروی مغناطیس نداریم.
            میدان مغناطیس داریم.
            نیروی دافعه و جاذبه مغناطیس داریم.
            اون نیروی دافعه و جاذبه مغناطیس هم تولید نمی کنه فقط ذخیره میکنه شما دو قطب همنام رو
            با نیروت به هم نزدیک میکنی ولش کنی نیروت رو پس میده یا غیر همنام رو از هم جدا میکنی
            دوباره جذب میشن پس در حقیقت نیرو رو ذخیره میکنه.
            وقتی شما ژنراتور رو میچرخونی میدان مغناطیسی نیروی شما رو به الکترونهای بوبین منتقل میکنه
            پس نیرو(انرژی جنبشی) با استفاده از میدان مغناطیسی باعث حرکت الکترونها میشه.
            و برعکس میدان مغناطیسی در موتور از جریان الکتریکی نیرو تولید میکنه.
            میدان مغناطیسی در ژنراتور و موتور نقش یک اینترفیس رو داره نه چیز دیگه.
            و همینطور جاذبه زمین نیرو نیست بلکه میدانه(هر جرمی در اطراف خود فضا رو خم میکنه که میدان نامیده میشه:فیزیک کوانتوم)
            این مدعیان در طلبش بی خبرانند
            آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دیدگاه

منظورتون اینه که مثلا الکترو موتور ها از انرژیی که موقع ساختن آهن ربا برای منظم کردن دوقطبی ها داده شده استفاده میکنن ؟
              کلا منظورتون رو متوجه نشدم :rolleyes:
              ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Babak1367
                نیروی مغناطیس نداریم.
                میدان مغناطیس داریم.
                نیروی دافعه و جاذبه مغناطیس داریم.
                اون نیروی دافعه و جاذبه مغناطیس هم تولید نمی کنه فقط ذخیره میکنه شما دو قطب همنام رو
                با نیروت به هم نزدیک میکنی ولش کنی نیروت رو پس میده یا غیر همنام رو از هم جدا میکنی
                دوباره جذب میشن پس در حقیقت نیرو رو ذخیره میکنه.
                اینطوری هم که شما توضیح دادین فکر کنم آهنربا رو با فنر اشتباه گرفتین ،ولی وقتی آهنربا میتونه یه جسم آهنی رو حرکت بده یعنی وقتی توی میدان آهنربا قرار میگیره جذب میشه
                من نمی دونم این انرژی ذخیره شده است یا یه نیرو به حساب میاد اگه کسی اطلاعاتی داره که درست باشه لطفاَ راهنمایی کنه
                ایران کشوری ست که مردم اش بجای حل مشکلاتشان سعی می کنند به بهترین شکل خود را با آن تطبیق دهند ...!

دیدگاه

اتفاقآ بعضی جاها بجای فنر ازش استفاده شده چون عمرش از فنر بیشتره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moein2
                    من حاضرم با دلیل و بحث ، بهتون اثبات کنم که ساخت چنین وسیله ، موتور ، ماشین ، نیروگاه و هر چیر دیگری که بدون نیاز به انرژی کار میکنه و در خروجی توان تحویل میده امکان نداره .
                    و تنها یک فانتزی با مزه ست که حتی دیگه تو کارتون های بچه ها هم صحبتی ازش نمیشه ،

توضیحاتی که دوستان در مورد آهنربا دادن نشون میده درک درستی ندارن و فرق بین میدان الکتریکی با میدان مغناطیسی رو نمیدونن.

من تا دلتون بخواد نمونه های چنین چیزی رو دیدم ، از همون شرکت یکتاشرق بگیرید تا نمونه های زیاد تو اینترنت . اما همشون یه شباهتی داشتن با هم . اون هم این که هیچ کدوم جواب نگرفته بودن اما به یه شکلی میخواستن بگن طرحشون بی نقصه و به زودی جواب میده . و یه جورایی مخاطب رو گول بزنن .
                    شما اول بفرمایید قانون لنز رو مطالعه کنید . اول روابط نیروی مغناطیسی رو یه نگاه بندازید .
                    روابط برنولی رو ببینید.
                    به هر حال هر کسی که فکر میکنه چنین وسیله ای رو ساخته و یا میتونه بسازه بیاد صحبت کنه تا من باهاهش بحث کنم . بیخود نره هزینه کنه

آقا شما هم بیا دلایلتون و برای دوستان بگو ما که اشتباه گفتیم شاید شما درستشو بگین :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013
                      منظورتون اینه که مثلا الکترو موتور ها از انرژیی که موقع ساختن آهن ربا برای منظم کردن دوقطبی ها داده شده استفاده میکنن ؟
                      کلا منظورتون رو متوجه نشدم :rolleyes:
                      نه شما داخل الکترو موتور که دارین بهش انرژی میدین خودتون منظورم اینه که اگه موتور مگنتی بتونه کار کنه باید بالاخره انرژیش رو از یه جایی بگیره که مثلا میتونه از نظم ذرات باشه و ...
                      نوشته اصلی توسط saman 59
                      اینطوری هم که شما توضیح دادین فکر کنم آهنربا رو با فنر اشتباه گرفتین ،ولی وقتی آهنربا میتونه یه جسم آهنی رو حرکت بده یعنی وقتی توی میدان آهنربا قرار میگیره جذب میشه
                      من نمی دونم این انرژی ذخیره شده است یا یه نیرو به حساب میاد اگه کسی اطلاعاتی داره که درست باشه لطفاَ راهنمایی کنه
                      اقا سامان گل مثل اینکه شما یه کم بی دقتی! وقتی شما داری با اهن ربا یه تیکه اهن رو تکون میدی داری با دست خودت اهن ربا رو تکون میدی و به همین خاطر داری انرژی مصرف میکنی دوما به دلیل جاذبه بین اهن و اهن ربا و اصطحکاک اهن با زمین یه انرژی دیگه ای هم برای تکون دادن اون اهن داری صرف میکنی! شما دو تا اهن و اهن ربا رو بزار رو زمین خودشون واسه خودشون حرکت میکنند؟؟؟؟!!!!!
                      دوستمون مثال خیلی خوبی زدن:
                      اهن ربا مثل یک فنر

دیدگاه

نه شما داخل الکترو موتور که دارین بهش انرژی میدین خودتون منظورم اینه که اگه موتور مگنتی بتونه کار کنه باید بالاخره انرژیش رو از یه جایی بگیره که مثلا میتونه از نظم ذرات باشه و ...
                        داریم در مورد احتمال چطور کارکردن چیزی که هر دومون میگیم نمیتونه وجود داشته باشه بحث میکنیم ولی اگر غیر ممکن ، ممکن بشه معلومه که درک درستی از مسئله نداریم .. نمیتونیم یه مسئله ی غیر ممکن رو در چهار چوب دانسته هامون توجیه کنیم ..

دیدگاه

نه شما داخل الکترو موتور که دارین بهش انرژی میدین خودتون منظورم اینه که اگه موتور مگنتی بتونه کار کنه باید بالاخره انرژیش رو از یه جایی بگیره که مثلا میتونه از نظم ذرات باشه و ...اقا سامان گل مثل اینکه شما یه کم بی دقتی! وقتی شما داری با اهن ربا یه تیکه اهن رو تکون میدی داری با دست خودت اهن ربا رو تکون میدی و به همین خاطر داری انرژی مصرف میکنی دوما به دلیل جاذبه بین اهن و اهن ربا و اصطحکاک اهن با زمین یه انرژی دیگه ای هم برای تکون دادن اون اهن داری صرف میکنی! شما دو تا اهن و اهن ربا رو بزار رو زمین خودشون واسه خودشون حرکت میکنند؟؟؟؟!!!!!
                          دوستمون مثال خیلی خوبی زدن:
                          اهن ربا مثل یک فنر
                          علی آقا خیلی ببخشید یا من تا حالا آهنربا ندیدم یا شما وقتی شما یه آهنربا رو نزدیک یه تیکه آهن میگیری آیا از یه فاصله معین (وقتی توی میدان آهنربا قرار میگیره) جذب آهنربا میشه یا نه؟
                          بدونه این که بخوای حرکت بهش بدی . قسمت دوم اینکه اگر فنر با آهنربا تفاوتی نداره چرا توی الکترو موتور از فنر استفاده نمیشه

دیدگاه

عزیزم جذب هم میشن درست! ولی وقتی جداشون میکنی داری انرژی صرف میکنی و وقتی دوباره ولشون میکنی این انرژی در اثر برخورد و جابجایی ازاد میشه
                            در الکتروموتور از فنر استفاده نمیشه چون شما دو نوع اهنربا در الکترو موتور دارین! اهنربای ثابت و اهنربای الکتریکی! شما چجوری میخواین فنر الکتریکی درست کنین که با تغییر پلاریته جمع بشه یا باز بشه؟ اهنربای ثابت مثل فنر عمل میکنه نه الکترکی البته در همون سیستم تعلیق های مغناطیسی هم میشه از اهنربای الکتریکی استفاده کرد اما اونجا دیگه اهنربای الکتریکی نقش یه اهنربای ثابت رو بازی میکنه ( جهت قطب های ثابت هست)
                            در ضمن در اهنربا ما میدان مغناطیسی داریم پس دو قسمت روتور و استاتور میتونند با ازادی نسبت به هم حرکت کنند اما چون در فنر نیرو باید توسط اتصالات سخت منتقل بشه نمیشه به جای اهنربا ازش استفاده کرد البته اگه شما که انقدر دست به اختراع هستید اون مشکل باز و جمع شدن فنر با تغییر پلاریته رو حل کنید میشه این مشکل پایینی رو با یک تورک کانورتر توربینی حل کرد.
                            با تشکر و احترام

دیدگاه

عزیزم جذب هم میشن درست! ولی وقتی جداشون میکنی داری انرژی صرف میکنی و وقتی دوباره ولشون میکنی این انرژی در اثر برخورد و جابجایی ازاد میشه
                              در الکتروموتور از فنر استفاده نمیشه چون شما دو نوع اهنربا در الکترو موتور دارین! اهنربای ثابت و اهنربای الکتریکی! شما چجوری میخواین فنر الکتریکی درست کنین که با تغییر پلاریته جمع بشه یا باز بشه؟ اهنربای ثابت مثل فنر عمل میکنه نه الکترکی البته در همون سیستم تعلیق های مغناطیسی هم میشه از اهنربای الکتریکی استفاده کرد اما اونجا دیگه اهنربای الکتریکی نقش یه اهنربای ثابت رو بازی میکنه ( جهت قطب های ثابت هست)
                              در ضمن در اهنربا ما میدان مغناطیسی داریم پس دو قسمت روتور و استاتور میتونند با ازادی نسبت به هم حرکت کنند اما چون در فنر نیرو باید توسط اتصالات سخت منتقل بشه نمیشه به جای اهنربا ازش استفاده کرد البته اگه شما که انقدر دست به اختراع هستید اون مشکل باز و جمع شدن فنر با تغییر پلاریته رو حل کنید میشه این مشکل پایینی رو با یک تورک کانورتر توربینی حل کرد.
                              با تشکر و احترام
                              باید ببخشید که من اینقدر احمقم که نمی فهمم این آهنربا یه نیروی بی پایان داره ولی اینو می فهمم که چرا جز آهنربا چیز دیگه آهن رو جذب نمی کنه
                              یعنی اگه شما انرژی هم مصرف کنی باز نمی تونی دو تا تیکه چوب رو بسازی که بتونن همدیگرو جذب کنن
                              واقعاَ که من عجب رویی دارم بابا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman 59
                                باید ببخشید که من اینقدر احمقم که نمی فهمم این آهنربا یه نیروی بی پایان داره ولی اینو می فهمم که چرا جز آهنربا چیز دیگه آهن رو جذب نمی کنه
                                یعنی اگه شما انرژی هم مصرف کنی باز نمی تونی دو تا تیکه چوب رو بسازی که بتونن همدیگرو جذب کنن
                                واقعاَ که من عجب رویی دارم بابا
                                نه اتفاقآ شما احمق نیستید درست فکر میکنید آهنربا نیروی بی پایان نداره میدان مغناطیسی داره
                                واقعآ شما چه پشتکاری دارید موفق باشید :applause:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X