اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

سلام دوستان
    میشه توضیح بدین وقتی ما کلیدی روی کنترل رو میزنیم دقیقا کجای برنامه این کدی که فرستاده شده رو میگیره و تشخیص میده و اینکه هر کدوم از کلیدهای روی کنترل چی میفرستن برای گیرنده؟
    و اینکه برای ماژول گیرنده چه کدهایی نوشته شده که ماژول اماده کار بشه؟
    اگه برای هر قسمت کدها یه توضیح کوچیک بدین ممنون میشم.

دیدگاه

سلام خدمت همه ی اساتید
      با این فرستنده گیرنده ها می شه یک فرستنده داشت و چنتا گیرنده؟
      مثلا 20 تا گیرنده و هر کدوم تو یه اتاقی بعد اتاقو که خواستیم صدا بزنیم با فرستنده ای که وصله به یه کی پدو میکرو شماره اتاقو بزنیم گیرندهه بگیره بعد طرف مورد نظر بیاد.نمی خوام همه ی گیرنده ها فعال بشن.فقط گیرنده ی مورد نظر فعال بشه
      آیا همچین کاری شدنیه با این فرستنده گیرنده ها؟
      از چه چیزی غیر این می شه استفاده کرد که هم کوچیک باشه هم قیمتش معقول باشه؟
      ممنون از راهنماییاتون
      "لحظه پیروزی از آن جهت برایم شیرین است که ملت کشورم را در آرامش و شادی ببینم"
      نادر شاه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احمد سمیعی
        سلام خدمت همه ی اساتید
        مثلا 20 تا گیرنده و هر کدوم تو یه اتاقی بعد اتاقو که خواستیم صدا بزنیم با فرستنده ای که وصله به یه کی پدو میکرو شماره اتاقو بزنیم گیرندهه بگیره بعد طرف مورد نظر بیاد.نمی خوام همه ی گیرنده ها فعال بشن.فقط گیرنده ی مورد نظر فعال بشه
        ممنون از راهنماییاتون
        مهندس من که نگرفتم چی میگی یه کم واضحتر بگو
        در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
        گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

سلام خدمت همه ی اساتید
          ممنون از راهنماییاتون
          میشه ولی برای هر گیرنده باید یکی از کلیدهای ریموت اختصاص بدید.یعنی اگر از یک کانالش فقط بخواید استفاده کتبد میتونبد هر 4 گیرندر با یه ربموت کنترل کتید .یعنی برای 20 تا گیرنده باید 5 تا ریموت بزارید
          طب اسلامی

دیدگاه

سلام خدمت همه ی اساتید
            ممنون از راهنماییاتون
            با سلام

با هر یک از این ریموتها میشه به 16 حالت مختلف رسید
            و با کم کردن حالت 0 میشه 15 تا
            بعنی شما میتونید با هر ریموت به 15 تا گیرنده (در صورتی که هر گیرنده 1 خروجی داشته باشه) مختلف فرمان بدید

در مورد سوالای دیگر دوستان قبلا توضیح داده شده
            عاجزانه خواهش میکنم قبل از مطرح کردن سوال حتما پست های قبل رو مطالعه کنید

به همین سادگی :nice:
            تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
            به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

دوستان قضیه این مقاومت توی ریموت فرستنده که بعضا میگن 330k باشه چیه؟ میگن برای اسیلاتور داخلی آی سی فرستندست ولی موقع خرید به غیر از باز کردن فرستنده از کجا بفهمیم که چه مقدار مقاومتی روشه؟ توی برنامه گیرنده باتوجه به مقدار این مقاومت برنامه رو مینویسند! و فایلی که توی اول این تایپیک پ شده برای مقاومت 330 کیلویه! چون زیاد سی بلد نیستم سورسش رو بغیر از دستکاری چطوری میشه برای ریموتی که مقاومش مثلا 430 کیلو هست هم جواب بده درست کنم؟ چطور میشه باهم ستشون کرد ریموت های رایج بازار اکثرا چه مقاومتی روشونه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                دوستان قضیه این مقاومت توی ریموت فرستنده که بعضا میگن 330k باشه چیه؟ میگن برای اسیلاتور داخلی آی سی فرستندست ولی موقع خرید به غیر از باز کردن فرستنده از کجا بفهمیم که چه مقدار مقاومتی روشه؟ توی برنامه گیرنده باتوجه به مقدار این مقاومت برنامه رو مینویسند! و فایلی که توی اول این تایپیک پ شده برای مقاومت 330 کیلویه! چون زیاد سی بلد نیستم سورسش رو بغیر از دستکاری چطوری میشه برای ریموتی که مقاومش مثلا 430 کیلو هست هم جواب بده درست کنم؟ چطور میشه باهم ستشون کرد ریموت های رایج بازار اکثرا چه مقاومتی روشونه؟
                سلام دوست عزیز.
                تو سورس ورژن دو این مشکل حل شده.
                ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                  ورژن 2 برای هر ریموتی با هر مقاومتی میشه یا اون برای 430 کیلویه؟ موقع خرید به غیر از باز کردن فرستنده از کجا بفهمیم که چه مقدار مقاومتی روشه؟ ریموت های رایج بازار اکثرا چه مقاومتی روشونه؟
                  ممنون از آقای ملوندی میدونم سوالاتم تکراری و ابتدای یه ولی جواب اینارم میدی؟؟؟

دیدگاه

سلام به همه اساتید و یک خسته نباشید جانانه به همه عزیزان بنده برنامه را با بسکام نوشتم جریان کار از این قرار هست که فعلا فقط می خواهم کد ریموتو پیدا کنم برنامه ای که نوشتم اول منتظر بیت استارت می مونه بعد که بیت استارت اومد تا 24 بیت بعدیو می گیرم و داخل یک آرایه 20 بیتی و 4 بیتی می ریزم حالا مشکلی که دارم اینه که تا 12 بیت اول برای هر کلید یک کد ثابت دارم از بیت 12 تا 20 برای 2 تا از کلید ها یک کد ثابت دریافت می کنم ولی برای 2 تا از کلید های دیگه 8 بیت آخر( از بیت 12 تا 20) فرق میکنه در ضمن کد کلید فشرده شده برای 2 تا کلید اول که 20 بیت ثابت دارند یک عدد هست ولی کد اون 2 تا کلید دیگه فرق می کنه مثل زیر:
                    key1: 011100100110 10111101 1101
                    key2: 011100100110 10111101 1101
                    key3: 011100100110 10011101 1001
                    key4: 011100100110 00111101 1110
                    البته برای هر چند بار آزمایش نتایج مانند بالا تکرار می شود
                    من اول توسط وقفه صفر و تایمر طول پالس مثبت و منفی اندازه می گیرم بعد اول پالس منفی و به پالس مثبت تقسیم می کنم اگر برابر 31 شد یعنی بیت استارت هست و میرم مرحله بعدی اگر حاصل تقسیم مقدار مثبت به منفی برابر 3 شد میگم یک هست در غیر این صورت صفر هست این مرحله را تا 24 بار تکرار میکنم و هر بار یک بیت آرایه 24 بیتیو تکمیل می کنم
                    لطفا راهنمایی بفرمایید در صورت موفقیت کد کامل به همراه توضیحاتو قرار می دهم تا دوستان بسکامی هم مستفیض بشن انشالا. پیشا پیش از توجه همه دوستان سپاس گزاری می کنم
                    یه نکته هم اگر جناب اسدی یا هرکدام از دوستان که موفق به نوشتن برنامه با کدویژن شدن لطفا چارت کارشونو به صورت زیر قرار بدن تا دیگه کار تمام بشه ممنونم
                    1- اندازه گیری طول پالس مثبت توسط تایمر 1 با پریسکال 8 و مقدار اولیه 127و وقفه صفر
                    2- اندازه گیری طول پالس منفی تایمر 1 با پریسکال 8 و وقفه صفر و مقدار اولیه 127و وقفه صفر
                    3- مقایسه دو مقدار دریافتی و ...
                    اگر یه چیز واسه N بار درست باشه دیگه نیاز به دلیل و فرمول نداره! حتما درسته و کار می کنه!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadeghmicro
                      سلام به همه اساتید و یک خسته نباشید جانانه به همه عزیزان بنده برنامه را با بسکام نوشتم جریان کار از این قرار هست که فعلا فقط می خواهم کد ریموتو پیدا کنم برنامه ای که نوشتم اول منتظر بیت استارت می مونه بعد که بیت استارت اومد تا 24 بیت بعدیو می گیرم و داخل یک آرایه 20 بیتی و 4 بیتی می ریزم حالا مشکلی که دارم اینه که تا 12 بیت اول برای هر کلید یک کد ثابت دارم از بیت 12 تا 20 برای 2 تا از کلید ها یک کد ثابت دریافت می کنم ولی برای 2 تا از کلید های دیگه 8 بیت آخر( از بیت 12 تا 20) فرق میکنه در ضمن کد کلید فشرده شده برای 2 تا کلید اول که 20 بیت ثابت دارند یک عدد هست ولی کد اون 2 تا کلید دیگه فرق می کنه مثل زیر:
                      key1: 011100100110 10111101 1101
                      key2: 011100100110 10111101 1101
                      key3: 011100100110 10011101 1001
                      key4: 011100100110 00111101 1110
                      البته برای هر چند بار آزمایش نتایج مانند بالا تکرار می شود
                      من اول توسط وقفه صفر و تایمر طول پالس مثبت و منفی اندازه می گیرم بعد اول پالس منفی و به پالس مثبت تقسیم می کنم اگر برابر 31 شد یعنی بیت استارت هست و میرم مرحله بعدی اگر حاصل تقسیم مقدار مثبت به منفی برابر 3 شد میگم یک هست در غیر این صورت صفر هست این مرحله را تا 24 بار تکرار میکنم و هر بار یک بیت آرایه 24 بیتیو تکمیل می کنم
                      لطفا راهنمایی بفرمایید در صورت موفقیت کد کامل به همراه توضیحاتو قرار می دهم تا دوستان بسکامی هم مستفیض بشن انشالا. پیشا پیش از توجه همه دوستان سپاس گزاری می کنم
                      یه نکته هم اگر جناب اسدی یا هرکدام از دوستان که موفق به نوشتن برنامه با کدویژن شدن لطفا چارت کارشونو به صورت زیر قرار بدن تا دیگه کار تمام بشه ممنونم
                      1- اندازه گیری طول پالس مثبت توسط تایمر 1 با پریسکال 8 و مقدار اولیه 127و وقفه صفر
                      2- اندازه گیری طول پالس منفی تایمر 1 با پریسکال 8 و وقفه صفر و مقدار اولیه 127و وقفه صفر
                      3- مقایسه دو مقدار دریافتی و ...
                      سلام

با تشکر از شما که میخواید برنامتونو در اختیار دیگران قرار بدید(هرچند با تجریه ای که بنده توی این انجمن پیدا کردم شک دارم)
                      چند تا پیشنهاد دارم برای این برنامتون

1 - نیازی به تقسیم در استارت بیت نیست فقط کافیه بزرگ بودن اون رو از یه مقدار مثلا 10 چک کنید چون مقدار بدست اومده از بیتهای صفر و یک کمتر از این مقدار خواهند بود
                      2 - نیازی به تقسیم در تشخیص بیتها هم نیست فقط باید بزرگ بودن زمان یک بودن رو به نسبت صفر بودنش چکنید که اگر جواب بله بود بیت یک هست و در غیر این صورت صفر
                      3 - تا جای ممکن باید این کار (تشخیص بیتها و استارت بیت) باید سریع و تا حد ممکن یاده و بدون عملیات ریاضی مثل تقسیم و .... انجام بشه
                      4 - برای بالا بردن دقت میتونید با چند بار چک کردن دیتای بدست اومده درستی دیتا رو چک کنید
                      5 - حنما کارتونو ادامه بدید و یعد از دادن این تغییرات خروجی رو مثل همون دیتایی که بالا قرار دادید دوباره در پست های بعدی اعلام کنید تا بتونم بیشتر راهنمایی کنم

به زودی در نظر دارم درمورد ریموتهای کدهاپینگ هم یه نمونه برنامه در همین تاپیک قرار بدم

به همین سادگی :nice:
                      تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
                      به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

سلام مجدد ؛ ممنون که وقت گرانبها تونو در اختیار افرادی مثل بنده قرار می دهید انشالا به زودی (سرم خلوت شد) برنامه به همراه توضیحات خط به خط را قرار می دهم تا شک شما هم بر طرف گردد!
                        توضیح : من پایه دیتا ماژول را به وقفه خارجی میکرو متصل کردم و توی اون وقفه چک می کنم تا هر وقت پالس یک رسید تایمر0 و استارت می کنم و هروقت دوباره پالس یک رسید تایمرو استاپ می کنم. تایمر صفر و طوری پیکر بندی کردم که هر 10 میکرو ثانیه سر ریز می شه بعد تو سر ریز چک می کنم اگر پینی که پایه دیتا ماژول به اون متصل هست یک بود به متغیر a یک واحد اضاف می کنم و اگر شرط صحیح نبود(پین مورد نظر صفر بود) به متغییر B یک واحد اضاف می کنم و الی آخر بعد از استاپ شدن تایمر داخل حلقه اصلی برنامه که یه حلقه do-loop هست با تقسیم مقدار b به a اگر حاصل 31 شد می گم بیت استارت هست و وقتی بیت استارتو گرفتم پرش میکنم به یه زیر برنامه و مجدد وقفه خارجی چک میکنم از هم مراحل بالا تکرار می شه و این بار اگر حاصل تقسیم مقدار B به A برابر صفر شد میگم بیت دیتا صفر هست و گرنه یک هست
                        اما در مورد فرمایشاتتون خب مورد اول که فرمودین با مقایسه این کارو انجام بدم منظور این هست که اگر مدت زمان بیت صفر مثلا از 30 میکرو ثانیه بزرگتر بود بگم خوب بیت استارت هست یعنی اگر B بزرگتر از 30 شد درسته؟ خوب من مجدد برنامه رو اصلاح می کنم و نتیجه رو اعلام میکنم با تشکر نمیشه پاسخ این همه لطف شمارو داد ولی بازم میگم بی نهایت متشکرم
                        اگر یه چیز واسه N بار درست باشه دیگه نیاز به دلیل و فرمول نداره! حتما درسته و کار می کنه!!!

دیدگاه

من اکثر صفحات رو خوندم و از آقای اسدی که با حوصله جواب سوالاتو دادن واقعا تشکر میکنم من خودم اصلا حوصلم نمیشکه اینطوری دونه دونه سوالات بچه ها رو جواب بدم واقعا زنده باشی آقای اسدی
                          من از دوستان چند تا سوال تقریبا ساده و تکراری دارشتم ممنون میشم جوابم رو بدین
                          1.ورژن 2 برای هر ریموتی با هر مقاومتی میشه یا اون برای 430 کیلویه؟ (فایل تو سرور نیست یکی از دوستان لطف کنه و دوباره پلودش کنه نتونستم دانلودش کنم!!!)
                          2.موقع خرید به غیر از باز کردن فرستنده از کجا بفهمیم که چه مقدار مقاومتی روشه؟ ریموت های رایج بازار اکثرا چه مقاومتی روشونه؟
                          3. ریموتی توی بازار هست که یه دکلید یا دوتا کلید روش باشه چهار تا کلید نداشته باشه؟

دیدگاه

سلام با اجازه جناب اسدی ؛
                            1- من زیاد به زبان سی مسلط نیستم ولی ظاهرا مقاومت 330 و ... توی این برنامه تاثیر نداره این مقاومت فرکانس اسیلاتور فرستنده را مشخص می کند و زمان صفر و یک بودن بر حسب میکروثانیه رو تغییر می دهد و چون این برنامه به نسبت بین این دوزمان کار دارد بنابراین فرکانس اسیلاتور تاثیر نداره تو کارش .فرستنده (ریموت) 2 تا فرکانس و روی هم سوار میکنه و ارسال می کنه یکیش که فرکانس کریر یا حامل هست که همون 315 یا 433 مگاهرتز هست که به مقاومت کذایی اشاره شده ربطی نداره و یکی سیگنال پیام یا همون دیتا هست که متاثر از همون مقاومت هست شما اگر از برنامه ورژن 2 استفاده می کنید و فرکانس ریموت شما 315 و گیرنده هم 315 باشه دیگه حله! در مورده فایل هم در اسرع وقت قرار می دهم
                            2- از هیج کجاش نمی شه فهمید چه مقاومتی روش هست یا حداقل بنده نمی دونم! ولی اکثرا همون 330 من که تا حالا هرچی باز کردم 330 بوده!
                            3-من دنبال 5 کلیدش هستم اون وقت شما می گید 2 تا کلید!!!!! ببینید چون این ریموت ها عموما برای دزدگیر استفاده می شه 4 تا کلید داره ولی خوب شاید برای موارد خاصی 2 کلید هم پیدا بشه !
                            اگر پاسخ ها کامل نبود لطفا دوستان تکمیل یا تصحیح بفرمایند تا انشالا ابهامی باقی نمونه ممنون از همه بابت همه چی.

دیدگاه

سلام.
                              فایل هگز ورژن 2 و بقیه فایلهای مورد نیاز.
                              http://s6.picofile.com/file/8175139776/Remout_T2313v2.zip.html
                              ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

سلام ممنون جناب ملوندی ولی دوستمون گفته بودن:
                                .موقع خرید به غیر از باز کردن فرستنده از کجا بفهمیم که چه مقدار مقاومتی روشه؟ ریموت های رایج بازار اکثرا چه مقاومتی روشونه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X