اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرن&#1

سلام

مدار اقای اسدی رو بستم ولی یه 2سه تا مشکل دارم
    1 مدار لرن میشه ولی خروجی رله نمی ده
    2-ال ای دی مدار تو حالت نرمال هریک تانیه یک بار چشمک میزند در حالی که اقای اسدی تو پست اول کفتن هر 3 ثانیه یک بار
    3-تایم لرن مداری که بستم 10 ثانیه است اگه تو این تایم لرن نشه میره به مرحله یک (نرمال)
    4-پایه ریست ای سی به کجا وصل میشه
    5-پایه هایی که تو شماتیک باdip lمشخص شده چیه

فیوز بیت http://star72.persiangig.com/1.png

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرن

نوشته اصلی توسط star72
      سلام

مدار اقای اسدی رو بستم ولی یه 2سه تا مشکل دارم
      1 مدار لرن میشه ولی خروجی رله نمی ده
      2-ال ای دی مدار تو حالت نرمال هریک تانیه یک بار چشمک میزند در حالی که اقای اسدی تو پست اول کفتن هر 3 ثانیه یک بار
      3-تایم لرن مداری که بستم 10 ثانیه است اگه تو این تایم لرن نشه میره به مرحله یک (نرمال)
      4-پایه ریست ای سی به کجا وصل میشه
      5-پایه هایی که تو شماتیک باdip lمشخص شده چیه

فیوز بیت http://star72.persiangig.com/1.png
      1و2و3: من مدار ورژن یک هادی رو بستم و هم لرن شد و هم خروجی میداد
      4 : لازم نیست پایه ریست به جایی وصل باشه میتونه آزاد باشه ولی اگر خیلی محتات هستید میتونید با یک مقاومت pull up اش کنید
      5 : پایه های دیپ هم کاربردی نداره

CAUTION:
      خدا رو شکر یک دفعه ای یادم اومد
      یادم میاد تو ورژن یک قسمتی از کد اشتباه لوپی داشت همون اولاش
      فکر کنم طبق شماتیک تو کد نویسی پایه لرن رو یک پایه دیگه تعریف کرده بودند
      از این اشتباه ها بود احتمالا برا این است که افراد حواسشون رو بیشتر جمع کنند
      باریک ال... به هادی که حواسش به همه چیز از همون اول جمع بوده

دیدگاه

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

سلام من فکر میکردم که این پروژه فقط با pic انجام میشه، آیا با 8051 هم میتوانید اجرا کنید؟ با زبان اسمبلی و با توضیحات آموزشی کامل، چگونه ریموت کد ارسال میکند و چطوری کد میگیره؟ چطور آشکار میکنه؟ واقعاً نیاز رارم، حتی اگه هزینه مناسبی داشته باشه/
        خیلی ممنونم
        منتظر هستم

دیدگاه

سلام مشکلم حل شد :nice: [move]منبع تغذیه رو عوض کردم[/move]
          ولی برد مدار خیلی کمه حدود 10 سانته با ماژول433 به نظرتون مشکلش چیه :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط star72
            سلام مشکلم حل شد :nice: [move]منبع تغذیه رو عوض کردم[/move]
            ولی برد مدار خیلی کمه حدود 10 سانته با ماژول433 به نظرتون مشکلش چیه :sad:
            با سلام

و با تشکر از شهیم جان گل

اگر از ورژن 1 استفاده کردید احتمال میدم مقاومت اسیلاتور ریموت شما 330 کیلو نیست !!!!!

به همین سادگی :nice:
            تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
            به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

سلامی مجدد
              کنترلیکه من انتخاب کردم از نوع اسک هستش مقاومت اسیلاتورشم 334 هستش موقعی که به 330 تغیر میدم دیتای فرستنده رو ماژول درییافت نمیکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط star72
                سلامی مجدد
                کنترلیکه من انتخاب کردم از نوع اسک هستش مقاومت اسیلاتورشم 334 هستش موقعی که به 330 تغیر میدم دیتای فرستنده رو ماژول درییافت نمیکنه
                با سلام
                دوست من 334 یعنی 330000 اهم که مبشه همون 330 کیلو اهم پس درسته و نیازی به تغییر نداره

حالا چرا بردش کم هست رو دیگه نمبدونم ممکنه از گبرنده باشه با موارد دبگه که برای جواب دقیقتر باید اطلاعات بیشتری داشته باشم
                در کل نباید اینطور باشه و شما میتونید با عوض کردن قطعاتتون مشکل رو پیدا کنید

دیدگاه

سلام

جناب POLISTAR عزیز شما ماژول گیرنده رو 3 پین استفاده میکنید یا 4 پین ؟

در ضمن می تونید جایی رو معرفی کنید که بشه این ماژولها رو تهیه کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M_R_S
                    سلام

جناب POLISTAR عزیز شما ماژول گیرنده رو 3 پین استفاده میکنید یا 4 پین ؟

در ضمن می تونید جایی رو معرفی کنید که بشه این ماژولها رو تهیه کرد؟
                    این ماژول ها که به وفور تو امجد پیدا میشه فقط باید متناسب با فرستنده ات 315 یا 433 ASK بخری
                    مثلا مغازه جام جم و................................................. .......................... جوان

فرقی نداره از چند پینش استفاده میکنید vcc , gnd رو وصل کنید و data هم به میکرو
                    مال خودم هم چهار پین است vcc , gnd, 2Xdata و دوتا پایه دیتاهاش مستقیم به هم وصل است خوب این هم یک نوعشه
                    ولی یک نوع دیگه هست که علاوه بر سه مولفه بالا پین cs هم داره که همون chip select هست و مطابق با low یا high active باید پیکربندیش کنی
                    یعنی به همون + یا - وصلش کنی

دیدگاه

پاسخ : تیدیل پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیوی

--

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجید ملوندی
                        سلام به تمامی دوستان و اقای اسدی.خسته نباشید.
                        دوستان من این مدار رو ساختم.
                        ریموتم مدل sun steel که پنج تا دکمه داره.و مقاومت اسیلاتورش 470 کیلو بود که جاش 330 کیلو گذاشتم.
                        ماژول گیرنده رو که خریدم مدل kst-rx706 روش یک مقاومت داشت که از وسط نصف شده بود.جاش 330 کیلو گذاشتم.
                        الان به راحتی لرن میشه.
                        اما بیشتر از 5 سانت انتن نمیده.مشکل کجاست :question:
                        واسه تست ماژول بدون میکرو با روش LED .اگه چندین متر هم ریموت را از ماژول فاصله بدیم بازم هم LED چشمک میزنه؟
                        ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
                        این عکس ماژول گیرنده

این هم فرستنده
                        با سلام

اقا مجید گل این ریموت و ماژول گیرنده و من نمیشناسم

برای تست میتونید از همون LED استفاده کنید

باید تا جایی که برد میده به صورت یکنواخت چشمک بزنه

در ضمن توجه کردی این اواتارت خیلی ماسونی هست !!!!

دیدگاه

سلام
                          اون مقاومت نبوده روی ماژول kst-706
                          اون سلف هست .

دیدگاه

[ولی برد مدار خیلی کمه حدود 10 سانته با ماژول433 به نظرتون مشکلش چیه :sad:
                            [/quote]
                            واسه تست ماژول بدون میکرو با روش LED .اگه چندین متر هم ریموت را از ماژول فاصله بدیم بازم هم LED چشمک میزنه؟
                            ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرن&#1

نوشته اصلی توسط مجید ملوندی
                              سلام.
                              دوست عزیز منظورت چیه ؟؟؟؟
                              با سلام
                              همون طوری که اقا وحید گل هم فرمودند
                              اون به قول شما مقاومت ابی که نصف شده بود و شما به جاش مقاومت گزاشتین سلف هست نه مقاومت مقدارش هم 10uH هست
                              به این عکس توجه کنید

دیدگاه

سلام دوستان خسته نباشید.
                                مشکل برد کم مدارم از همون سلف بود.تشکر از آقا وحید و آقای اسدی. :job:
                                یک تیکه سیم به جای مقاومت وصل کردم شبیه سلف بردش از 10 سانت شد 10 متر.
                                زمانی که دکمه ریموت رو میزنم باید 500 میلی ثانیه نگهش دارم تا مدارم عمل کنه.
                                1:این تاخیر واسه ماژول و مدار هست یا برای برنامه هست؟میشه کاری کرد که تو 50 میلی ثانیه عمل کنه ؟
                                2:سلف 10 میکرو هانری تو گرگان نیست.چیز دیگه ای رو میشه بجای سلف استفاده کرد ؟
                                ممنون از توجه تون.
                                ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X