اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماجرای سه تا سیم مهربون(اندکتانس،القاء،ترانسفورماتور)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماجرای سه تا سیم مهربون

تا حدودی بله-زیرا فوران اطراف سیم اولیه که در سیم ان جریان وجود دارد نشان داده نشده و فوران در فضای اطراف تا فاصله زیادی وجود خواهد داشت و اگر بخواهیم دقیق بگوییم فوران به این شکل نخواهد بود ولی فکر نکنم که به بحث ما خللی وارد شود همچنین فعلا فرض بر این است در ثانویه هم جریانی نداریم.و.اگر از انها صرفنظر کنیم بله.و مطلبی را هم اضافه میکنم (البته داخل پرانتز و ان در مورد نقش هسته زیرا ممکن است اصلا هسته ای در کار نباشد و نقش هسته کاهش جریان مغناطیس کنندگی نسبت به حالت بدون هسته میباشد.)
    در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ماجرای سه تا سیم مهربون

نوشته اصلی توسط عباس جبراییلی
      تا حدودی بله-زیرا فوران اطراف سیم اولیه که در سیم ان جریان وجود دارد نشان داده نشده و فوران در فضای اطراف تا فاصله زیادی وجود خواهد داشت و اگر بخواهیم دقیق بگوییم فوران به این شکل نخواهد بود ولی فکر نکنم که به بحث ما خللی وارد شود همچنین فعلا فرض بر این است در ثانویه هم جریانی نداریم.و.اگر از انها صرفنظر کنیم بله.و مطلبی را هم اضافه میکنم (البته داخل پرانتز و ان در مورد نقش هسته زیرا ممکن است اصلا هسته ای در کار نباشد و نقش هسته کاهش جریان مغناطیس کنندگی نسبت به حالت بدون هسته میباشد.)
      سلام
      فوران اطراف سیم پیچ اولیه با وجود هسته هیچ گاه به اندازه بدون هسته نیست و اثر آن بر ثانویه نسبت اثر شار هسته بسیار ناچیز است..............
      در مورد نظری که درباره نقش هسته فرمودین لطف کنید بیشتر توضیح بدین..........................
      حال که تصویر را مطابق نظر خود میدانید.................به این سئوالات پاسخ بدین :
      1-چگونه ممکن است شار مغناطیسی مسیر هوایی رو انتخاب کند در حالی که مسیری با رلاکتانس بسیار کمتر وجود دارد.................
      برای اثبات اینکه این مورد محال است کافیه یک آهنربای نعلی شکل را یکبار زیر کاغذ قرار داه و مسیر شار را بررسی کنید.............
      در تست بعدی مسیر مغناطیسی رو با یک تکه آهن ببندید باز با پودر آهن تست کنید تا ببینید شار هیچگاه در سطح آهن حرکت نمیکند ................
      البته ضخامت آهن نباید کم باشد که اشباع شود................
      یا همین آزمایش را با هسته U و سیم پیچ در حال عبور جریان انجام دهید .........................
      2-به تصویر زیر دقت کنید

حرکت سیم را نسبت به خطوط میدان میبینید ..............لازمه القاء مغناطیسی همین حرکت هست یا برعکس سیم ثابت باشد آهن ربا به بالا و پایین حرکت کند ..........
      اگر سیم یا آهنربا را به چپ و راست حرکت دهیم .............هیچ القائی نخواهیم داشت...............
      حال جای آهن ربای نعلی را با یک هسته U شکل که قسمت پایین سیم پیچی شده عوض میکنیم.......و جریانی متغییر در سیم پیچ ایجاد میکنیم............
      آیا القاء خواهیم داشت ..............خیر نخواهیم داشت .....................
      حال شما از شاری هوایی صحبت میکنید که همین شرایط را دارد .............توضیح دهید القاء چگونه صورت میگیرد :question:............
      3-این سئوال رو قبل نیز مطرح کردم اما جواب ندادید ...............اگر قسمت اعظم فلوی مغناطیسی از هسته عبور میکند و در فرایند القاء بی تاثیر است.....
      و تنها بخش اندکی از سطح هسته عبور میکند که اتفاقآ القاء را نیز به عهده دارد..............چگونه ولتاژ اولیه و ثانویه با دورهای مساوی برابرند ...........
      آیا فرمول القای مغناطیسی فارادی اشتباه است................

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

نقل قول از اقای Ghasede del
        -چگونه ممکن است شار مغناطیسی مسیر هوایی رو انتخاب کند در حالی که مسیری با رلاکتانس بسیار کمتر وجود دارد.................
        برای اثبات اینکه این مورد محال است کافیه یک آهنربای نعلی شکل را یکبار زیر کاغذ قرار داه و مسیر شار را بررسی کنید.............
        در تست بعدی مسیر مغناطیسی رو با یک تکه آهن ببندید باز با پودر آهن تست کنید تا ببینید شار هیچگاه در سطح آهن حرکت نمیکند
        سلام-در مورد عبور فوران از هوا و هسته مثالی میزنم.هوا و هسته هر دو تشکیل دو رلوکتانس مغناطیسی میدهند که در کنار هم وجود دارند مانند دو مقاومت که با هم موازی هستند.یکی مقدار کم و دیگری مقدار خیلی زیاد.سوال این است که اگر به دو سر مقاومتها ولتاژ اعمال کنیم ایا فقط از یک مقاومت جریان میگذرد؟جواب این است که مسلما خیر از هر دو جریان میگذرد.بنابراین عبور فوران از هر دو مسیر غیر ممکن نیست.
        در مورد تست اهنربا هم ولتاژ القا میشود ولی از انجا که وسیله اندازه گیری دقت مورد نیاز را ندارد نمیتواند نشان دهد.و به قول معروف هر جاییکه الکترون ازاد وجود داشته باشد و خطوط میدان را هم قطع کند حتما ولتاژ القا خواهد شد.که بستگی به شدت و نرخ تغییرات میدان دارد.و اینکه وسیله اندازه گیری ما بتواند انرا ثبت کند.
        سوالهایی که کرده بودم مربوط به همین موضوعات بود انجا که سیمی که به دور هسته پیچیده شده و یکبار بدون روکش و یکبار با روکش مغناطیسی و در هر دو حالت ولتاژ نامساوی در حالیکه شار عبوری از هسته مساوی بود همین مطلب را میرساند که این شار عبوری از هسته نیست که القا میسازد بلکه شار عبور کننده از خود سیم است.حتی در ازمایش سیمهای راست هم این را قبول کردید و گفتید که همه این را قبول دارند که شار عبور کننده از سیم سبب ایجاد القا میشود.و در انجا هسته ای نداشتیم و یا دوری که تشکیل حلقه بدهد هم نداشتیم.و فقط سطح خود سیم بود.در مورد نقش هسته توضیح این است.احتمالا شما هم تا کنون سعی کرده اید که یک ترانس بدون هسته بسازید با تعداد دور خیلی کم مثلا با تعداد 2 دور ونسبت یک به یک و در انجا دیده اید که این کار خیلی مشکل است و یا شاید هم غیر ممکن.ولی همین ترانس با هسته عملی بوده و ممکن.علت ان این است که شما منبع تغذیه متغییری نداشتید که بتواند فوران لازم را در ترانس بدون هسته ایجاد کند زیرا نیازمند جریان خیلی زیادی میباشد که هر منبعی توان دادن این جریان را ندارد ولی اگر چنان تغذیه ای میداشتید این کار ممکن می بود.وهنگامیکه شما ترانس را با هسته میسازید هسته باعث میشود که جریان کمتری از منبع تغذیه کشیده شود و ترانس به راحتی کار کند.علت سوالی که در رابطه با توان هسته کردم هم همین بود.در فرمولهای ترانس شما جایی را نمیبینید که محدودیت توان داشته باشیدو تنها علت محدود بودن توان فقط بخاطر سیم ها میباشد که نمیتوانند جریان لازم را تحمل کنند والا اگر شما سیمی داشته باشید که ابر رسانا باشد از یک هسته کوچک میتوانید تا هزاران برابر انچه که در عمل از ان توان میگیرید -بگیرید.و تنها عامل محدود کنند فقط سیم است نه چیز دیگر.فرمولهای مغناطیس فارادی اشتباه نمیباشد به نظر من اشتباه از نوع برداشت و نگاه به ان فرمولها میباشدمثل این است که گاهی اوقات میدانیم 2 ضربدر 6 میشود 12 ولی ممکن است 3 ضربدر 4 هم باشد..زیرا سطحی که در ان فرمولها در مخرج کسر ظاهر میشود به نوعی با طولی از سیم که با فوران از ان عبور میکند هم در ارتباط است.و این اشتباه فقط به خاطر کشیدن شکل هندسی نادرست چنین برداشت شده-من هم در ابتدا تصورم مانند شما بود و همان اشکالاتی را که شما مطرح کردید را به شکل دیگری مطرح کردم در صفه 7 و 8 که اگر سر فرصت نگاهی به انها در همین ابتدای تاپیک بیاندازید خواهید دید ولی بعد از چند ازمایش دیدم که چنان نیست.نتیجه همه این بحثها این بود که اصلا ترانس میتواند شکلی غیر از این چیزی که همیشه میبینیم داشته باشدو لزوما نباید تعدادی سیم به دور چیزی پیچیده شود وحتی دو سیم راست هم میتواند ترانس باشد.و واقعا هم کار میکند.و این نگاه جدیدالبته شک دارم که جدید باشد و شاید از بی اطلاعی من باشد باعث میشود که بتوانیم ترانسهای با شکل جدیدی طراحی کنیم.

دیدگاه

سلام
          سلام-در مورد عبور فوران از هوا و هسته مثالی میزنم.هوا و هسته هر دو تشکیل دو رلوکتانس مغناطیسی میدهند که در کنار هم وجود دارند مانند دو مقاومت که با هم موازی هستند.یکی مقدار کم و دیگری مقدار خیلی زیاد.سوال این است که اگر به دو سر مقاومتها ولتاژ اعمال کنیم ایا فقط از یک مقاومت جریان میگذرد؟جواب این است که مسلما خیر از هر دو جریان میگذرد.بنابراین عبور فوران از هر دو مسیر غیر ممکن نیست.
          شما خودت داری جواب خودت رو میدی .................کل حرف بنده همینه ضریب نفود فولاد نورد بالای 3500 هست و ضریب نفوذ هوا 1 فکر نمی کنید بهتر هست
          از خیر این فوران بسیار ضعیف بگذرید و اونو نزدیک صفر در نظر بگیرید................
          در مورد تست اهنربا هم ولتاژ القا میشود ولی از انجا که وسیله اندازه گیری دقت مورد نیاز را ندارد نمیتواند نشان دهد.و به قول معروف هر جاییکه الکترون ازاد وجود داشته باشد و خطوط میدان را هم قطع کند حتما ولتاژ القا خواهد شد.که بستگی به شدت و نرخ تغییرات میدان دارد.و اینکه وسیله اندازه گیری ما بتواند انرا ثبت کند.
          شما فکر میکنی بنده برای چی اون تصویر رو قرار دادم میتونستم تصویر زیر رو قرار بدم.................

در تصویر اول حرکت سیم بر اثر عبور جریان دیده میشه .............طبق قانون لنز ولتاژ در سیم القاء یعنی اگر باطری رو از مدار خارج کنید
          و بجای اون گاولوانمتر قرار بدین و به همون ترتیب که نیرو وارد میشد .سیم رو حرکت بدین جریان خواهید داشت ............
          حرکت سیم در میدان مغناطیسی باید عمود بر خطوط میدان باشه تا اختلاف سطح دو سر سیم به وجود بیاد.........نه در امتداد خطوط میدان
          این مورد جزء الفبای القای مغناطیسی هست..........تعجب میکنم شما میگویید چون ضعیف هست نمی توان بررسی کرد میتونی این آزمایش رو به جای عبور دادن
          نه یک سیم بلکه عبور یک بازوی کلاف از میدان آهنربا انجام بدین .............بهتره از یک گالوانمتر یا میتر استفاده کنید............
          سوالهایی که کرده بودم مربوط به همین موضوعات بود انجا که سیمی که به دور هسته پیچیده شده و یکبار بدون روکش و یکبار با روکش مغناطیسی و در هر دو حالت ولتاژ نامساوی در حالیکه شار عبوری از هسته مساوی بود همین مطلب را میرساند که این شار عبوری از هسته نیست که القا میسازد بلکه شار عبور کننده از خود سیم است.
          ببینید باز دارید پیش داوری میکنید بنده میگویم بیشترین سهم را در القاء به ثانویه شار عبوری از هسته به عهده دارد....اما هنوز از مکانیزم عمل صحبت نکردم
          حتی در ازمایش سیمهای راست هم این را قبول کردید و گفتید که همه این را قبول دارند که شار عبور کننده از سیم سبب ایجاد القا میشود.و در انجا هسته ای نداشتیم و یا دوری که تشکیل حلقه بدهد هم نداشتیم.و فقط سطح خود سیم بود.
          بله در آنجا هسته ای نبود .......................هسته نباشد یک مکانیزم القاء وجود دارد و هسته که باشد مکانیزم دیگری وجود خواهد داشت..............
          در مورد نقش هسته توضیح این است.احتمالا شما هم تا کنون سعی کرده اید که یک ترانس بدون هسته بسازید با تعداد دور خیلی کم مثلا با تعداد 2 دور ونسبت یک به یک و در انجا دیده اید که این کار خیلی مشکل است و یا شاید هم غیر ممکن.ولی همین ترانس با هسته عملی بوده و ممکن.علت ان این است که شما منبع تغذیه متغییری نداشتید که بتواند فوران لازم را در ترانس بدون هسته ایجاد کند زیرا نیازمند جریان خیلی زیادی میباشد که هر منبعی توان دادن این جریان را ندارد ولی اگر چنان تغذیه ای میداشتید این کار ممکن می بود.وهنگامیکه شما ترانس را با هسته میسازید هسته باعث میشود که جریان کمتری از منبع تغذیه کشیده شود و ترانس به راحتی کار کند.
          خیر بنده سعی نکرده ام............کسی سعی میکنه که از نتیجه کار اطلاع نداره ..............
          فکر میکنید اگر این منبع تغذیه و سیم ابر رسانا را داشتید این کار با وجود تلفات پراکندگی زیاد عقلانی بود...............در هر صورت اگر شما این کار را بکنید
          مکانیزم القای متفاوتی نسبت به نوع هسته دار خواهید داشت.................استفاده از هسته و مکانیزم خاص خودش الان به جهت جلوگیری از تلفت مسی و تلفات
          پراکندگی هست....................
          علت سوالی که در رابطه با توان هسته کردم هم همین بود.در فرمولهای ترانس شما جایی را نمیبینید که محدودیت توان داشته باشیدو تنها علت محدود بودن توان فقط بخاطر سیم ها میباشد که نمیتوانند جریان لازم را تحمل کنند والا اگر شما سیمی داشته باشید که ابر رسانا باشد از یک هسته کوچک میتوانید تا هزاران برابر انچه که در عمل از ان توان میگیرید -بگیرید.و تنها عامل محدود کنند فقط سیم است نه چیز دیگر.
          خیر اینطور نیست............شما فکر میکنی وجود مقدار اندوکسیون مغناطیسی در فرمول های ترانس و همچنین ضریب k در فرمول محاسبه توان از روی سطح مقطع
          هسته..........نشانگر چیست :question:
          نشانگر اینست هسته تا زمان اشباع شدن کارایی داره و میتوان از مکانیزم خاص القایش استفاده کرد...............
          اون هسته کوچک را که نام میبرید تا توان نامی کار میکنه بعد از اشباع شدن نقشی در القاء نخواهد داشت...........بعد از اشباع مکانیزم القاء کلآ تغییر میکنه
          و بود و نبود هسته تاثیری نخواهد داشت ................همون ترانس کوچک را با همان شرایط ایده آل راه اندازی کنید تا شعاع چند کیلومتر هر آنچه فلز در اطرافش
          باشد را با پراکندگی خود ذوب خواهد کرد....................
          فرمولهای مغناطیس فارادی اشتباه نمیباشد به نظر من اشتباه از نوع برداشت و نگاه به ان فرمولها میباشدمثل این است که گاهی اوقات میدانیم 2 ضربدر 6 میشود 12 ولی ممکن است 3 ضربدر 4 هم باشد..زیرا سطحی که در ان فرمولها در مخرج کسر ظاهر میشود به نوعی با طولی از سیم که با فوران از ان عبور میکند هم در ارتباط است.و این اشتباه فقط به خاطر کشیدن شکل هندسی نادرست چنین برداشت شده-من هم در ابتدا تصورم مانند شما بود و همان اشکالاتی را که شما مطرح کردید را به شکل دیگری مطرح کردم در صفه 7 و 8 که اگر سر فرصت نگاهی به انها در همین ابتدای تاپیک بیاندازید خواهید دید ولی بعد از چند ازمایش دیدم که چنان نیست.نتیجه همه این بحثها این بود که اصلا ترانس میتواند شکلی غیر از این چیزی که همیشه میبینیم داشته باشدو لزوما نباید تعدادی سیم به دور چیزی پیچیده شود وحتی دو سیم راست هم میتواند ترانس باشد.و واقعا هم کار میکند.و این نگاه جدیدالبته شک دارم که جدید باشد و شاید از بی اطلاعی من باشد باعث میشود که بتوانیم ترانسهای با شکل جدیدی طراحی کنیم.
          ببینید بنده فرمولی از فارادی برای شما قرار دادم که کاملآ و گویاست و کلآ دو متغییر داشت حالا شما از سطح و طول صحبت میکنید
          http://www.xum.ir/images/2014/04/03/2817eeacc14a16957307c7c50374762c.png
          در این فرمول از تغییر فلوی مغناطیسی در واحد زمان صحبت شده .........................صحبتی از طول و سطح .........3*4........2*6............این حرفا نیست......
          خیلی واضح و روشن گفته اثر مقدار تغییرات فلو بر واحد زمان .................که فلویی که شما میگویید به ثانویه القاء میکند به نسبت فلویی که در اولیه ایجاد شده
          بسیار بسیار ناچیز است ............تازه با جهت و سمت و سویی که شما متصور هستید که سیم ثانویه در امتداد این فلو قرار دارد که اصلآ همان القاء ناچیز هم در
          عمل نخواهد بود......................

دیدگاه

علت سوالی که در رابطه با توان هسته کردم هم همین بود.در فرمولهای ترانس شما جایی را نمیبینید که محدودیت توان داشته باشیدو تنها علت محدود بودن توان فقط بخاطر سیم ها میباشد که نمیتوانند جریان لازم را تحمل کنند والا اگر شما سیمی داشته باشید که ابر رسانا باشد از یک هسته کوچک میتوانید تا هزاران برابر انچه که در عمل از ان توان میگیرید -بگیرید.و تنها عامل محدود کنند فقط سیم است نه چیز دیگر.

خیر اینطور نیست............شما فکر میکنی وجود مقدار اندوکسیون مغناطیسی در فرمول های ترانس و همچنین ضریب k در فرمول محاسبه توان از روی سطح مقطع
            هسته..........نشانگر چیست :question:
            نشانگر اینست هسته تا زمان اشباع شدن کارایی داره و میتوان از مکانیزم خاص القایش استفاده کرد...............
            اون هسته کوچک را که نام میبرید تا توان نامی کار میکنه بعد از اشباع شدن نقشی در القاء نخواهد داشت...........بعد از اشباع مکانیزم القاء کلآ تغییر میکنه
            و بود و نبود هسته تاثیری نخواهد داشت ................همون ترانس کوچک را با همان شرایط ایده آل راه اندازی کنید تا شعاع چند کیلومتر هر آنچه فلز در اطرافش
            باشد را با پراکندگی خود ذوب خواهد کرد....................
            اگر مطلب فوق را قبول ندارید در اینصورت بحث ما به نتیجه ای نمیرسد.,زیرا با تغییر جریان بار ترانسفومر تغییرزیادی در فوران ان ایجاد نمیشود و به عبارت دیگر فوران مغناطیس کننده تقریبا ثابت میماند و فورانهای ایجاد شده توسط جریان خروجی و وودی تقریبا با هم خنثی میشوند. و هسته اشباع نمیشودا شباع در صورتی میشود که از همان ابتدا فوران مغناطیس کنندگی بیش از حد باشد.ولی اگر فوران مغناطیس کنندگی از ابتدا درست طراحی شده باشد با تغییر جریان بار تغییر زیادی نخواهد کرد.. .

دیدگاه

اگر مطلب فوق را قبول ندارید در اینصورت بحث ما به نتیجه ای نمیرسد.,زیرا با تغییر جریان بار ترانسفومر تغییرزیادی در فوران ان ایجاد نمیشود و به عبارت دیگر فوران مغناطیس کننده تقریبا ثابت میماند و فورانهای ایجاد شده توسط جریان خروجی و وودی تقریبا با هم خنثی میشوند. و هسته اشباع نمیشودا شباع در صورتی میشود که از همان ابتدا فوران مغناطیس کنندگی بیش از حد باشد.ولی اگر فوران مغناطیس کنندگی از ابتدا درست طراحی شده باشد با تغییر جریان بار تغییر زیادی نخواهد کرد.. .
              سلام
              شما مطمئن باش بحث به نتیجه خواهد رسید............... :biggrin:
              این نتیجه گیری جناب عالی به خاطر عدم درک مکانیزم ترانس هست .............خوبه که بنده بارها عنوان کردم صبر کنید تا درباره مکانیزم عمل ترانس بحث را شروع کنم
              بنده دارم قدم به قدم به شرح مکانیزم ترانس نزدیک میشم .............
              به شرطی که شما به سئوالات پاسخ دهید نه اینکه بدون پاسخ دادن به سئوالات دنبال مطلبی برای پایان بحث بگردین............
              از یک ترانس با فرکانس ثابت و اندکسیون مشخص با سیم ابر رسانا هم نمی توانید توانی بیشتر از توان نامی دریافت کنید............
              حال اگر دوست ندارید ادامه ندهید مختارید...................

دیدگاه

از یک ترانس با فرکانس ثابت و اندکسیون مشخص با سیم ابر رسانا هم نمی توانید توانی بیشتر از توان نامی دریافت کنید............
                حال اگر دوست ندارید ادامه ندهید مختارید...
                تا شما و من در مورد درک مفاهیم ابتدایی مغناطیس و مکاننیزم ترانس به نتیجه برسیم خارجی ها بدون مکانیزم مورد نظر شما انرا انجام دادند"http://www.gcsuperconductors.com/sites/default/files/our_technology/superconducting_transformers2009.pdf" و شد ولی من نمیدانم شما از روی چه حساب و کتابی چنین حرفی میزنید.از یک ترانس با هسته معمولی توانستند از یک ترانس
                مشابه توان 50 مگاوات بگیرند که نسبت توان به حجم ان 5 برابر بود. و تنها عامل محدود کننده هم تلفات سیم و مسائل خنک کنندگی بود.دوست عزیز علم هر روز پیشرفت میکند و این علمی که من وشما هنوز در الفبای ان مشکل داریم علم بیش از 100 سال پیش انهاست.پس بهتر است نسبت به دانسته های خودمان شک داشته و تعصب بیجا نداشته باشیم زیرا بسیار ابتدایی هستند.

دیدگاه

تا شما و من در مورد درک مفاهیم ابتدایی مغناطیس و مکاننیزم ترانس به نتیجه برسیم خارجی ها بدون مکانیزم مورد نظر شما انرا انجام دادند"http://www.gcsuperconductors.com/sites/default/files/our_technology/superconducting_transformers2009.pdf" و شد ولی من نمیدانم شما از روی چه حساب و کتابی چنین حرفی میزنید.از یک ترانس با هسته معمولی توانستند از یک ترانس
                  مشابه توان 50 مگاوات بگیرند که نسبت توان به حجم ان 5 برابر بود. و تنها عامل محدود کننده هم تلفات سیم و مسائل خنک کنندگی بود.دوست عزیز علم هر روز پیشرفت میکند و این علمی که من وشما هنوز در الفبای ان مشکل داریم علم بیش از 100 سال پیش انهاست.پس بهتر است نسبت به دانسته های خودمان شک داشته و تعصب بیجا نداشته باشیم زیرا بسیار ابتدایی هستند.
                  سلام
                  جناب جبرییلی بنده شما رو درک نمیکنم :eek:
                  شما بحث را شروع کردی و از مکانیزم القاء پرسیدی بعد نظر بنده را رد کردی و فرمودین بزودی اثبات میکنم ...آیا بنده حق ندارم سئوال کنم و شما اخلاقآ موظف نیستید .....
                  پاسخ بدین طوری صحبت میکنید مانند اینکه بنده پای شما رو به این بحث کشیدم ...چند سئوال ساده از نظرات شما کردم همین ...خود من هم با دعوت جناب حیدری وارد
                  بحث شدم و مهمان ناخوانده نیستم...........اگر نمی توانید سئوالات بنده را پاسخ دهید نیازی به این حرف ها نیست ..............
                  ................نمی دونم چرا نوشته های بنده رو خوب مطالعه نمکنید................
                  الان هر روز شرکتهای معتبر سازنده هسته فریت در تلاش هستن تا هسته هایی با اندکسیون بالاتر تولید کنن.........چرا؟
                  برای اینکه در یک توان مشخص حجم هسته را کوچکتر کنن .............این مورد از فرمول محاسبات توان و تعداد دور کاملآ روشن است...........
                  این مورد برای هسته های آهن نورد هم صدق میکند...........................
                  اما شما حرف دیگری میزنید...............یک هسته معمولی که در پاور کامپیوتر استفاده شده بتواند توانی بسیار بالا را انتقال دهد...........
                  با چه استتدلالی...............
                  زیرا با تغییر جریان بار ترانسفومر تغییر زیادی در فوران ان ایجاد نمیشود و به عبارت دیگر فوران مغناطیس کننده
                  تقریبا ثابت میماند
                  و فورانهای ایجاد شده توسط جریان خروجی و وودی تقریبا با هم خنثی میشوند
                  فوران ها همدیگر را خنثی میکنن ............واقعآ
                  وقتی دو شار مغناطیسی با 180 درجه اختلاف به هم نزدیک میشوند (چه در هوا و چه در هسته) با برخورد همدیگر را خنثی نمی کنن عزیز. بلکه سعی
                  میکنن تا جایی که امکان دارد..........با فاصله از کنار هم رد بشن همین دو شار هستن که با افزایش بار هسته را به اشباع می برند...........
                  هرچه بار بیشتر باشد چگالی آنها بیشتر میشود................
                  اثر همین شار مخالف هست که باعث کاهش اندوکتانس اولیه شده و جریان اولیه رو افزایش میده که به نوبه خود باعث افزایش شار مادر میشه...........
                  هنوز از مکانیزم القاء صحبت نکردم............این بحث بسیار پیچیده هست و بدون مقدمه چینی درکش آسون نیست...........
                  حالا بریم سراغ ادعای شما که کـلآ مردود است اما با این حال همین ادعا هم نمیتواند شما را یاری کند............
                  شما عنوان میکنید فلوی هسته در القاء بی تاثیر است که در این صورت بردار مخالف هم در هسته ایجاد نمیشود ...........
                  از اون طرف اتفاقآ فلوی هسته بسیار بیشتر از فلوی سطح هسته است که شما ادعا دارید فلوی سطح باعث القاء میشود .............
                  در این صورت با افزایش بار فوران اولیه افزایش میابد اما این افزایش قسمت اعظمش مربوط به هسته میباشد که ضدی هم ندارد .........
                  بدین صورت باز هم در توان بالاتر از توان هسته .............هسته اشباع میشود..............این هم از نظریه خودتان که می لنگد......

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز
                    یه سوال از آقای قاصد : چرا شما اصرار دارین که تمامی اطلاعات من غلط هستش ؟
                    چرا به جای تخریب و ادبیات خصومت آمیز یه بحث علمی بدون جبهه گیری انجام نمی دین ؟
                    ادبیات شما طوری هست که من هیچ تمایلی به بحث با شما ندارم ولی این بحث رو به خاطر علاقه خودم به مسائل علمی انجام می دم.
                    گفتن این حرفا و این ادبیات خیلی زشته "نکنه منظورتون همون دلایلی هست که بر پایه ای اشتباه استوار هست.............ایشون هنوز قوانین پایه میدانهای مغناطیسی رو درک نکرده بعد چطور
                    این مورد رو به شما اثبات کردن؟؟"

عنوان کاربری شما همکار علمی هستش پس شما باید در بحث هاتون الگو باشین برای دیگران، من سال 1386 بود که عنوان کاربری شما رو داشتم و پس از این عنوان کاربری در نحوه ارتباط با دیگران خیلی دقت می کردم
                    از دوستان دیگر هم به خاطر شرکت در بحث تشکر می کنم به خصوص دوست عزیزم جناب جبراییلی
                    چون از بحث عقب موندم سعی می کنم خودم رو زودتر به بحث برسونم
                    می خوام از موضوعاتی که به نتیجه نرسید شروع کنم
                    آمپر دور
                    از آمپر دور به عنوان نیروی محرکه مغناطیسی تعبیر میشه
                    نیروی محرکه مغناطیسی بیانگر نسبت فوران مغناطیسی در فضای مورد بررسی نسبت به رلوکتانس اون محیط هست که مطمئنا یه عامل مهم در مباحث مغناطیسی هست ولی نظر من در مورد مفهوم آمپر دور هست که همیشه نمیشه اون برابر با نیروی محرکه مغناطیسی در نظر گرفت چون مفهوم دور یک مفهوم ناقص برای بیان نیروی محرکه مغناطیسی هستش
                    آمپر دور گاهی نزدیک به مقدار نیروی محرکه هست و گاهی مقدارش با نیروی محرکه مغناطیسی متفاوته و گاهی برای تحلیل مغناطیسی دوری وجود نداره تا اون رو به نیروی محرکه نسبت بدیم!!!
                    لطفا دوستان نظر بدن که آیا با این حرف موافقن یا نه؟؟؟
                    برای واضح تر شدن این سوال تصاویر رو دوباره قرار می دم و بر اساس تصویر سوال رو باز گو می کنم

لطفا پاسخ بدین...
                    در این چهار تصویر تعداد دور ها برابر 10 دور هست و یک آمپر عبور میکنه و رلوکتانس تمامی هسته ها برابره
                    1-مقدار نیروی محرکه چقدره ؟
                    2- مقدار آمپر دور چقدره؟
                    3- مقدار اندکتانس چقدره؟
                    فقط جناب قاصدی لطفا بحث سایز و اندازه هسته نکنین چون می گم رلوکتانس همشون برابره نه اندازشون!!!
                    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                    در مورد تصویری زیر من فقط یه مسیر مغناطیسی معرفی کردم که یه رلوکتانس داره و یه نیروی محرکه بهش اعمال میشه و تحلیل خودم رو گفتم خوب شما هم می تونین مسیر دیگه ای رو معرفی کنین
                    من فقط توی این تصویر مسیری رو معرفی کردم که توی اون به بررسی رلکتانس پرداخته شده که این رلوکتانس خودش یکی از فاکتور های تعیین کننده در فوران عبوری از مسیره که به دلیل رلکتانس خیلی زیاده این مسیر فوران عبوری ازش خیلی کمه حالا این دیدگاه چه مشکلی داره؟؟؟
                    لطفا به من بگید...

اضافه شده در تاریخ :
                    در مورد آزمایشی که انجام دادین و تصویرش رو گذاشتین خیلی ممنونم
                    بله این آزمایش تمرکز میدان مغناطیسی و مسیر عبور فوران رو نشون میده
                    خوب این نکته خاصی رو اثبات نمیکنه خیلی از بچه مدرسه ای ها همین الان این آزمایش رو انجام می دن!
                    در مورد بحث بعدی که فرمودین عبور فوران مغناطیسی از هسته سبب القا میشه نه عبور فوران مغناطیسی از سیم
                    این یه چیز واضحه فوران باید از رسانا عبور کنه تا القا رخ بده و فوران هسته نقشی در القا نداره !!!
                    هسته فقط یه تقویت گر میدان مغناطیسیه این حرف رو میشه با خیلی از آزمایشات اثبات کرد
                    1- ترانس بدون هسته no core transformer پتنت هم داره
                    کافیه سیم پیچ ها رو بدون هسته روی هم قرار بدین و یه پتانسیل بهش وصل کنین
                    روش ساده ترش چیزی که جناب جبرائیلی فرمودن دوتا سیم صاف رو کتار هم قرار بدین که اگه صول بابری داشتن القا با ضریب یک بین دو سیم انجام میشه!!!
                    2- ترانس open core توی این ترانس هم دو سیم پیچ روی همن و هسته باز هست در نتیجه فوران خیلی بالایی از هسته عبور نمیکنه القا دقیقا مثل ترانس معمولی انجام میشه این ساختار هم پتنت داره می تونین با یه سرچ پیدا کنین
                    3- ترانس بدون کوپلینگ مغناطیسی none coupled transformer این هم پتنت داره که توی اون سیم پیچ اولیه و ثانویه اصلا کوپل مغناطیسی از طریق هسته ندارن.
                    آقای قاصدی شما یه دیدگاه کاملا عمومی به ترانس دارین !!!!
                    من براتون تصویر یه سیم پیچ ساده قرار میدم که پتنت 2012 داره " اختراع فقط یه سیم پیچه"

اضافه شده در تاریخ :
                    نقل قول از آقای قاصد
                    حال جای آهن ربای نعلی را با یک هسته U شکل که قسمت پایین سیم پیچی شده عوض میکنیم.......و جریانی متغییر در سیم پیچ ایجاد میکنیم............

آقای قاصد اشتباه نمی کنید؟؟؟ :eek:
                    شما به طور واضح مولد ها و ژنراتور ها رو بردی زیر سوال اگه وسط همون همون هسته ی نعلی شکل یه چند تا سیم حول یه محور بچرخونی یه فوران دی سی هم بدی به هسته نعلی یه ژنراتور ساختی که اتفاقا خوبم القا داره
                    به استناد خودتون اگه یه فوران متناوب بدی و یه جریان دی سی به همون سیم های حول وحور بدی موتور رو می سازی که این نیرو به قول خودتون نشانگر اینه که سیستم میتونه القا هم ایجاد کنه!!!
                    هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
                    بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

با سلام- اینطور که از بحثها متوجه شدم اقای قاصد معتقدند که مکانیزم القا متفاوت هست یعنی اگر هسته نباشد به یک طریق و اگر هسته باشد به طریقی دیگر القا صورت میگیرد.همچنین معتقدند که در یک ترانس با افزایش بار خروجی فوران مغناطیس کننده هسته تغییر خیلی زیادی میکند و مقدار تغییرات ان جزیی نمیباشد.و لی من معتقدم که مکانیزم القا همان عبور فوران از سیم بوده و فوران مغناطیس کننده با تغییر بار تغییر زیادی نمیکند http://www.electrical4u.com/theory-o...oad-operation/.همچنین ایشان معتقدند که از یک ترانس معمولی با سیم های ابر رسانا نمیتوان توانی بیشتر از توان نامی ان گرفت ولی من معتقدم که میتوان توان بیشتری گرفت حتی برای این مورد یک ادرس هم نشان دادم http://www.gcsuperconductors.com/sit...ormers2009.pdf ولی فکر میکنم توجه نکردند.و جوابی در مورد ان ندادند.

دیدگاه

آقای قاصد دل شما مطمئنید با هسته ترانس آشنا هستین
                        شما می دونین magnetic domain چیه؟؟؟
                        شما رفتار های خاص حوزه های مغناطیسی رو می شناسین
                        آخه این چه حفیه میزنین
                        وقتی دو شار مغناطیسی با 180 درجه اختلاف به هم نزدیک میشوند (چه در هوا و چه در هسته) با برخورد همدیگر را خنثی نمی کنن عزیز. بلکه سعی
                        میکنن تا جایی که امکان دارد..........با فاصله از کنار هم رد بشن همین دو شار هستن که با افزایش بار هسته را به اشباع می برند...........

یه ترانس با جریان در ثانویه ممکن نیست اشباع بشه!!!!
                        چون حوزه های مغناطیسی این رو تعیین می کنن نه لایی کشیدن میدان های مغناطیسی توی هسته :icon_razz:
                        هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
                        بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حیدری
                          با سلام خدمت دوستان عزیز
                          یه سوال از آقای قاصد : چرا شما اصرار دارین که تمامی اطلاعات من غلط هستش ؟
                          چرا به جای تخریب و ادبیات خصومت آمیز یه بحث علمی بدون جبهه گیری انجام نمی دین ؟
                          ادبیات شما طوری هست که من هیچ تمایلی به بحث با شما ندارم ولی این بحث رو به خاطر علاقه خودم به مسائل علمی انجام می دم.
                          گفتن این حرفا و این ادبیات خیلی زشته "نکنه منظورتون همون دلایلی هست که بر پایه ای اشتباه استوار هست.............ایشون هنوز قوانین پایه میدانهای مغناطیسی رو درک نکرده بعد چطور
                          این مورد رو به شما اثبات کردن؟؟"

عنوان کاربری شما همکار علمی هستش پس شما باید در بحث هاتون الگو باشین برای دیگران، من سال 1386 بود که عنوان کاربری شما رو داشتم و پس از این عنوان کاربری در نحوه ارتباط با دیگران خیلی دقت می کردم
                          از دوستان دیگر هم به خاطر شرکت در بحث تشکر می کنم به خصوص دوست عزیزم جناب جبراییلی
                          چون از بحث عقب موندم سعی می کنم خودم رو زودتر به بحث برسونم
                          می خوام از موضوعاتی که به نتیجه نرسید شروع کنم
                          آمپر دور
                          از آمپر دور به عنوان نیروی محرکه مغناطیسی تعبیر میشه
                          نیروی محرکه مغناطیسی بیانگر نسبت فوران مغناطیسی در فضای مورد بررسی نسبت به رلوکتانس اون محیط هست که مطمئنا یه عامل مهم در مباحث مغناطیسی هست ولی نظر من در مورد مفهوم آمپر دور هست که همیشه نمیشه اون برابر با نیروی محرکه مغناطیسی در نظر گرفت چون مفهوم دور یک مفهوم ناقص برای بیان نیروی محرکه مغناطیسی هستش
                          آمپر دور گاهی نزدیک به مقدار نیروی محرکه هست و گاهی مقدارش با نیروی محرکه مغناطیسی متفاوته و گاهی برای تحلیل مغناطیسی دوری وجود نداره تا اون رو به نیروی محرکه نسبت بدیم!!!
                          لطفا دوستان نظر بدن که آیا با این حرف موافقن یا نه؟؟؟
                          برای واضح تر شدن این سوال تصاویر رو دوباره قرار می دم و بر اساس تصویر سوال رو باز گو می کنم

لطفا پاسخ بدین...
                          در این چهار تصویر تعداد دور ها برابر 10 دور هست و یک آمپر عبور میکنه و رلوکتانس تمامی هسته ها برابره
                          1-مقدار نیروی محرکه چقدره ؟
                          2- مقدار آمپر دور چقدره؟
                          3- مقدار اندکتانس چقدره؟
                          فقط جناب قاصدی لطفا بحث سایز و اندازه هسته نکنین چون می گم رلوکتانس همشون برابره نه اندازشون!!!
                          ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                          در مورد تصویری زیر من فقط یه مسیر مغناطیسی معرفی کردم که یه رلوکتانس داره و یه نیروی محرکه بهش اعمال میشه و تحلیل خودم رو گفتم خوب شما هم می تونین مسیر دیگه ای رو معرفی کنین
                          من فقط توی این تصویر مسیری رو معرفی کردم که توی اون به بررسی رلکتانس پرداخته شده که این رلوکتانس خودش یکی از فاکتور های تعیین کننده در فوران عبوری از مسیره که به دلیل رلکتانس خیلی زیاده این مسیر فوران عبوری ازش خیلی کمه حالا این دیدگاه چه مشکلی داره؟؟؟
                          لطفا به من بگید...

:biggrin:

اضافه شده در تاریخ :
                          در مورد آزمایشی که انجام دادین و تصویرش رو گذاشتین خیلی ممنونم
                          بله این آزمایش تمرکز میدان مغناطیسی و مسیر عبور فوران رو نشون میده
                          خوب این نکته خاصی رو اثبات نمیکنه خیلی از بچه مدرسه ای ها همین الان این آزمایش رو انجام می دن!
                          در مورد بحث بعدی که فرمودین عبور فوران مغناطیسی از هسته سبب القا میشه نه عبور فوران مغناطیسی از سیم
                          این یه چیز واضحه فوران باید از رسانا عبور کنه تا القا رخ بده و فوران هسته نقشی در القا نداره !!!
                          هسته فقط یه تقویت گر میدان مغناطیسیه این حرف رو میشه با خیلی از آزمایشات اثبات کرد
                          1- ترانس بدون هسته no core transformer پتنت هم داره
                          کافیه سیم پیچ ها رو بدون هسته روی هم قرار بدین و یه پتانسیل بهش وصل کنین
                          روش ساده ترش چیزی که جناب جبرائیلی فرمودن دوتا سیم صاف رو کتار هم قرار بدین که اگه صول بابری داشتن القا با ضریب یک بین دو سیم انجام میشه!!!
                          2- ترانس open core توی این ترانس هم دو سیم پیچ روی همن و هسته باز هست در نتیجه فوران خیلی بالایی از هسته عبور نمیکنه القا دقیقا مثل ترانس معمولی انجام میشه این ساختار هم پتنت داره می تونین با یه سرچ پیدا کنین
                          3- ترانس بدون کوپلینگ مغناطیسی none coupled transformer این هم پتنت داره که توی اون سیم پیچ اولیه و ثانویه اصلا کوپل مغناطیسی از طریق هسته ندارن.
                          آقای قاصدی شما یه دیدگاه کاملا عمومی به ترانس دارین !!!!
                          من براتون تصویر یه سیم پیچ ساده قرار میدم که پتنت 2012 داره " اختراع فقط یه سیم پیچه"

اضافه شده در تاریخ :
                          نقل قول از آقای قاصد

آقای قاصد اشتباه نمی کنید؟؟؟ :eek:
                          شما به طور واضح مولد ها و ژنراتور ها رو بردی زیر سوال اگه وسط همون همون هسته ی نعلی شکل یه چند تا سیم حول یه محور بچرخونی یه فوران دی سی هم بدی به هسته نعلی یه ژنراتور ساختی که اتفاقا خوبم القا داره
                          به استناد خودتون اگه یه فوران متناوب بدی و یه جریان دی سی به همون سیم های حول وحور بدی موتور رو می سازی که این نیرو به قول خودتون نشانگر اینه که سیستم میتونه القا هم ایجاد کنه!!!
                          من این آزمایش رو انجام میدم و همینجا فیلمش رو قرار میدم ................من چی گفتم جناب عالی چی میگی ..........کی گفتم بچر خونی................
                          گفتم سیم ثابت باشه میدان رو متغییر کنی.................

اضافه شده در تاریخ :
                          آقای قاصد دل شما مطمئنید با هسته ترانس آشنا هستین
                          شما می دونین magnetic domain چیه؟؟؟
                          شما رفتار های خاص حوزه های مغناطیسی رو می شناسین
                          آخه این چه حفیه میزنین

یه ترانس با جریان در ثانویه ممکن نیست اشباع بشه!!!!
                          چون حوزه های مغناطیسی این رو تعیین می کنن نه لایی کشیدن میدان های مغناطیسی توی هسته :icon_razz:
                          هیچی از مغناطیس نمیدونی به والله نمیدونی .............

اضافه شده در تاریخ :
                          با سلام- اینطور که از بحثها متوجه شدم اقای قاصد معتقدند که مکانیزم القا متفاوت هست یعنی اگر هسته نباشد به یک طریق و اگر هسته باشد به طریقی دیگر القا صورت میگیرد.همچنین معتقدند که در یک ترانس با افزایش بار خروجی فوران مغناطیس کننده هسته تغییر خیلی زیادی میکند و مقدار تغییرات ان جزیی نمیباشد.و لی من معتقدم که مکانیزم القا همان عبور فوران از سیم بوده و فوران مغناطیس کننده با تغییر بار تغییر زیادی نمیکندhttp://www.electrical4u.com/theory-of-transformer-on-load-and-no-load-operation/.همچنین ایشان معتقدند که از یک ترانس معمولی با سیم های ابر رسانا نمیتوان توانی بیشتر از توان نامی ان گرفت ولی من معتقدم که میتوان توان بیشتری گرفت حتی برای این مورد یک ادرس هم نشان دادمhttp://www.gcsuperconductors.com/sites/default/files/our_technology/superconducting_transformers2009.pdf ولی فکر میکنم توجه نکردند.و جوابی در مورد ان ندادند.
                          جناب جبرییلی لازم نبود ایشون رو با خود همراه کنید کافی بود ادامه بدین تا مسئله روشن بشه ........
                          بنده بارها عنوان کردن صبر کنید تا به توضیحات تکمیلی برسیم حال اگر دوست دارید ادامه بدیم ......
                          و اگر هم نه ...........برای بنده مهم نیست ...........

اضافه شده در تاریخ :
                          با سلام خدمت تمامی دوستان عزیزم
                          ماجرا های سیم های مهربون به من خیلی چیز های کاربردی در علم برق ( مغناطیس و القاء ) یاد داد.
                          امیدوارم اطلاعاتی هم در اختیار شما گذاشته باشه.
                          اینکه نباید تمام قوانین فیزیکی رو چشم بسته بپذیریم!!! و هر چه ریز دقیق تر به مفاهیم علمی نگاه کنیم متوجه خواهیم شد
                          علم بشر سرشار از نقصه !!!
                          راستش دلم نمی آد این بحث بسیار کاربردی و مفهومی زیر کلی سوال ساده به ته فروم ماشین های الکتریکی بره!!!
                          به نظر من این موضوع می تونه تبدیل به یه موضوع مهم بشه ( اگه ممکن باشه )
                          به هر حال من برای ادامه ی این بحث می خوام یکی از اختراعات خودم رو در زمینه ترانسفورماتور در اینجا مطرح کنم
                          این اختراع یه مدار خیلی سادس در اصل یه دو قطبی هستش که تابع تمامی قوانین پایه ترانسفورماتوری هستش ولی
                          ترانس نیست !!!
                          یه دو قطبی رزنانسی که نسبت تبدیل ولتاژ و جریان های ورودی و خروجی اون کاملا مثل ترانسه
                          ولی با کلی مزیت ساختاری خاص !!!
                          این ترانس از یک کویل و یک خازن لایه ای چند سر ساخته شده!!!
                          ببینید :

این یه دوقطبی که نزدیک به تشدید کامله و جریان ورودی اون در هنگامی که خروجی به هیچ چیز وصل نیست نزدیکه صفره و وقتی خروجی اونر وصل می کنیم با نسبت تبدیل خازنی جریان ورودی متناسب رو میکشه.
                          با این طرح خواستم بگم همیشه همه چیز اون طوری نیست که هست :nerd: و هیچ چیز مطلق نیست
                          و این بزرگترین اشتباه که ما علوم حاضر رو مطلق می دونیم !!!

دیدگاه

اقای قاصدای کاش زود داوری نمیکردید ان طرح برای رفع برخی از ایرادهای شبکه سراسری برق در لحظات گذرا ی ان میباشد که سبب انفجاردر ترانسهای توزیع برق میشود که توضیح ان بحث را خیلی مفصل خواهد نمود که انشالله سر فرصت هم به ان میپردازیمو بعد از ان خواهید دید که اختراع بسیار مهم و جالبی است.که حاصل یک کار تیمی و دانشگاهی -ایا ان دو لینک را نگاه کردید؟یکی در مورد گرفتن توان بیشتر از توان نامی از یک ترانس معمولی که شما قبول نداشتید و دیگری در مورد خنثی شدن فورانهای ایجاد شده توسط جریان اولیه و ثانویه. بگذارید این دو مورد حل شود سپس ادامه دهیم.جوابتان چیست؟

دیدگاه

سلام.
                              خیلی ببخشید که دارم پابرهنه میپرم وسط بحث! :redface:
                              اساتید بزرگوارم جناب جبراییلی و قاصد دل و همینطور دوست بزرگوارمون جناب حیدری؛
                              من کوچیک همتون هستم؛و با جدیت هرچه تمام تر هم این تایپک رو دنبال میکنم و بعضاً مطالبش رو چندبار میخونم تا بتونم فرمایشاتتون رو تو ذهنم تجسم کنم. ( خیلی وقتها هم اینجوری میشم oo: :eek: :-B )
                              جبهه گیری هایی که خواسته یا ناخواسته اتفاق میفته؛ برای افرادی که دارن از مطالب مطرح شده استفاده میکنن، طبیعتا خوشآیند نیست. ( روحیه مون لطیف هست! :mrgreen: ) و فقط باعث دورشدن از اصل مطلب میشه.
                              من دست شما اساتید رو از دور میبوسم و فقط یه خواهش دارم؛ با طعنه و کنایه و... بحث نکنین.
                              جسارت و بی ادبی بنده رو به بزرگواری خودتون ببخشین.
                              (چندبار دستم رفت واسه ارسال؛ برگشت،رفت،باز هم برگشت...آخرش دل به دریا زدم و فرستادم...)

دیدگاه

اقای قاصدای کاش زود داوری نمیکردید ان طرح برای رفع برخی از ایرادهای شبکه سراسری برق در لحظات گذرا ی ان میباشد که سبب انفجاردر ترانسهای توزیع برق میشود که توضیح ان بحث را خیلی مفصل خواهد نمود که انشالله سر فرصت هم به ان میپردازیم-ایا ان دو لینک را نگاه کردید؟یکی در مورد گرفتن توان بیشتر از توان نامی از یک ترانس معمولی که شما قبول نداشتید و دیگری در مورد خنثی شدن فورانهای ایجاد شده توسط جریان اولیه و ثانویه. بگذارید این دو مورد حل شود سپس ادامه دهیم.جوابتان چیست؟
                                بنده پست خود را ویرایش کردم .............نه به این دلیل که این طرح کاربردی که شما میگویید دارد............فقط برای اینکه مسیر بحث پیش رو را هموار کنم ...........
                                و ادامه کشمکش به قفل تاپیک منجر نشود..............
                                بله نگاه کردم اولی در مورد پارامترهای ترانس در حالت بی باری و زیر بار بحث کرده .............و دومی در مورد ترانسهای سه فاز در توانها بالای 1 مگا وات ............
                                اگر به همون به بردارها توجه کنید متوجه عرایض بنده خواهید شد..............
                                تحقیق در مورد توان هسته بسیار ساده هست ............کافیه به کاتالوگ سازنده هسته مراجعه کنید تا ببینید آنها میزان توان دریافتی از هسته را در فرکانس مشخص
                                معین کرده اند...........بهانه شما اینست که چون فضای سیم پیچی کم است و نمی توان سم با قطر بیشتر پیچید نمی توان از هسته کوچک استفاده کرد...........
                                و برای همین از سیم ابر رسانا نام میبرید........................
                                خوب چرا یک هسته u استفاده نمیکنید .تا مشخص شود. می گویید باز فضای کافی ندارد. خوب خود بسازید پایه وسط یک هسته EE را با تیغ اره ببرید انوقت یک هسته
                                UU با فضای کافی دارید حال سیم پیچی کنید و 20 برابر توان در یک فرکانس مشخص دریافت کنید.................یه آزمایش به هزار تا بحث می ارزه.......
                                بنده امروز بعد از ظهر برای ادامه بحث خدمت می رسم ..........شاید کمی دیرتر..............شما دوست داشتین بصورت تلفنی با این جناب حیدری تبادل نظر کنید
                                و با هم بحث کنیم ...................اما بنده جواب ایشان را مستقیم نخواهم داد ............در بحث برای بنده استتدلال منطقی از همه چیز مهمتر است..........

اضافه شده در تاریخ :
                                نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
                                سلام.
                                خیلی ببخشید که دارم پابرهنه میپرم وسط بحث! :redface:
                                اساتید بزرگوارم جناب جبراییلی و قاصد دل و همینطور دوست بزرگوارمون جناب حیدری؛
                                من کوچیک همتون هستم؛و با جدیت هرچه تمام تر هم این تایپک رو دنبال میکنم و بعضاً مطالبش رو چندبار میخونم تا بتونم فرمایشاتتون رو تو ذهنم تجسم کنم. ( خیلی وقتها هم اینجوری میشم oo: :eek: :-B )
                                جبهه گیری هایی که خواسته یا ناخواسته اتفاق میفته؛ برای افرادی که دارن از مطالب مطرح شده استفاده میکنن، طبیعتا خوشآیند نیست. ( روحیه مون لطیف هست! :mrgreen: ) و فقط باعث دورشدن از اصل مطلب میشه.
                                من دست شما اساتید رو از دور میبوسم و فقط یه خواهش دارم؛ با طعنه و کنایه و... بحث نکنین.
                                جسارت و بی ادبی بنده رو به بزرگواری خودتون ببخشین.
                                (چندبار دستم رفت واسه ارسال؛ برگشت،رفت،باز هم برگشت...آخرش دل به دریا زدم و فرستادم...)
                                سلام جناب شاهر خ خان عزیز یکبار تاپیک رو از اول بخون یا به یه استاد فیزیک کار درست نشون بده .................
                                هر چه بنده سعی میکنم با منطق صحبت کنم ایشون بی منطق تر میشه یک آدم بی منطق رو نمیشه...........
                                با منطق مجاب کرد ............در هر صورت حق با شماست.............
                                بفرمایید بنده پستهای خودم رو ویرایش کردم اول به خاطر روی گل شما دوم برای اینکه از قفل شدن تاپیک ............
                                جلو گیری کنم ............................تا محک تجربه آید به میان

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X