اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

نوشته اصلی توسط sadeghmicro
    سلام ممنون جناب ملوندی ولی دوستمون گفته بودن:
    .موقع خرید به غیر از باز کردن فرستنده از کجا بفهمیم که چه مقدار مقاومتی روشه؟ ریموت های رایج بازار اکثرا چه مقاومتی روشونه؟
    و من همچنان منتظر یاری سبزتان هستم!!!!
    1.ورژن 2 برای هر ریموتی با هر مقاومتی و فرکانسی میشه یا اون برای 430 کیلویه؟
    2. ریموتی توی بازار هست که یه دکلید یا دوتا کلید روش باشه چهار تا کلید نداشته باشه؟
    در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
    گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
      و من همچنان منتظر یاری سبزتان هستم!!!!
      1.ورژن 2 برای هر ریموتی با هر مقاومتی و فرکانسی میشه یا اون برای 430 کیلویه؟
      2. ریموتی توی بازار هست که یه دکلید یا دوتا کلید روش باشه چهار تا کلید نداشته باشه؟
      دوست عزیز مقاومت ریموت ها یه موضوع عمومی نیست بلکه جزو پارامترهای تعیین کننده برای تشخیص ریموت است.میشه گفت مثل صفر و یک و یا شناور کردن پایه های آی سی PT که ما از آرایش اونا خبر نداریم، اینم همین طوره.
      حالا اصلا این مسئله (مقاومت اسیلاتور و در نتیجه زمان بندی ها) برای ما اهمیت نداره. تنها نسبت صفر و یک بودن مهمه مخصوصا در مورد استارت بیت. که تو برنامه ی آقای اسدی، نسبت ها فقط برای استارت بیت چک میشه و در مورد بقیه ی اطلاعات، فقط بزرگتر یا کوچک تر بودن مدت زمان یک بودن نسبت به صفر بودن چک میشود. همین... .
      در مورد ریموت: آخه ریموتی که یک کلید داشته باشه یه چیز غیر منطقیه :eek: (من که ندیدم اما شاید باشه که بعید میدونم). اما دو کلید یا بیشتر هست که میتونید پیدا کنید.

دیدگاه

سلام دوستان آی سی ریموت من RT1540 مقاومت SMD به کد 204 به نظر شما من میتونم از این ریموت برای پروژه استفاده کنم یا نه ؟
        اگر جوابتون نه هست لطفا پروتکل این ریموت رو توضیح بدید تا من خودم برنامه ای براش بنویسم
        [img width=67 height=100]http://dc365.4shared.com/img/pGCA8eEE/30607875402595991224.jpg[/img]
        1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
        2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
        3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kazemihossein33
          سلام دوستان آی سی ریموت من RT1540 مقاومت SMD به کد 204 به نظر شما من میتونم از این ریموت برای پروژه استفاده کنم یا نه ؟
          اگر جوابتون نه هست لطفا پروتکل این ریموت رو توضیح بدید تا من خودم برنامه ای براش بنویسم
          جواب سوالتو نمیدونم ولی توی صفحات قبلی تایپیک کامل توضیح داده شده است بنظرم کار زیاد سختی نیست ولی فعلا درگیر یه کار دیگه هستم مگر نه برای میکرو رایج مگا 8 مینوشتم

دیدگاه

سلام آره دوست من میشه پروتکل ارتباطی یکی هست یعنی بیت استارت 31 برابر بیت صفر هست و ... اینم دیتاشیتش
            http://www.dzsc.com/uploadfile/company/129651/2010311102522912.pdf
            فقط می مونه مقاومت اسیلاتور که می فرمایید 204 هست یعنی 200 کیلو اهم فکر کنم با ورژن 2 برنامه بشه لرنش کرد ای کاش عکس ریموتو بزارید
            اگر یه چیز واسه N بار درست باشه دیگه نیاز به دلیل و فرمول نداره! حتما درسته و کار می کنه!!!

دیدگاه

http://www.4shared.com/photo/M_VgKa1x/DSC03718-E.html
              یه سوال دیگه اگه من به جای مقاومت 200 کیلو یه مقاومت 330 کیلو قرار بدم مشکلی در ماژول گیرنده به وجود نمی یاد
              و یه کمک دیگه از دوستان به دلیل این که تو شهر اردبیل میکرو کنترلر ATTINY2313 پیدا نمی شه سورس رو چگونه میتونم برای میکرو کنترلر ATMEGA8 تغییر بدم ؟
              [img width=67 height=100]http://dc365.4shared.com/img/pGCA8eEE/30607875402595991224.jpg[/img]
              3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

سلام در مورد سوال اول باید بگم که نه مشکلی نباید پیش بیاد! ولی خوب زیاد هم لزومی نداره مقاومت smd تعویضش دردسر داره البته واسه بنده! شما حرفه ای هستید و در مورده سوال دوم فکر کنم توی یکی از پست ها دوستان قرار داده بودن ولی نباید کاری داشته باشه توضیحات لازم تو پست های قبلی توسط اساتید داده شده موفق و سر بلند باشید
                اگر یه چیز واسه N بار درست باشه دیگه نیاز به دلیل و فرمول نداره! حتما درسته و کار می کنه!!!

دیدگاه

دوستان می شه بجای attiny2313 از attiny13a استفاده کرد؟

دیدگاه

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرن&#1

با عرض سلام و ادب خدمت جناب اسدی.میدونم سرتون واقعا شلوغه ولی اگه میشه نمونه برنامه encode که قبلا هم بش اشاره کرده بودین رو قرار بدین تا بیش از پیش شرمندتون بشیم :redface:

دیدگاه

دوستان می شه بجای attiny2313 از attiny13a استفاده کرد؟
                      نه این دوتا خیلی فرق دارن

دیدگاه

باسلام.من یه ریموت فیکس کد دارم چطوری میتونم براش یه گیرنده بسازم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط venoos6772
                          باسلام.من یه ریموت فیکس کد دارم چطوری میتونم براش یه گیرنده بسازم؟
                          شماره pt روشو ببین چنده و دیتاشیتشو بگیر توش نوشته جفتش چه شمارییه! دیتا گیرندشم بگیر تو دیتاشیتش نقشه ساخت گیرنده عملی هست
                          موفق باشید

دیدگاه

سلام اولا ممنون از راهنماییتون دوم تو ریموتی که من دارم pt2264 و مقاومت اوسیلاتورش 4.7مگااهم هست که تو دیتا شیتش نگفته که مقاومت معادلی برای آی سی pt2294 چی هست شما می تونین راهنمایی کنین؟

دیدگاه

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرن&#1

ریموتی که من دارم pt2264 و مقاومت اوسیلاتورش 4.7مگااهم هست که تو دیتا شیتش نگفته که مقاومت معادلی برای آی سی pt2294 چی هست شما می تونین راهنمایی کنین؟
                              خوب میتونی مقاومتی که روی ریموتتونه رو متناسب با رقم های موجود توی صفحه 7 دیتاشیت تغییر بدی یا
                              این طوری که دیتاشیت گفته شما برای 4.7 مگ با یه جمع و تقسیم باید مقداری در حدود 671 بذاری چون 671 نداریم باید 680 کیلو بذاری ببین دوستان نظر دیگه ای ندارن

دیدگاه

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرن

دوستان منم یه چندتا سوال برام پیش اومده ببینید درست میگم
                                میشم دوستان جواب بدن

1. در PT2262 پایه یک تا سیزده بجز پایه نه که منفیه و بقیه که برای کددهی و قراردادن کلید ریموت ها استفاده میشوند یه توضیحی میدن چرا پایه های 7 تا 13 بجز نه دوتا اسم دارن؟ یعنی میشه از هردوحالتش استفاده کرد؟ چون برای کددهی که چندین تا از این ها که کنار هم کار میکنند هرچقدر پایه های کددهی بیشتر باشن امنیت میره بالاتر!!! الان میگم میشه پایه های 1 تا 12 رو بجز 9 که زمینه برای کددهی استفاده کرد و پایه ی 13 رو به یه کلید زد وفرستنده تک کاناله ساخت؟؟؟

2. توی دیتاشیت یه ترانزیستورو چندتا خازن گذاشته انگار نقش ماژل ask روبازی میکنه کلا میشه ماژول رو حذف کرد با این چندتا قطعه جایگزینش کرد و به این مدار اطمینان کرد که همیشه کار کنه در سرما و گرما؟؟؟؟؟؟؟

3. با در نظر گرفتن حالات پایه های کددهی به pt که سه حالت پایه به مثبت وصل بشه یا به منفی و یا آزاد باشه در این صورت توی فرستنده یک کاناله که بخوایم بسازیم با 11 تا پایه که هرکدوم میتونند سه حالت داشته باشند و طبق رابطه سه بتوان یازده میشه 177147 تا دستگاه مختلف درست میگم؟
                                ممنون از همه دوستان

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X