اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در مورد برق ساختمان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی در مورد برق ساختمان

نوشته اصلی توسط حامد سازگاران
    اگه قرار باشه که همه طبقات کاملا مستقل باشن، بایستی برا هر کدوم یه کنتور تک فاز گذاشت و یه سه فاز برای آسانسور.

جعبه فیوز رو معمولا یه جایی که در دسترس باشه و خیلی داخل دید هم نباشه میزارن. مثلا در ورودی هر واحد یا مثلا در آشپزخانه.

در مورد انشعاب واحد ها هم به نظر من، برای هر واحد یا طبقه، یه لوله از کنتور تا جعبه فیوز اون واحد بکشید.

کتاب سیم کشی و نقشه کشی فنی هنرستان (فنی و حرفه ای، رشته الکتروتکنیک) رو حتما مطالعه بفرمایید.
    ممنون جناب سازگاران
    سواله من این بود که ما الان در طبقه اول یا همکف یه جعبه اصلی فیوز انشعابی داریم . و در طبقه دوم هم یه جعبه انشعابی دیگه برای طبقه دوم اگه ما بخوایم از برق اصلی به جعبه انشعابی طبقه دوم برق بدیم . اینا برام توضیح میدین که از کجا بهتر صورت بگیره و استانداردش چی هست . مثلا از راه پله ها یا از سقف خوبه یا از جایی دیگه ؟؟؟؟ :nerd: :nerd: :nerd: :nerd:

اضافه شده در تاریخ :
    !!!!! :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
      ممنون جناب سازگاران
      سواله من این بود که ما الان در طبقه اول یا همکف یه جعبه اصلی فیوز انشعابی داریم . و در طبقه دوم هم یه جعبه انشعابی دیگه برای طبقه دوم اگه ما بخوایم از برق اصلی به جعبه انشعابی طبقه دوم برق بدیم . اینا برام توضیح میدین که از کجا بهتر صورت بگیره و استانداردش چی هست . مثلا از راه پله ها یا از سقف خوبه یا از جایی دیگه ؟؟؟؟ :nerd: :nerd: :nerd: :nerd:
      معمولا از راه پله. ولی اگه مشکل نظارتی ندارید از هر جایی که راحت هستین.
      خویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد سازگاران
        معمولا از راه پله. ولی اگه مشکل نظارتی ندارید از هر جایی که راحت هستین.
        یعنی استانداردش از راه پله هست دیگه ؟؟؟ :nerd: اگه میشد از طریق نقشه یا رایزر ش برام نشون بدید که چطوری خوب بود !!! :redface:

دیدگاه

سلام
          اگه ساختمون 4 ط هست حتما ناظر میاد و حتما حتما گیر میده چون پول میگره که گیر بده!!!اما شما یه چند تا اسکناس 10 تومنی بزاری جیبش راحت شتری رو که دیده ندید میگیره
          ساختمون چند واحدی هست ؟؟
          پار کینگ داره؟؟
          انتن مرکزی داره؟؟
          دیش مرکزی داره ؟؟
          همه ی این ها یجور هایی مهمه
          مشکلی بود در خدمتم
          قندیل!
          تندیس قطره هاییست
          که تسلیم جاذبه زمین نشدند
          تسلیم رنج های زمین نشو....!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziar1996
            سلام
            اگه ساختمون 4 ط هست حتما ناظر میاد و حتما حتما گیر میده چون پول میگره که گیر بده!!!اما شما یه چند تا اسکناس 10 تومنی بزاری جیبش راحت شتری رو که دیده ندید میگیره
            ساختمون چند واحدی هست ؟؟
            پار کینگ داره؟؟
            انتن مرکزی داره؟؟
            دیش مرکزی داره ؟؟
            همه ی این ها یجور هایی مهمه
            مشکلی بود در خدمتم
            خوب اسکناس 10 تومانی را خودم دارم مشکلی نیست ولی اگه بیشتر شده میسپرمش به پدر جان . :mrgreen:
            ساختمان چهار طبقه . هر طبقه دو واحد !!
            پارکینگ داره !!
            انتن مرکزی داره !!!
            دیش هم که داره !!
            ببین مشکلی من برا سیم کشی ندارم . فقط بعضی چیزهای کم اهمیت مثل . این که الان این چهار طبقه . ایا اگه هر طبقه مجزا هست و یا حتی هر واحد مجزا باشه انوقت باید برای هر کدوم یه کنتر بزارم و مدار بندیش از همون کنتر و جعبه انشعاب انجام میشه ؟؟؟
            و دیگه که هنوز من نفهمیدم مدار بندی یا مسیر سیم ها از طبقه اول به دوم و سوم و چهارم را چه جوری باید انتقال بدم بالا دوستان گفتن از راه پله . اخه یه جایی من دوطبقه دیدم که راه پله به دیوار سمت چپ چسبیده یعنی راه پلش سمت چپ طبقه همکف یا اول بود . و این یکی راه پله در وسط طبقها قرار داره که نزدیک چاه اسانسوره . اینا را چطوری . برق اصلی را باید انتقال بدم . هنوز موندم ؟؟؟ :angry: :angry: :angry: :angry:
            [/quote]

اضافه شده در تاریخ :
            !!!!!!!!!!!

دیدگاه

خب این مشکلی نیست برای هر واحد باید یک کنتور بزاری و کنتور معمولا توپارکینگ میزارن
              بعد از اونجا به همه ی واحد ها برق میدی
              اگه از راپله مشکله از مشاعات ساختمون استفاده کن و تابلو اون طبقه رو بزار توش مثل پاگرد درون طبقات
              اگه یه نقشه دست و پاشکسته از ساختمون بدی راحت تر میشه کمک کرد
              قندیل!
              تندیس قطره هاییست

دیدگاه

خب این مشکلی نیست برای هر واحد باید یک کنتور بزاری و کنتور معمولا توپارکینگ میزارن
                بعد از اونجا به همه ی واحد ها برق میدی
                اگه از راپله مشکله از مشاعات ساختمون استفاده کن و تابلو اون طبقه رو بزار توش مثل پاگرد درون طبقات
                اگه یه نقشه دست و پاشکسته از ساختمون بدی راحت تر میشه کمک کرد
                ممنون . ولی هنوز نقشه ای دریافت نکردم در اولین فرصت دستم بیاد اپ میکنم . :nerd: میشه تا اون زمان عکس ساختمان را بگیرم و ارسال کنم . فقط سفت کاری شده .
                یه سوال دیگه این که اگه لوله ای داخل سقف برای برق کار نزاشته باشن و شنارژ کامل ریخته باشن . باید چه کار کرد . ؟؟؟؟

دیدگاه

جای لوله هارو با دستگاه میکنی
                  اینکه مشکلی نیست oo:
                  اگه تونستید یه فیلم یه دقیقه ای بگیر بزار تو پارات
                  قندیل!
                  تندیس قطره هاییست

دیدگاه

سلام
                    مطالب برای گفتن زیاده شما اگه سوالاتتون رو تفکیک کنید برای خودتون بهتره مثلا موارد مربوط به پارکینگ بعد راه پله بعد نما بعد حیاط بعد داخل واحدها و...
                    نکته اول: به عنوان برادر کوچکتر میگم که با دادن پول به اون ناظر نه کارتون برکت پیدا میکنه نه اون ساختمون ساختمون خوبی میشه
                    نکته دوم: همیشه و همیشه راحترین راه و کوتاه ترین راه رو پیدا کنید(البه نه به قیمت خراب کردن کار)
                    انشعاب برق شما هم تکفاز هست و هم سه فاز(تک فاز برای واحدها و سه فاز برای اسانسور و مشاعات(یک فاز از سه فاز) مثل حیاط راه پله پارکینگ پشت بام سیستم های حفاظتی- پمپ اب و...).بعد ازاینکه محل قوطیها مشخص شد شروع میکنید به کنده کاری(بعضی جاها با شیار زن یعضی جاها با تیشه).بعد از کلی خاکی شدن میرید سراغ گذاشتن قوطیهای کلید و پریز و گچ کاری(البنه نه اون گچکاری که گچ کار میکنه تا حدی که قوطیها سر جاشون محکم شن.دقت کنید که قوطیها نه داخل باشه و نه بیرون بزنه و صاف هم باشه.با تراز امتحان کنید.در غیر این صورت موقع بستن کلید پریزها با مشکل مواجه میشید).سعی کنید قبل از اینکه سوراخ سمبه های ساختمون بسته شه نسبت به گذاشتن لوله های ارتباطی اصلی واحدها به خارج از واحدها اقدام کنید.برای هر واحد شما باید این لوله ها رو خاج کنید:برق-انتن-تلفن-کولر--ایفون(اینا اصلین)سیستم های حفاظتی- برق اضطراری و...(در صورت نیاز).هیچ وقت برای کم شدن لوله ها مثلا برق رو با ایفن و تلفن یکی نکنید چه داخل واحد چه بیرون واحد.
                    ادامه دارد...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdf123
                      سلام

نکته اول: به عنوان برادر کوچکتر میگم که با دادن پول به اون ناظر نه کارتون برکت پیدا میکنه نه اون ساختمون ساختمون خوبی میشه
                      سلام و ممنون

[/quote]
                      البته اینا که شوخی بود !!!!!!!! :mrgreen:
                      ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                      سوال من این بود که داخل سقف ها اصلا لوله گذاری نکردن . اینا باید چه کار کنم دوستمون گفتن باید با دستگاه بکنی . یعنی چی ؟ باید با دریل یا هیلتی بیفتم به جون سقف و از بالا سوراخ بزنم و لوله را رد کنم ؟؟؟؟ :sad: :sad:

و ایا چون اسانسور هم داره کنتر 3 فاز فقط میدن و باید از یکی از فاز هاش برا ساختمان استفاده کنم یا نه هم کنتر 3 و هم تک فاز میدن جدا ؟؟؟ oo:

دیدگاه

سلام
                        ببینید اگه ساختمون سفید کاریش هم تموم شده باید لوله هاتون رو کف طبقه بالا بخوابونید و با هیلتی کف رو سوراخ کنید و روشنایی طبقه پایین رو تامین کنید(که اینکار اشکالی داره که توپست بعدی بهتون علتش رو میگم).البته سیم هایی هست به اسم سیم زیر گچی میتونید از اونها هم استفاده کنید(یه خورده گچ رو خراش بدید و بعد از رد کردن سیم ها دوباره گچ کنید.)
                        چرا اینقدر ساختمون رو دیر به شما دادن؟
                        به شما دوتا انشعاب برق میدن یکی سه فاز و یکی تک فاز

دیدگاه

دادا سیم زیر گچی که نمیشه بعدا اگه یه مشکلی تو برق ساختمون پیش بیاد اهالی چیکار کنن؟؟ oo:
                          قندیل!
                          تندیس قطره هاییست

دیدگاه

سقف از چه نوعیه؟ از زیر سقف نمیتونین کار کنین؟
                            خویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)

دیدگاه

دادا سیم زیر گچی که نمیشه بعدا اگه یه مشکلی تو برق ساختمون پیش بیاد اهالی چیکار کنن؟؟ oo:
                              سلام
                              شما اگه بخوایی یه زمانی برای رفع عیب به اون لوله ها دسترسی داشته باشی باید کف طبقه بالا رو بکنی.این شدنیه؟ ایا مالک طبقه بالا همچین اجازه ایی به شما میده؟اما اگه تو واحد خودت باشه هر کاری بخوایی میتونی انجام بدی حتی اگه کنده کاری داشته باشه.

دیدگاه

اینو هم بگم که ناظر ببینه واییییییی
                                قیافه اش اینجور میشه
                                قندیل!
                                تندیس قطره هاییست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X