اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو)

نوشته اصلی توسط vahid7252001
    توی محیط شهری تست کردم 100 متر بیشتر برد مسافت بهم نداد لعنتی
    صد متر!!!!
    کلاه تو بنداز بالا.
    بیشتر از پنج شش متر برد مفید من نگرفتم.
    ارتباط بدون قطعی منظورمه. به محض اینکه یم مانع بینشون بیاد ارتباط قطع میشه و داده از بین میره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghmansoory
      صد متر!!!!
      کلاه تو بنداز بالا.
      بیشتر از پنج شش متر برد مفید من نگرفتم.
      ارتباط بدون قطعی منظورمه. به محض اینکه یم مانع بینشون بیاد ارتباط قطع میشه و داده از بین میره.
      چه ماژولی خریدین؟ از کجا؟

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی ماژول nrf24l01p (ارتباط بیسیم بین دو میکرو)

بهتره به سایت زیر یه سری بزنی
        [glow=red,2,300]www.hitechelectronic.ir]www.hitechelectronic.ir[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedf_hamedf
          چه ماژولی خریدین؟ از کجا؟
          دو ماژول مثلن تایوانی یکی آنتن دار و یکی هم ساده. البته بعدها هر دو رو آنتن دار استفاده کردم ولی با وجود مانع 10 الی 15 متر ارتباط بدون قطعی داشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghmansoory
            دو ماژول مثلن تایوانی یکی آنتن دار و یکی هم ساده. البته بعدها هر دو رو آنتن دار استفاده کردم ولی با وجود مانع 10 الی 15 متر ارتباط بدون قطعی داشت
            اقا این ماژول تقویت شده هارو میگی بردش کمه؟
            مگه میشه اخه؟
            شاید کانفیگش درست نبوده ن؟
            :-?

دیدگاه

سلام
              من میخوام nrf ا راه اندازی کنم ولی هیچی از دیتاشیتش نفهمیدم
              کسی ی برنامه داره که توش بتونه با nrf داده منتقل کنه؟؟؟؟

دیدگاه

سلام
                آقا من میخوام فقط 1 بایت دیتا بفرستم!!!!
                پایپ دیتا رو فعال کردم ، تو گیرنده هم گفتم که فقط یک بایت دیتا واست میاد ، حالا از طریق فرستنده چطوری این کارو بکنم!!!! oo:

اضافه شده در تاریخ :
                نوشته اصلی توسط ahmadreza1372
                سلام
                سلام
                من برنامه ندارم
                ولی اگه قسمتی از دیتا شیت رو نمی فهمی من میتونم بهت بگم :agree:
                راه اندازی یه قطعه کار سختی نیست !!!! ایده ی استفاده از اونه که کار سختیه !!!! پس بیاین تو کارهای آسون به هم کمک کنیم ....))))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadreza1372
                  سلام
                  به این سر بزنید:
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...6911#msg586911

دیدگاه

دوستان بسیار بسیار ممنون بابت توضیحات و راهنمایی هاتون :applause: عاشق این سایتم
                    من 2 تا از این ماژول های تقویت شده گرفتم و تونستم خیلی زود جواب بگیرم :wow: :wow: :wow:
                    فقط یه مشکلی هست میخوام مدار گیرنده رو با mega128 ببندم هرچی به ذهنم رسید تغییر دادم اما با 128 جواب نداد
                    دقیقا چه چیزایی رو باید برای mega128 تغییر بدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Sina.psh
                      دوستان بسیار بسیار ممنون بابت توضیحات و راهنمایی هاتون :applause: عاشق این سایتم
                      من 2 تا از این ماژول های تقویت شده گرفتم و تونستم خیلی زود جواب بگیرم :wow: :wow: :wow:
                      فقط یه مشکلی هست میخوام مدار گیرنده رو با mega128 ببندم هرچی به ذهنم رسید تغییر دادم اما با 128 جواب نداد
                      دقیقا چه چیزایی رو باید برای mega128 تغییر بدم
                      بله مشکل تنظیمات INT2 در mega128 بود که حل شد

دیدگاه

سلام دوستان.اگه امکان داره این داکیومنت هارو برای من هم بفرستید.
                        ممنون
                        m.gholizadeh95@gmail.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط morteza-mp
                          اقا این ماژول تقویت شده هارو میگی بردش کمه؟
                          مگه میشه اخه؟
                          شاید کانفیگش درست نبوده ن؟
                          :-?
                          بله.
                          کانفیگ ها رو هزار بار تغییر دادم بردش کمتر شد که بیشتر نشد. تنها چیزی که باعث شد بردش کمی بهتر بشه طول داده (Payload) بود که از 32 بایت به 2 بایت کاهش دادم و بردش به 15 متر رسید. ( یعنی ارسال صحیح و دریافت Ack از گیرنده)

دیدگاه

سلام من تازه شروع کردم از این رادیو استفاده کنم.لطفا داکیومنت ها رو برام بذارید من تو تاپیک داکیومنت ندیدم و نمونه برنامه هم نمی شد دانلود کرد

دیدگاه

سلام دوستان
                              یه سوال ، آیا میشه دیتا را بدون استفاده از ماژول ، از طریق وایرلس خودِ موبایل برای nrf ارسال کرد؟؟؟؟

اگه نمیشه ، دقیقا برای اینکه دیتا را با استفاده از وایرلس خودِ موبایل یا سیستم به یک دستگاه الکترونیکی ارسال کرد ، از چه ماژولی استفاده کنیم؟
                              Reveng will surely come... Your hard time are ahead
                              // - - - - - - - - - -
                              برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                              // - - - - - - - - - -
                              اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                              // - - - - - - - - - -

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان. من موفق شدم ارتباط برقرار کنم. چند نکته که خواستم با شما در میون بذارم:
                                1: حتما PCB براش بزنید چون روی بردبورد احتمال موفقیت کمه.
                                2: حتما ی خازن 1000 میکرو سر تغذیه ماژول بزارید.

من تا 40 متر تو فضای بسته جواب گرفتم بدون قطعه شدن ارتباط.(از ماژول بدون آنتن استفاده کردم)
                                اینجا ماس ماست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X