پاسخ : ماجرای سه تا سیم مهربون
1-اشباع زمانی اتفاق می افتد که حداکثر مولکول های مغناطیسی توسط شار اولیه بکار گرفته شده .......
و مقدارخود القایی بوبین اولیه برای محدود کردن جریان اولیه کافی نباشد........به عبارتی محاسبه تعداد دور اولیه درست نباشد..........
اگر تعداد دور اولیه متناسب با اندکسیون هسته باشد چگالی شار مغناطیسی در بی باری و زیر بار ثابت است .............بنده عرض کردم حداکثر اندکسیون مغتاطیسی مربوط به متریال هسته است.......و نقش شار اولیه در این مورد محدود است..............
2-این مورد که فکر نکنم دیگه مطرح باشه ................
3-کاملآ درسته اگر در محاسبه به جهت گرفتن توان بیشتر اندکسیون مغناطیسی هسته رو تا حد ممکن بالا ببریم گرمای بیشتری خواهیم داشت...........
بله تلفات فوکو و هیسترزیس رابطه مستقیم با متریال هسته دارند.............نقش شار اولیه همونطور که گفتم تعیین کننده هست.....با بکار گیری تمام ظرفیت هسته
که شار اولیه در این رابطه نقش حیاتی دارد .........تلفات افزایش میابد..........
اضافه شده در تاریخ :
دوست عزیز بنده برای شما حس لامسه رو به ارمغان اوردم 
البته دیدید که ادامه ندادم اما همون حرکت مولکولی که باعث القاء می شود رو میتوان با چند آهنربا شبیه سازی کرد .................
انوقت هم لمس میکنی ...........هم میبینی ........هم درک میکنی .........شما ادامه بده ولی از قدیم گفتن شنیدن کی بود مانند دیدن....... :biggrin:
اشکالی نداره بنده جلوی شما رو یکبار گرفتم ...............اما برای توضیح مکانیزم هسته چندین بار جلوی بنده گرفته شد تشریف ببرید ببینید..........
بفرمایید ادامه بدید...........
فقط لطف کن قبل اثبات این موضوع بفرما آیا جذب ودفع میدانهای مغناطیسی رو برای خودتون اثبات کردین....یا نه......
نوشته اصلی توسط حسین بنیامین پور
و مقدارخود القایی بوبین اولیه برای محدود کردن جریان اولیه کافی نباشد........به عبارتی محاسبه تعداد دور اولیه درست نباشد..........
اگر تعداد دور اولیه متناسب با اندکسیون هسته باشد چگالی شار مغناطیسی در بی باری و زیر بار ثابت است .............بنده عرض کردم حداکثر اندکسیون مغتاطیسی مربوط به متریال هسته است.......و نقش شار اولیه در این مورد محدود است..............
2-این مورد که فکر نکنم دیگه مطرح باشه ................
3-کاملآ درسته اگر در محاسبه به جهت گرفتن توان بیشتر اندکسیون مغناطیسی هسته رو تا حد ممکن بالا ببریم گرمای بیشتری خواهیم داشت...........
بله تلفات فوکو و هیسترزیس رابطه مستقیم با متریال هسته دارند.............نقش شار اولیه همونطور که گفتم تعیین کننده هست.....با بکار گیری تمام ظرفیت هسته
که شار اولیه در این رابطه نقش حیاتی دارد .........تلفات افزایش میابد..........
اضافه شده در تاریخ :
جناب قاصد آزمایش نهایی شما برای بیان مغناطیسی که عامل القا هستش استناد می کرد به یک ارتعاش ایجاد شده در یک ماده مغناطیسی ، غیر از اینه ؟
خوب یعنی آزمایش شما خیلی گویا بود برای شکل مغناطیسی که عامل القاس؟
خوب یعنی آزمایش شما خیلی گویا بود برای شکل مغناطیسی که عامل القاس؟

البته دیدید که ادامه ندادم اما همون حرکت مولکولی که باعث القاء می شود رو میتوان با چند آهنربا شبیه سازی کرد .................
انوقت هم لمس میکنی ...........هم میبینی ........هم درک میکنی .........شما ادامه بده ولی از قدیم گفتن شنیدن کی بود مانند دیدن....... :biggrin:
( من فعلا دارم توضیحات رو می دم لطفا به من هم فرصت حرف زدن بدین همون طور که من هم صبر کردم تا شما مکانیزم خودتون رو بیان کنید )
بفرمایید ادامه بدید...........

جناب جبراییلی من در انتهای بحث امکان توان بی نهایت گرفتن از ترانس رو اثبات می کنم.

دیدگاه