اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معما و تست هوش

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معما و تست هوش

نوشته اصلی توسط t_m_63
    یه معمای جالب دیگه...

چطور میشه 17 تا سیب رو بین سه نفر تقسیم کنیم، طوری که نسبت سیب ها به این صورت باشه: اولی 1/2 ، دومی 1/3 و سومی 1/9 ؟ در ضمن، به همه سیب کامل برسه ! (یعنی هیچ سیبی ناقص نشه) :nerd: :nice:
    پاسخ :
    من یه سیب بهت قرض می دم.تو با همون نسبت ها تقسیم کن.آخرش اون سیب منو که زیادی آوردی بهم بده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید عبدالله حسنی
      -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

یه توجیه ریاضی هم برای این پارادوکس پیدا کنید:

می گویند این پارادوکس رااولین بار ارسطو طرح کرده و سالها بعد، گالیله آن را در اثر "محاوره" خود مورد بررسی قرار داده است.

دو دایره با قطرهای متفاوت داریم. دایره کوچکتر را روی دایره بزرگتر می چسبانیم طوری که هم مرکزشوند. دایره بزرگ را ضمن غلتیدن روی سطح از تا ، یکبار به دور خود می چرخانیم. پس طول برابر محیط دایره بزرگ می شود. در این صورت دایره کوچک نیز، یک چرخ کامل به دور خود انجام داده است به طوری که (که با برابر است)، برابر با محیط دایره کوچک است. نتیجه کار حکمی عجیب و وحشتناک است:

دایره های متفاوت، دارای محیط برابرند.
      آیا می توانید توضیح دهید چه اتفاقی افتاده است؟!

نگید خوب بزرگه رو محیط خودش حرکت می کنه و .... توجیه ریاضی!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اینم یه معمای دیگه:
      فرض کنید دو تامیله فلزی کاملا شبیه به هم دارید که یکی از اونها آهنربا و یکی دیگه آهن خالصه، بدون کمک گرفتن از هیچ وسیله دیگه ای چطور میتونید تشخیص بدید که کدوم میله آهنرباست؟
      آقا این پادادوکسه رو نتونستم حل کنم. هر کاری کردم خودمو نتونستم توجیه ریاضی کنم :icon_razz:
      این میله اهنربا هم راه دیگه ای پیدا نشد براش؟

دیدگاه

می گن همون راهم مشکل داره...نمی شه!
        من امتحان نکردم،
        در همین لحظه یک عدد معما یادم اومد:
        امیدوارم تکراری نباشه!
        10 تا کیسه داریم که توی هر کیسه پر از سنگه...تعداد سنگ ها خیلی زیاده و قابل شمارش نیست.
        تو 9تا از این کیسه ها سنگ های 10 گرمی داریم و تو یکیشون سنگ های 9گرمی
        یه ترازوی دیجیتال داریم(دو کفه ای نیست) ...چطوری اون کیسه که سنگ های 9گرمی داره تشخیص بدیم؟
        مجازیم هر بلایی سر کیسه ها بیاریم!!باز کنیم،پاره کنیم ،سنگ ها رو بریزیم...چه می دونم یه قل دو قل بازی کنیم!... اما شرط معما اینه که فقط یک دفعه مجازیم با ترازو وزن کنیم
        ایسو چب کنیم؟!!

دیدگاه

ولی من فکر می کنم میشه . چرا باید مشکل داشته باشه؟
          این معما هم تکراریه. فقفط قبلا سنگ وزن نمی کردیم :smile:
          جوابش همون وزن کردن مجموع n نمونه از کیسه nامه دیگه ( چقد سخت گفتم )

دیدگاه

میگن فاصله قطب ها قابل تشخیص نیست،اگه به وسطش هم بزنید می چسبه!نظر شما چیه؟
            بله جواب درسته...از هر کیسه یه تعداد متفاوت سنگ بردارید ...میشه.

دیدگاه

سلام
              من می خوام جواب معمای لامپ ها رابدم.
              پاسخ: ابتدا کلید اول را روشن می کنیم و چند دقیقه ای روشن می گذاریم بعد از چند دقیقه کلید اول را خاموش و کلید دوم را روشن می کنیم .کلید سوم هم همیشه خاموش است. حال وارد اتاق لامپ ها می شویم لامپی که داغ و خاموش است مربوط به کلید اول (چون چند دقیقه ای روشن بود) لامپی که روشن است مال کلید دوم و لامپ خاموش و سرد مال کلید سوم است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید عبدالله حسنی

یه توجیه ریاضی هم برای این پارادوکس پیدا کنید:

می گویند این پارادوکس رااولین بار ارسطو طرح کرده و سالها بعد، گالیله آن را در اثر "محاوره" خود مورد بررسی قرار داده است.

دو دایره با قطرهای متفاوت داریم. دایره کوچکتر را روی دایره بزرگتر می چسبانیم طوری که هم مرکزشوند. دایره بزرگ را ضمن غلتیدن روی سطح از تا ، یکبار به دور خود می چرخانیم. پس طول برابر محیط دایره بزرگ می شود. در این صورت دایره کوچک نیز، یک چرخ کامل به دور خود انجام داده است به طوری که (که با برابر است)، برابر با محیط دایره کوچک است. نتیجه کار حکمی عجیب و وحشتناک است:

دایره های متفاوت، دارای محیط برابرند.
                آیا می توانید توضیح دهید چه اتفاقی افتاده است؟!

نگید خوب بزرگه رو محیط خودش حرکت می کنه و .... توجیه ریاضی!!!
                خوب اینکه مشخص هست چیه. اومده از نظر زمانی دو تا فعالیت رو مقایسه کرده چون زمانش برابر بوده گفته اون دو تا با هم معادل هستند.

مثل اینه که بگیم سه تا کارگر، کاری را در یک روز انجام میدن. یک کارگر دیگه هم همان کار را هم یک روز انجام میده. در اینجا باید گفت سرعت اون سه کارگر (تک تک) یک سوم سرعت کارگر تنها است. نه اینکه اون سه کارگر، یک کارگر هست.
                ...............................................

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
                Ctrl+C , Ctrl+V
                .................................................. ....

دیدگاه

فرمایش شما صحیح
                  خوب در زمان برابر نتیجه ی متفاوت داده.... :question:
                  فکر کنم پاسخ درست و خوبی باشه! اولش متوجه نشدم.

نظر دوستان چیه؟

دیدگاه

سرعت حرکت برابر، زمان هم برابر...!
                    نتیجه متفاوت
                    با اون مثالی که شما زدید، جور در نمیاد!
                    نه نشد! قانع نشدم!

دیدگاه

درسته که سرعت زاویه ای هردو برابر هست اما سرعت مسافتی اونا برابر نیست.

وقتی یک قلاب سنگ رو با نخ کوتاه بچرخونید صدایی نمی شنوید. اما اگر نخ رو بلندتر کنید در همون سرعت قبلی صدایی مثل زوزه می شنوید. چون سنگ در همون زمان مسافت بیشتری رو طی می کنه.
                      ...............................................

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
                      Ctrl+C , Ctrl+V
                      .................................................. ....

دیدگاه

میگه شما منو ابپز می کنید :wow:

دیدگاه

میگه:شما منو آبپز میکنید :wow: :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ﺣ آ‌ﺎ ﻣ ﺪ
                            عالی بود. فقط کاش یه جای دیگه جوابا رو بگین. اینجا تابلو میشه.
                            معمای بعدی:

[glow=red,2,300]3)[/glow]

یه نفر تو جزیره آدمخوارا گیر می کنه. قرار میشه یه جمله بگه . اگه راست بود اونو کبابش می کنند و می خورنش. اگه دروغ بود اونو آبپز می کنند.

حالا به نظر شما باید چه جمله ای بگه تا نجات پیدا کنه؟
                            نوشته اصلی توسط mr.reza.8
                            میگه:شما منو آبپز میکنید :wow: :cry2:

دیدگاه

بابا این جوری که تو قضیه رو لو میدی فکر کنم از این به بعد 98% بعدی هم بتونن.

معمای بعدی:
                              اینو هم میگن بیل گیتس مطرح کرده تا از بین 100 مهندس یکی رو برای شرکتش انتخاب کنه( البته من هنوز جوابشو پیدا نکردم. :cry2: استخدام نشدم دیگه)

[glow=red,2,300]5)[/glow]

دو تا اتاق داریم که تو یکیش 3 تا کلید و تو اون یکی 3 تا لامپ هست. هر کلید مربوط به یه لامپه. هر نفر حق داره تنها یه بار به هر اتاق بره.
                              حالا چطوری میشه فهمید که کدوم کلید مربوط به چه لامپیه؟
                              ای بابا من الان دیدم این تاپیکو. این معما ها که خیلی سادند. oo: من بچه بودم بابام واسم طرح می کرد جواب می دادم! اینم اینجوریه که یه کلید رو میزنی 10 دقیقه صبر می کنی بعد خواموشش می کنی بعد یه کلید دیگه رو میزنی .میدوی میری تو اتاق دوم دست به لامپا میزنی هر کدوم گرم بود.. انی که روشن بود هم که .. اونی هم که خاموشه...
                              معمای انیشتین هم که نوشتن همین شروطه!
                              و... :mrgreen:
                              Gracias A La Vida
                              [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
                              http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
                              زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

آقا این پادادوکسه رو نتونستم حل کنم. هر کاری کردم خودمو نتونستم توجیه ریاضی کنم :icon_razz:
                                اینم بدیهیه که اون دایره بزرگه فقط دوران داره اما دایره وسطیه یه سرعت انتقالی هم ئتاره علاوه بر دوران. آخه چرا ارسطو انقدر خنگ بوده
                                ارسطو:
                                Gracias A La Vida
                                [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
                                http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
                                زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X