اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

سلام ذوستان
    من همه ی صفحه هارو خوندم برنامه روهم خوندم ولی برنامه رو متوجه نشدم
    میشه یه توضیح همراه با کد بدین که چطوری وقتی یک کلید زده میشه ما توسط گیرنده اونو دیکد میکنیم و میفهمیم کدوم کلید زده شده؟
    من حتی یه کتابخونه هم گیدا کردم توی همین سایت واسه دیکد کردن ولی جواب نداد

و یه سوال دیگه اگه کنرل بیش از 4تا کلید داشت کدهاش چه تفاوتی میکنه؟
    ممنون میشم اگه کمکم کنین آخه میخام این پروژه رو خودم بنویسم برای ترم آخرم
    ممنون

دیدگاه

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرن

نوشته اصلی توسط sami222
      دوستان منم یه چندتا سوال برام پیش اومده ببینید درست میگم
      میشم دوستان جواب بدن

1. در PT2262 پایه یک تا سیزده بجز پایه نه که منفیه و بقیه که برای کددهی و قراردادن کلید ریموت ها استفاده میشوند یه توضیحی میدن چرا پایه های 7 تا 13 بجز نه دوتا اسم دارن؟ یعنی میشه از هردوحالتش استفاده کرد؟ چون برای کددهی که چندین تا از این ها که کنار هم کار میکنند هرچقدر پایه های کددهی بیشتر باشن امنیت میره بالاتر!!! الان میگم میشه پایه های 1 تا 12 رو بجز 9 که زمینه برای کددهی استفاده کرد و پایه ی 13 رو به یه کلید زد وفرستنده تک کاناله ساخت؟؟؟

2. توی دیتاشیت یه ترانزیستورو چندتا خازن گذاشته انگار نقش ماژل ask روبازی میکنه کلا میشه ماژول رو حذف کرد با این چندتا قطعه جایگزینش کرد و به این مدار اطمینان کرد که همیشه کار کنه در سرما و گرما؟؟؟؟؟؟؟

3. با در نظر گرفتن حالات پایه های کددهی به pt که سه حالت پایه به مثبت وصل بشه یا به منفی و یا آزاد باشه در این صورت توی فرستنده یک کاناله که بخوایم بسازیم با 11 تا پایه که هرکدوم میتونند سه حالت داشته باشند و طبق رابطه سه بتوان یازده میشه 177147 تا دستگاه مختلف درست میگم؟
      ممنون از همه دوستان
      با سلام
      1 - بله دقیقا ممکنه و فکر شما هم درسته اگر دقت کرده باشید و دتاشیت این ای سی رو خوب مطالعه کرده باشید یا پست های قبلی رو دیده باشید متوجه میشید که برای هر پین این ایسی pt2262 یا ایسی eV1527 یک بیت در نظر گرفته شده که با یک یا صفر کردنشون بیتهای متناظرش هم در دیتا تغییر میکنه

2 - قبلا ها هم که ماژول نبود همین کار رو میکردن
      برای فرستنده با یه ترانزیستور BF199 ماژول رو خودمون درست میکردیم و برای گیرنده هم از ایسی LM358 و چند تا قطعات دیگه استفاده میشدکه البته برای تنظیم و کالیبره کردن و گرفتن بهترین کیفیت و بیشترین برد باید از خود حضرت ابوالفضل کمک بگیری یا یه اسپکتروم انالایزر دو سه میلیونی داشته باشی
      البته نا گفته نمونه که این روزها دیگه با ایران رادیاتور کی میره تو غار ؟؟؟؟ (به راحتی ایسیهای و ماژولهاش گیر میاد و کاملا دقیق کار میکنن)

3 - نه دقیقا !!!
      این جمله خود دیتا شیت هست که اگر یکم بهش دقت کنی همه چی دستگیرت میشه
      PT2262 has a maximum of 12 bits of tri-state address pins providing up to 531,441 (or 3^12) address codes
      دیدی سوال کردن نداشت و همشو خودت بلد بودی یا خیلی راحت میتونستی پیدا کنی

توی این پست هم قبلا و دقیقا برای سوال خودتون توضیحاتی داده بودم
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52063.msg423596#msg423596

دوستان توجه کنید وقتی سوالی جواب داده نمیشه دلیلش بی توجی نیست بلکه اینه که قبلا پاسخ داده شده یا جای سوال کردن نداره بازم شرمنده که دیر جواب دادم
      به همین سادگی :nice:
      تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
      به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

ممنون آقای اسدی درست میگید و جواب قسمت هایی از سوال توی صفحات قبلی وجود داشت ولی نه به این کاملی که باید به بزرگی خودتون ببخشید و بازم بخاطر جواب های کامل و بدون نقصتون ممنون
        در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
        گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
          دوستان توجه کنید وقتی سوالی جواب داده نمیشه دلیلش بی توجی نیست بلکه اینه که قبلا پاسخ داده شده یا جای سوال کردن نداره بازم شرمنده که دیر جواب دادم
          درخواست من رو چی؟ :sad:

دیدگاه

با سلام

اگر منظور شما این پست هست !!!

نوشته اصلی توسط darkness.signals
            با عرض سلام و ادب خدمت جناب اسدی.میدونم سرتون واقعا شلوغه ولی اگه میشه نمونه برنامه encode که قبلا هم بش اشاره کرده بودین رو قرار بدین تا بیش از پیش شرمندتون بشیم :redface:
            اگر اشتباه نکرده باشم منظور شما کد هاپنگ باشه ؟؟ که اگر اره باید بگم شک نکن که اگر مطلب قابل اراعه ای داشته باشم دریغ نخواهم کرد

فعلا دارم در مورد PID برای کنترل دور موتور DC در یک پروژه کار میکنم که فکر کنم مطلب بعدی بنده در این خصوص خواهد بود !!!!

دیدگاه

با سلام خدمت آقای اسدی.....
              دوست عزیز از اینکه لطف کردین و سورس برنامه فرستنده گیرنده ریموت های کد لرنینگ رو در سایت گذاشتین بنده از طرف خودم از شما تشکر می کنم،بنده مدتی است که برنامه نویسی در محیط CODE VISIONرا شروع کرده ام و با اجازتون نیاز دارم از این برنامه استفاده کنم ، اما پروژه من با MEGA16 هستش و بدلیل تازه کار بودنم وبا وجود تلاش زیاد موفق به این کار نشدم :angry: ،خواهشمندم در صورت امکان کدهایی که بایستی تغییر پیدا کنند تا بتوان در M16 این برنامه را استفاده کرد رو بفرمایید.... با تشکر از زحمات شما : :bye

دیدگاه

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرن&#1

نوشته اصلی توسط POLESTAR

اگر اشتباه نکرده باشم منظور شما کد هاپنگ باشه ؟؟ که اگر اره باید بگم شک نکن که اگر مطلب قابل اراعه ای داشته باشم دریغ نخواهم کرد
                مرسی جواب دادین...منظورم برنامه ای هست که یه فرستنده میتونه ازش استفاده کنه و با برنامه گیرنده ای که شما زحمتشو کشیدی کار کنه.یا به عبارتی شبه برنامه ای که درون eV1527 قرار داده شده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط darkness.signals
                  مرسی جواب دادین...منظورم برنامه ای هست که یه فرستنده میتونه ازش استفاده کنه و با برنامه گیرنده ای که شما زحمتشو کشیدی کار کنه.یا به عبارتی شبه برنامه ای که درون eV1527 قرار داده شده.
                  با سلام بنده همچین قولی ندادم ولی روی جفت چشام

دیدگاه

با سلام
                    مدار بسیار با ارزشیه و اینکه گذاشتید همه ازش استفاده کنن جای تقدیر داره. فقط یه سوال دارم؟؟؟
                    مدهای کارکرد خروجی میکرو به چه صورته؟ به صورت لحضه ای یا حالت لچ داره یا اینکه ضربدری ؟ اگه لطف کنید توضیح بدید متشکر میشم

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان مخصوصا جناب polestar وتشکر بخاطر زحمتاشون

سوال من اینه که ایا از این مدار میشه تو یه محیط صنعتی که شبکه نویز زیادی داره استفاده کرد؟من میخوام ازش داخل یه تایلو استفاده کنم و کنتاکتورای 3فاز با بوبین 220 باهاش تحریک کنم.ایا این مدار به نویز حساس هست یا نه؟ و ایا استفاده از اون توی تابلو مشکلی واسه در یافت اطلاعات ایجاد میکنه؟((منظورم اینه که اگه گیرنده تو تابلو باشه که یه محیط سر بسته هست ،ایا میتونه کار کنه یا نه)) و این که در این صورت بردش چقدر کم میشه؟و اصلا تا چه بردی جواب میده؟
                      چون من هنوز نساختمش نمی تونم تست کنم واسه همین اگر اساتید میدونن که مشکلی پیش نمیاد تا شروع کنم به ساختن :nice:

دیدگاه

درضمن اگر گیرنده در یک اتاق و فرستنده در اتاق دیگر باشه ایا بازم مدار جواب میده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evilmirror
                          با سلام خدمت دوستان مخصوصا جناب polestar وتشکر بخاطر زحمتاشون

سوال من اینه که ایا از این مدار میشه تو یه محیط صنعتی که شبکه نویز زیادی داره استفاده کرد؟من میخوام ازش داخل یه تایلو استفاده کنم و کنتاکتورای 3فاز با بوبین 220 باهاش تحریک کنم.ایا این مدار به نویز حساس هست یا نه؟ و ایا استفاده از اون توی تابلو مشکلی واسه در یافت اطلاعات ایجاد میکنه؟((منظورم اینه که اگه گیرنده تو تابلو باشه که یه محیط سر بسته هست ،ایا میتونه کار کنه یا نه)) و این که در این صورت بردش چقدر کم میشه؟و اصلا تا چه بردی جواب میده؟
                          چون من هنوز نساختمش نمی تونم تست کنم واسه همین اگر اساتید میدونن که مشکلی پیش نمیاد تا شروع کنم به ساختن :nice:
                          سلام دوست عزیر
                          من قبلا ریموت کنترل های آماده کد لرن را در داخل تابلو (تابلوی فلزی برق در کنار کنتاکتورها) استفاده کرده ام مشکلی پیش نیامده البته می بایست انتن ماژول گیرنده رو از تابلو بایستی به بیرون بکشید ،چون همان طور که میدونید محیط های فلزی برای امواج الکترو مغناطیس تله به حساب می آیند و باعث مسدود شدن مسیر آنها میشوند.و بهترین راه بیرون گذاشتن مدار در خارج تابلوست و بردن خروجی رله ها به داخل تابلو جهت فرمان و استفاده از انها.

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز و جنابPOLESTAR

من این برنامه رو می خوام رو mega16 اجرا کنم اما متاسفانه جواب نمیده نمی دونم مشکل از کجاست ، توضیح اینکه هم در ورژن یک و هم در ورژن دو خطوطی از برنامه که مربوط به کدهای تایمر ها و اینتراپت میشد رو تغییر دادم اما به هیج وجه جواب نداد،حتی برنامه ایی در داخل روتین تایمر یک هست و بایستی با اجرا شدنش led چشمک بزن هم اجرا نمیشه،اگه از دوستان کسی این کار را انجام داده یا راه حل مشکل رو میدونه لطفا جواب بده متشکرم. :bye

دیدگاه

سینا جان ممنون.ولی سوالات من هنوز سر جاش هست.اینکه ایا این مدار در برابر نویز مقاوم هست یا نه و این که بردش چقدره و اگه تو یه اتاق دیگه باشه باز هم جواب میده یا نه؟!
                              در مورد تابلو هم من از تابلو پلاستیکی استفاده می کنم.یعنی فلزی نیست.در این صورت مشکل تابلو فلزی حل خواهد شد؟؟
                              ضمنا چجور انتنی باید واسه این کار استفاده کرد.اگه عکسی ازش داری لطفا بذار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evilmirror
                                سینا جان ممنون.ولی سوالات من هنوز سر جاش هست.اینکه ایا این مدار در برابر نویز مقاوم هست یا نه و این که بردش چقدره و اگه تو یه اتاق دیگه باشه باز هم جواب میده یا نه؟!
                                در مورد تابلو هم من از تابلو پلاستیکی استفاده می کنم.یعنی فلزی نیست.در این صورت مشکل تابلو فلزی حل خواهد شد؟؟
                                ضمنا چجور انتنی باید واسه این کار استفاده کرد.اگه عکسی ازش داری لطفا بذار
                                با سلام

دوستان این پروژه جنبه اموزشی داره و برای موارد صنعتی و تجاری مستلزم تغییرات اساسی در سورس برنامه و سخت افزار داره
                                در مورد جعبه های فلزی هم حق با دوست خوبم هست و توصیه میشه انتن اون رو بیرون بیارید ولی در مورد جعبه های پلاستیکی مشگلی نخواهد بود
                                در مورد اتاق هم هیچ موردی ندارد و شما میتونید در محیط های باز حدود 100 متر و در موارد سرپوشیده مثل اتاق و داخل منزل تا 50 متر برد بگیرید البته این موارد شدیدن به دما و رطوبت هوا و از همه مهمتر نوع ماژول و موقعیت و جنس دیوار ها و ........... بستگی داره
                                در مورد انتن هم میتونید از یک متر سیم مفتولی ساده (سیم مخابراتی) استفاده کنید البته در صورتی که جنس سیم المینیوم باشه بهتره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X