اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

نوشته اصلی توسط darkness.signals
    ممنون از کمکت...ی سوال دیگه...
    وقتی از میکرو استفاده میشه چه جوری این پروتکل رو شبیه سازی میکنن؟
    با سلام این که دیگه سوال نداره دوست من

همونطوری که میتونیم دیتای ریموت رو بخونیم یا دیکدش کنیم برعکسش بکنبد میشه کد کردن دیتا

بعد این دیتا رو توسط ماژول های فرستنده روی یه فرکانس حامل که فرکانس خود ریموت هست مثل 433MHz یا 315MHz به گیرنده انتقال میدن

به همین سادگی :nice:
    تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
    به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

وقتی ماژولی در کار نباشه چی؟
      فقط میتونه uart باشه.که تا اینجا من نتیجه گرفتم نبوده.
      در نتیجه یه پروتکل دیگس که ما نمیدونیم.
      باید امتحان کنم.

دیدگاه

وقتی ماژولی در کار نباشه چی؟
        فقط میتونه uart باشه.که تا اینجا من نتیجه گرفتم نبوده.
        در نتیجه یه پروتکل دیگس که ما نمیدونیم.
        باید امتحان کنم.
        یعنی چی ماژول نباشه ؟؟؟
        در ضمن توی ریموت نمیان از ماژولهای اماده توی مغاذه ها استفاده کنن که!!!
        ماژول فرستهده هم چیزی نیست به جز دوتا یا گاهی اوقات یک دونه ترانزیستور با دوسه تا مقاومت و خازن و یه دونه SAW (یه جور فیلتر هست) برای فیکس کردن فرکانس همین به این عکس توجه کنید

حالا میتونید به جای این IC کدر (eV1527) میکرو یزارید و هر کد و یا دیتایی که خواستید بفرستید خود بنده از tiny13 یا tiny15 استفاده کردم و ریموتهای بعضی از بردهای المانی و ایتالیایی رو کپی کردم چون ریموتهایی این بردها واقعا گرونن بعضی هاشون به 100 هزار تومن هم میرسن البته اگه بشه پیدا کرد
        و یا میتونید حتی ریموتی بسازید که هر لحضه یه دیتای جدید رو میفرسته بنده برای بالا بردن امنیت دیتا و ریموت این کارو کردم و از CRC16 استفاده کردم ...... که در این صورت دیگه علاوه بر الگوریتم ارسال دیتا یه الگوریتم خود دیتا رو هم خواهیم داشت که فقط با این الگوریتم کد بدست میاد و هر بار یه کد جدید ارسال میشه :twisted: :agree:

دیدگاه

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرن&#1

وقتی میکرو گذاشتی دیتا رو با uart گذاشتی رو پین مورد نظر؟

دیدگاه

وقتی میکرو گذاشتی دیتا رو با uart گذاشتی رو پین مورد نظر؟
            وای وای وای وای وای دیگه دارم دیونه میشم خدایی پست قبل رو خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

همونطوری که میتونیم دیتای ریموت رو بخونیم یا دیکدش کنیم برعکسش بکنید میشه کد کردن دیتا
            اخه مگه ما با uart دیتارو میخونیم که با uart هم بتونیم تولیدش کنیم

بابا به خدا وقتی میگیم سریال این uart نیست یعنی هر سریال uart نیست I2C هم سریال هست SPI هم سریال هست 1Wire هم سریال هست uart هم سریال هست ........ کلا هر پروتکلی که دیتا با یک یا دو تا سیم انتقال پیدا میکنه (یعنی دیتا بیت به بیت از یه خط انتقال پیدا میکنه) میشه سریال فقط این وسط روش سنکرون کردن دیتا با پروتکل ارسال دیتا فرق میکنه.

ببینید دوستان توی میکرو کنترلر ها معمولا پروتکل های معروف مثل موادی که بالا عرض کردم به صورت سخت افزاری پیاده شده اند یعنی براشون یه قسمت سخت افزاری به میکرو اضافه شده که در برخی موارد ما خودمون به صورت نرم افزاری هم پیاده میکنیم مثلا برای میکروهایی که uart ندارن هم میتونیم uart نرم افزاری بنویسیم یا جابجا کردن پینهای uart که به صورت سخت افزاری روی میکرو هست ممکن نیست که باید برای این کار خودمون نرم افزاریشو بنوسیم

خوب برگردیم به مشکل خودمون حالا ما اینجا یه دیتا سریال داریم که با یه پروتکل خاص هست و چون به صورت یخت افزاری روی میکرو همچین سریالی نداریم باید خودمون بنویسیمش چه برای تولیدش و چه برای دریافتش امیدوارم توضیحات کافی باشه

در ضمن شما با همین ماژولها هم میتونید uart رو انتقال بدید ولی چون این نوع سریال با زمان دقیق سنکرون میشه لذا برای انتقال با سیم و برای مسیر های کوتاه مناسب هست یعنی برای اینگونه ارتباط طراحی و بهینه شده البته درسته که این دیتای ریموتها هم با زمان سنکرون شده ولی این زمان رو به دلیل تکنیک خاص این پروتکل در نوع تفکیک بیتهای 0 و 1 میشه به راحتی اندازه گرفت و بیتهای صفر و یک رو دقیقا تشخیص داد

پس شمارو به خدا دیگه در مورد uart و ارتباطش با این ریموتها یا پروتکل حرفی نزنید چون هیچ ربطی با هم ندارن

دیدگاه

سلام هادی جون
              اگر اسیلوسکوپ دیجیتال داری (یا هر کی از دوستان) میشه از نویزهایی که ماژول گیرنده تولید میکنه برام عکس بگیری :icon_razz:
              هم از خود نویزها و هم چند میکر ثانیه قبل و بعد ارسال دیتا
              tnx

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ShahiMV
                سلام هادی جون
                اگر اسیلوسکوپ دیجیتال داری (یا هر کی از دوستان) میشه از نویزهایی که ماژول گیرنده تولید میکنه برام عکس بگیری :icon_razz:
                tnx
                حتما دوست من در اولین فرصت این کار رو میکنم !!!!

به همین سادگی:nice:

دیدگاه

سلام یه سوال دارم فک کنم مربوط به این بحث هم باشد. میخوام علت این موضوع رو که بیان میکنم بدونم:
                  آیا تا بحال کلیدهای خود را در ماشین جاگذاشته اید؟
                  آیا ماشین شما یک دستگاه کنترل از راه دور بدون کلید دارد؟ این وسیله می تواند روزی مفید باشد. یک دلیل خوب برای داشتن یک موبایل: اگر شما کلیدهای خود را در ماشین جاگذاشته باشید،و مثلاً دستگاه کنترل در منزل باشد به موبایل یک نفر در منزل از طریق موبایل خودتان تماس بگیرید. تلفن خود را در حدود فاصله 1 متر از ماشین قرار دهید و از فرد مقابل در منزل بخواهید که کلید کنترل درب بازکن ماشین را فشار دهد، و آنرا نزدیک موبایل خود قرار دهد. قفل ماشین شما باز خواهد شد. با این کار نیاز نیست کسی کلیدها را شخصاً بیاورد. فاصله هیچ تاثیری ندارد. شما می توانید کیلومترها فاصله داشته باشید، اگر شما بتوانید با کسی که ریموت کنترل ماشین شما را دارد ارتباط برقرار کنید، شما می توانید قفل ماشین خود را باز کنید.

راسش ریموت درورو برم نیس تست کنم حداقل تا دو هفته دیگه!

دنبالم دلیلشم هستم چطور تلفن موبایل دیتایی رو که تویه محدوده 433 مگا و یا 315 مگا هس رو میتونه ارسال کنه!! مگه صوت 20 هرتز تا 20 کیلو نبود!!! HuhHuhHuh

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akbar8
                    سلام یه سوال دارم فک کنم مربوط به این بحث هم باشد. میخوام علت این موضوع رو که بیان میکنم بدونم:
                    آیا تا بحال کلیدهای خود را در ماشین جاگذاشته اید؟
                    آیا ماشین شما یک دستگاه کنترل از راه دور بدون کلید دارد؟ این وسیله می تواند روزی مفید باشد. یک دلیل خوب برای داشتن یک موبایل: اگر شما کلیدهای خود را در ماشین جاگذاشته باشید،و مثلاً دستگاه کنترل در منزل باشد به موبایل یک نفر در منزل از طریق موبایل خودتان تماس بگیرید. تلفن خود را در حدود فاصله 1 متر از ماشین قرار دهید و از فرد مقابل در منزل بخواهید که کلید کنترل درب بازکن ماشین را فشار دهد، و آنرا نزدیک موبایل خود قرار دهد. قفل ماشین شما باز خواهد شد. با این کار نیاز نیست کسی کلیدها را شخصاً بیاورد. فاصله هیچ تاثیری ندارد. شما می توانید کیلومترها فاصله داشته باشید، اگر شما بتوانید با کسی که ریموت کنترل ماشین شما را دارد ارتباط برقرار کنید، شما می توانید قفل ماشین خود را باز کنید.

راسش ریموت درورو برم نیس تست کنم حداقل تا دو هفته دیگه!

دنبالم دلیلشم هستم چطور تلفن موبایل دیتایی رو که تویه محدوده 433 مگا و یا 315 مگا هس رو میتونه ارسال کنه!! مگه صوت 20 هرتز تا 20 کیلو نبود!!! HuhHuhHuh
                    دوست عزیز شما خودت اینی که میگی رو دیدی؟ اگر جوابت مثبته پس حتما گوشی موبایلت هم باید گوشی خیلی خاصی باشه چون باید یه گیرنده و فرستنده FSK یا ASK ضعیف تو فرکانسهای 315 یا 433 یا 915 داشته باشه.
                    بعدش این فکر زیاد منطقی نیست. اگه خود موبایل رو هم خونه جا گذاشته باشی چی؟ آدمی که اینطوری چیزی رو جا بزاره بعید نیست گوشی موبلیشم جا بزاره. بعدش بعیده که آدم هم کلید ها رو در جای دوری از منزل تو ماشین جا بزاره و درب ها رو قفل کنه ( البته با ریموت میشه قفل کرد) و بره و هم موقع برگشت ریموت همراهش نباشه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Intersil
                      دوست عزیز شما خودت اینی که میگی رو دیدی؟ اگر جوابت مثبته پس حتما گوشی موبایلت هم باید گوشی خیلی خاصی باشه چون باید یه گیرنده و فرستنده FSK یا ASK ضعیف تو فرکانسهای 315 یا 433 یا 915 داشته باشه.
                      بعدش این فکر زیاد منطقی نیست. اگه خود موبایل رو هم خونه جا گذاشته باشی چی؟ آدمی که اینطوری چیزی رو جا بزاره بعید نیست گوشی موبلیشم جا بزاره. بعدش بعیده که آدم هم کلید ها رو در جای دوری از منزل تو ماشین جا بزاره و درب ها رو قفل کنه ( البته با ریموت میشه قفل کرد) و بره و هم موقع برگشت ریموت همراهش نباشه .
                      آره دیگه ممکنه یه شهاب سنگم بخوره توی سرش کلا دیگه کلید نیاز نداشته باشه !
                      یا این که در همون لحظه که از خونه یه نفر ریموت یدک رو میاره بیرون یک کلاغ بی تربیت بیاد بگیرتش ببره توی لونش !!!! :mrgreen:
                      گیر دادیا شمام !!!!! :eek:
                      این بنده خدا یه سوال کرد که این موضوع از جهت علمی و عملی میتونه پایه و اساسی داشته باشه یا نه ؟!
                      دیگه قرار نیست شما اینجوری بزنی توی برجکش که !!! oo:
                      مفید بود ؟ بجای اسپم میتونید از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
                      [img width=405 height=100]http://eros8631.persiangig.com/image/pp.png[/img]

دیدگاه

مرسی برادر. موتاسفانه من اینو تویه سه تا تالار بیان کردم اما همه جواب الکی میدن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jervis
                          آره دیگه ممکنه یه شهاب سنگم بخوره توی سرش کلا دیگه کلید نیاز نداشته باشه !
                          یا این که در همون لحظه که از خونه یه نفر ریموت یدک رو میاره بیرون یک کلاغ بی تربیت بیاد بگیرتش ببره توی لونش !!!! :mrgreen:
                          گیر دادیا شمام !!!!! :eek:
                          این بنده خدا یه سوال کرد که این موضوع از جهت علمی و عملی میتونه پایه و اساسی داشته باشه یا نه ؟!
                          دیگه قرار نیست شما اینجوری بزنی توی برجکش که !!! oo:
                          خوب آره چون این پیشنهاد کمتر از برخورد شهاب سنگ نیست. چون باید با تمام سازندگاه تلفن همراه از جمله سامسونگ و اپل و سونی و نوکیا وارد مذاکره بشیم تا این امکان رو حتما به گوشیشون اضافه کنن. تازه اگه به قول شما اون کلاغه اذیت نکنه.
                          منظورم اینه که بعضی موضوعات رو نباید الکی پیچیده کرد چون به دردسرش نمی ارزه. در این جور موارد اگه آدم بره خونه ریموتو بیاره یا یه قفل ساز پیدا کنه به صرفه تره.
                          بعدشم این که هدفم به قول شما برجک زدن نیست. بلکه باید روشن کنیم بعضی اختراعات هرچند هم پیچیده باشن ممکنه با اشکالاتی از نظر منطق استفاده از اونها روبرو بشن. برا همین نصف بیشتر اختراعات ثبت شده هیچوقت به تولید انبوه نمیرسن. در ضمن اگه دوستمون آقای اکبر ناراحت شدن بنده صمیمانه ازشون عذر میخوام.

دیدگاه

خوب آره چون این پیشنهاد کمتر از برخورد شهاب سنگ نیست. چون باید با تمام سازندگاه تلفن همراه از جمله سامسونگ و اپل و سونی و نوکیا وارد مذاکره بشیم تا این امکان رو حتما به گوشیشون اضافه کنن. تازه اگه به قول شما اون کلاغه اذیت نکنه.
                            منظورم اینه که بعضی موضوعات رو نباید الکی پیچیده کرد چون به دردسرش نمی ارزه. در این جور موارد اگه آدم بره خونه ریموتو بیاره یا یه قفل ساز پیدا کنه به صرفه تره.
                            بعدشم این که هدفم به قول شما برجک زدن نیست. بلکه باید روشن کنیم بعضی اختراعات هرچند هم پیچیده باشن ممکنه با اشکالاتی از نظر منطق استفاده از اونها روبرو بشن. برا همین نصف بیشتر اختراعات ثبت شده هیچوقت به تولید انبوه نمیرسن. در ضمن اگه دوستمون آقای اکبر ناراحت شدن بنده صمیمانه ازشون عذر میخوام.
                            خواهش.
                            lمن میگم دوسام تست کردن و به این جواب رسیدن اما دلیلشو نمیدونم. دلیلشو میخام من که نمیخوام اختراع کنم.
                            این تاپیک رو مشاهده بفرمایید:
                            http://www.sampadcity.com/forum/inde...html#msg711788

دیدگاه

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرن&#1

نوشته اصلی توسط ShahiMV
                              سلام هادی جون
                              tnx
                              با سلام

همونطوری که قول داده بودم براتون از دیتا و نویز خروجی ماژول عکس گرفتم امیدوارم مفید باشه

این عکس وقتی هست که بنده یکی از کلید های ریموت رو فشار دادم

و این هم خروجی ماژول وقتی که هیچ کلیدی زده نشده

البته باید بگم که بنده فایل رکورد شده هردو عکی بالا رو هم اینجا براتون میزارم که بتونید خودتون با دقت بالاتری توی کامپیوتر خودتون ببینید

برای این کار این برنامرو دانلود کنید که نرم افزار اسیلوسکپ TNM هست و بعد از نصب روی کامپیوتر برید به حالت دموش و یکی از فایل های داخل این فایل زیپ رو لود کنید و با دقت بالا دیتا رو ببیید . حالشو ببرید

دیدگاه

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرن

نوشته اصلی توسط Intersil
                                با سلام

با توجه به مطالب چند پست قبل باید بگم من هم نظرم نسبت به این موضوع منفی هست و غیر ممکن

ببینید ما اینجا دو تا فرکانس داریم یکی فرکانس کرییر یا همون فرکانس خود فرستنده هست که معمولا در یه فرکانس 315 یا 433 یا 915 مگاهرتز هست که هیچ شکی درش نیست که دریافت این فرکانس با میکروفن گوشی ممکن نیست اما اینجا فرکانس دومی که داریم فرکانس کلاک دیتامون هست همون که به مقاومت اسیلاتور ایسی eV1527 بستگی داره و توسط مقاومت پین یک این ایسی کنترل میشه و در نهایت این فرکانس در خروجی ایسی eV1527 به دیتا تبدیل میشه و با مودوله کردن روی فرکانس اول به ماژول گیرنده انتقال پیدا میکنه حالا کدوم گوشی میتونه یه همچین کاری (مودولاسیون دیتا) رو انجام بده ؟؟؟؟؟؟ oo:

اصلا گیریم که این میکروفن گوشی ما همون فرکانس اولمون رو دریافت کرد و به گوشی دوم انتقال داد حالا مگه اونطرف خروجی گوشی دوم ما به یه انتن وصل شده که بتونه این فرکانس رو به ماژول گیرنده روی ماشین انتقال بده و باز در این هم شک نیست که یه بلندگو نمیتونه این فرکانس رو انتقال بده

در ضمن در تستی که بنده کردم وقتی یه گوشی موبایل نزدیک این ماژولهای ما باشه حتی کار خود ماژول مختل میشه و دیگه حتی نمیتونه دیتای خود ریموت رو دریافت کنه چه برسه به یه دیتایی که معلوم نیست چطور انتقال پیدا میکنه
                                در واقع چون توان گوشی بیشتر هست و در صورتی که در حال صحبت با گوشی هستید گیرنده رو به کل از کار میندازه و خروجی ماژول همون دیتایی میشه که وقتی گوشی رو کنار یه امپلیفایر ببرید تولید میکنه و یه کلاک یکنواخت تولید میکنه توی فایل فشورده ای که در پست قبل قرار دادم فایل Phon.scp مربوط به این حالت هست

البته باید بگم احتمال اینکه این مورد در ریموتهای کد فیکس و گیرنده هاشون درست باشه شک دارم چون فرکانس این ریموتها پایین بود و احتمال میدم این مورد از اونجا نشات گرفته البته این ریموتها دیگه منصوخ شده و استفاده نمیشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X