اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماجرای سه تا سیم مهربون(اندکتانس،القاء،ترانسفورماتور)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماجرای سه تا سیم مهربون

سلام-در اینصورت یا زبان من مشکل دارد و یا شما
    This mmf or magneto motive force in the secondary winding produces flux φ2. This φ2 will oppose the main magnetizing flux and momentarily weakens the main flux and tries to reduce primary self induced emf E1. If E1 falls down bellow the primary source voltage V1, there will be an extra current flows from source to primary winding. This extra primary current I2′ produces extra flux φ′ in the core which will neutralized the secondary counter flux φ2. Hence the main magnetizing flux of core, Φ remain unchanged irrespective of load
    معنی neutralized , و معنی جمله ایکه زیرش خط کشیده شده remain unchanged irrespective of load چیست؟
    در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ماجرای سه تا سیم مهربون

نوشته اصلی توسط عباس جبراییلی
      سلام-در اینصورت یا زبان من مشکل دارد و یا شما
      This mmf or magneto motive force in the secondary winding produces flux φ2. This φ2 will oppose the main magnetizing flux and momentarily weakens the main flux and tries to reduce primary self induced emf E1. If E1 falls down bellow the primary source voltage V1, there will be an extra current flows from source to primary winding. This extra primary current I2′ produces extra flux φ′ in the core which will neutralized the secondary counter flux φ2. Hence the main magnetizing flux of core, Φ remain unchanged irrespective of load
      معنی neutralized , و معنی جمله ایکه زیرش خط کشیده شده remain unchanged irrespective of load چیست؟
      سلام
      جناب جبرییلی ............یکبار فرمودین چشمها را باید شست .............بنده میگویم گوش ها را باید شست..............
      آیا وقتی دو نفر همدیگر را هل میدهند خنثی میشوند و ناپدید میشوند و جا اشغال نمیکنن یا اینکه نیروی آنها خنثی میشود .........
      هر دو شار در هسته حضور دارند فقط اثر هم را خنثی میکنن ...........
      خیلی جا ها در علم بصورت خلاصه صحبت میشود و مختص به اینجا نیست ..........پس وقتی گفته میشود شار ثانویه .شار
      اولیه را خنثی میکند منظور اثر آنهاست نه خود آنها این یک خلاصه نویسی هست که در محاسبات تاثیر ندارد................
      متاسفانه شما بسیار عجول هستین وگر نه تا الان داستان ترانس و هسته را برایتان درهم پیچیده بودم........
      حال که داستان به اینجا کشیده خدا شاهده آنچنان داستان ترانس و تاثیر شار هسته را اثبات خواهم کرد اونم آنقدر ساده که یک بچه
      دبستانی هم آنرا درک کند ..........و جای هیچ شبهه ای باقی نماند ....................
      دو مورد در بحث بسیار دیده ام اول شخصی که می فهمد چه می گویی اما بنا به مسائلی سفسطه میکند ...............
      دوم کسی که خود اطلاعات بحث را ندارد ............یه چیزی از حقیقت را حس میکند اما دو دل است............

در هر صورت.......... باید چند فیلم و تصویر آماده کنم که زمان بر است ...........همچنین سفارش کاری هم دارم ..که باید تحویل دهم ........
      تا آن زمان دندان رو جگر بگذارید ................تا بخوانم از برایت داستانی که در معنای آن حیران بمانی...............

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

سلام-من هم مثل شما گرفتارم و در فرصت مناسب مسئله توان بیش از حد کشیدن از یک ترانس را نشان خواهم داد.زیرا قبلا امتحان کرده ام .

دیدگاه

سلام-من هم مثل شما گرفتارم و در فرصت مناسب مسئله توان بیش از حد کشیدن از یک ترانس را نشان خواهم داد.زیرا قبلا امتحان کرده ام .
          با سلام
          ببینید توان بیش از حد کشیدن از ترانس یک بحث هست ...........کشیدن توان بیش از پیک توان ترانس یک بحث است بنده هم در تست ها اینکار را کرده ام
          اما چیزی که شما فرمودین که در مود خنثی شدن شارها ............که بنده خنثی شدن اثر آنها می نامم...........که شما میگویید اجازه میدهد توان بسیار بالایی
          از ترانس دریافت شود را با ارائه دیدی بسیار دقیق از مکانیزم عملکرد ترانس زیر سئوال خواهم برد..........و
          بزودی برایتان مشخص خواهم کرد که تا چه حد این امکان وجود دارد.........با دلیل و برهان منطقی..................
          امیدوارم تا ارائه دلایل بنده همینطور صبور باشید..................ممنونم

اضافه شده در تاریخ :
          با سلام مجدد
          بنده با دلیل معتقد هستم که شار عبوری از هسته بصورت بسیار زیبا باعث القاء در سیم پیچ ثانویه میشود ..............
          ابتدا به ساکن باید بدانیم هر گاه خطوط قوای مغناطیسی توسط سیم رسانا قطع شد ........القاء مغناطیسی صورت میگیرد.................
          اگر سیم در مسیر شار متغییر قرار بگیرد القایی در کار نخواهد بود ............در نتیجه شاری که دوستان متصور هستن القاء را انجام میدهد ..........
          این کارکرد را ندارد..........که اگر اینطور بود کارکرد این شار در تمام ابعاد ترانس قابل رصد بود ................در تستی که انجام شد هیچ گونه القائی
          رخ نداد........با اینکه شار وجود داشت ...........اما اشتباه نکنید این شار شاری نیست که دوستان عنوان کردن این شار .....شار منتشره از هسته
          هست که بزودی در موردش صحبت میکنم و چگونگی ایجاد شدن آن بسیار خواندنیست..............
          در این فیلم از یک هسته ترویید برش خورده استفاده کردم به جای هسته U .....برای اینکه فاصله همایی کمتر شده و میدان قویتری که قابل رد گیری باشد.....
          وجود داشته باشد ..........جریان عبوری از سیم پیچ DC است پس بدون حرکت سیم القاء نداریم به جهت حرکت دست بنده توجه کنید هر گاه حرکت عمودی
          و در راستای قطع کردن خطوط میدان است جریان القاء میشود و هر گاه حرکت در امتداد خطوط میدان باشد جریان القاء نمیشود..........
          http://www.aparat.com/v/QT7rm
          در این فیلم جریان بوبین متناوب هست و در نتیجه میدان متغییر داریم که هم در اطراف هسته و هم در شکاف خواهید دید که با وجود میدان متغییر در شکاف هوایی
          القائی در شکاف روی نمیدهد زیرا سیم در امتداد میدان قرار دارد ..........با اینکه بین دو بازو میدان قدرتمندی هست اما القاء نداریم.........
          در این آزمایش قبل از وصل سیم بوبین با دیود پل و خازن ولتاژ یکسو و صاف شده...........خیلی خوشحال خواهم شد دوستان این آزمایشات را انجام دهند.....
          خیلی ساده مقداری سیم پیچی و دو منبع 12 ولت DC , AC بعلاوه یک میتر ضبط های قدیمی............و یک هسته.........
          و بجای یک سیم که ولتاژ نا محسوسی ایجاد میکند خیلی ساده از یک کلاف با 100 دور سیم 0.16 استفاده شده...........
          http://www.aparat.com/v/21Yd3
          این فیلم اثبات میکند القاء آنطور که دوستان گفتن..... خطوط میدان از سطح حرکت میکند و سیم پیچ ثانویه را قطع میکند ....امکان القاء وجود ندارد ........چون سیم پیچ ثانویه
          در امتداد این خطوط قرار دارد..............(مطابق تصویری از ترانس که طبق فرمایش جناب جبرییلی کشیدم) ....میتونید به اون تصویر مراجعه کنید...
          حال بنده حرف دیگری میزنم ...........درسته این خطوط قوا تاثیری در القاء ندارد با این وصف بنده اعتقاد راسخ دارم که این خطوط قوا آن خطوط قوا نیست
          چون اون خطوط قوا آنقدر ضعیف هست که با براده قابل ردیابی نیست...................پس این خطوط قوا چیست؟
          پاسخ به این سئوال با شواهد علمی غیر قابل انکار بزودی داستان مکانیزم عملکرد زیبای ترانس را برای همه دوستان روشن خواهد کرد
          فقط لطف کنید پست نزارید تا مکانیزم را کامل توضیح دهم بعد خواهید فهمید بنده چرا گرفتن توان بیش از حد را از ترانس رد میکنم.

http://www.aparat.com/v/oTGLQ
          لطف کنید این فیلم را نیز ببینید که برای ادامه بحث به آن اشاره خواهم کرد...........فکر کنم فردا شب اگر گرفتار نبودم این داستان پایان یابد
          والا پس فردا .......................
          http://www.aparat.com/v/vAMGg

دیدگاه

سلام-فکر میکنم هنوز منظور همدیگر را متوجه نشده ایم زیرا برداشت من این شده که شما معتقدید که اصولا ترانس بدون هسته معنایی ندارد؟زیرا یک جا میگویید ابتدا به ساکن باید بدانیم هر گاه خطوط قوای مغناطیسی توسط سیم رسانا قطع شد ........القاء مغناطیسی صورت میگیرد.................و بلافصله میگویید-------
            اگر سیم در مسیر شار متغییر قرار بگیرد القایی در کار نخواهد بود و این عجیب است زیرا در مورد اول هم سیم در مسیر فوران است.اگر منظورتان جهت سیم نسبت به فوران است که ما نیز در ان مشکلی نداریم و همه میدانند که زاویه شار نسبت به سیم در مقدار القا موثر است.صحبت ما این است که اگر هسته را هم از ترانس حذف کنیم القا خواهیم اشت و اگر هسته باشد و سیم هم به دور ان پیچیده باشد--- ولی به نحوی مانع تقاطع میدان با سیم ثانویه شویم--- انگاه با وجود انکه فوران از هسته عبور میکند و از میان ثانویه هم میگذرد انگاه ولتاژی القا نخواهد شد و این نشان میدهد که فوران عبوری از سیم است که باعث القا است نه هسته.که من هم با ازمایش نشان خواهم داد ولی نه به شکلی که شما با دست انجام میدهید بلکه با دیدن شکل موج در اسکوپ.

دیدگاه

سلام-فکر میکنم هنوز منظور همدیگر را متوجه نشده ایم زیرا برداشت من این شده که شما معتقدید که اصولا ترانس بدون هسته معنایی ندارد؟زیرا یک جا میگویید ابتدا به ساکن باید بدانیم هر گاه خطوط قوای مغناطیسی توسط سیم رسانا قطع شد ........القاء مغناطیسی صورت میگیرد.................و بلافصله میگویید-------
              اگر سیم در مسیر شار متغییر قرار بگیرد القایی در کار نخواهد بود و این عجیب است زیرا در مورد اول هم سیم در مسیر فوران است.اگر منظورتان جهت سیم نسبت به فوران است که ما نیز در ان مشکلی نداریم و همه میدانند که زاویه شار نسبت به سیم در مقدار القا موثر است.صحبت ما این است که اگر هسته را هم از ترانس حذف کنیم القا خواهیم اشت و اگر هسته باشد و سیم هم به دور ان پیچیده باشد--- ولی به نحوی مانع تقاطع میدان با سیم ثانویه شویم--- انگاه با وجود انکه فوران از هسته عبور میکند و از میان ثانویه هم میگذرد انگاه ولتاژی القا نخواهد شد و این نشان میدهد که فوران عبوری از سیم است که باعث القا است نه هسته.که من هم با ازمایش نشان خواهم داد ولی نه به شکلی که شما با دست انجام میدهید بلکه با دیدن شکل موج در اسکوپ.
              سلام
              زیرا برداشت من این شده که شما معتقدید که اصولا ترانس بدون هسته معنایی ندارد؟
              خیلی خوشحالم بالاخره این اعتقاد بنده را متوجه شدید......... :applause:
              بنده خیلی ساده دارم صحبت میکنم ................ oo:
              جهت خطوط قوا در تمام تصاویر با فلش مشخص شده که از N به S هست..............
              وقتی عرض میکنم حرکت سیم در امتداد خطوط قوا باشه یعنی همون مسیری که خطوط قوا طی میکنه توسط سیم طی میشه و دوباره بر میگرده .....القاء نخواهد بود....
              فرقی نمیکنه در این وضعیت سیم حرکت کنه میدان ثابت باشه یا میدان متغییر باشه سیم ثابت باشه یا سیم حرکت کنه میدان هم متغییر......القاء نخواهد بود...
              وقتی هم عرض میکنم سیم خطوط قوا رو قطع میکنه .........دارم از یک مسیر که مانند صلیب ---بعلاوه---یا چهار راه صحبت میکنم............
              مسیری که خطوط طی میکنن و توسط سیم قطع میشه..............
              وجود انکه فوران از هسته عبور میکند و از میان ثانویه هم میگذرد انگاه ولتاژی القا نخواهد شد و این نشان میدهد که فوران عبوری از سیم است که باعث القا است نه هسته
              ماشاالله .....حدس میزنم شش ماهه بدنیا آمده اید اجازه بدهید نظر بنده منعقد بشود .......
              جناب جبرییلی بنده هم میدونم:
              شاری که از هسته عبور میکنه مستقیمآ در القاء تاثیر ندارد.....اما در نهایت همین شار باعث القاء میشود
              نه آن شاری که شما نام میبرید.............
              ولی نه به شکلی که شما با دست انجام میدهید بلکه با دیدن شکل موج در اسکوپ.
              بنده عرض کردم با ساده ترین روش نشان خواهم داد........در ادامه با انیمیشن و تصویر ادامه خواهم داد.............
              شما بهتر است با اسکوپ تحقیق کنید و با انیمیشن تصویر سازی کنید...............
              بنده ام اسکوپ دارم................شما فکر میکنید مایکل فارادی اسکوپ داشت.............؟؟؟؟
              در هر صورت بنده باز شما را به صبر دعوت میکنم ........حکایت داستان اینه.........شما مو را میبینید من پیچش مو

دیدگاه

پس ایکاش زودتر همین را میگفتید که ترانس بدون هسته معنا نداشته و نمیتواند وجود داشته باشد.بنابراین اگر چنین چیزی وجود داشته باشد انگاه چه خواهید گفت؟

دیدگاه

پس ایکاش زودتر همین را میگفتید که ترانس بدون هسته معنا نداشته و نمیتواند وجود داشته باشد.بنابراین اگر چنین چیزی وجود داشته باشد انگاه چه خواهید گفت؟
                  ایکاش زودتر میگفتم
                  جناب جبرییلی میازار موری که دانه کش است که جان دارد و جان شیرین خوشست :biggrin:
                  بنده بارها نظرم رو گفته ام ..........فکر نمیکنم شما متوجه نشده باشی :rolleyes:
                  اشکالی نداره باز تکرار میکنم..................
                  اگر منظورتون از ترانس یک مبدل القائی هست .................چرا دو کلاف سیم میتواند ترانس باشد............
                  اگر منظورتون ترانس بدون هسته است بله وجود دارد.........
                  مثال در مدارات مخابراتی دو سیم پیچ کنار هم حکم ترانس را دارند و عمل مچینگ را انجام میدهند................
                  حتی ترانس میتواند روی مدارچاپی قرار داشته باشد که اینها هم به ترانس مچینگ معروف هستن ..................
                  ...
                  شما که انشاالله کم حافظه نیستید؟...........یادتان هست از سه نوع القاء پرسیدی که ولتاژ خروجی آنها چقدر است؟............
                  مگر بنده جواب شما را ندادم؟..........آنها هم میتوانند حکم ترانس یا مبدل را داشته باشن..........
                  حرف بنده اینست :
                  ترانس با این مکانیزم کارکرد بدون هسته فرو مغناطیس وجود ندارد
                  اگر میگویید وجود دارد
                  بنده می پرسم شما که هنوز از این مکانیزم کارکرد بی اطلاع هستین چطور همچین ادعایی دارید؟؟؟
                  حال میتوانید همینطور دنبال سئوال بگردید که مطرح کنید یا اینکه صبر پیشه کنید تا بنده مکانیزم کارکرد ترانس باهسته فرو مغناطیس را تشریح کنم.............خداوند صابرین را دوست دارد

دیدگاه

من هنوز متوجه حرف شما نشده ام-زیرا یک جا میگویید ------اگر منظورتون ترانس بدون هسته است بله وجود دارد.-----------و اینجا هم میگویید--------ترانس با این مکانیزم کارکرد بدون هسته فرو مغناطیس وجود ندارد-------بالاخره ترانس بدون هسته وجود دارد یا ندارد؟

دیدگاه

من هنوز متوجه حرف شما نشده ام-زیرا یک جا میگویید ------اگر منظورتون ترانس بدون هسته است بله وجود دارد.-----------و اینجا هم میگویید--------ترانس با این مکانیزم کارکرد بدون هسته فرو مغناطیس وجود ندارد-------بالاخره ترانس بدون هسته وجود دارد یا ندارد؟
                      الان متوجه شدم مشکل چیست؟
                      بحث در مورد این است که ایا در یک ترانسفورماتور این شار گذرنده از سیمم است که ایجاد القا میکند و یا شار گذرنده از سطح مقطع هسته سیم پیچ.حال ممکن است هسته هوا باشد یا هر ماده دیگری.که اقای حیدری با دلایل زیادی نشان دادند که فوران عبور کننده از سیم باعث ایجاد القا میشود و نه سطح مقطع هست.
                      اگر به پستهای قبل مراجعه کنید ...........شما اول این سئوال را کردید اما بنده به صورت جزئی به مسئله نپرداختم ..........چون سئوال همه هسته ها را شامل میشد.....
                      بعد شما این سئوال رو مطرح کردید
                      سلام-بحث ما بحث ترانس بود و بیشتر به صورت تلفنی و انجام چند ازمایش ساده.برای اینکه به نتیجه برسیم سوالی میپرسم.نظر شما چیست؟ایا شار عبوری از سطح مقطع هسته (سطح مقطع سیم پیچ و یا همان سطحی که در فرمولها ی محاسبه تعداد دور در کسر فرمول ظاهر میشود)که سیم بدور ان پیچیده شده در ایجاد ولتاژ القایی نقش دارد و یا شار عبور کننده از خود سیم؟
                      بعد بنده از شما خواستم منظور خود را واضح بیان کنید..........
                      اری پیشنهاد خوبی است منظورم را طور دیگری بیان میکنم.ما یک ترانس داریم که دارای یک هسته مغناطیسی است و دارای دو سیم پیچ که ممکن است روی هم پیچیده شده باشند و ممکن است همانطور که در شکل نشان دادید دور از هم باشند.هسته از خودش فوران ندارد و این جریان عبور کننده از اولیه است که باعث ایجاد فوران در هسته میشود.مقداری از فوران در هسته جاری میباشد و مقدارکمی از ان در فضای اطراف هسته و نزدیک به سطح هسته که سیم های ثانویه هم در این فضا قرار دارد.منظور این است که فورانی که از هسته عبور میکند و یا فورانی که از فضای اطراف و نزدیک سطح هسته کدام یک باعث ایجاد ولتاژ القایی میشود؟حرف ما این است که فورانی که از فضای اطراف هسته و نزدیک سطح ان عبور میکند باعث ایجاد ولتاژ القاییمیشود.
                      با اینحال بنده در بسیاری موارد از مکانیزم هسته نام بردم و بالطبع منظورم هسته هوایی نبوده..............
                      و در آخر...................شما این سئوال رو مطرح کردید
                      در مورد نقش هسته توضیح این است.احتمالا شما هم تا کنون سعی کرده اید که یک ترانس بدون هسته بسازید با تعداد دور خیلی کم مثلا با تعداد 2 دور ونسبت یک به یک و در انجا دیده اید که این کار خیلی مشکل است و یا شاید هم غیر ممکن.ولی همین ترانس با هسته عملی بوده و ممکن.علت ان این است که شما منبع تغذیه متغییری نداشتید که بتواند فوران لازم را در ترانس بدون هسته ایجاد کند زیرا نیازمند جریان خیلی زیادی میباشد که هر منبعی توان دادن این جریان را ندارد ولی اگر چنان تغذیه ای میداشتید این کار ممکن می بود.وهنگامیکه شما ترانس را با هسته میسازید هسته باعث میشود که جریان کمتری از منبع تغذیه کشیده شود و ترانس به راحتی کار کند.
                      اینم جواب بنده........
                      خیر بنده سعی نکرده ام............کسی سعی میکنه که از نتیجه کار اطلاع نداره ..............
                      فکر میکنید اگر این منبع تغذیه و سیم ابر رسانا را داشتید این کار با وجود تلفات پراکندگی زیاد عقلانی بود...............در هر صورت اگر شما این کار را بکنید
                      مکانیزم القای متفاوتی نسبت به نوع هسته دار خواهید داشت.................استفاده از هسته و مکانیزم خاص خودش الان به جهت جلوگیری از تلفت مسی و تلفات
                      پراکندگی هست....................

پس ملاحظه کردید بنده مدام این مطلب را گوشزد کرده ام.................چند بار هم به جناب عالی گوشزد کردم که نوشته های بنده را درست مطالعه
                      نمیکنید تا جایکه این شائبه در ذهنتان ایجاد شده بنده فکر میکنم القاء با هسته هوایی ممکن نیست. oo:
                      وقتی میگویم مکانیزم القاء فرق میکند یعنی:
                      در هسته هوایی شار گذر کننده از میان هسته هوایی در القاء بی تاثیر است......................
                      در هسته فرو مغناطیس شار هوایی بی تاثیر است و شار عبوری از هسته با مکانیزمی خاص باعث القاء میشود.........
                      ولی خدایش این روش بحث کردن درسته که بنده با دلیل برهان صحبت کنم و شما درست مطالعه نمی کنید........بعد این همه سئوال مطرح میکنید
                      اجازه منعقد شدن نظر را هم نمیدهید اگر شما باشید بد خلق نمی شوید.......... :rolleyes:

دیدگاه

سلام-بهتر است بد خلق نشویم -- گفته اید---در هسته هوایی شار گذر کننده از میان هسته هوایی در القاء بی تاثیر است..-که خوب این مورد از ابتدا نظر ما هم بود وحرف ما هم این بود که شار عبور کننده از سیم است که سبب القا میشود-و فکر میکنم در این مورد اختلاف نظری نداریم و اختلاف نظر مان در مورد هسته است که در اینصورت بهتر است به همان بپردازیم.

دیدگاه

سلام-بهتر است بد خلق نشویم -- گفته اید---در هسته هوایی شار گذر کننده از میان هسته هوایی در القاء بی تاثیر است..-که خوب این مورد از ابتدا نظر ما هم بود وحرف ما هم این بود که شار عبور کننده از سیم است که سبب القا میشود-و فکر میکنم در این مورد اختلاف نظری نداریم و اختلاف نظر مان در مورد هسته است که در اینصورت بهتر است به همان بپردازیم.
                          سلام
                          البته این منطقی نیست ترانس با هسته هوایی و هسته فرو مغناطیس رو یکجور تلقی کنیم....که بعد در مورد آن بحث میکنیم
                          حال که سوء تفاهم شما بر طرف شد............فکر میکنم میتوانید کمی صبر کنید تا بنده از مشغله کاریم خلاص
                          شوم و با چند عکس که باید تغییراتی در آنها ایجاد کنم تا منظور را منتقل کنن خدمت برسم .
                          .............این مدت هرگاه به میلم سر میزنم می بینم شما سئوالی مطرح کردید ........

دیدگاه

با سلام
                            منم یه فایل تصویری مثل جناب قاصد پلود کردم
                            آزمایش دقیقا مثل آزمایش دوستمونه
                            ولی معیار بررسی آزمایش چیز دیگری هست
                            من توی این آزمایش به بررسی این موضوع پرداختم که میزان ولتاژ القاء شده وقتی سیم پیچ ثانویه به اولیه نزدیک و یا دور هست چقدر تغییر خواهد کرد
                            که نتیجه آزمایش تغییر ولتاژ القایی تا بیش از دو برابر رو نشون میده
                            البته برداشت از نتیجه آزمایش آزاد هستش
                            http://www.aparat.com/v/T3q1b
                            هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
                            بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

سلام
                              خوانندگان محترم تاپیک لطف کنن هیچ گونه برداشت آزاد نکنن...........بزودی بنده خدمت میرسم و داستان القاء ترانس توسط هسته فرو مغناطیس را روشن خواهم کرد....
                              در مورد این فیلم :
                              اگر اتفاقی غیر از این می افتاد عجیب بود ..........دوستان همین آزمایش رو با یک تروئید برش نخورده انجام بدین تا متوجه بشین همچین چیزی اتفاق نخواهد افتاد
                              بعد هر دو هسته را روی کاغذ گذارده مقداری پودر آهن روی آنها بریزید ................خواهید دید در مدلی که برش خورده در سطح داخلی آن فوران پراکنده غیر یکنواخت
                              شدیدی وجود دارد که تراکم آن در نزدیکی سیم پیچ بالاست..............اما در مدل برش نخورده همچین پراکندگی در محیط داخلی وجود ندارد ............
                              چون سیم پیچی تروئید برش نخورده مشکل است.. از هسته UU استفاده کنید...........میتوانید یکبار با فاصله هوایی و یک با بدون فاصله هوایی تست کنید.........
                              در حالت بدون فاصله هوایی چون القاء توسط هسته صورت میگیرد در تمام نقاط القاء ثابت است.........اما با وجود فاصله هوایی پراکندگی غیر یکنواخت باعث
                              میشود در نزدیکی سیم پیچ ولتاژ بیشتری القاء شود...........همچنین در نزدیکی فاصله هوایی القاء کم خواهد شد چون حرکت خطوط قوا در هوا بدون قطع شدن
                              توسط سیم صورت میگیرد.........اگر هم امکان این آزمایش را ندارید صبر کنید تا بنده این مورد رو براحتی اثبات کنم...همچنین با انیمیشن و تصویر واقعی با پودر آهن
                              نشان دهم که پراکندگی چطور عمل میکند...........تا این شبهه بر طرف شود............

اضافه شده در تاریخ :
                              سلام
                              اینم فیلم که نشون میده بدون گپ میدان در اطراف سیم پیچ چیز قابل داری نیست............که قدرت القاء رو در ترانس ایفاء کنه........
                              http://www.aparat.com/v/oQp4b
                              اینم فیلم هسته همراه گپ که تراکم میدان نا همگن در اطراف سیم پیچ زیاد شده..............
                              و معنی و مفهوم آن اینستکه مکانیزم القاء از نوع هسته دار به نوع هوایی تغییر کرده.............
                              http://www.aparat.com/v/S4jd1
                              اینم عکس از فورانی که به علت وجود گپ که اونهم باعث افزایش رلاکتانس مغناطیسی شده ترجیح داده از نزدیکترین مسیر هوایی عبور کنه
                              البته چون اندوکسیون هسته فریت کمه این خیلی شدید اتفاق افتاده اگر جنسش آهن نورد بود به این شدت نبود و تراکم در گپ بسیار بیشتر
                              میشد.....تست ترویید بدون فاصله هوای به عهده خواننده بعد تست کنید و با این مقایسه کنید........بفرمایید
                              تازه مقداری هم پراکندگی در محیط بیرونی اطراف سیم پیچ وجود دارد که به آن نپرداختم..................

اضافه شده در تاریخ :
                              دوستان عزیز به علت مشغله کاری کمی کار به درازا کشیده با این حال امیدوارم قبل از اینکه بنده کار را تمام کنم دوستان خود به داستان چگونگی القاء ترانس باهسته فرو مغناطیس
                              پی ببرن ..............انشاء الله به زودی با انیمیشن و عکس و توضیح خدمت میرسم....................

دیدگاه

جناب قاصد ممنونم از نکته سنجی شما
                                می دونستم می خواید این نکته رو بگین
                                من اطلاعات افرادی که اهل آزمایش و تجربه هستن رو خیلی قبول دارم
                                و از چند تا آزمایش اخیر شما خیلی خوشم اومد
                                من آزمایش ترانس open core و کوپل رو با هم انجام دادم و منتظر نظر شما موندم تا ویدئو دوم رو هم پلود کنم.
                                اینم ویدئو دوم
                                برداشت آزاد
                                http://www.aparat.com/v/sl1vz
                                هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
                                بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X