اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گرمایش القایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : گرمایش القایی

پرسیدم ls رو .گفت درسته کره ایه ولی داخلش (اگه درست فهمیده باشم )مای امریکاست.دوتا 150a 1200v می گیرم.البته در مورد ذوب بگم:اطلاعاتی که شما دادین علمی ودرسته.ولی ....................چیزی که من دیدم اینه که قرار نیست با بالا رفتن وزن ماده مذاب شما هی قدرت رو بالا ببرید.اگه قدرت رو بالا ببریم باعث رسیدن به نقطه جوش یا کامل تر بگم (اگه ما دما رو از دما ذوب بالا ببریم شروع به اکسید شدن میشه)این حالت برای مس مهم نیست ولی برای نقره و طلا مهم میشه.من خودم کوره القایی دیدم خود باهاش کار کردم خودم یه دونه از چین خریدم راهش هم انداختم.شما فقط و فقط وفقط وفقط کافیه بوته رو به اندازه کافی بوته گرم کنی تا اروم اروم ذوب کنه و میزان ذوب بستگی به حجم بوته گرافیتی داره البته باید دستگاه هم توان گرم کردن بوته رو داشته باشه ولی مواد داخل اگه اهن نباشه مهم نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed_hmd نمایش پست ها
      پرسیدم ls رو .گفت درسته کره ایه ولی داخلش (اگه درست فهمیده باشم )مای امریکاست.دوتا 150a 1200v می گیرم.البته در مورد ذوب بگم:اطلاعاتی که شما دادین علمی ودرسته.ولی ....................چیزی که من دیدم اینه که قرار نیست با بالا رفتن وزن ماده مذاب شما هی قدرت رو بالا ببرید.اگه قدرت رو بالا ببریم باعث رسیدن به نقطه جوش یا کامل تر بگم (اگه ما دما رو از دما ذوب بالا ببریم شروع به اکسید شدن میشه)این حالت برای مس مهم نیست ولی برای نقره و طلا مهم میشه.من خودم کوره القایی دیدم خود باهاش کار کردم خودم یه دونه از چین خریدم راهش هم انداختم.شما فقط و فقط وفقط وفقط کافیه بوته رو به اندازه کافی بوته گرم کنی تا اروم اروم ذوب کنه و میزان ذوب بستگی به حجم بوته گرافیتی داره البته باید دستگاه هم توان گرم کردن بوته رو داشته باشه ولی مواد داخل اگه اهن نباشه مهم نیست.
      هنوز در مورد توان بحث نکردیم. فعلا در مورد انرژی داریم صحبت می کنیم. بزار اول تکلیف انرژی و هدر رفت اون کامل بحث کنیم. بعد وارد نقطه سر به سر توان - زمان میشیم .به خاطر همین توی سوال اول گفتم نمودار اون به چه شکل خواهد بود و چه پارامترهایی باید لحاظ بشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_smps نمایش پست ها
        چه پارامترهایی باید لحاظ بشه.
        دیتا این igbt رو ببین .منتظر نظرتون هستم.
        http://www.afkarielec.ir/upload/pdf/DATASHEET-IGBT-LVH150G1201Z.pdf

دیدگاه

دیتا این igbt رو ببین .منتظر نظرتون هستم. http://www.afkarielec.ir/upload/pdf/DATASHEET-IGBT-LVH150G1201Z.pdf
          چیکارش کنم. نظرمو در مورد یه سوییچ ریمارک بدم؟ سوییچ امریکاییه MADE IN CHINA ! خوب مثل روز روشنه که نمیتونه 150 آمپر بده . حالا اگه خوب خنکش کنی و فرکانسشو زیاد بالا نبری شاید 80 آمپر بده !

دیدگاه

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دیدگاه

من به دوستان پیام زدم ویه سوال خیلی مسخره پرسیدم
              می دونید چرا؟
              چون دیتا شیت اورجینال ls و خوندم
              خودتون قضاوت کنین!!!!!!!!!111
              به پایه گیت توجه کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دیدگاه

چرا شوکه شدی؟ سوال میپرسی توی تاپیک بپرس. مثل اینکه اینجا رسم نیست کسی به پیغامهای خصوصی جواب بده. ولی خوب من اینجا یه توضیح کوچیک میدم . آی جی بی تی مثل ترانزیستور نیست که با کنترل جریان بیس بشه جریانه کلکتورو کنترل کرد. درایور توتم پل از دو تا ترانزیستوره مثبت و منفی تشکیل میشه ولی توی ای جی بی تی نیم پل هر دو تا آی جی بی تی منفی هستن. توی ماسفت و آی جی بی تی باید با PWM جریانو کنترل کرد.عرض پالسم با خاموش روشن کردن یه خازن داخل ای جی بی تی شکل میگیره .این خازنه هم کلی داستان برای خودش داره. به خاطره اینه که میگم شما فعلا مقدمات کارو یاد بگیر. مطمئن باش اینجوری بخوای مدارو ببندی همون ب بسم الله ای جی بی تی هات میسوزن . راستی دونه ای چندخریدیشون؟

دیدگاه

نه بابا شما متوجه نشدین.
                  به عکسی که اپلود کردم یه نگاه بنداز.
                  یه جا پایه گیت 7 زده مشخصات یه چیز میگه
                  تو نصویر بدنه پایه 6 زده فک کن ادم رو این حساب کنه ببنده .
                  نخریدم .قیمت کردم تلفنی .5 شنبه میرم تهران بگیرم.
                  موندم با این حماسه افرینی ls (البته قرار بود از نمایندگی رسمیش بگیرم) شاید سمیکرون بگیرم .موندم

دیدگاه

عکس صفحه اول درسته . عکس روی لیبلو باید از روی لیبل خود جنس دید نه از روی دیتاشیت. دقتت خوبه .خوشم اومد. توی خیلی از دیتاشیتای شرکتای معروفم اینجور چیزا رو میبینی مثل سمی کنداکتور یا ویشی یا حتی تگزاس اینسترومنت. زیاد تعجب نکن عادت میکنی .

دیدگاه

کسی نظرش راجب مارک فوجی چیه ؟ کسی تجربیه استفادشو داره.

دیدگاه

سلام.
                        قدم اول:

دیدگاه

به سلامتی... تعریف کن ببینیم چیا خریدی؟با چه قیمتی.

دیدگاه

فریت منبع ماسفت ای سی ها سر جمع حدود 600.000
                            جدیدترین ویرایش توسط hamed_hmd; ۱۵:۱۴ ۱۳۹۶/۰۸/۱۸.

دیدگاه

راستی کدوم برای ساخت منطقی تره؟
                              50 کیلوهرتز که اصلا منطقی نیست. ای جی بی تی که توی این فرکانس کار نمیکنه. اگرم بکنه تمام توان کوره رو روی خودش تلف میکنه.خنک کردنشم میشه مصیبت. فرکانسشو 15 کیلو هرتز بگیر . البته روی سایز هسته تاثیر میزاره. با اون چیزایی که گفتم حساب کن ببین چقدر توان لازم داری. کل تلفاتم 50 درصد بگیر. یعنی اون انزژی خالص گرمایی باید دو برابر بشه. بعدش توانی که میخوای با زمانی که برای ذوب لازم داری بالانس کن ببین توان ورودی چقدر میشه. بعد از اون محاسبات تیروییده که باید دید توی 15 کیلوهرتز چقدر کشش داره.

دیدگاه

درسته اول خواستم یه igbt بگیرم تو دیتاشم دیدم نوشته بود (10k)برای کوره القایی .
                                بعد با مشورت با یکی تصمیم گرفتم این igbt رو بگیرم این تا 40k v, رو می تونه سوعیچ بزنه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X