اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

سلام اکه مشکل از سلف باشه پس چرا با تست ledجواب میده

دیدگاه

چرا کسی این سئوال رو جواب نداد ؟؟؟

>>>>>>>>>>>>&g t;>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>&g t;>>>>>>>>>>>> >>>>>>>
      سلام
      مهندس ها!
      هر کلاک طبق گفته خودتون 1.48میلی ثانیه ولی اسیلوسکوپ زمان 300میکرو رو نشون داده بود!

کدومش درسته؟
      یعنی high حدود 1.48*3 طول میکشه یا 300*3 :
      تایمر میکرو با فرکانس 100کیلو درواقع میشه 10میکرو ثانیه چک کردن ورودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      با حرف بالاتون جور در نمیاد
      >>>>>>>>>>>>&g t;>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>&g t;>>>>>>>>>>>> >>>>>>>

این سئوال منم هست
      ممکنه یکی رابطه مقاومت اسیلاتور با فرکانس این دیتا ها رو بگه
      (حالا شاید فرکانس دیتا اسم درستی نباشه )
      منظورم فرکانس کلاکی هست که این دیتا ها باهاش ساخته میشه
      ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط star72
        سلام اکه مشکل از سلف باشه پس چرا با تست ledجواب میده
        سلام.
        موقعی که سلف رو برمیدارم. 5 سانت ریموت رو از ماژول فاصله میدم دیگه LED چشمک نمیزنه.
        وقتی که سلف رو میزارم 10 متر هم فاصله میدم بازم چشمک میزنه.
        ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

بابا عجله ایه

دیدگاه

سلام
            دوستان من کد آقای ... اسمش زو نمیدونم
            همین بنده خدایی که این تاپیک رو زده رو دیدم
            واقع نمی دونم چرا اینقدر پیچیده و طولانی شده کد ایشون

من خودم یه کد برای این کار نوشتم
            خیلی ساده نر قابل فهم تر و کوتاه تر از کد ایشون
            با یه define ساده هم توی برنامه میشه طول کلاک دیتا رو مشخص کرد که اگه خواستیم ریت دیتا عوض شه نیاز به تغییرات زیاد توی برنامه نباشه
            تا الان با شبیه سازی های مختلف انواع و اقسام پالس ها رو بهش دادم و نویز و ..اضافه کردم که درست بود
            اما هنوز توی عمل تستش نکردم
            حالا یه شیر پاک خورده ای بیاد و بگه طول دیتا برای این سخت افزاری که شما میگید (اسیلاتور با مقاومت 330) چقدره که من توی برنامه این عدد رو بزارم
            بعد اول فایل هگز برنامه رو بزارم اینجا تا دوستانی که سخت افزار رو دارن یه تستی بزنن
            در صورت اوکی بودن سورس رو بزارم اینجا تا همه لذت ببرید

در ضمن اگه کسی میدونه رابطه بین مقاومت اسیلاتور و ریت دیتا رو بگه . لطفا

دیدگاه

اول سلام

حیف که حال و حوصله ندارم صفحه های پیش رو بازخونی کنم . خود آقای اسدی قبلا با اسکوپ دیتا رو گرفته بودند و تو سایت گذاشتند
              ولی حدودیش رو براتون میگم

start bit
              380 us بالا
              11.89 ms پایین

data
              1
              1.16 ms بالا
              380 us پایین

0
              380 us بالا
              1.16 ms پایین

برای زمانبندی های دقیق تر صفحه های قبلی رو بخونید ولی همین حدوداس
              به میکرو یا میلی ثانیه ها دقت کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط h123456h
                بابا عجله ایه
                با سلام

دوست من ارتباط انچنانی نداره یعنی برای دیکد دیتا هیچ نیازی هم به دانستن این ارتباط نیست
                ولی از این جدول میتونید استفاده کنید

به همین سادگی :nice:
                تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
                به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ShahiMV
                  اول سلام

حیف که حال و حوصله ندارم صفحه های پیش رو بازخونی کنم . خود آقای اسدی قبلا با اسکوپ دیتا رو گرفته بودند و تو سایت گذاشتند
                  ولی حدودیش رو براتون میگم

start bit
                  380 us بالا
                  11.89 ms پایین

data
                  1
                  1.16 ms بالا
                  380 us پایین

0
                  380 us بالا
                  1.16 ms پایین

برای زمانبندی های دقیق تر صفحه های قبلی رو بخونید ولی همین حدوداس
                  به میکرو یا میلی ثانیه ها دقت کنید
                  دوستان دیگه اعداد رو تایید می کنن
                  آخه من صفحات قبل دیدم یکی نوشته که این اعداد با اون چیزی که باید باشه متفاوته

اگه اوکی هست من کد هگز برای این اعداد رو یزارم
                  ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط h123456h
                    دوستان دیگه اعداد رو تایید می کنن
                    آخه من صفحات قبل دیدم یکی نوشته که این اعداد با اون چیزی که باید باشه متفاوته

اگه اوکی هست من کد هگز برای این اعداد رو یزارم
                    ممنون
                    با سلام

بنده در پست قبل اعداد دقیق رو از دیتاشیت این ایسی قراردادم
                    نمیدونم شما چه کشفی کردید !!!! و چی نوشتید ولی چندتا نکته باید عرض کنم

1 - چون اسیلاتور این ایسی به ولتاژ تغذیه ارتباط مستقیم داره
                    2 - چون اسیلاتور ابن ایسی با مقاومت خارجی (همان 330 کیلو) کنترل میشه پس دما و رطوبت هم نقش مستقیم خواهد داشت
                    3 - چون این دیتا قراره با امواج رادیویی و بدون هیچ گونه سنکرون کردن و هیچ پروتکل خاصی انقال پیدا کنه پس باز دما و رطوبت و دیگر موارد محیطی ارتباط مستقیم خواهد داشت

لذا به این زمان ها و هر رابطه مشابه به هیچ وجه نمیشه اطمینان کرد

درکل من نمیدونم شما از کجا و به چه دلیلی به این نتیجه رسیدید که میشه روی این زمان حساب کرد ؟؟؟؟؟؟؟
                    برای دیکد این دیتای 24 بیت یا بیشتر (در برخی ریموتها 64 بیت) با این پروتکل هیچ نیازی به داشتن این زمان نیست
                    فقط کافیه ابتدای دیتا (استارت بیت) رو تشخیص بدید و زمانهای یک و صفر بودن هر سیکل دیتا رو اندازه بگیرید با مقایسه این دوزمان میشه به راحتی 1 بودن یا صفر هر بیت بودن رو تشخیص داد !!!!!

تا جایی که بنده متوجه شدم شما از برنامتون در عمل تستی نکردید وبه احتمال زیاد با پروتئوس به این مورد اطمینان پیدا کردید
                    ولی باید بگم ممکنه در پروتئوس یا نرم افزارهای سیمولاتور کار کنه چون دیتا دقیق و با یک زمان خاص و ثابت هست ولی در عمل حتی در بهترین و ثابت ترین شرایط هم این گونه نخواهد بود.
                    دیگه همیشه هم به همین سادگی که نیست !!!

دیدگاه

ممنون از پاسختون
                      نه من در عمل تست نکردم کودمو و فقط با برنامه های سیمولاتور و شبیه ساز و نهایتا با اضافه کردن نویز به ورودی کدم رو چککردم

الان یه سئوال
                      یعنی واقعا برای این کدی که شما نوشتید فرقی نمیکنه که پهنای پالس ها 300 باشه یا 400؟؟؟
                      یعنی واقعا خود برنامه اوتو ماتیک پهنا رو تشخیص می ده با اون پیش میره
                      چون من فقط یه نگاهی به حجم کد شما کردم و اون رو برریب نکردم اصلا
                      یعنی واقعا برای این کدی که شما نوشتید فرقی نمیکنه که پهنای پالس ها 300 باشه یا 400؟؟؟
                      یعنی واقعا خود برنامه اوتو ماتیک پهنا رو تشخیص می ده با اون پیش میره؟

دیدگاه

شایدم من بد متوجه حرفتون شدم

مگه استارت بایت 31 تا بیت نیست که باید صفر باشه
                        خوب پیدا کردن استارت بایت یعنی اینکه 31* پهنای بیت باید صفر بمونه
                        پس بدون مشخص بودن پهنای بیت چطور میشه استارت بایت رو تشخیص داد ؟

دیدگاه

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرن&#1

نوشته اصلی توسط h123456h
                          ممنون از پاسختون
                          نه من در عمل تست نکردم کودمو و فقط با برنامه های سیمولاتور و شبیه ساز و نهایتا با اضافه کردن نویز به ورودی کدم رو چککردم

الان یه سئوال
                          یعنی واقعا خود برنامه اوتو ماتیک پهنا رو تشخیص می ده با اون پیش میره
                          چون من فقط یه نگاهی به حجم کد شما کردم و اون رو برریب نکردم اصلا
                          یعنی واقعا خود برنامه اوتو ماتیک پهنا رو تشخیص می ده با اون پیش میره؟
                          با سلام
                          در ورژن اول نه ولی در ورژن دوم بله اینطوره
                          در ضمن توضیح دادم که نیازی به تشخیص پهنای پالس نیست فقط کافیه پهنای پالس یک و صفر با هم مقایسه بشه همین
                          در هر فرکانسی که کار کنه بیت های بک یا صفر مقدار مشابهی دارند بعنی دقیقا یکی 3 برابر اون بکی خواهد بود

دیدگاه

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرن

نوشته اصلی توسط h123456h
                            شایدم من بد متوجه حرفتون شدم

مگه استارت بایت 31 تا بیت نیست که باید صفر باشه
                            خوب پیدا کردن استارت بایت یعنی اینکه 31* پهنای بیت باید صفر بمونه
                            پس بدون مشخص بودن پهنای بیت چطور میشه استارت بایت رو تشخیص داد ؟
                            دبدی نگرفتی !!!!

شما قبل از این 31 کلاک یک کلاک بک داری پس
                            اول مقدار یک بودن رو اندازه میگیری حالا اگر مقدار بیش از سه برابر مقدار یک باشه میگی استارت بیت هست
                            در غیر این صورت باید یکی از بیت های دیتا باشه
                            در ضمن من برنامرو طوری نوشتم که در همان 31 کلاک مقایسه دیتای به دست اومده قبلی رو با دیتای ذخیره یا لرن شده انجام مبدم

امید وارم کافی باشه

در ضمن مهندس شما که اینقدر حرفه ای هستی چرا قبل از اینکه حتی برنامه بندرو یه نگاه کوچیک بندازی در نظر میدی؟؟؟؟
                            بنده توی این اینترنت لایتناهی اولین کسی هستم که یه همچین برنامه تجاری رو به اشتراک گزاشته
                            حتما اگر یه جستجوی ساده بکنید به این نتیجه خواهید رسید
                            البته منظورم این نیست که خیلی کار سختیه نه بلکه کار اسون و راحتیه ولی باید بگم یه مورد کاملا تجاری و پول سازی هست
                            شرکت بتا ماهانه حدود 10000 تا و خود بنده ماهانه حدود 5000 تا انواع برد کنترل تولید میکنیم که از به سورس مشابه همین برنامه استفاده کردیم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرن

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                              دبدی نگرفتی !!!!

شما قبل از این 31 کلاک یک کلاک بک داری پس
                              اول مقدار یک بودن رو اندازه میگیری حالا اگر مقدار بیش از سه برابر مقدار یک باشه میگی استارت بیت هست
                              در غیر این صورت باید یکی از بیت های دیتا باشه
                              در ضمن من برنامرو طوری نوشتم که در همان 31 کلاک مقایسه دیتای به دست اومده قبلی رو با دیتای ذخیره یا لرن شده انجام مبدم

امید وارم کافی باشه

در ضمن مهندس شما که اینقدر حرفه ای هستی چرا قبل از اینکه حتی برنامه بندرو یه نگاه کوچیک بندازی در نظر میدی؟؟؟؟
                              بنده توی این اینترنت لایتناهی اولین کسی هستم که یه همچین برنامه تجاری رو به اشتراک گزاشته
                              حتما اگر یه جستجوی ساده بکنید به این نتیجه خواهید رسید
                              البته منظورم این نیست که خیلی کار سختیه نه بلکه کار اسون و راحتیه ولی باید بگم یه مورد کاملا تجاری و پول سازی هست
                              شرکت بتا ماهانه حدود 10000 تا و خود بنده ماهانه حدود 5000 تا انواع برد کنترل تولید میکنیم که از به سورس مشابه همین برنامه استفاده کردیم

ممنون از پاسختون
                              واقعیتش اینه که من نظرم اینه ه همیشه سخت ترین برنامه ها رو اگه بخوای بنویسی راحت تر از این هست که کد نوشته شده یکی دیگه رو بخونی و بفهمی

ابازم ممنون از پاسختون
                              اما شما که میگید اول یک بیت یک میاد بعد صفر
                              اگر طول صفر از سه برابر یک بیشتر بود یعنی اینکه اون بیت استارت هست همین
                              یعنی نیازی به دوباره چک کردن طول صفر نیست که حتما 31 برابر طول یک باشه ( شاید این نویز باشه )
                              شما که تجربه دارید لطفا راهنمایی کنید
                              یعنی ممکن نیست چنین نویزی اتفاق بیفته
                              حالا سئوال مهمترم اینه که پس با این کد جدید که میگید خودش طول یک رو تشخیص میده
                              دیگه نیازی به این نیست که ریموتمون حتما با مقاومت 330K باشه درسته؟
                              یعنی ریموت با هر مقاومت اسیلاتوری میشه استفاده کرد ؟ درسته
                              ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein_tomari007
                                اینم برنامه و شماتیک و pcb با مگا 8
                                ببخشید که شلوغ پلوغه :mrgreen:
                                با سلام و عرض ادب
                                برنامه ارسالی شما رو با codevision اجرا کردم. ولی از GIMSK بعنوان پارامتر ناشناس در: reset(GIMSK,6); و set(GIMSK,6); خطا میگیره.
                                درضمن DIP1، همون RXD ماژول گیرنده هستش؟، RF-IN چطور؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X