اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

موتور مگنتی(بدون سوخت)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : موتور مگنتی(بدون سوخت)

نوشته اصلی توسط ایمان 88
    بله موادی هستند که امواج مغناطیسی از توی اونا رد نمی شوند . اگه یه طرف اون آهنربا بزارین ، اونطرفش آهن نزدیک کنین عین خیالش نیست .
    دوست عزیز ............. میدان مغناطیسی............... نه امواج مغناطیسی :surprised:.....شاید منظورت ............امواج الکترو مغناطیسی باشه. :rolleyes:
    لااقل بگو شار مغناطیسی . بگو عایق امواج الکترو مغناطیس عزیز جان بهترین عایق میدان مغناطیسی فعلآ همون مواد فرو مغناطیس هستند :agree:
    سالانه در اروپا و آمریکا هزاران فیلم و سند قلابی در همه موارد ساخته میشه از دیدن پا گنده بگیر تا یوفو(بشقاب پرنده) و آدم فضایی و مثلث برمودا
    کوتوله های زیر خاکی و سرت و درد نیارم این فیلم که سهل فیلمهایی میسازن که بعضی وقتها خودشونم باورشون میشه چه برسه به شرقی ها :agree:
    شخص باید سالها مطالعه کنه و در راه استخون خرد کنه تا درست و از نادرست تشخیص بده.
    ای برادر تو همه اندیشه ای اندکی را چشم و گوش و ریشه ای :redface:
    این مدعیان در طلبش بی خبرانند
    آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دیدگاه

توی این طرح حتما باید از مواد عایق مغناطیس استفاده بشه که تا اونجا که من اطلاع دارم ( البته تا 3 سال پیش ) تو ایران گیر نمیاد . شما استفاده کردین ؟ شاید چون استفاده نکردین کار نکرده ؟
      اما چیزی که هست میشه همچین موتوری ساخت و غیرممکن نیست .
      [glow=blue,2,300]آنقدر به تاریکی لعنت نفرستید ، یک شمع روشن کنید. [/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Babak1367
        دوست عزیز ............. میدان مغناطیسی............... نه امواج مغناطیسی :surprised:.....شاید منظورت ............امواج الکترو مغناطیسی باشه. :rolleyes:
        لااقل بگو شار مغناطیسی . بگو عایق امواج الکترو مغناطیس عزیز جان بهترین عایق میدان مغناطیسی فعلآ همون مواد فرو مغناطیس هستند :agree:
        سالانه در اروپا و آمریکا هزاران فیلم و سند قلابی در همه موارد ساخته میشه از دیدن پا گنده بگیر تا یوفو(بشقاب پرنده) و آدم فضایی و مثلث برمودا
        کوتوله های زیر خاکی و سرت و درد نیارم این فیلم که سهل فیلمهایی میسازن که بعضی وقتها خودشونم باورشون میشه چه برسه به شرقی ها :agree:
        شخص باید سالها مطالعه کنه و در راه استخون خرد کنه تا درست و از نادرست تشخیص بده.
        ای برادر تو همه اندیشه ای اندکی را چشم و گوش و ریشه ای :redface:
        درست می فرمایید میدان مغناطیسی نه امواج مغناطیسی . این عایق رو عملا دیدم نه توی فیلم های تخیلی . اگه فیلمی که توی پست قبلیم گذاشتم ببینید یه قاب شبه فلزی هست که توی اون آهنربا رو میزاره . همون قاب از جنس مواد عایق مغناطیسی هست .
        در ضمن پشت آهنربای هد هارد دیسک یه دونه عایق هست که اگه اون طرف آهنربا ، آهن نزدیک کنی خیلی ضعیف بهش جذب میشه در صورتیکه خود آهنربا بسیار قویه .

دیدگاه

اشکال کار اینجاس که کلا ما ایرانی ها وقتی چیزی تو ذهنمون هست زمین و زمان رو به هم میدوزیم تا اون عمل قابل توجیه بشه
          و بد تر از اون فیلم رو با مدرک اشتباه میگیریم .. نمیگم فیلم مدرک نیست ولی تو این دنیا که از هیچی یه دنیا خلق میکنن (نمونه ش همین فیلم آواتار) فیلمی که دانشگاه یا یه شرکت یا شخص معتبر تهیه نکرده باشه رو مدرک قبول کردن، نهایت سادگیه
          مدرک یعنی چیزی که نشه ردش کرد .. فیلم ها و کلیپهایی که تو نت پخش شده ان نه میشه گفت غلطه و نه میشه گفت واقعیه .. همیشه جای سوال داره ولی 80 درصدشون انقدر سوتی های مشخصی دارن که برای ندیدنشون خیلی باید انرژی صرف کرد

نوشته اصلی توسط ایمان 88
          توی این طرح حتما باید از مواد عایق مغناطیس استفاده بشه که تا اونجا که من اطلاع دارم ( البته تا 3 سال پیش ) تو ایران گیر نمیاد . شما استفاده کردین ؟ شاید چون استفاده نکردین کار نکرده ؟
          یکی 2 ماه قبل این موضوع تو یکی از تایپیک ها مطرح شد .. یه سایتی گذاشته بودن .. من سایت رو دیدم و چیزی در مورد عایق مغناطیس ننوشته بود فقط موادی میفروختن که عایق امواج الکترو مغناطیسی بودن و این زمین تا آسمون با غایق مغناطیسی متفاوته ..

در مورد آهنربای هد هارد دیسک هم که میگید یه عایق داره فکر کنم شبیه اون رو دیده باشم . بعضی از بلند گو ها شبیه ش رو دارن حتی اینقدر میدان رو ضعیف میکنن که اصلا هیچی جذب نمیشه که چیزی شبیه کاسه بود که آهن ربا داخلش قرار گرفته بود ولی اینا عایق نیستند یه ماده ی فرو مغناطیسه که خطوط میدان رو کج میکنه و چیز جدیدی نیست ..

عایق مغناطیس بحثش جداست و به ماده ای اصولا باید گفته بشه که خطوط میدان نمیتونن ازش رد بشن. خطوط میدان باید از بین برن و الا تاثیرشونو دارن .. (این نظر منه اگه اشتباه میکنم بگید)
          یه نمونه ی دیگه ش آرمیچر ها هستند و با اینکه آهن ربا دارن میدان بیرونشون خیلی خیلی ضعیفه و از هیچ جایی آهن رو جذب نمیکنن (خیلی خیلی کم جذب میکنن)
          با این کج کننده های میدان به نظر نمیاد بشه چیزی ساخت..

در مورد عایق مغناطیس سایتی منبعی چیزی برای اثبات ادعاتون دارید ؟ اگه دارید لطفا رو کنید :nerd: اگه نه هم که ... :rolleyes:

نوشته اصلی توسط ایمان 88
          تا اونجا که من اطلاع دارم ( البته تا 3 سال پیش ) تو ایران گیر نمیاد
          عایق مغناطیس که تا حالا ندیدم ولی اینی که تو فیلمه همه جا پیدا میشه یه تیکه آهن معمولی هم همینکار رو انجام میده البته نمونه های تجاری شون خیلی بهتر خطوط میدان رو منحرف میکنند

نوشته اصلی توسط ایمان 88
          درست می فرمایید میدان مغناطیسی نه امواج مغناطیسی
          امواج الکترو مغناطیسی
          زندگی پر ز وجود است ولی ..
          ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ایمان 88
            این عایقی که در بارش صحت شد من استفاده نکرده بودم چون میشه صفحات رو با فاصله بیشتر از هم قرار بدیم تا آهنربا ها روی هم دیگه تاثیر گذار نباشن
            این عایق ها هم مواد فرو مغناطیس هستند که نمونش هم روی ساب ووفرا پیدا میشه هم توی هارد دیسک
            ایران کشوری ست که مردم اش بجای حل مشکلاتشان سعی می کنند به بهترین شکل خود را با آن تطبیق دهند ...!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013
              اشکال کار اینجاس که کلا ما ایرانی ها وقتی چیزی تو ذهنمون هست زمین و زمان رو به هم میدوزیم تا اون عمل قابل توجیه بشه
              و بد تر از اون فیلم رو با مدرک اشتباه میگیریم .. نمیگم فیلم مدرک نیست ولی تو این دنیا که از هیچی یه دنیا خلق میکنن (نمونه ش همین فیلم آواتار) فیلمی که دانشگاه یا یه شرکت یا شخص معتبر تهیه نکرده باشه رو مدرک قبول کردن، نهایت سادگیه
              مدرک یعنی چیزی که نشه ردش کرد .. فیلم ها و کلیپهایی که تو نت پخش شده ان نه میشه گفت غلطه و نه میشه گفت واقعیه .. همیشه جای سوال داره ولی 80 درصدشون انقدر سوتی های مشخصی دارن که برای ندیدنشون خیلی باید انرژی صرف کرد
              شما هم یه 10-15 ثانیه از ای فیلما میتونی واسه ما بسازی؟
              ایران کشوری ست که مردم اش بجای حل مشکلاتشان سعی می کنند به بهترین شکل خود را با آن تطبیق دهند ...!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman 59
                شما هم یه 10-15 ثانیه از ای فیلما میتونی واسه ما بسازی؟
                تو این تایپیک یه کلیپ هست که طرف 4 تا آهن ربا رو میبنده رو یه صفحه و اونم میبنده به یه آرمیچر یادم نیست کدوم پسته ..
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52622.15 پست 26 هم بنده یه چیزایی عرض کردم

از اون ماشین چه خبر؟ کارو به کجا رسوندید؟ :biggrin:
                ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013
                  تو این تایپیک یه کلیپ هست که طرف 4 تا آهن ربا رو میبنده رو یه صفحه و اونم میبنده به یه آرمیچر یادم نیست کدوم پسته ..
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52622.15 پست 26 هم بنده یه چیزایی عرض کردم

از اون ماشین چه خبر؟ کارو به کجا رسوندید؟ :biggrin:
                  فردا دارم میرم مگنت بخرم
                  اینم یه سری توضیحات دیگه در رابطه با مگنت موتور حتما ببینید طرز ساخت موتور perendev
                  http://www.fdp.nu/perendev/

دیدگاه

آقای afceaglee2013 عزیز مشکلات ایرانی ها یکی دو تا نیست . یکی از اون مشکلات هم اینه که کسی که هیچ تخصصی نداره برای اینکه یه چیزی گفته باشه بحث رو از مسیر اصلی خودش به یه مسیر دیگه مثلا فیلمهای هالیوودی میکشونه .
                    شاید توی آواتار کلی خرج کنند و از هیچ چیزی بسازند تا کلی فیلمشون بفروشه ، اما برای یوتیوب که کسی حاضر به پرداخت پول نیست و کلا دلیلی هم نداره که همچین چیزی بسازن هیچکس نمیاد کلی هزینه کنه و از هیچ چیزی بسازه اون هم نه یک و نه دو تا . من در این مورد مطالب زیادی خوندم و فیلم های زیادی دیدم . کافیه magnetic field shield رو توی گوگل سرچ کنید ببینید که هست یا نه . حالا میخواد فرو مغناطیس باشه یا نه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ایمان 88
                      آقای afceaglee2013 عزیز مشکلات ایرانی ها یکی دو تا نیست . یکی از اون مشکلات هم اینه که کسی که هیچ تخصصی نداره برای اینکه یه چیزی گفته باشه بحث رو از مسیر اصلی خودش به یه مسیر دیگه مثلا فیلمهای هالیوودی میکشونه .
                      شاید توی آواتار کلی خرج کنند و از هیچ چیزی بسازند تا کلی فیلمشون بفروشه ، اما برای یوتیوب که کسی حاضر به پرداخت پول نیست و کلا دلیلی هم نداره که همچین چیزی بسازن هیچکس نمیاد کلی هزینه کنه و از هیچ چیزی بسازه اون هم نه یک و نه دو تا . من در این مورد مطالب زیادی خوندم و فیلم های زیادی دیدم . کافیه magnetic field shield رو توی گوگل سرچ کنید ببینید که هست یا نه . حالا میخواد فرو مغناطیس باشه یا نه .
                      ایمان جان این آقایون خودشون رو باختن چون خودشون از این کارا زیاد کردن و ملت رو سر کار گذاشتن فکر می کنن همه مسه خودشونن :wow:
                      اگه ما بخوایم فقط هزینه مگنت هایی که توی یکی از این کلیپها استفاده شده رو در نظر بگیریم به جز هزینه تراشکاری و وسایل دیگه چیزی حدود 200000 هزار تومان به بالا توی ایران باید بابتشون پول بدیم
                      مثلما اون کسی هم که اون دستگاه رو ساخته پولش رو از توی جوب که پیدا نکرده یا چون اونجا یه کشور خارجیه این چیزا رو که بهشون مفتی نمیدن اگه غیر از این باشه حق با این دوستمون 2013

دیدگاه

عایق مگنت یا آهنربای تک قطبی
                        http://translate.google.com/translate?sl=en&tl=fa&js=n&prev=_t&amp ;hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fmundi .com%2Ftech.html

دیدگاه

تخصص ؟؟ مثلا انتظار داری چه تخصصی داشته باشم ؟؟
                          فکر میکنی اگه تخصص داشتم میومدم کلیپای آبکی رو دانلود کنم ؟ کلیپ هایی که غیر متخصص ها میذارن توسط غیر متخصص ها هم تعبیر تفسیر میشه .. کسایی که فقط ادعا میکنن و از زمین و زمان طلبکارند و نبودن امکانات رو بهانه میکنن و تا حالا 1 درصد هم نتیجه ای نگرفتن چطور میتونن از تخصص حرف بزنن ؟؟ اگه بد گفتم بوبو بد گفتی
                          ایرانی ها یه خصوصیت دیگه ای که دارن ساده بودنشونه .. میفرمایید چه دلیلی داره یکی کلی خرج کنه و همچین چیزی بسازه .. انگار یه نفر میشینه میگه آقا چیکار کنیم مردمو سر کار بذاریم .. بعد میاد یه چی طراحی میکنه و کلی خرج میکنه .. نه عزیز من از این حرفا نیست .. کجا میدونی شاید یکی خواسته از این دستگاه ها بسازه بعد دیده نشده خواسته یه کلکی سر هم کنه .. اصلا آخه مگه کار همه ی آدم ها از روی عقل و منطقه .. اینقدر آدم بیکار و خر پول داریم که حد و حساب نداره .. اونوقت اومدین میگین چون کسی دلیلی نداره پس این کلیب درسته .. :NO:
                          برای قبول کردن باید دلیل داشت نمیشه که بگیم چون دلیلی برای فلان کار نیست پس قبول کنیم. اگه بد میگم بوگو بد میگی ..

میگی من تخصص ندارم .. درسته .. نه تو فیزیک و نه تو کارای مکانیکی هیچ تخصصی ندارم ولی یه ذره عقل که دارم ..
                          یارو 2 تا میخ میکنه تو شمع و برق تولید میکنه .. شاید باور نکنی چند نفر اینارو باور میکنن. بنده حتی کلیب به این چرتی رو هم ساده از کنارش رد نمیشم چند بار بررسی میکنم شاید یه موردی باشه که ندیدم .. اینطوری نیست که به مزاجم خوش نیاد و بگم کشکه ..
                          تخصص ندارم ولی حداقل میدونم گیربکس انرژی رو تقویت نمیکنه ..
                          تخصص ندارم ولی حداقل میدونم آهن ربا انرژی پتانسیل نداره ..
                          تخصص ندارم ولی دقت میکنم اشکال بعضی کلیپا رو میبینم ..
                          اینا تخصص نمیخواد یه ذره باید وقت گذاشت و اخبار علمی فرهنگی هنری نگاه کرد

تخصص ندارم ولی عقل که دارم .. این که کسی چه هدفی از ساختن یه کلیپ داره به من مربوط نیست چیزی که من میدونم اینه که هنوز جای شک هست .. مثلا تو کلیپی که شما لینکش رو دادید وقتی ماشین میچرخه دوربین دقیقا زوم کرده و پشت ماشین معلوم نیست کسی چه میدونه شاید یکی از پشت داره میچرخونه .. نمیگم اینطوریه میگم میتونه اینطوری باشه .. شما اینو نمیبینی چون اینقدر شوق برای ساختنش داری که چشمتو کور کرده ..

---
                          نتیجه ای که من فعلا بهش رسیدم اینه که هیچ دلیل علمی برای وجود داشتن این ماشین ها ندارم ولی هیچ دلیل علمی برای رد وجودشون هم ندارم .. هنوز کلیپی ندیدم که جای سوال برام نذاره یا ندیدم کسی از این ماشین ها داشته باشه .. داخل ایران هم که مثل شما فقط دنبال کلیپ میگردن.
                          حالا شما چون میل به پذیرفتن این مسئله دارید زور میزنید باور کنید من اینطوری نیستم حالا اگه کار من غیر تخصصیه من از همه ی متخصصا عذر میخوام ..

با دوستمون سامان به اینجا رسیدیم که با کل کل کردن گلی به جمال کسی زده نمیشه، ایشون لطف کردن زحمت کشیدن ، منت گذاشتن و قبول کردن طرحشونو پیاده کنن بعد بیان نتیجه ش رو با بقیه ی دوستان در میون بذارن که شما پا برهنه پریدین وسط بحث (قدمتون رو چشم) و یه کلیپ گذاشتین انگار علامت مامور مخصوص حاکم بزرگه... ایمان خان جز ادعا و شکایت از روزگار مگه چیزی دارید؟ اگه دارید رو کنید اگه نه که به کل کل کردن ادامه بدیم ..

پیشنهاد میکنم با جناب سامان همکاری کنید یا اینکه صبر کنید تا ایشون کارشون رو انجام بدن و نتیجه رو بگن ..
                          سکوت تخصص نمیخواد من میتونم سکوت کنم شما هم که فوق متخصصین حتما میتونید.

فقط این رو در آخر عرض کنم .. بنده و همه ی کسانی که مخالف این ماشین هستند هیچ مخالفتی با ماشینی که کار میکنه نداریم. ولی انتظار نداشته باشید که طرح شما یا تخیلات بقیه رو قبول کنیم ..

من ا... توفیق
                          (دیدم نوشته م زیاد شد گفتم آخرشم یه چی بنویسیم تخصصی تر شه )

دیدگاه

قانون بقا انرژی و ماده اجازه کارکردن به این موتور رو نمیده این هم مثل محرک های دایمی که 70 80 سال پیش خیلی طرف دار داشت
                            و مدل های زیادی هم ساختند ولی هیچ نتیجه ای نگرفتن.
                            از هیچ نمیشه انرژی تولید کرد حتما باید یک انرژی به انرژی دیگه تبدیل بشه یا یک ماده به انرژی تبدیل شه
                            در ضمن قانون بقا انرژی و ماده رو انیشتن کشف کرده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahz
                              قانون بقا انرژی و ماده اجازه کارکردن به این موتور رو نمیده این هم مثل محرک های دایمی که 70 80 سال پیش خیلی طرف دار داشت
                              و مدل های زیادی هم ساختند ولی هیچ نتیجه ای نگرفتن.
                              از هیچ نمیشه انرژی تولید کرد حتما باید یک انرژی به انرژی دیگه تبدیل بشه یا یک ماده به انرژی تبدیل شه
                              در ضمن قانون بقا انرژی و ماده رو انیشتن کشف کرده
                              گفتید محرک دائمی اتفاقا یه طرح هم برای اون دارم ولی اول باید اینو تموم کنم
                              ما از هیچ نمی خوایم انرژی تولید کنیم میخوایم انرژی های ساکن رو به حرکت در بیاریم(البته به قول دوستان نیروهارو)که یکیش مغناطیسه اون یکی هم جاذبه

دیدگاه

با سلام
                                من چند روزی بود نمیتونستم به اینجا سر بزنم ، ولی حالا که ارسال های دوستان رو خوندم یکمی متاسف شدم...
                                آقا سامان شما هم لطف کنید یکمی با لحن بهتر جواب دوستان رو بدید . اینجا کسی با دوستان دیگه دشمنی نداره...
                                یادمه تو دوران دبیرستان یکی از همکلاسی ها هم یه همچین طرحی رو داشت ولی هیچ وقت نتونست عملیش کنه . بهتر بود شما هم اول میساختیش بعد اینجا تاپیک میزدی ...
                                اگه به نتیجه ای رسیدی حتما اینجا اعلام کن
                                موفق باشی
                                از سختی نترس! این سختی هاست که جایگاه و مقام انسان را بالا میبرد...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X