اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

موتور مگنتی(بدون سوخت)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : موتور مگنتی(بدون سوخت)

نوشته اصلی توسط ایمان 88
    اما من فکر کنم این موتور کار نکنه . یعنی بدون بار شاید بچرخه اما فایده موتور اینه که بار بهش وصل بشه .
    اگه یه کوئل دیگه داشته باشه که توی نقشه نیست چی، بازم همین حرف رو میزنی؟
    ایران کشوری ست که مردم اش بجای حل مشکلاتشان سعی می کنند به بهترین شکل خود را با آن تطبیق دهند ...!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Babak1367
      سلام
      آقا این دانشمندان خارجکی یه چیزیشون میشه نه؟
      باطری خورشیدی میسازن-توربین گازی و توربین بادی و توربین آبی-از موج دریا برق میگیرن و نیروگاه اتمی و الان هم خیلی هاشون دنبال انرژی نقطه صفر میگردن. :eek:
      وقتی موتور مگنتی بدون سوخت هست یعنی چی oo:
      بابک جان دلبندم منظور ما انرژی از نقطه صفر نبود ما داریم از انرژی پتانسیلی که توی آهنربا ست و 20 سال هم عمر مفید داره صحبت میکنیم که بهش میگن مغناطیس
      راستی اون خارجکیا چیزی نموده دیگه این موتور و دور بندازن
      توی گوگل پتنت سرچ کن magnetic motor
      ببین پتنت چی باز میشه.
      ایران کشوری ست که مردم اش بجای حل مشکلاتشان سعی می کنند به بهترین شکل خود را با آن تطبیق دهند ...!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahin2222
        ببخشید اون مگنت های N و S چی هستند ؟؟؟ مگه آهنربای تک قطبی هم داریم ؟؟؟؟ :eek:
        اولا باید بگم که اون آهنربا ها تک قطبی نیستن بلکه ما خلاف جهت قرار دادیمشون من که اول عرض کردم خدمتون بنده زیاد با این سولی مولی جور نیستم
        دوما باید بگم که منم قبلا مسه شما فکر می کردم ولی یکی از دوستان بنده فرمودند که از چین آهنربای تک قطبی خریداری کرده اند
        و اگر دوست گلم حرف منو نمی قبولی برو یه هارد کامپیوتر باز کن آهنربای داخل موتور هارد pc شما تک قطبی تشریف دارن که 7200rpm دورت میگرده

دوستان هر جا مشکلی بود سوال کنید حتما به جواب می رسید

دیدگاه

ببین دوست عزیز آخرین اخبار نشون میده که پژوهشگران فقط نشونه ای از تک قطبی ها رو پیدا کردن(تو بلور های کوچکی نشونه ای از تک قطبی ها دیده شده که وقتی دمای این بلور ها به صفر مطلق میرسه پر از تک نقاط کوچک N و S میشوند)... پس هنوز از تک قطبی مغناطیسی خبری نیست

از سختی نترس! این سختی هاست که جایگاه و مقام انسان را بالا میبرد...

دیدگاه

دوستانی که فکر میکنن ما از صفر می خوایم انرژی بگیریم اگه یه سر به اینجا بزنن بد نیست (توهم نیست،گوگل خودمونه)
            https://www.google.com/search?q=magnetic+motor&hl=en&biw=1600&amp ;bih=799&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&amp ;source=univ&sa=X&ei=SfuZTrbKLsOWOomwpYkK& amp;sqi=2&ved=0CGIQsAQ

http://www.free-energygenerator.net/magnetic-free-energy-generator/magnetic-free-energy-generator-2

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahin2222
              ببین دوست عزیز آخرین اخبار نشون میده که پژوهشگران فقط نشونه ای از تک قطبی ها رو پیدا کردن(تو بلور های کوچکی نشونه ای از تک قطبی ها دیده شده که وقتی دمای این بلور ها به صفر مطلق میرسه پر از تک نقاط کوچک N و S میشوند)... پس هنوز از تک قطبی مغناطیسی خبری نیست
              من اصلا اخبار گوش نمیدم بهتره تو هم گوش ندی
              مگه گیر آوردن یه هارد دیسک خراب واست خیلی سخته؟
              برو یه هارد خراب بگیر دل و رودشو بریز بیرون مگنت موتورشو در بیار خودت تست کن هارد هم گیر نیاوردی بگو من یه 20 30 تایی دارم

دیدگاه

عزیز دل برادر قرار نیست من بگم چرا کار نمیکنه شما باید توضیح بدی چطور کار میکنه نا سلامتی این و به قول خودتون ، شما طراحی کردین .. یا غیر اینه

این طرحی که قرار دادید تنها چیزی که داره یه موتوره که با چرخیدن الکتریسیته تولید میکنه و اون هم به یه سیم یچ وصله که باعث دوباره چرخیدن چرخ و فلک( :mrgreen دستگاهتون میشه ..
                فرضا شما 10 ژول انرژی اولیه میدید با فرض اینکه ژنراتور یا همون الکترو موتور بازدهش 50 درصد باشه (که معمولا 30-40 درصد بیشتر نیست)، از اون 10 ژول 5 ژول تبدیل به انرژی الکتریکی میشه و سیم پیچ این رو به انرژی مغناطیسی تبدیل میکنه که مطمئنا نمیتونید بیشتر از یکی 2 درصدش رو به آهن رباهای روی چرخ و فلک انتفال بدید .. گیریم سیم پیچ هم بازدهش 80 درصده پس حدودا 4 ژول انرژی باز به چرخ و فلک میرسه و باز چرخه از اول شروع میشه تو دور بعدی سیم پیچ حدودا 2 ژول به چرخ و فلک نیرو وارد میکنه پس تدریجا این انرژی به صفر میرسه و دستگاه می ایسته .. و این در صورتیه که اصلا هیچ مصرف کننده ای بهش وصل نیست ..
                تا همینجا راحت میتونم بگم دستگاهی که (با توجه به این طرح) ساختید یکی 2 ثانیه بیشتر کار نمیکنه .. شاید یکی دو ثانیه هم کار نکنه چون بستگی به نحوه ی قرار گرفتن سیم پیچ و الکتروموتور داره .. شاید سیم پیچ اصلا خودش نقش ترمز رو داشته باشه
                در کل ماشینی که طراحی کردید حکم یک مصرف کننده رو داره و به هیچ وجه موتور مگنتی نیست .. موتور های مگنتی ساختار متفاوتی دارن (بحث کار کردن و نکردنشون به کنار)

نمونه ش رو کجا دیدید ؟ تو اینترنت دیدید یا ... (جواب این سوال خیلی برام مهمه)

نوشته اصلی توسط saman 59
                اگه یه کوئل دیگه داشته باشه که توی نقشه نیست چی، بازم همین حرف رو میزنی؟
                یه کوئل دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟ خب فرضا 3 تا کوئل دیگه هم داشته باشه مگه کوئل چیه که انتظار دارید معجزه کنه ..
                لطفا طرز کار دستگاه رو دقیق بگید که بقیه هم بدونن ..

نوشته اصلی توسط saman 59
                انرژی پتانسیلی که توی آهنربا ست و 20 سال هم عمر مفید داره صحبت میکنیم که بهش میگن مغناطیس
                راستی اون خارجکیا چیزی نموده دیگه این موتور و دور بندازن
                توی گوگل پتنت سرچ کن magnetic motor
                ببین پتنت چی باز میشه.
                انرژی پتانسیلی که توی آهنربا ست ؟؟؟؟؟؟؟؟
                20 سال هم عمر مفید داره ؟؟؟؟؟؟؟

اولین چیزی که باید عرض کنم اینه که آهنربا انرژی پتانسیل نداره نیروی مغناطیسی داره
                دوم :: آهن ربا رو نمیگم ولی نیروی مغناطیسی عمر مفید نداره . ملکول مغناطیسی همیشه خاصیت مغناطیسی داره دلیل اینکه آهن ربا بعد مدتی ضعیف میشه هم به هم خوردن نظم ملکول هاست ..

نوشته اصلی توسط saman 59
                و اگر دوست گلم حرف منو نمی قبولی برو یه هارد کامپیوتر باز کن آهنربای داخل موتور هارد pc شما تک قطبی تشریف دارن که 7200rpm دورت میگرده
                من آهن ربای هارد ندیدم ولی اونایی که دیدن نمیگن تک قطبیه .. تو اینترنت خیلی از سایت ها دیدم که موقع ساختن ژنراتور بادی دست ساز شدیدا توصیه کردند که قطب های آهن ربا هایی که از هارد در آورده بودند رو یک در میان N و S بذارن یعنی دو قطبی اند
                در مورد تک قطبی ها هم اصلا بحثی نیست چون استفاده نکردید

نوشته اصلی توسط saman 59
                من اصلا اخبار گوش نمیدم بهتره تو هم گوش ندی
                مگه گیر آوردن یه هارد دیسک خراب واست خیلی سخته؟
                برو یه هارد خراب بگیر دل و رودشو بریز بیرون مگنت موتورشو در بیار خودت تست کن هارد هم گیر نیاوردی بگو من یه 20 30 تایی دارم
                اخبار گوش بده اخبار خیلی خوبه حداقل یذره اطلاعات کسب میکنی .. احتمالا شما کتاب هم نمیخونی کتاب هم بخون کتاب هم خیلی خوبه.
                اگه هارد خراب داری یکی 2 تا برام میفرستی؟

---------------------
                اینکه ماشین کار دائم وجود داره یا نه و یا تا حالا کسی تونسته موتور مگنت بسازه یا نه کاری نداریم . طرحی که شما اینجا گذاشتی ماشین که چه عرض کنم کار دستی هم نمیشه گفت .. یه جور اسباب بازیه که شما رو مشغول کرده و ما رو هم گذاشته سر کار .. اینایی که لینکش رو دادید (و 99.99 % هیچ کدوم کار نمیکنن) در مقابل طرح شما معجــــــــــــــــــــــــــــــــــــــزه س
                چرا عکستونو گذاشتی بغلش! فکر نکنم ربطی به ماشین داشته باشه نکنه میخوای خوش تیپیتو به رخ ما بکشی ؟؟! :biggrin:

نوشته اصلی توسط saman 59
                سلام به همه ی دوستای گلم سوالاتونو بپرسید جواب میدم هیچکی بی جواب نمی مونه
                لطفا جواب بدید

زندگی پر ز وجود است ولی ..
                ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

سلام
                  من نگفتم شما از صفر میخوای انرژی بگیری گفتم دانشمندان خارجی میخوان از (انرژی نقطه صفر) استفاده کنن
                  دومآ باخودت فکر نکردی اونا که در هر زمینه ای از علم پیشرو هستن وحداقل 100 سال از ما جلو افتادن چرا برای
                  ذخایر نفتی ما اینهمه سر و دست میشکنن و دوست من خاصیت مغناطیس در ژنراتور برای تبدیل انرزی جنبشی
                  به الکتریسیته استفاده میشه و خودش انرژی نیست وجود یک عکس در فلان سایت ملاک نیست چون حتمآ
                  افرادی که نه جریان الکتریکی رو میشناسن ونه مغناطیس رو در جاهای دیگه وجود دارن .
                  و عزیز جان میدان تک قطبی اصلآ معنا نداره هر جا شار مغناطیسی وجود داشته باشه داره مسیری رو طی
                  میکنه این مسیر حتمآ بین دو قطبه بهتره بحث و تموم کنی به نظر من شما برو طبق حرف اولت بساز یک ماه هم
                  فرصت داری حرفتو اثبات کن مخ ما رو هم کار نگیر.
                  این مدعیان در طلبش بی خبرانند
                  آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دیدگاه

کسی میتونه به من بگه فرق یه الکترو موتور 1 اسب یا 10 اسب توی ساختار موتور چیه
                    در صورتی که دور اونا هم یکی باشه؟

دیدگاه

اونی که قدرتش بیشتره حجمش بزرگتره :smile:
                      این مدعیان در طلبش بی خبرانند
                      آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Babak1367
                        اونی که قدرتش بیشتره حجمش بزرگتره :smile:
                        پس صبر کنید من یه سری توضیحات دارم با نقشه براتون قرار میدم

دیدگاه

فکر کنم الان دیگه همه متوجه بشن ولی اگه نکته مبهمی وجود داشت بیان کنید

دیدگاه

دوست عزیز این آهنربای تک قطبیه که داخل موتور اصلی هارد دیسکه ، هارد دیسک به جز این دو تا آهنربای دیگه داره
                            هارد دیسک هم گیر نیاوردی میتونی از چشم بادومیا بخری (البته من دارم ولی به تو یکی نمیدم)
                            http://tianhe2.en.hisupplier.com/product-67987-Unipolar-Chamfered-Ring-Magnets.html

اگر هم خواستید آهنربای تک قطبی بسازید بگید طرز ساختش رو بهتون می گم ولی این یکی خرج داره واستون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman 59
                              دوست عزیز این آهنربای تک قطبیه که داخل موتور اصلی هارد دیسکه ، هارد دیسک به جز این دو تا آهنربای دیگه داره
                              :eek: oo:
                              گمان نمیکنم :biggrin:
                              میشه بگید چطور متوجه شدید تک قطبیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                              تصوز آهن ربای تک قطبی برام خیلی مشکله .. مغناطیس یعنی خطوط میدان .. همونطور که میدونید روی این خطوط وقتی یک ملکول مغناطیسی قرار بگیره با آهن ربا همجهت میشه و بنا براین جذب آهن ربا میشه وقتی آهن ربا تک قطبی باشه تکلیف خطوط میدان چی میشه ؟؟! اگه خطوط میدان نباشن جذب و دفعی هم نخواهد بود .. :nerd:
                              ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman 59
                                فکر کنم الان دیگه همه متوجه بشن ولی اگه نکته مبهمی وجود داشت بیان کنید
                                من همچنان در ظلمات ابهام به سر میبرم لطفا منو راهنمایی کنید :nice:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X