اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت اینورتر 3 فاز برای کنترل دور موتور ac (شامل نقشه و سورس برنامه)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت اینورتر 3 فاز برای کنترل دور موتور ac (شامل نقشه و سورس برنامه)

سلام
    موتورهای 400هرتزی کاربردشون تو هواپیما وصنایع نظامیه.موتورهای معمولی تا 60 هرتز هم بسختی جواب میدن.
    برای فرمولها کتابهای زیادی موجوده .تو بخش دانلود کتابها سرچ کنید.
    من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Saman Mardani
      دوم اینکه : یک سری اینورتر ها روشون نوشته شده مثلا" 0 تا 400 هرتز! میخواستم بدونم که موتوری که از سرعت نامی سرعتش بیشتر بخواد بشه مشکلی براش پیش نمیاد؟ ( هرچند ولتاژ رو فکر کنم ثابت نگه میدارن)
      و اینکه با افزایش فرکانس گشتاور کم میشه.
      و موتوری که گشتاورش کم بشه آیا عملا" کاربردی داره؟؟
      اگه موتوری رو شما به هر دلیلی و با هر روشی از دور نامیش بالاتر ببرین، اولین جایی که آسیب میبینه، مکانیزم تعلیق و یاتاقان بندی دوسر شفت هست که از عمرش کم میشه و اگه اینکار ادامه پیدا کنه، سبب گیر پاژ کردن موتور میشه. حالا چه از طریق افزایش فرکانس یا ولتاژ اینکار انجام بشه و چه با استفاده از یه عامل خارجی(مثلا خروجی یه کمپرسور باد رو به یه فن بزنین و دورش بالا بره).

البته این حالت در صورتیه که موتور بدون بار باشه و دور بگیره اما اگه موتور زیر بار باشه و نتونه دور بگیره، تلفات حاصل از جریان زیاد و اسلاید، میتونه باعث سوختن سیم پیچها بشه.
      --------------------------------------------------------------
      به هر حال برای هر کاربردی یه دور و یه گشتاوری مورد نیاز هست و باید موتور مناسب انتخاب بشه. حتی برای فنها هم که بظاهر باری کمی دارن، وقتی دورشون بالا میره عملا گشتاور مورد نیاز بصورت نمایی افزایش پیدا میکنه.
      کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

سلام،با دوبلر ولتاژ 600 ولت لینک دی سی درست میکنند،سپس همون ولتاژ با پل توی خروجی بصورت 380 ولت،سه فاز آشکار میشه

دیدگاه

سلام دوستان من برام یه سوال پیش اومده که هر چقدر گشتم به طور واضح متوجهش نشدم اگر راه نمایی کنید خیلی ممنون میشم .

دقیقا شکل موج خارج شده از igbt ها چه شکلیه ؟
          I'm going to
          RWTH Aachen
          University

دیدگاه

نوشته اصلی توسط azadfalah
            سلام دوستان من برام یه سوال پیش اومده که هر چقدر گشتم به طور واضح متوجهش نشدم اگر راه نمایی کنید خیلی ممنون میشم .

دقیقا شکل موج خارج شده از igbt ها چه شکلیه ؟
            یه موج مربعی (pwm) یه دیوتی سایکل متغیر داره و بسته به زمان تغییر میکنه تویه کتابهایه الکترونیک صنعتی به طور کامل توضیح داده شده

دیدگاه

مرسی از جوابتون . پیداش کردم

الان در اصل اون موج های مربعی صاف هستن ولی وقتی با سلف فیلترش میکنیم سینوسی میشه درسته ؟
              I'm going to
              RWTH Aachen
              University

دیدگاه

بله همینطور هست

دیدگاه

با سلام یه سوال ؟
                  ایا میشه اینورتر با خروجی ولتاژ بین 500 تا 700 ولت با جریان حدود 2-3 امپر و فرکانس تا 400 هرتز ساخت یا نمونه ای هست؟ یا باید در خروجی اینورتر های معمولی یه ترانس افزاینده گذاشت؟

دیدگاه

سلام
                    اکثراینورترهای موجود تا ولتاژ 800 ولت که الارم "های ولتاژ "عمل میکنه وفرکانسشون تا 400 هرتز هم میرسه ،جوابگو هستن.
                    من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

با سلام خدمت شما
                      واسه موتور ac فرکانس بالا اگه بخوام یه اینورتر با خروجی بین 300 تا 700 ولت و تا 1000 هرتز طراحی کنم ایا نیازی هست که حتما سینوسی باشه خروجی اش یا همین نوع square wave هم جواب میده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط highvoltage1371
                        با سلام خدمت شما
                        واسه موتور ac فرکانس بالا اگه بخوام یه اینورتر با خروجی بین 300 تا 700 ولت و تا 1000 هرتز طراحی کنم ایا نیازی هست که حتما سینوسی باشه خروجی اش یا همین نوع square wave هم جواب میده؟
                        سلام
                        اگر برای کاربرد صنعتی میخواین نیاز نیست از ابتدا طراحی کنید،بعضی از اینورترها با وارد کردن یه کد فرکانسشون تا 1200 هرتز هم میرسه.از نمایندگی های دلتا و ال جی وهیوندای بپرسید توضیح میدن کدوم مدلهاشون هست.
                        اکثر اینورترها خروجی مربعی دارن ،وقتی وارد موتور میشن شبه سینوسی یا سینوسی کامل میشن.
                        نوعی اینورتر فرکانس بالاتر هم وجود داره که کاربرد سانتریفیوژ و پمپ خلا داره ولی ولتاژش خیلی پایینه.وخیلی هم گرون.

دیدگاه

ممنون از راهنمایی تان
                          کاربرد سانتریفیوژ و پمپ خلا چطوریه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط highvoltage1371
                            ممنون از راهنمایی تان
                            کاربرد سانتریفیوژ و پمپ خلا چطوریه؟
                            سانتریفیوژها دورهای بسیار بالایی دارند(60هزار الی 150 هزاردور دردقیقه) برای همین اینورترهاشون هم فرکانس خیلی بالایی دارند.
                            پمپهای خلا هم کمی دور بالا دارند.

دیدگاه

سلام
                              تو مدار زیر اومده از TLP2530 استفاده کرده که هم خود سیگنال هم ناتش رو میده
                              بهتر نیست از این استفاده بشه یا دلیل خاصی داره در شماتیک مدارتون از 74LS240 استفاده کردید؟؟؟؟

نــــ_ـــمـــ_ــــیــــ_ـــدونـــــ_ــم.....

دیدگاه

مدار جالبیه اما برای صنعتی شدن بهتره از 316j استفاده بشه تا بتونیم تمامی حفاظت ها رو داشته باشیم نمونه طراحی من برای درایو البته توان 75 کیلووات که با تغییرات درایو 450 کیلو وات هم ساختیم و 5 ساله داره مداوم کار میکنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X