اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گرمایش القایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : گرمایش القایی

سلام داستان جدی شد پس لیست ای سی و کوپلر ها را بزار بالا مدار هم داری بزار بالا نظر بدیم ببنیم میشه یه جوری بسوزونیمشون که نه سیخ بسوزه نه کباب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamy007 نمایش پست ها
      سلام داستان جدی شد پس لیست ای سی و کوپلر ها را بزار بالا مدار هم داری بزار بالا نظر بدیم ببنیم میشه یه جوری بسوزونیمشون که نه سیخ بسوزه نه کباب
      همه چیز هایی که داشیم روش کار می کردیم رو گرفتم.

دیدگاه

توی فرکانس بالا یه تلفاتی داریم ناشی از Skin Effect که توی کوره القایی به خاطر محدودیت ضخامت لوله مسی داستان درست میکنه . به خاطر اینه که میگم همینجوری یرخی نمیشه فرکانسو بالا برد . تلفات خود آی جی بیتی هم به کنار. اینو بخون کامل توضیح داده .

دیدگاه

خیلی اموزنده بود (الکی مثلا من انگلیسی فولم).مشکلی نیست ولوم دست ماست بالا نمیبریم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed_hmd نمایش پست ها
            خیلی اموزنده بود (الکی مثلا من انگلیسی فولم).مشکلی نیست ولوم دست ماست بالا نمیبریم.
            یه جورایی رکب زدی
            اولش نقشه موسفت دادی من برات ادیت کردم به حساب موسفت ولی الان ای جی بی تی میخوای درایو کنی پاور سویچینگ هم گرفتی . خوب الان من باید چی کار کنم؟
            پست های قبلی را نخوندم ولی فکر کنم اعلام نکردی چی میخوای بخری . حالا با این سه تا پاور چه جوری من بگم که ای جی بی ای درایو کن؟ تو همین تاپیک مطمعندم که در این مورد گفتم در مورد منفی5 و مثبت 15 ولت یرای ای جی بی تی اگر نگفتیم بگید نگفتم

دیدگاه

واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

حالا چه سیمانی بر سر بگیرم.

اگه در مورد پاور مشکلی ایجاد می کنه بگو بازش می کنم.
              نگو درایور ها ااااااااااااااااااااااااا نگو 4045 نگو tl494 نگوووووووووووووووووووووووووو

من داشتم ترانس پالسم رو می ساختم هااااا

دیدگاه

اولش نقشه موسفت دادی من برات ادیت کردم به حساب موسفت ولی الان ای جی بی تی میخوای درایو کنی پاور سویچینگ هم گرفتی . خوب الان من باید چی کار کنم؟ پست های قبلی را نخوندم ولی فکر کنم اعلام نکردی چی میخوای بخری . حالا با این سه تا پاور چه جوری من بگم که ای جی بی ای درایو کن؟ تو همین تاپیک مطمعندم که در این مورد گفتم در مورد منفی5 و مثبت 15 ولت یرای ای جی بی تی اگر نگفتیم بگید نگفتم
                من هنوز متوجه نشدم چی شده.مشکل چیه .مشکل تغذیه هستش؟15 ولت و 5- چیه جریانش؟...........فک کنم همه رفتن.
                جدیدترین ویرایش توسط hamed_hmd; ۱۵:۱۵ ۱۳۹۶/۰۸/۱۸.

دیدگاه

من هنوز متوجه نشدم چی شده.مشکل چیه .مشکل تغذیه هستش؟15 ولت و 5- چیه جریانش؟.
                  ایول همینه داستان همینه
                  من خودم ترانس هسته اهن میزارم و این دو تا ولتاژ رو میسازم یا توسط پاور سویچینگ از یه هسته همشو میساختم. البته فکر کنم اخرین باری که رغبت کردم به ای جی بی تی دست بزنم سه سال پبش بود که تاحدودی میصرفید باهاشون ور برم
                  حالا شما هم همینو بچسب . اسکوپ که داری انشالا اگر نداری خیلی باید اسه اسه جلو بری . سهل انگاری تو کار پاور یعنی ضرر . درایو رو خوب اومدی از اوسیلاتور مد نظر نقشه بده یه نگاهی بنداریم
                  نه اصلا یه نقشه کامل بکش که هی روزه شک دار نگیریم

دیدگاه

من هنوز متوجه نشدم چی شده.مشکل چیه .مشکل تغذیه هستش؟15 ولت و 5- چیه جریانش؟...........فک کنم همه رفتن.
                    این درایوری که خریدی برای آی جی تی های آمپر پایینه . خیلی بعید میدونم برای تو رو ساپورت کنه . حتما حتما دیتاشیتارو چک کن . اینا احتمال زیاد زیر بار خالی کنن و سوییچا بسوزن.اگه آمپر بالاشو می خریدی دیگه هیچ حرف و حدیثی نداشت . همیشه یادت باشه برای این جور چیزا درایور با ضریب اطمینان بالاتر بخری یا حداقل با فروشندش چک میکردی.معمولا خودشون درایورشم دارن. ریمارک بودن آی سی هام گاهی اوقات داستان درست میکنه. حالا یه زمانی شما با قطعات ارزون قیمت سر وکار داری زیاد مهم نیست . من جدیدا روی یه اینورتر سینوسی کار میکردم . تجهیزاتم اصلا ندارم بغیر از یه اهم متر ساده . کلی تلفات دادم تا به جواب رسیدم . البته چاره ای نبود . اسکوپ جزو واجبات بود و من نداشتم . ولی خوب تلفات شامل حال یه ماسفت 1500 تومنی میشد. اما سوییچای شما گرون قیمته و آزمون و خطا هیچ جایی نداره .البته اسکوپ توی این کار مهم نیست به شرطی که همه چیز با محاسبات کامل انجام بشه نه چوپونی و اللا بختکی!!! در ضمن ولتاژ منفی و مثبت بهتره متقارن باشه. مثلا دو تا 15 ولت معکوس . ولتاژ نامتقارن فقط کارو بی خودی مشکل میکنه.کار جالبی هم نکردی منبع سوییچینگ خریدی.مخصوصا اینا که حتما چینیم هستن. اگه وسط کار بسوزه چی ؟ این چینی های متفرقه بیشتر از 6 ماه مهمون کسی نیستنا . بیخودی میسوزن. اصلا یه جور میسازن که بعد از یه مدت بسوزه. ترانس آهنی بهتر و مطمئن تره.

دیدگاه

من خودم ترانس هسته اهن میزارم و این دو تا ولتاژ رو میسازم یا توسط پاور سویچینگ از یه هسته همشو میساختم. البته فکر کنم اخرین باری که رغبت کردم به ای جی بی تی دست بزنم سه سال پبش بود که تاحدودی میصرفید باهاشون ور برم
                      سلام. و مرسی.
                      جریان 2 امپر میده برای igbt ih کافیه.
                      این که ولتاژ متقارن یا غیرمتقارن جریان چیه؟اصلا من درک نمی کنم !
                      بگید چراااااا؟
                      باید از یه ترانس ولتاژ دو سر پل بسازم بعد مثنتشم رگله کنم ومنفیشم رگله کنم ؟
                      جدیدترین ویرایش توسط hamed_hmd; ۱۵:۱۵ ۱۳۹۶/۰۸/۱۸.

دیدگاه

سلام. و مرسی.
                        جریان 2 امپر میده برای igbt ih کافیه.
                        این که ولتاژ متقارن یا غیرمتقارن جریان چیه؟اصلا من درک نمی کنم !
                        بگید چراااااا؟
                        باید از یه ترانس ولتاژ دو سر پل بسازم بعد مثنتشم رگله کنم ومنفیشم رگله کنم ؟

ایا منظور شما اینه؟

دو امپر جریان لحظه ای هست البته علی هم در مورد جریان گیت نکته خوبی گفت . در مورد ترانس پالس هم بگم که من گفتم نه در واقع به شما گفتم نه چون نگاه نکن که تو نقشه دوتا فتر کنار هم گذاشتن بهش میگن ترانس پالس. تهیه و پیچیدن ترانس پالس از ترانس اصلی سخت تره
                        با ترانس سه سر اینجوریه خازنهای نزدیک اپتو ها هم مهمه که رو همین -5 و 15 هستن
                        فعلا با همین درایوها برو جلو و فقط یه لامپ 200 وات تنگستن را روشن کن و با اون ولوم اوسیلانور کم نور پر نورش کن تا ادامه

دیدگاه

Ok پس باید یه 100 تومنی خرج کنم

به زودی مدار طراحی شدشو میزارم.

دیدگاه

پس باید یه 100 تومنی خرج کنم
                            چه خبره 100 تومن ترانسها 500 میلی امپره . نه انگار درست میگی همین حدودها میشه

دیدگاه

خوب .مشکل اون منبع سوعچینگ چی بود کع ۱۵به بالا می دادم و ۱۵به پایین

دیدگاه

خوب .مشکل اون منبع سوعچینگ چی بود کع ۱۵به بالا می دادم و ۱۵به پایین
                                کدام سویچبنگ؟ اگر سویچینگ داری که 15 منفی 15 مثبت میده که حله فقط 15 منفی رو تبدیل به 5 کن با همین دوتا رگولاتور 79 که تو نقشه اومده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X