اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو)

سلام دوست عزیز

امکانش هست این داکیومنت ها رو برا یمن هم ارسال کنید
    ممنون

mahmoods328@gmail.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahmood_s328
      سلام دوست عزیز

امکانش هست این داکیومنت ها رو برا یمن هم ارسال کنید
      ممنون

mahmoods328@gmail.com
      ارسال شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedf_hamedf
        یکسری کد نمونه براتون ارسال شد
        سلام مهندس ولی ایمیلی که فرستادید هیچی باهش attach نشده بود

اضافه شده در تاریخ :
        نوشته اصلی توسط hd_uni_pro
        ماژول DRF ای که دوستمون معرفی کردن من می خوام بخرمش فک کنم فرکانسش 433 مگاهرتز هست پس بوردش باید خیلی بیشتر از nrf باشه نه ؟ این نمونه اش :
        http://iran-micro.com/%D9%85%D8%A7%D...13-p-2088.html

به طور کلی نفهمیدم nrf بخرم یا drf تو این تاپیک بعضی دوستان nrf رو راه انداختن ولی رو بوردش می نالن و فقط یک نفر توصیه کرده DRF بخریم و خیلی هم تعریف کرده ازش از آخر چه کار کنم ؟ و یک سوال دیگه تو رو خدا مسخره نکنید برای ارسال تصویر nrf خوبه و راحت تره و یا sim908 ?
        !!!! ممنون
        جواب ندادید دوستان !
        اول توکل
        دوم پشتکار
        سوم مشورت
        چهارم عمل
        -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
        نرم افزار برای دانلود نامحدود از rapideshare: http://k12student.persiangig.com/other ------- تشکر یادتون نره. موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hd_uni_pro
          جواب ندادید دوستان !
          برای چه کاربردی میخواین؟ اگه نرخ اطلاعاتتون بالا هست از nrf استفاده کنید بهتر هست

دیدگاه

یک تصویر هر چند ثانیه برا شروع م خوام ارسال کنم و روش کار پردازش تصویر هم انجام بدم !---<یک رله قطع و وصل شه >
            ممنون جواب دادید
            اول توکل
            دوم پشتکار
            سوم مشورت
            چهارم عمل
            -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
            نرم افزار برای دانلود نامحدود از rapideshare: http://k12student.persiangig.com/other ------- تشکر یادتون نره. موفق باشید.

دیدگاه

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان من یه سوال داشتم در رابطه با نحوه ارتباط این ماژول با میکرو که از طریق پروتکل spi هستش . دوستان خروجی ppm چیه که ماژول هایی که توی فرستنده های رادیو کنترل ازشون استفاده میشه دارند و ایا میشه خروجی spi این ماژولو به ppm تبدیل کرد؟

اضافه شده در تاریخ :
              دوستان کسی نبود؟!

اضافه شده در تاریخ :
              یعنی کسی جواب مارو نمیدونه !! :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط samfisher
                یعنی کسی جواب مارو نمیدونه !! :angry:
                خروجی PPM را یه مثال میزنی؟
                همون پالس کنتری موتورها را میگی؟

دیدگاه

خروجی PPM را یه مثال میزنی؟
                  همون پالس کنتری موتورها را میگی؟
                  بینید تووی رادیو کنترل های مدل رادیو کنترل به دو قسمت تشکیل شده یک قسمت برد رادیو کنترل هستش که میکرو روش نصبه و فرامینو از استیک ها و کلید ها پردازش میکنه و قسمت دیگه هم خود ماژول فرستنده هستش که باید به میکرو وصل بشه دیگه ولی نوع ارتباطش با میکرو از نوع ppm هستش که منم نفهمیدم اصلا ppm چیه و سیم های ارتباطیش چی هستن و فرقش الان با ماژول nrf24l01 که با پروتکل spi به میکرو وصل میشه چیه؟البته این ppm به موتور ظاهرا ربطی نداره شاید منظور شما pwm باشه.

دیدگاه

بینید تووی رادیو کنترل های مدل رادیو کنترل به دو قسمت تشکیل شده یک قسمت برد رادیو کنترل هستش که میکرو روش نصبه و فرامینو از استیک ها و کلید ها پردازش میکنه و قسمت دیگه هم خود ماژول فرستنده هستش که باید به میکرو وصل بشه دیگه ولی نوع ارتباطش با میکرو از نوع ppm هستش که منم نفهمیدم اصلا ppm چیه و سیم های ارتباطیش چی هستن و فرقش الان با ماژول nrf24l01 که با پروتکل spi به میکرو وصل میشه چیه؟البته این ppm به موتور ظاهرا ربطی نداره شاید منظور شما pwm باشه.
                    طبق صحبتی که اینجا کرده http://www.endurance-rc.com/ppmtut.php
                    با هم فرق میکنن. و اصلا spi هیچ ربطی یه ppm نداره

دیدگاه

طبق صحبتی که اینجا کرده http://www.endurance-rc.com/ppmtut.php
                      با هم فرق میکنن. و اصلا spi هیچ ربطی یه ppm نداره
                      من این لینکو مطالعه کردم که درباره اساس ppm و pwm بود ولی ارتباط اون ماژول ها با میکرو به چه صورته نمیدونم اصلا فرق اون ماژول ها با nrf24l01 در رابطه با نوع ارتباطشون با میکرو چیه/ ایا در این زمینه اطلاعی دارین؟

دیدگاه

من این لینکو مطالعه کردم که درباره اساس ppm و pwm بود ولی ارتباط اون ماژول ها با میکرو به چه صورته نمیدونم اصلا فرق اون ماژول ها با nrf24l01 در رابطه با نوع ارتباطشون با میکرو چیه/ ایا در این زمینه اطلاعی دارین؟
                        spi نوعی پروتکل ارتباطی هست. مثل پروتکل سریال، شبکه، بلوتوث و .... والا برای راه اندازی ماژول مخابراتی nrf24l01 باید توسط یک میکرو که spi داره این کار را انجام بدین و داده خودتون را ارسال کنید. یکم سوالتون عجیبه! چون اگه میکرو کار کرده باشین تفکیک اینها از هم راحته و میفهمید که ارتباطی با هم ندارن

دیدگاه

spi نوعی پروتکل ارتباطی هست. مثل پروتکل سریال، شبکه، بلوتوث و .... والا برای راه اندازی ماژول مخابراتی nrf24l01 باید توسط یک میکرو که spi داره این کار را انجام بدین و داده خودتون را ارسال کنید. یکم سوالتون عجیبه! چون اگه میکرو کار کرده باشین تفکیک اینها از هم راحته و میفهمید که ارتباطی با هم ندارن
                          شرمنده شاید من بد منظورمو گفتم اصلا مشکل در رابطه با کار با میکرو و پروتکل هاش نیست اره بسته به نوع میکرو هر میکرو شامل چندین پروتکل هست ولی من در رابطه با نحوه ارتباط ماژول های فرستنده رایج تووی رادیو کنترل که نوع ارتباطشون با میکرو با nrf فرق داره بحث کرده بودم.

دیدگاه

شرمنده شاید من بد منظورمو گفتم اصلا مشکل در رابطه با کار با میکرو و پروتکل هاش نیست اره بسته به نوع میکرو هر میکرو شامل چندین پروتکل هست ولی من در رابطه با نحوه ارتباط ماژول های فرستنده رایج تووی رادیو کنترل که نوع ارتباطشون با میکرو با nrf فرق داره بحث کرده بودم.
                            بنده اطلاعات زیادی در مورد رادیوکنترلها ندارم

دیدگاه

سلام. هدر فایل nrf 24l01 رو لطف کنین قرار بدین

اضافه شده در تاریخ :
                              هدر فایلش رو نمیبینم من

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinita.amir
                                سلام. هدر فایل nrf 24l01 رو لطف کنین قرار بدین
                                از اینجا میتونی برداری
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=93732.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X