اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

LCDهای RGB رو در لیست ماژولهای LCD فروشگاه پیدا نکردم؛ لطفا اگر امکانش فراهم شد، آنها هم ارائه شوند:

دیدگاه

از اینا بیارید
      http://www.ebay.com/itm/HIFI-2-0-Mini-Digital-Audio-Power-Amplifier-Module-2x10W-Class-D-AMP-DIY-12V-DC/351296956904?_trksid=p2047675.c100011.m1850&_t rkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26a sc%3D28773%26meid%3D9e3e97e343244e4aa6c319c542ea49 1b%26pid%3D100011%26rk%3D1%26rkt%3D10%26sd%3D19089 8617135&tfrom=190898617135&tpos=unknow&amp ;ttype=price&talgo=origal
      http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

مولتی ترن یا پتانسیومتر SMD جاشون خالی به نظر میاد بین قطعات SMD...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس نوآور
          LCDهای RGB رو در لیست ماژولهای LCD فروشگاه پیدا نکردم؛ لطفا اگر امکانش فراهم شد، آنها هم ارائه شوند:

وای چه جالب!
          Eca حتما بیارش.
          1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
          من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
          !Electronic On! Programming On
          هوشمندانه سوال بپرسیم!
          http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس نوآور

من هم موافق هستم، lcd جالبیه، اما قیمت بالایی داره (حدود 85 تومن میشه تو فروشگاه adafruit).
            از عکس معلومه که فقط بک لایت rgb استفاده کردن!، البته فکر کنم برای مصارف خاص تولید شده چون از دو طرف پد 16 تایی داره! (در توضیحات نوشته برای استفاده در Arduino)
            قیمتش خیلی بالاست
            اگر بشه بک لایت rgb گیر آورد بهتر هست

اضافه شده در تاریخ :
            دوستان اون مدل برای Arduino بود و یک کیت هستش، مدل دیگه هم داره که معمولیه و rgb که قیمتش نصف این هست و 40 تومنی میشه اما باز قیمتش بالاست! (این سایت قیمتهاش بالاست چون lcd معمولی کاراکتری بک لایت آبی میده حدود 30 تومان!! یعنی اگر فروشگاه بتونه با قیمت خوب گیر بیاره خیلی ارزونتر میشه شاید حدود 15 تومن!)
            اینم لینک :
            کد:
            http://www.adafruit.com/products/399

دیدگاه

اسپری های چرب و خشک از فروشگاه حذف شدن؟

من دیروز هر چقدر گشتم نتونستم پیداشون کنم لازم هم داشتم و مجبور شدم سفارشمو بدون اونا انجام بدم :sad:

دیدگاه

این LCD ها خیلی گرون هستند بیخیال !
                یکی ربات سوسک خواسته بود ! آخه برادر من 600 تومن میخوای بدی برای اینکه رو سوسک مدار بچسبونی ؟ به من 600 بدن یک سوسک رو 10 دقیقه نیگا کن نمیکنم چه برسه ....
                I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                  این LCD ها خیلی گرون هستند بیخیال !
                  اگر همین ال سیدی یا ال سیدی دیگه با همین ساختار ولی با رنگ سفید گیر بیارید با عوض کردن ال دیش با ار جی بی راحت میشه مثل اینا - فقط ال سی دی باید مثل ال سی دی بی رنگ و مونوکروم باشه مثل 5110 فقط 5110 امکان دسترسی به ال ای دی بک لایت به راحتی نیست!
                  کلا ال سی دی مونوکروم یا گرافیکی سفید خیلی جالب تره- مثل ال سی دی یه سری از اسکوپ های تکترونیکس که مونوکروم هستن اگر با قیمت مناسب گیر اوردید از دست ندید

دیدگاه

آقای بلورچیان یه نیم نگاهی هم به پیشنهادات من مینداختین... :redface:
                    رله حافظه دار - مولتی ترن و پتانسیومتر SMD
                    راستی،در صورت امکان یه خورده تنوع سنسورها رو بیشتر کنین. مثلا ماژول اندازه گیر لودسل هست، خود لودسل اصلا نیست!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
                      آقای بلورچیان یه نیم نگاهی هم به پیشنهادات من مینداختین... :redface:
                      رله حافظه دار - مولتی ترن و پتانسیومتر SMD
                      راستی،در صورت امکان یه خورده تنوع سنسورها رو بیشتر کنین. مثلا ماژول اندازه گیر لودسل هست، خود لودسل اصلا نیست!
                      شاهرخ جان نگاه چیه ! لمسشون میکنیم
                      پتانسیومتر ایستاده و پتانسیومتر SMD خریداری شد خودشم با قیمت خیلی عجیب پایین! الان SMD ها حدود 2 تومن هست قیمتشون که ما حدود 500 تومن خواهیم فروخت شایدم کمتر !
                      رله حفاظتی رو فعلا تو برنامه نداریم
                      پتانسیومتر ایستاده مصرف داره ولی نمیدونم چرا هیچ کس نمیاره ! یکم گرونتر برامون تموم میشه احتمالا حدود 160 تومن دونه ای بفروشیم
                      در مورد سنسورها هم چشم انشالا که خوب میشه
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سون سگمنت
                        اسپری های چرب و خشک از فروشگاه حذف شدن؟
                        ؟؟؟؟

+

آقای بلورچیان خواهشا بگین چرا جعبه واسه مدار نمیارین؟؟

جعبه یکی از اصلی ترین و ضروری ترین وسایل مورد نیاز یه الکترونیک کار هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                          شاهرخ جان نگاه چیه ! لمسشون میکنیم
                          پتانسیومتر ایستاده و پتانسیومتر SMD خریداری شد خودشم با قیمت خیلی عجیب پایین! الان SMD ها حدود 2 تومن هست قیمتشون که ما حدود 500 تومن خواهیم فروخت شایدم کمتر !
                          رله حفاظتی رو فعلا تو برنامه نداریم
                          پتانسیومتر ایستاده مصرف داره ولی نمیدونم چرا هیچ کس نمیاره ! یکم گرونتر برامون تموم میشه احتمالا حدود 160 تومن دونه ای بفروشیم
                          در مورد سنسورها هم چشم انشالا که خوب میشه
                          این پتانسیومتر ها که آوردین با مولتی ترن smd فرق دارن؟
                          در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                          2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
                          3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

بله پتانسیومتر 3*3 میلیمتر هستند.
                            اسپری هم چشم سعی میکنم از فروردین اضافه بشه به فروشگاه
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

smd مولتی ترن هم میارین؟ تو برنامه دارین؟
                              در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                              2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
                              3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

اقا لطفا این میکروسکوپ 1000x hlot را دوباره وارد کنید!
                                یکی میخوام!
                                1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                                من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                                !Electronic On! Programming On
                                هوشمندانه سوال بپرسیم!
                                http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X