اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

*** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : *** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

نوشته اصلی توسط sey22
    نطرهای شما دوستان بیشترش درسته ولی اختلاف نظر واسه جریان کشیه هنوز حل نشد؟ماژول های GSM برای پیدا کردن انتن و ارسال sms تا 2 امپر بعضا جریان لازم داره ولی این سیستم GPS متاسفانه تو دیتا شیت من چیزی پبدا نکردم الان هم فقط LED روش و چشمک نمی زنه.در ضمن این مدل دارای انتن سرامیکی بعید می دونم زیر سقف مار نکنه هرچند که انتن های Externall بهتر از internall هستند ولی دیدم کسانی که زیر سقف جواب گرفتن

این ماجول تا وقتی که وصل نشده حدود 120ma جریان میکشه(GSM 2 آمپر جریان میکشه؟!! oo: ) وقتی هم که وصل شد جریان کشیش حدودا نصف میشه، وقتی وصل نشده اون led چشمک نمیزنه- وقتی وصل شد اون led چشمک میزنه و اطلاعاتش معتبر(قابل اطمینان) میشه
    در مورد آنتن دهی: زیر سقف داریم تا زیر سقف!!! :mrgreen: کلا باید یه جوری باشه که یکم سیگنال بهش برسه :biggrin:
    مثلا اگه شما زیر سقف باشی و لب پنجره، اونوقت به خوبی وصل میشه و تعداد کافی ماهواره در دیدش قرار میگیره، شما ایشالا راش انداختی،قلقش دستت میاد
    اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

پس با این تفاسیر LED من دائم روشنه پس هنوز موقعیت پیدا نکرده،ولی ترانس من دیگه این جریان رو می ده.موقغیت منم خوبه روبرو پنجره طبقه سوم!خوب که هیچی عالیه دستمو ببرم بالا GEO رو رد می کنم :mrgreen: پس چرا چشمک نمی زنه این LED ما؟
      تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sey22
        پس با این تفاسی;ر LED من دائم روشنه پس هنوز موقعیت پیدا نکرده،ولی ترانس من دیگه این جریان رو می ده.موقغیت منم خوبه روبرو پنجره طبقه سوم!خوب که هیچی عالیه دستمو ببرم بالا GEO رو رد می کنم :mrgreen: پس چرا چشمک نمی زنه این LED ما؟

اولین باره با این ماجول کار میکنید؟ منظور اینه که قبلا دیدید که چشمک بزنه؟(البته احتمالا جوابتون "نه" خواهد بود :mrgreen

بله، اگه هنوز چشمک نمیزنه که یعنی سیگنال با قدرت کافی بهش نمیرسه(البته با این فرض که ماجول سالمه :twisted
        شما یه کاری کن: بیا و ماجولت رو به پورت سریال سیستمت وصل کن(میتونی مستقیم به pc وصل کنی-باید از خروجی RS-232 ماجولت استفاده کنی)، بعدش ببین تو خروجی ماجول چی داری
        راستی! یه نکته: زیاد عجله نکن، ممکنه با توجه به محیطی که شما در اون قرار دارید، چند دقیقه(حتی شاید تا 5دقیقه) طول بکشه تا LED چشمک بزنه(ماجول به ماهواره ها کانکت شه)، و تو تین مدت تغذیه ماجول حتی یه لحظه هم نباید قطع بشه!

دیدگاه

راستش من اصلا ندیدم که چشمک بزنه شاید به قول شما خراب باشه :surprised:ولی من الان با 4.5 ولت روشنش کردم pc هم روشنه پایه خروجی gps رو هم واسه اطمینان دادم به Rs232 ولی هیچی ندارم،مطمئن ام اصلا خروجی ندارم چون با همین RS232 کارهای دیگه هم باهاش انجام میدم؛می مونه 2 نتیجه اول ماژول خرابه(ان شااله که نیست چون گرونه) دوم همون بحث ترانس و ندادن جریان چون عرض کردم GSM جریان بالا می خواد اونو تا روشن می کنم می خوام یه اس ام اس بدم دیگه جریانش نمی کشه خاموش میشه .مثل اینکه باید ترانس رو عوض کنم اگه بازم کار نکرد برم gps بخرم،در ضمن الان یه رب هست روشنه و کماکان روشنه چشمک نمی زنه :angry:
          تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

ببین!
            یه چیزی، چک کن ببین اتصالاتت درسته؟اگه مطمئنی یه بار دیگه هم چک کن،اتصالات ماجول منظورمه
            آخه بالاخره یه خروجی تو ماجول میاد، حتی اگه هم کانکت نباشه، من به اتصالات شک دارم
            ایشالا که ماجولت سالمه :agree:

دیدگاه

چند عکس از پروژم که یک سالی طول کشید!
              [URL=http://img.uploadmaster.net/viewer.php?file=77z4y8ltb5nlgdb29hr.jpg][IMG]http://img.uploadmaster.net/images/77

http://img.uploadmaster.net/download.php?file=gbibma9ywmcxrxeo2qu.jpg

http://img.uploadmaster.net/download.php?file=7a3qdbdc68bb0hnu6hd.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadibsb
                چند عکس از پروژم که یک سالی طول کشید!
                [URL=http://img.uploadmaster.net/viewer.php?file=77z4y8ltb5nlgdb29hr.jpg][IMG]http://img.uploadmaster.net/images/77

http://img.uploadmaster.net/download.php?file=gbibma9ywmcxrxeo2qu.jpg

http://img.uploadmaster.net/download.php?file=7a3qdbdc68bb0hnu6hd.jpg

ممنون دوست عزیز!
                جا داره با دو تا سوال به استقبال پروژتون بریم :biggrin:
                1- از چه میکرویی برای پروژتون استفاده کردید؟(فرکانس کاریتون چقدر بود؟)
                2- یعنی یه چیزی تو مایه های گوگل مپ ساختید؟ اگه اینطوره برای هر جزء از عکس که احتمالا یه مختصات تعریف کردید،درسته؟ oo: (با این حساب احتمالا دیگه قابلیت zoom in o zoom out نداشتید درسته؟ آخه برای این کار فک کنم یه cpu p4 نیاز باشه :mrgreen

دیدگاه

:eek:
                  کی میگه یه cpu میخواد با یه فرکانس کاری 50 مگا هرتز به راحتی میشه زوم کرد
                  فقط یه رم زیاد میخواد واسه این کار
                  هیچ سختی نداره فقط برنامه نویسی ش سخته :cry:
                  [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

از مگا 64 با کلاک 16 استفاده کردم . نقشه ها از گوگل گرفته شده و قابلیت زوم هم داره البته اگه نقشه مربوط به اون زوم در micro sd موجود باشه. در فرصت مناسب فیلمش رو هم اپ میکنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                      کی میگه یه cpu میخواد با یه فرکانس کاری 50 مگا هرتز به راحتی میشه زوم کرد
                      فقط یه رم زیاد میخواد واسه این کار
                      هیچ سختی نداره فقط برنامه نویسی ش سخته :cry:
                      بله،من باب مزاح گفتم دوست من
                      دقیقا!
                      به احتمال بسیار زیاد دوستمون هم از mmc و اینا استفاده کردن
                      برای مختصات هم فک میکنم بشه یه برنامه کامپیوتری نوشت که اونا رو به صورت هگز واست درست کنه فقط احتمالا یکم فکر و محاسبات بخواد(البته شاید از برنامه هایی مثل گوگل مپ هم بشه استفاده کرد- اینا ایده هایی بود که تو این 7-8-10 دقیقه به ذهنم رسید و مسلما خام هستن :redface :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadibsb
                        از مگا 64 با کلاک 16 استفاده کردم . نقشه ها از گوگل گرفته شده و قابلیت زوم هم داره البته اگه نقشه مربوط به اون زوم در micro sd موجود باشه. در فرصت مناسب فیلمش رو هم اپ میکنم.
                        آهان!
                        ممنون(داشتم پست میزدم،شما هم پست زدی :mrgreen
                        حالا ایرادی نداره!
                        فرکانس 16مگ؟! پس احتمالا عکس ها هر 15-20 ثانیه ریفرش میشدن درسته؟
                        راستی برای مختصات دادن از چه روشی استفاده کردی؟(اون ایده ای که بالا دادم چطوره؟ :rolleyes

دیدگاه

برای مختصات در واقع lat &long به پیکسل تبدیل میشه و عکس نمایش داده میشه.رفرشی در کار نیست.مکان نما جابجا میشه و در صورت خروج از صفحه صفحه جدید بار گذاری میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadibsb
                            برای مختصات در واقع lat &long به پیکسل تبدیل میشه و عکس نمایش داده میشه.رفرشی در کار نیست.مکان نما جابجا میشه و در صورت خروج از صفحه صفحه جدید بار گذاری میشه
                            ممنون
                            اما درست متوجه نشدم، شما فرض کن از ماجول مختصات x,y مکان جغرافیاییت رو دریافت کردی، خب اول باید بری و ببینی تو کدوم عکسه، (و احتمالا تو اون عکس ممکنه 20تا مختصات جغرافیایی نشون داده شده باشه و باز باید اونو پیدا کنی) و در عکس رو از sd لود کنی، حالا سوالم اینجاست که شما این که مثلا مختصات x,y تو فلان عکس هست رو از کجا درآوردی؟

دیدگاه

میدونم اینقدر سوال میپرن که فراریت میدن !!!
                              داداش در مورد در اوردن عکس هاا ؟؟؟؟ میشه توضیح بدی ؟
                              عکس که داری یه عکس کامله ؟
                              یا به قول خودمون یه پازل از چند صد تا عکس کوچیک ؟؟؟؟؟
                              از کجای گوگل میشه این عکس هارو به صورت فایل دانلود کرد ؟؟؟؟؟؟؟ من حاضرم اگه کل ایران 50 گیگا بایتم باشه دانلود کنم :nice:
                              [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                                .
                                .
                                .
                                من حاضرم اگه کل ایران 50 گیگا بایتم باشه دانلود کنم :nice:
                                همچینم اغراق نکردیا!! کل ایران که واقعا همین حدودا(50گیگ) میشه :mrgreen: جدی گفتما!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X