اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
    شاهرخ جان نگاه چیه ! لمسشون میکنیم
    پتانسیومتر ایستاده و پتانسیومتر SMD خریداری شد خودشم با قیمت خیلی عجیب پایین! الان SMD ها حدود 2 تومن هست قیمتشون که ما حدود 500 تومن خواهیم فروخت شایدم کمتر !
    رله حفاظتی رو فعلا تو برنامه نداریم
    پتانسیومتر ایستاده مصرف داره ولی نمیدونم چرا هیچ کس نمیاره ! یکم گرونتر برامون تموم میشه احتمالا حدود 160 تومن دونه ای بفروشیم
    در مورد سنسورها هم چشم انشالا که خوب میشه
    :nerd:
    ممنونم ازتون.
    رله حفاظتی نگفتم ها...
    رله حافظه دار عرض کردم.
    خلاصه اینکه فروشگاه رو متعلق به خودمون میدونیم که داریم راحت نظر میدیم....

دیدگاه

سلام جناب بلورچیان
      قبلش جا داره از زحماتتون برای ارتقای فروشگاه در این سطح تشکر کنم(به صورت ویژه از فرشاد بعدا تشکر میکنم :biggrin: )
      واقعا عالیه!

و اما بعد !!!
      آی سی TNY274GN هست که اس ام دی هستش و برای توانهای پایین بسیار کاربردیه
      آیا در برنامه آینده تصمیمی برای وارداتش خواهید داشت؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
        اقا لطفا این میکروسکوپ 1000x hlot را دوباره وارد کنید!
        یکی میخوام!
        نظری ندارید؟
        1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
        من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
        !Electronic On! Programming On
        هوشمندانه سوال بپرسیم!
        http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
          نظری ندارید؟
          خرید شده به زودی میرسه.
          یک مدل هم وای فایش رو 1 ماه هست آوردیم نذاشتیم فرشگاه ! چراشو نمیدونم !

در مورد آیسی های کاربردی هم مجددا وارد برنامه کاری شدند. انشالا لیست آی سی هامون بیشتر میشه
          I ❤️ ECA

دیدگاه

میکرو کنترلر stm32f407 هم بیارید .کلا یک چیز دیگست . درحقیقت DSP است .
            cortex m4
            فرکانس 168 مگ -
            adc ا 7.5 مگ
            usb bootloader
            can bootloader
            واحد محاسبات اعشاری

این ها رو هم اضافه کنم

Fast I/O up to 84MHz.
            SPI up to 37.5Mbits/s.
            تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
            داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
              خرید شده به زودی میرسه.
              یک مدل هم وای فایش رو 1 ماه هست آوردیم نذاشتیم فرشگاه ! چراشو نمیدونم !

در مورد آیسی های کاربردی هم مجددا وارد برنامه کاری شدند. انشالا لیست آی سی هامون بیشتر میشه
              خوبه
              -
              خوب بزارید دیگه!
              شایدم نظرم عوض شه وای فایشو بخرم...
              =======
              عالیه حتما بیارید
              1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
              من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
              !Electronic On! Programming On
              هوشمندانه سوال بپرسیم!
              http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

سلام میخواستم بپرسم
                این ال ای دی موجود در فروشگاه همینیه که عکسشو گذاشتم؟
                http://eshop.eca.ir/led-%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%86%DA%AF/3827-led-%D9%85%D8%A7%D8%AA-5mm-%D8%B3%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-10-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C.html

اگه هست به فروشگاه اضافه نمیکنید؟

"زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
                ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
                ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
                پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

سلام میگم یه چیزی نمایشگرای VFD اگه شد بیارید هم 2*16 هست هم گرافیکیش
                  جهان پیر است و بی بنیاد ازاین فرهاد کش فریاد
                  که کرد افسون و نیرنگش ملول از جان شیرینم

دیدگاه

سلام
                    اگه امکان داره ایسی 5L0380R هم بیارید برای ساخت پاور حرف نداره

دیدگاه

[color=blue][url=http://این LED UV که گذاشتید]این LED UV که گذاشتید در سایتهای خارجی با مشخصات خیلی متفاوت وجود داره پس یه توضیحاتی بدید که بدونیم ولتاژ و جریان کار و میزان و فرکانس نورش چقدره

http://eshop.eca.ir/led-%D8%B4%DB%8C...%8C%DB%8C.html

دیدگاه

با سلام
                        لطفا یه لیستی از محصولات موجود در دفتر تهران هم رو سایت فروشگاه بذارین تا بشه خرید حضوری کرد.
                        ضمنا اگه به روشهای ارسال کالا، گزینه ارسال به دفتر تهران رو هم اضافه کنین، فکر کنم کار خیلی ها راه بیفته.

ویرایش: البته این پیشنهادات برای راه افتادن و قوت گرفتن دفتر تهران هم خیلی مفیده.
                        کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

قسمت مربوط به power led و تجهیزات مربوطه از جمله وال واشر ، فیبرهای آلومینیومی ، لنزهای متفاوت ، فریم ها و خیلی خیلی چیزهای دیگه واقعا ناقص هست. دیروز تو بازار چیزهایی دیدم که واقعا محصولات سایت در کنار آن ها هیچ است. امیدوارم هر چه زودتر شاهد تکمیل این بخش باشیم. مثلا نواری 7020 هم اصلا ندارید. تو بازار خیلی لوازم بسیار متنوعی در مورد power led هست.

به امید توجه!!

دیدگاه

سلام
                            برد آموزشی 1788 هم بیارید لفطا :biggrin:
                            خواهشا از اینا:

دیدگاه

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما عزیزانی که علاوه فروش و سود کاری کرید برای کسانی که دسترسی به قطعات ندارند و واقعا علاوه بر اینکه برا خودتون سود آوری ایجاد کرید امکان ارتقا دانش رو برای دیگران فراهم نمودید به شخصه خودم یک بار خرید کردم ولی برادر نزدیک به 10 تا 15 باری خرید کرده آدرس سایتون هم به خیلی از تعمیر کارای شهر مون دادم که البته بد از یه اتفاقی پیشمون شدم!!!!
                              به غیر از مسائلی که دوستان اشاره کردند البته اونایی که من خوندم یکی از چیزایی که من رو از خرید از فروشگاه شما به دیگر فروشگاه ها ارجا داد مثل ایران میکرو و مرکو و ربکو اخلاق خیلی بد و تند قسمت پشتیبانی فروش بود قبول دارم که سرتون شلوغه و خیلی تماس دارید ولی بقیه هم دارند اما اونها خیلی اروم و باهات صحبت می کنن مشکلت رو می شنون و برات حلش میکنن اما eca !!! امید وارم که این مسئله هم حل شه تا من و خیلیا دیگه برای خرید به تنها جایی که میریم eca باشه موفق و پیروز سربلند باشید

دیدگاه

دوستای عزیز خیلی های در مورد رسپری پای 2 سوال میکنند و مین همه آوردن بجز ما !
                                2 دلیل داره :
                                1- تولید اصلی شرکت تازه این هفته اماده شده و مدل های موجود قاعدتا باید چینی باشند (تولید شرکت های متفرقه بجز ELEMENT4U) و یا سمپل باشند که من اطلاعی ندارم
                                2- قیمت این برد کمتر از 195 هست و هفته آینده به فروشگاه اضافه میشه من تا جنس دستم نباشه تو فروشگاه نمیذارمش که با قیمتش خود شیرینی کنم پس یکم صبر کنید تا بیاد و قیمت اصلی معلوم بشه.

موفق باشید
                                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X