اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک درباره افزایش برد واکی تاکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک درباره افزایش برد واکی تاکی

متاسفانه مولتی متر ندارم.
    اگه عقربه به سمت راست حرکت کرد درواقع اینو نشان میده که مدار تقویت درست و سالمه؟
    با فرض درست بودن مدار در این صورت مشکل از کجا میتونه باشه؟

دیدگاه

اگر به سمت راست حرکت کنه نشان دهنده این است که قسمت مدولاتور سالمه وباید ایراد درقسمت بوبین باشه

دیدگاه

بنده هم از همان اول به بوبین شک دارم...متاسفانه بوبین تازه در بازار پیدا نشد و این بوبین را هم از روی رادیو باز کردم و احتمال میدم که چون از روی برد رادیو به زحمت دراورده شده و احتمال خرابی هست.(پایه های بوبین در حین جدا کردن از برد رادیو جدا شدند که بعد از جدا کردن تک تک پایه هارو جا زدم).

از بابت مدولاتور مطمئن هستم چون قطعات سالم و نو هستند.

دوست عزیز یه سوال دارم این طبقه تقویت کننده یا همان RF که میگن قبل از انتن نصب میشه کاراییش شبیه همین مدار تقویت کننده ای هست که ساختم یا اون قضیه ش کلا فرق داره؟
        جدیدترین ویرایش توسط ariyan22; ۱۲:۵۴ ۱۳۹۶/۱۲/۲۶.

دیدگاه

کار کرد مدار تنها به نو وسالم بودن قطعات نیست چون ممکن است ایرادهای دیگری هم وجود داشته باشد مثل قطعی مدار یا قطع بودن سیم داخل لوله پلاستیکی وچیزهایی شبیه به این اما درمورد تقویت کننده یا power RF مدارهمین است البته بستگی دارد به اینکه ما چند طبقه تقویت کننده قرار بدیم که این تقویت کننده مادراینجا یک طبقه است

دیدگاه

ممنون.
            فک کنم دیگه تلاشم به گل نشست چون نه بوبین تازه دارم و نه هم انچنان تخصصی که دیروز اشاره کردید.
            اگه مدار درست کار میکرد اونوقت واکی تاکی در حدود مثلا ٢٠ متری همدیگه نباید کوچکترین صدای پارازیتی داشتن درسته؟

دیدگاه

نه ناامید نشو اولا باید معلوماتت راببری بالا کتابهاییکه درمورد اصول فرستنده ها وگیرندهاست مطالعه کنی وهمینطور کارهای غملی البته از چیزهای ساده شروع کن وکم کم ارتقا بده موفق باشی

دیدگاه

حتما. و عملی هم انجام میدم.
                خیلی ممنون که این چند هفته رو کمک کردی...

دیدگاه

خواهش میکنم قابل نداشت آنچه از دستم میامد تقدیم کردم انشاا.. موفق باشی

دیدگاه

دوست عزیز یه سوال
                    اون یه جفت واکی تاکیم که انتن ٧٠ سانتی بهشون بستم بدون اینکه انتن هارو بالا بدم از ١٠ متری همدیگه سوت میکشن البته تو این متراژ صدارو هم منتقل میکنه ولی به شدت سوت میکشن و از همدیگه فاصله گرفتنی درست میشن. ایا مدار مشکل داره یا نه نشان دهنده ی کارکرد خوبه مدار هست؟

دیدگاه

نه مشکل ندارن اون پدیده ای است بنام فیدبک. از هم دیگه فاصله داشته باشن سوت کشیدن هم از بین میره

دیدگاه

سلام دوست عزیز عکس یه مدار فرستنده ی دو ترانزیستوری همراه با قطعات میذارم یه تجزیه تحلیل کنید بگید تو فضای ازاد چقدر برد میده؟ممنون

راستی شما خودت مدار فرستنده همراه با لیست قطعات داری که بردی در حدود ۵٠٠ متر در فضای ازاد داشته باشه برام لطف کنید؟ یه مداری که بشه رو برد بورد یا برد سوراخدار بست و منم از عهده ی ساختنش بر بیام و ترجیحا بدون بوبین باشه.
                        جدیدترین ویرایش توسط ariyan22; ۱۵:۵۸ ۱۳۹۷/۰۱/۰۹.

دیدگاه

سلام .درمسافرت بودم به اینترنت دسترسی نداشتم عکسی که گذاشتید یک فرستنده FMبصورت کیت است وقهرا باید آن شرکت یا موسسه ایکه این کیت راتولید کرده درباره آن توضیحاتی درکاتالوگش ارایه بدهد اما اگرتمایل داری که
                          بنده درباره آن توضیح بدهم اگردارای شماتیک است آنرا قراربدید تا تشریح کنم امادرباره بردش فکر کنم بین 50تا100مترتاحداکثر150متر باشد اما درمورد مداری که من قرار بدهم باید بگویم دارم ولی آنطور که شما میخواهی ساده
                          نیستند ولی اگر مدارساده پیدا کردم قرارمیدم

دیدگاه

سلام دوست عزیز انشالله خوش گذشته باشه بهتون.
                            اگه بردش ١٠٠ متر باشد به درد بخور نیس.
                            بعله اینم عکس

حالا به غیر از اون مدار ۵٠٠ متر که گفتم مدار واکی تاکی حدودا ۴٠٠ متر هم ندارین؟ چون میخوام فرستنده گیرنده در یک مدار باشن و جدا نباشن و با باتری ٩ ولتی کار کنه.

یه سوالم داشتم اون تقویت کننده ای که ساخته بودم ایا به جای بوبین نمیشه خازن صاف کننده قرار داد؟
                            جدیدترین ویرایش توسط ariyan22; ۱۵:۴۲ ۱۳۹۷/۰۱/۱۹.

دیدگاه

همانگونه که اشاره کردم مدارات فرستنده تنها یابه صورت فرستنده وگیرنده وجود وجوددارد اما ساده نیستند ودارای چندین نوع بوبین وچوک های آر اف سی میباشند که طبعا برای شما که تجربه ای درراه اندازی اینگونه مدارات ندارید
                              بسیارمشکل میباشد توصیه من این است ابتدا ازمدارات ساده شروع کنید وخودتان مداری رابسازید اگرچه بردکمی هم داشته باشد وهمینطورطرزساختن پی سی بی را یاد بگیرید وهمینطورنقشه خوانی وتحلیل مدارو...تابعد که تجربه کسب کردید بروید سراغ مدارات پیچیده اما درمورد تعویض بوبین باخازن صافی متوجه منظورتان نشدم چون اینکارعملی نیست وهر کدام ازآنهاکارخاص خودش راانجام میدهد

دیدگاه

دوست عزیز اون مدار فرستنده که عکسشو بالا گذاشته بودم(شرکت مهرام کیت) خریدم و برای یادگیری خودم مونتاژش کردم.
                                انتن خود فرستنده هم تقریبا یه سیم ۴٠ سانتی هست که دور خودکار پیچیدم به حالت مارپیچ دراوردم

کیفیت صدای بسیار عالی بدون کوچکترین پارازیت

فرستنده رو در طبقه ی ۴ گذاشتم و رادیو رو با خودم بردم زیر زمین صدا کامل بود بدون اینکه انتن رادیو رو بالا ببرم

صدا که از اون بالا به این شفافیت فرستاده شد احتمالا در فضای باز نزدیک به ۴٠٠ متر شایدم بالاتر برد بده!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X