اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط mahan.rafiee
    میشه سه نظام های دوطرفه وارد کنید؟
    خیلی جاش خالیه! :cry:
    3نظام دو طرفه چه کاری می خواهید باهاش انجام بدهید که یک طرفه های تو فروشگاه نمی تونه انجام بده؟؟؟؟؟؟اگر برای سوراخکاری برد می خواهید که قطعا این یک طرفه ها بهتره چون دو طرفه طولش زیاده و موقع سوراخکاری به خاطر تابی که بر می داره دقتش کمه

آقا یه دیود که واقعا جاش خالیه !
    1n4001
    خوب از 4007استفاده کنید فرقی داره؟؟؟!!!

نوشته اصلی توسط musefian
    سلام
    این قسمت اخبار فروشگاه که اضافه کردین خبرا رو هم میوفتن و تا میخوای بخونی رد میشه :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:.
    این کار مخصوصی انجام شده تا سرعت عمل و تند خوانی کاربران سایت زیاد بشه
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

با عرض سلام و خسته نباشید.

ایا امکان داره،ماژیک رسانا یا کربنی یا نقره ای رو در فروشگاه بیارید ؟ واقعا چیز بدرد بخوری هست.(و کمیاب )
      باتشکر.

دیدگاه

ATMEGA328 چی شد؟!

نیاز به این از نون شبم واجب تره

برد آماده ، برنامه آماده ، میکروش نا آماده

اذیت نکنید تو رو خدا مردم رو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad-h
          3نظام دو طرفه چه کاری می خواهید باهاش انجام بدهید که یک طرفه های تو فروشگاه نمی تونه انجام بده؟؟؟؟؟؟
          تفاوت بین سه نظام یک طرفه با دوطرفه از زمین تا آسمان است. در سه نظام یک طرفه اتصال طرفی که به موتور وصل میشه فقط یک پیچ ساده است . و اگر محور آرمیچر فقط 0.01 میلی متر خلاصی داشته باشه نوک مته 5 میلی متر لنگ میزنه و خارج از محور میشه .
          تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
          داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad-h
            3نظام دو طرفه چه کاری می خواهید باهاش انجام بدهید که یک طرفه های تو فروشگاه نمی تونه انجام بده؟؟؟؟؟؟اگر برای سوراخکاری برد می خواهید که قطعا این یک طرفه ها بهتره چون دو طرفه طولش زیاده و موقع سوراخکاری به خاطر تابی که بر می داره دقتش کمه
            خوب از 4007استفاده کنید فرقی داره؟؟؟!!!

این کار مخصوصی انجام شده تا سرعت عمل و تند خوانی کاربران سایت زیاد بشه
            والا من یجا تو یه سایتی خوندم که دوطرفه دقتش بهتره! oo:
            --------------------------
            باشه

اضافه شده در تاریخ :
            سنسور
            reed swich
            (سنسور مغناطیسی)
            رو هم وارد کنید
            1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
            من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
            !Electronic On! Programming On
            هوشمندانه سوال بپرسیم!
            http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
              تفاوت بین سه نظام یک طرفه با دوطرفه از زمین تا آسمان است. در سه نظام یک طرفه اتصال طرفی که به موتور وصل میشه فقط یک پیچ ساده است . و اگر محور آرمیچر فقط 0.01 میلی متر خلاصی داشته باشه نوک مته 5 میلی متر لنگ میزنه و خارج از محور میشه .
              من که یک بار 2سر خریدم یدونه هم یک سر 2سره از بس بلند بود به شدت لنگ می زد و اذیت می کرد اما یک سر را چند دقیقه وقت گذاشتم تنظیم شد و خوب سوراخ می کرد .حالا شاید دو سر من خوب نبوده و یک سرم شانسی فیت فیت در اومده اما در هر صورت من خودم از یک سر راضی تر بودم
              کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
              ولتر

دیدگاه

سلام!
                لطفا به فکر مقاومت ها هم باشید!
                من یه لیست در قالب یک فایل .docx (وورد آفیس2013) درست کردم و این فایل یک جدول وجود دارد که مقاومت هایی که موجود نیستند رو توش می بینید
                در ضمن من خودمو کشتم تا تونستم این لیست رو بنویسم چون که هی تو فروشگاه سرچ میکردم ببینم فلان مقاومت تو سایت موجوده یانه هی تایپ می کردم و...
                بخخدا دیگه دستام درد گرفت (عوضش تایپم بهتر شده! :mrgreen
                اینم یه عکس نصفه از لیست:

حالا راهنمای لیست:
                اون هایی که مقدارشان به رنگ سبز دیده می شود مقاومت های پر کاربرد اند( پس من به آقای بلورچیان پیشنهاد میکنم که اول اینارو وارد کنند)
                اون هایی هم که مقدارشون رو زرد رنگ نوشتم یعنی در حدّ متوسطی کاربرد دارند(پس بعد از سبز ها این زرد هارو واردکنید)
                قرمز رنگ ها هم معلومه دیگه!:کاربرد زیادی ندارن و کمیایب هم هستن!(پس اخر سر قرمزارو وارد کنید!)
                هایلیایت ها هم به این معنی هستند که محصول قبلا تو فروشگاه موجود بوده ولی الان تموم شده !(پس هرچه زودتر وارد کنید)
                البته این لیستو برای مقاومت های غیر smd نوشتم چون دیگه حوصله تایپ ندارم
                در ضمن مقاومت های اری (آرایه ای ) چرا انقدر ناقصه کامل کنید دیگه!!!
                بفرمایید فایل "داک" http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...382eceaa21387a
                فقط با آفیس باز شود
                دلیل اینکه لیست رو تو یه فایل نوشتم اینه که پستم زیاد طولانی نشه!
                آقای بلورچیان این لیست که برای مقاومت ها دادم رو وارد کردید؟ :rolleyes:
                هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

رید رله تو سایت موجود هست.

مقاومت هایی که فرمودید خیر فعلا وارد نخواهند شد. ولی وات بالاهاش ماه آینده میرسند.

موتورهایی که گفته بودم هم رسیدند.

یک مورد دیگه که قول داده بودم جاباتری 18650 بود که با اینکه قیمتش بالاشد ولی وارد میشه 10 روز دیگه تو سایت هست
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                    رید رله تو سایت موجود هست.

مقاومت هایی که فرمودید خیر فعلا وارد نخواهند شد. ولی وات بالاهاش ماه آینده میرسند.

موتورهایی که گفته بودم هم رسیدند.

یک مورد دیگه که قول داده بودم جاباتری 18650 بود که با اینکه قیمتش بالاشد ولی وارد میشه 10 روز دیگه تو سایت هست
                    خب چرا رید رله رو تو قسمت سنسور ها قرار ندادید ؟!(مگه سنسور نیست :biggrin: )

هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

خب چرا رید رله رو تو قسمت سنسور ها قرار ندادید ؟!(مگه سنسور نیست :biggrin: )

اینجور بود که رله معمولی رو هم باید سنسور ولتاژ بنویسیم !
                      البته میدونم که بین سنسورها هم قرارش میدن ولی فکر کنم جزو رله ها درستتر باشه
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
                        ممنون از فروشگاه خوبتان
                        فروشگاه کم کم دارد به سمت کامل شدن میرود و هر قطعه ای بخواهیم پیدا میشود
                        بنده اولین خرید را انجام دادم ولی چند پیشنهاد و انتقاد دارم
                        این جمله را فراموش نکنید فروش پایان معامله نیست شروع یک تعهد میباشد
                        بنده ماژول اموزشیsim900 گرفته ام که کار کنم و چند پروژه دارم باهاش ببندم ولی متاسافانه اول برخورد مناسبی فرد پاسخگو به تلفن نداشت مورد دوم الان اصلا نمیدانم چطور راهش بندارم هیچ راهنمایی ندارد برنامه ریختن روی میکرو همه وارد هستند ولی برنامه برای سیم کار نمیدانند هر کجا گشتم چیزی پیدا نشد بجز چند مثالی در سی دی میباشد که متاسفانه انها هم کار نمیکنند یعنی اصلا نگفته چطور باید بهش شماره تماس جها زنگ و اس ام اس بدهیم و بقیه موارد
                        این موارد را هم در نظر بگیرید این ماژول ها زیاد نیست وارد بازار شده اند و اطلاعات در موردشان کم هست
                        ممنون

دیدگاه

سلام.
                          من هم قبلا که مبتدی بودم یکی از پروگرامر های eca رو خریدم.
                          تو فروشگاه نوشته بود به همراه یک dvd اموزش استفاده از دستگاه و کلی نرم افزار دیگه.
                          پروگرامر اومد ولی dvd توش نبود.منم نمیدونستم میکرو مگا 8 رو باید به کجای zif سوکتش بزنم.

ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

آقای بلور چیان برای تهیه موتور های براشلس هم برنامه ای دارین؟
                            چون موتور های براشلس توی فروشگاه قیمت ندارن

دیدگاه

آقا یه قطعه که خیلی به درد ربات ها میخوره! :rolleyes: کارش تشخیص شیب هست که ربات بتونه سرعتش رو روی سطح شیب دار بالا ببره! کاربرد های زیاد دیگه هم داره!
                              اسمش سنسور جیوه است!Mercury switch یاMercury sensor
                              تو ایران خیلی کمیابه!
                              اگه شما وارد کنید عالی میشه!
                              حالا فعلا از قیمت خبری ندارم
                              :redface:

هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

ببینید دوستان اکثرا پشت تلفناز پشتیبانی تقاضا میکنند که مثلا آموزش بدیم SIM900 چطور راه اندازی میشه و این بنده خدا هرچی توضیح میده میریم عقبتر ! میرسیم به اینکه RX-TX چی هستند ! atcommand چی هست .... بعد میریم باز عقبتر چطور میکرو باید پروگرام بشه ! و .... خوب آخر کار دیگه این پشتیبانی قاطی میکنه خوب !
                                خداییش دوستان پشتیبانی فنی محصول رو با کلاس آموزشی AVR اشتباه میگیرند و برا همین همیشه جواب مورد نظرشون رو نمیگرند که من استثنا این حق رو به پشتیبانی میدم که جواب خوب و کاملی نده. چون واقعا فرصت و حوصلش وجود نداره.
                                در مورد اینکه ممکن هست داخل بسته CD نباشه یا بد رایت شده باشه این یک اشتباه انسانی هست و هر چند دستگاه یکیش اینطوری میشه. ماهم فایلهارو آماده ایمیل کردن ساختیم و اگر هم مورد خاصی باشه مجددا ارسال میشه. این به حساب نقص نیست چون واقعا خطای انسانی همیشه وجود داره. من حتی تلویزیون سامسونگی که برا خونه گرفته بودم هم توض کابل یادشون رفته بود بذارن که پشتیبانی مجدد ارسال کرد !

----------------
                                موتور براشلس هم خیر فعلا نمیاریم.
                                براشلس خیلی خواهان داره ولی همه فکر میکنند با یک موتور 30 تومنی میتونند کوادکوپتر بسازند .... وقتی میگی داداش 4 تا موتور میخواد خودشم موتور خوب 200 تومنی .... بعد هر کدوم اسپید کنترل میخواد ..... خرجش میشه 2 تومن کلا بی خیال میشه و موتورها میمونن رو دست ما !
                                من هروقت موتور براشلس آوردم بیشتر از اینکه فروش کنم مجبروم توضیح بدم که دوست من با یک موتور نمیشه پرواز کرد ! :-D
                                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X